- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.3
Защо не хапнеш сладко щом си на въглехидратен?Първоначално написано от CherryBell13
![]()
Аз ги правя и ми харесват, изморително е и на всеки 20мин. си правя 5-10мин. почивка. Всъщност до сега не съм правила цялото пъмп ит ъп за един денПървоначално написано от nickeyy97
![]()
Защото вчера прегреших с малко сладко и не искам точно сега когато имам воля да хапна сладко и после да не мога да спра, страх ме е че ако хапна сладко утре също ще прегреша и така, за това искам да е нещо солено за вечеряПървоначално написано от bettygeorgieva
![]()
Няма диета,с която да отслабнеш точно за 3 седмици и точно в тези зони.Винаги,когато се прави диета се отслабва навсякъде по тялото.Първоначално написано от Simincetyyy
Написала съм за 3 седмици,защото до тогава искам да има някакъв ефект.А аз след този период ще я продължа.А относно за краката и корема,те са най-проблемни,затова така съм написала.Някой,ако има предложения да пише.
Тъй,като ще ям кисело мляко с нектарина за вечеря,проблем ли е да сложа малко орехи в млякото?
Първоначално написано от titkos
Един момент невнимание - цял живот страдание.
НЕ на войната по пътищата!
^Май не е позволено да се ядат
Днес цял ден нямах интернет, но за сметка на това правих повече упражнения![]()
И аз преминах на онази диета. Закуската я пропуснах, а за обяд си направих салата от домати и краставици и едно парче сирене. За вечеря ще ям кисело мляко и малко пъпеш.
Момичета,да ви се похваля!Днес съм без сладкиши,мазно и сладко
Само плодове за закуска,супа за обяд+плодове,плодове и мляко за вечеря!Чувствам се супер доволна от себе си!
ПС:nickeyy97,може ли рецепта за кекса?![]()
ПС2:Да,от Пъмп ит Ъп има голяма разлика!За една седмица свалих 1-2см. от бедрата сиНо аз през тази седмица го правих всеки ден и то цялото
![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Пък аз днеска бях жив зян на тоя пилатес. Тая седмица май желанито ми е дошло малко в повече, в сравнение с физическите възможности. Утре смятам заслужено да не правя нищо. И да си кажа, за първи път, от мнооого време ще ям ориз и то за вечеря и ми е малко странно и гузно такова...
Днес минах с малко пререшения.За целия ден съм изяла : 2 резена диня, една краставица, една малка филия с петрохан, 2 кубчета шоколад и половин купичка мюсли с кисело мляко. И физическата дейност успях да я докарам до 2 часа.
![]()
Нека заедно спрем войната по пътищата!
Оле... Много ме е яд. Ядох сладолед и сега ми е гузно. Хубавото е, че поне плувах доооста активно и се разхождах поне 2часа.
az iskam pochti 10 kg da otslabna ,kajete kak , za tova trqbva mnogo volq a az q nqma , pomognete![]()
Мисля, че това количество храна е малко, в предвид 2-та ти часа физ. дейност, дори грубо като ти сметнах дневния калориен прием. Нз, това е моето мнение.Първоначално написано от nymphetaminegirl9
![]()
Ако си решил да караш, прави го разумно ВИНАГИ! Оценявай своя и чуждите животи!
"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))
Днес деня мина супер с новата диета.
З-един салкъм грозде
О-шопска салата с разтопен кашкавал
В-кисело мляко половин кофичка+една нектарина и 2-3 ореха.
Прегрешението ми е едно 3в1.![]()
----
Здравейте,приятели! Аз съм на диета от 31 май 2011 /на 90 дневната/ и ми остават още около 12 дни.Общо свалих 13 кг. Много се радвам от резултатите.След почивката смятам да я повторя и целта ми е да сваля още едни 10 кг.![]()
----
След приключването на диетата направи 3 месеца почивка преди пак да я започнеш-такова е условието при диетата.Иначе поздравления за постигнатото.Първоначално написано от linzer
![]()
Минус килограм и половинаа..почнах преди 6 дена ..![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Едното парче диня беше малко над килограм, а другото малко под....Първоначално написано от BumpyRide
Иначе единият час беше към 1, а другият - към 8. Просто днес съм по-малко гладна от обикновеното и съм пълна с енергия.
( час се чудя дали да не се позанивавам още малко с нещо
)
Нека заедно спрем войната по пътищата!
Гладна съм, не може ли да хапна кисело мляко? (все още съм в белтъчния ден)
Един момент невнимание - цял живот страдание.
НЕ на войната по пътищата!
^Пий вода и ако не ти мине глада хапни 2-3 лъжици мляко,колкото да се залъжеш.
Дамм ето..копната е от нета. Само брашното е заменено с нишесте.Днес го ядох с нишесете и ми харесаПървоначално написано от Yankee
:
4 яйца
2 ч.л. подсладител Полисуит (1:27)
1 ч.ч олио
2 бр.нишесте
1 бакпулвер
Всичко се слага постепенно,като първо са яйцата и захарта разбърква се. Пече се 45 мин. на 220 градуса.
П.С Мерси за отговора за Pumр it up. Като се прибера в нас си го тегля и почвам да правя и тях освен Синди :P