- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.3
Аеробик студио М. www.aerobicstudiom.com Аз много пъти те каних, ама пак де, аз обичам да агитирам хората. Днес, в 18:30 има пилатес, много е разтоварващо.Първоначално написано от titinkaa
^Да,знам,че ме каниш ама ми идва престрани и пари за пътни да давам.Няма смисъл при положение,че има фитнес до нас и ми е по удобно,иначе ако реша да ходя на зумба или пилатес,ще ти кажа че ще идвам.![]()
Аз живея извън града и много добре те разбирам какви са разноските. Просто съм толкова зарибена вече, че след като пробвах аеробиката не бих се върнала повече във фитнес залата. И затова и така дотягам на всички.![]()
^Ами след време може и аз да пробвам,но сега нямам мн възможност.![]()
Днес за закуска изядох на два пъти един такъв резен диня:
В 12 ли да обядвам? Извинявайте за глупавите въпроси.![]()
Един момент невнимание - цял живот страдание.
НЕ на войната по пътищата!
titkos В колко закусва и кой ден ти е ?![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Първи ден. Закусвах в 8:30 - 9:00 часа някъде след физическа разгрявка.
Ами значи можеш към 12 да си хапнеш![]()
добро утроо .. аз преди малко станах, правих упражнения и закусих малко пъпеш..
реших че ще си редувам - един ден ще закусвам с плодове , а следващия с мюсли.. : )) за обяд ще видя какво ще хапна. мисля довечера да правя малко pump it up ако ми се прави ;ДД
а при вас как върви ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото
В диетата,която спазвам,може ли пълнозърнест хляб 1 филийка на обяд?
Закуска - плод по избор / без банан /
Обяд : Голяма зелена салата с добавка по избор :
- парчета пушено пуешко, парчета сирене или кашкавал, царевица, задължителено една краставица и един средно голям домат.
Вечеря : Кисело мляко и отново лек плод
Аз след 1час отивам на фитнес. Иначе за сега съм на 1чаша вода с лимон и след малко ще отида да хапна нещо :P
Аз преди малко свърших със slim and sleek доста се поизпотихслед малко ще хапна за закуска пъпеш, за обяд едно пакетче спагети а за вечеря крекери ( да не е сладко )
При вас как е
?
Не го пий т'ва кисело на гладно, 'щото ще си докараш проблеми със стомаха, а и не само. Същото вАжи и за топлата вода преди ядене.Първоначално написано от katii
Явно е въпрос на вкус и на организъмПървоначално написано от titinkaa
Вчера закусих с тях в 8 часа и не съм чувствала глад до 1 часа :P
Иначе някъде бях чела, че упражненията сутрин са повече за тонизиране, а пък следобяд били по ефектвини за сваляне на килограми..Вие кога тренирате? Аз лично следобедните часове.
Първоначално написано от nickeyy97
попринцип е най-добре сутрин на гладно..
аз сутрин преди закуска правя леки упражнения, защото още не съм се разсънила ;Д апък вече като ми се прави прявя пумп it up ..следобед или на обяд..
![]()
![]()
Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото
^+Първоначално написано от Jaune
Попринцип пия само топла вода, но днес реших да пробвам с лимона.
Здравейте и от мен. Днес закусих с малко кисело мляко и 1 праскова и се чудя дали за обяд да хапна 2 яйца и салата или ще станат много белтъците?
Не мисля, че ще станат много.![]()
Ако си решил да караш, прави го разумно ВИНАГИ! Оценявай своя и чуждите животи!
"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))
В белтъчния ден мога ли да ям яйца по панагюрски ?![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
^Да![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Ебаси, 8 страници за по-малко от 24 часа :Д
Рефлекс-а в Кичука. Малко далеч ми идва, но ме карат с кола засега :Д, а после ще ходя с единицата. Даже карта ще си взимам. Излиза 50 кинта за 3 месеца.Първоначално написано от miminko
Киноа-та изглежда като топченца кус-кус, но е много по-здравословна и доста по-скъпа.
Момичета, къде си мерите обиколката на бедрата точно? И колко ви е?
Aз днес май ще мина без упражнения,ще си направя една почивка,защото бедрата ме болят ужасно многоедвам вървя,а какво остава за тае бо или нещо друго.Може би днес ще направя само упражнения за паласки,защото не се стягат мускулите на краката,но ще видим.На мен ми е бобов ден,закуска пропуснах,защото не бях в нас,сега ще обядвам малко ориз с домати.За вечеря сигурно пак същото.
![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Обядвах три пържени яйца + домат със сирене. Просто не се справям с варенето.![]()