.
Затворена тема
Страница 14 от 61 ПървиПърви ... 410111213141516171824 ... ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 1513
    Уф, прегреших с малко шоколад и сега ми е гадно... Както и да е, няма да се отказвам! Като се замисля, че съм издържала 7-8 месеца без никакъв хляб и никакво сладко, а сега и месец не мога... хем тогава бях по-малка, пък имах повече воля отсега... странно

Фен Аватара на BumpyRide
    Град
    Тетевен
    Добре дошли на новите Аз в 18 и 30 вечерях малко варена царевица и няколко парчета диня. След това, тъй като днес имам енергия и реших да се възползвам, 30 мин. потанцувах и 30 мин. играх на топка със сестра ми. Абе доста се поизпотих
    Ако си решил да караш, прави го разумно ВИНАГИ! Оценявай своя и чуждите животи!

"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))

Фен Аватара на BumpyRide
    Град
    Тетевен
    Цитирай Първоначално написано от Wanderer1
    Уф, прегреших с малко шоколад и сега ми е гадно... Както и да е, няма да се отказвам! Като се замисля, че съм издържала 7-8 месеца без никакъв хляб и никакво сладко, а сега и месец не мога... хем тогава бях по-малка, пък имах повече воля отсега... странно
    Щом веднъж си успяла, значи и сега можеш. Ще свикнеш. Малко шоколад не е проблем. Смело напред.

"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    БИХ УБИЛА ЧОВЕК ЗА НЕЩО СЛАДКО !
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Повече от фен Аватара на starr21
    Град
    Radcliffe country :***
    Цитирай Първоначално написано от BumpyRide
    Добре дошли на новите Аз в 18 и 30 вечерях малко варена царевица и няколко парчета диня. След това, тъй като днес имам енергия и реших да се възползвам, 30 мин. потанцувах и 30 мин. играх на топка със сестра ми. Абе доста се поизпотих
    :O :O При мен е същото само че играх с брат ми Днеска прегреших с 2 парчета кекс но иначе тъй като доста се изпотих съм ги изгорила деня беше супер. Утре варивааа Мразя гиии и нз просто какфо ще ям :Д
    Only I can Live forever ----> Harry Potter <3 It's never over ;( <3 !!!

Daniel Radcliffe, Emma Watson and Rupert Grint MANIAK <3 <3 <3

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lu...sl39o1_250.gif
    http://28.media.tumblr.com/tumblr_lu...sl39o2_250.gif

Не знам как издържам вече 1 седмица без шоколад Преди ВСЕКИ ама ВСЕКИ ден шоколад или нещо още по-калорично .. Дано издържа така и да сваля поне 3-4 килограма .. и да стегна малко бедрата си. Иначе днес направих цялата тренировка на Синди и се изпотих честно казано доста Сутринта ядох онея бисквити Белвита.. почти всеки ден закусвам това + 3 в 1. Някой друг закусва ли с бисвитките ?

Фен Аватара на BumpyRide
    Град
    Тетевен
    Тези бисквитки все се каня да си купя да ги опитам, но все още не съм. Готини ли са?

Тези бисквитки все се каня да си купя да ги опитам, но все още не съм. Готини ли са?
    Ами на мен лично ми харесват..тези с шоколад само не ми допадат. Иначе съм си купила една кутия с мляко и една с мед. Тези с мед най-ми харесват По четири са в пликче, а една бисквитка е 58 калории.

Щом веднъж си успяла, значи и сега можеш. Ще свикнеш. Малко шоколад не е проблем. Смело напред.
    Мерсии Няма да се отказвам, щом съм стигнала дотук :P

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от starr21
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Цитирай Първоначално написано от starr21
    Цитирай Първоначално написано от SlowDownBaby
    Само аз ли си мисля,че като се правят по 200 коремни всеки ден няма да има толкова ефект... нали уж мускулите свиквали с напрежението и нямало никакъв ефект....
    и аз това казвам аз затва правя по малко [/i]
    Има толкова много упражнения за корем. Пък и мое наблюдение е, че проблемна зона е долната част на корема, а не горната (за която работите с тези преси). Правете малка бройка, до 50 макс и нека това да е загрявката към упражненията за корем. 'Щото само с тея преси, к'вато и да им е бройката... за никъде.
    Бихте ли казали някакви аз знам но такива които нникакъв ефект не правят честно Ако някой знае отдавна без да се рови в нета да каже защото не знам дали са ефикасни всички тези
    Ние в залата ползваме стандартната преса за загрявка само, както вече казах. Оттам следват всякакви видове повдигания на краката. Лягаш по гръб и започваш да вдигаш краката нагоре-надолу (без значение дали един по един или двата заедно, кръстосани), можеш и само да повдигаш и да го свиваш краката, може и пак кръстосани, можеш да вдигнеш и двата крака и да ги отвавяш встрани или като ножица да ги редуваш един долу, един горе. Абе... има един сайт летсджим нещо си, на една мадама с къса коса, Поли. Инструкторка е и е без грешка мацката, в сайта и има много клипове и обяснения. 'Щото така и да ти пиша... файда.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Бисквити Белвита съм яла един път и повече не искам да ги ям.Не ми харесват и изобщо не засищат.

Фен Аватара на BumpyRide
    Град
    Тетевен
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Гладна съм като вълк
    Охх и аз по това време доста огладнявам, тъй като вечерята ми беше рано и нямам търпение да си легна и да се събудя на сутринта Но пък вече свикнах да си лягам гладна и не се изкушавам.

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Гладна съм като вълк
    направи си салатка - домати, краставички и малко сиренце

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    Охх заради кучето ми се наложи да изям една пастичка
    Не ми се карайте имах основателна причина: Кучето ми открадна рулото тоалетна хартия и нямаше как по друг начин да я взема

^Ето, ама само виртуални!

Фен Аватара на BumpyRide
    Град
    Тетевен
    Толкова късно не ям...
    Това е моето "златно" правило! Имало е периоди, в които не съм се ограничавала от почти нищо и не съм спазвала режими, но спазвах само това правило - след 6-7 никакво ядене.. и свалих ей така 1-2 кила

Фен Аватара на BumpyRide
    Град
    Тетевен
    ^Ето, ама само виртуални!
    Амммаааа това беше много жестоко!!!

Град
    Русе
    Ами опитвам се да спазвам диетата но ми е много трудно

Фен Аватара на BumpyRide
    Град
    Тетевен
    Ммм тази пастичка по това време.. Трябва да се постараеш

Град
    Русе
    Аха.. и кучето и тоалетната хартия имаха нещо общо.
    Както и да е.
    BumpyRide, не само че се отразява добре на килограмите, но и е полезно.
    Не исках да обяснявам много, но май се налага...Майка ми била оставила тоалетната хартия на пода в банята и кучето ми я взе а не мога да я хвана по никакъв начин че да ми я върне само ако ме види да ям сладко тогава идва за да й дам на нея. Сега разбра ли?

Фен Аватара на BumpyRide
    Град
    Тетевен
    Да. Отразява ми се добре на корема.. не ми е тежко, когато заспивам и на сутринта ми е прибрано коремчето

И на мен ми се ядат, затова ги гледам на картинка

Щом не искате картофи на картинка, ето нещо по-хубаво

Дано само да не се разтегне страницата

Повече от фен Аватара на sunnnnnnnn
    Град
    in ur mind
    хеии,
    лека нощ мацкии .
    утре ще ставам в 7 да тичкам и затова лягам толкова рано
    утре ще пиша как минава режима ми ;ДД
    Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    От утре почвам мой режим, защото нямам време да си правя всеки ден различно / за 90 дневната говоря.. /
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си