- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.3
Уф, прегреших с малко шоколад и сега ми е гадно... Както и да е, няма да се отказвам!Като се замисля, че съм издържала 7-8 месеца без никакъв хляб и никакво сладко, а сега и месец не мога... хем тогава бях по-малка, пък имах повече воля отсега... странно
![]()
Добре дошли на новитеАз в 18 и 30 вечерях малко варена царевица и няколко парчета диня. След това, тъй като днес имам енергия и реших да се възползвам, 30 мин. потанцувах и 30 мин. играх на топка със сестра ми. Абе доста се поизпотих
![]()
![]()
Ако си решил да караш, прави го разумно ВИНАГИ! Оценявай своя и чуждите животи!
"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))
Щом веднъж си успяла, значи и сега можеш. Ще свикнеш. Малко шоколад не е проблем. Смело напред.Първоначално написано от Wanderer1
![]()
![]()
"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))
БИХ УБИЛА ЧОВЕК ЗА НЕЩО СЛАДКО !![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
:O :O При мен е същото само че играх с брат миПървоначално написано от BumpyRide
Днеска прегреших с 2 парчета кекс но иначе тъй като доста се изпотих съм ги изгорила деня беше супер. Утре варивааа
![]()
Мразя гиии и нз просто какфо ще ям :Д
![]()
Only I can Live forever ----> Harry Potter <3 It's never over ;( <3 !!!
Daniel Radcliffe, Emma Watson and Rupert Grint MANIAK <3 <3 <3
.. Дано издържа така и да сваля поне 3-4 килограма .. и да стегна малко бедрата си. Иначе днес направих цялата тренировка на Синди и се изпотих честно казано доста
Сутринта ядох онея бисквити Белвита.. почти всеки ден закусвам това + 3 в 1. Някой друг закусва ли с бисвитките ?
![]()
Тези бисквитки все се каня да си купя да ги опитам, но все още не съм. Готини ли са?![]()
Ами на мен лично ми харесват..тези с шоколад само не ми допадат. Иначе съм си купила една кутия с мляко и една с мед. Тези с мед най-ми харесватПървоначално написано от BumpyRide
По четири са в пликче, а една бисквитка е 58 калории.
![]()
МерсииПървоначално написано от BumpyRide
Няма да се отказвам, щом съм стигнала дотук :P
Ние в залата ползваме стандартната преса за загрявка само, както вече казах. Оттам следват всякакви видове повдигания на краката. Лягаш по гръб и започваш да вдигаш краката нагоре-надолу (без значение дали един по един или двата заедно, кръстосани), можеш и само да повдигаш и да го свиваш краката, може и пак кръстосани, можеш да вдигнеш и двата крака и да ги отвавяш встрани или като ножица да ги редуваш един долу, един горе. Абе... има един сайт летсджим нещо си, на една мадама с къса коса, Поли. Инструкторка е и е без грешка мацката, в сайта и има много клипове и обяснения. 'Щото така и да ти пиша... файда.Първоначално написано от starr21
----
Бисквити Белвита съм яла един път и повече не искам да ги ям.Не ми харесват и изобщо не засищат.
Охх и аз по това време доста огладнявам, тъй като вечерята ми беше рано и нямам търпение да си легна и да се събудя на сутринтаПървоначално написано от miminko
Но пък вече свикнах да си лягам гладна и не се изкушавам.
![]()
Охх заради кучето ми се наложи да изям една пастичка![]()
Не ми се карайте имах основателна причина: Кучето ми открадна рулото тоалетна хартия и нямаше как по друг начин да я взема![]()
^Ето, ама само виртуални!![]()
![]()
Това е моето "златно" правило!Първоначално написано от miminko
Имало е периоди, в които не съм се ограничавала от почти нищо и не съм спазвала режими, но спазвах само това правило - след 6-7 никакво ядене.. и свалих ей така 1-2 кила
![]()
Амммаааа това беше много жестоко!!!Първоначално написано от Wanderer1
![]()
![]()
Ами опитвам се да спазвам диетата но ми е много трудно![]()
Ммм тази пастичка по това време.. Трябва да се постараеш![]()
Не исках да обяснявам много, но май се налага...Майка ми била оставила тоалетната хартия на пода в банята и кучето ми я взе а не мога да я хвана по никакъв начин че да ми я върне само ако ме види да ям сладко тогава идва за да й дам на нея. Сега разбра ли?Първоначално написано от miminko
Да.Отразява ми се добре на корема.. не ми е тежко, когато заспивам и на сутринта ми е прибрано коремчето
![]()
![]()
И на мен ми се ядат, затова ги гледам на картинка![]()
Щом не искате картофи на картинка, ето нещо по-хубаво![]()
Дано само да не се разтегне страницата
хеии,
лека нощ мацкии .
утре ще ставам в 7 да тичкам и затова лягам толкова рано
утре ще пиша как минава режима ми ;ДД
![]()
![]()
Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото
От утре почвам мой режим, защото нямам време да си правя всеки ден различно/ за 90 дневната говоря.. /
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно