.
Затворена тема
Страница 18 от 61 ПървиПърви ... 814151617181920212228 ... ПоследнаПърви
Резултати от 426 до 450 от общо 1513
    Цитирай Първоначално написано от CherryBell13
    Цитирай Първоначално написано от nickeyy97
    Искам да попитам тези които правят упражненията на Pump it up! дали са доволни и на какво ниво са..?
    Чувала съм че има ефект. И аз съм ги правила ама не до край
    Аз се чудя какво да вечерям защото днес ми е въглехидратен ден, за закуска ядох пъпеш, на обед спагети, но на вечеря не искам да ям сладко чудя се да ям крекери или нищо Някакви предложения?
    Защо не хапнеш сладко щом си на въглехидратен?

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Искам да попитам тези които правят упражненията на Pump it up! дали са доволни и на какво ниво са..?
    Аз ги правя и ми харесват, изморително е и на всеки 20мин. си правя 5-10мин. почивка. Всъщност до сега не съм правила цялото пъмп ит ъп за един ден

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от bettygeorgieva
    Цитирай Първоначално написано от CherryBell13
    Чувала съм че има ефект. И аз съм ги правила ама не до край
    Аз се чудя какво да вечерям защото днес ми е въглехидратен ден, за закуска ядох пъпеш, на обед спагети, но на вечеря не искам да ям сладко чудя се да ям крекери или нищо Някакви предложения?
    Защо не хапнеш сладко щом си на въглехидратен?
    Защото вчера прегреших с малко сладко и не искам точно сега когато имам воля да хапна сладко и после да не мога да спра, страх ме е че ако хапна сладко утре също ще прегреша и така, за това искам да е нещо солено за вечеря

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Simincetyyy
    Някой може ли да предложи диета придружена с упражнения,с която може да се отслабне за 3 седмици.Най-вече в корема и краката
    Няма диета,с която да отслабнеш точно за 3 седмици и точно в тези зони.Винаги,когато се прави диета се отслабва навсякъде по тялото.

Написала съм за 3 седмици,защото до тогава искам да има някакъв ефект.А аз след този период ще я продължа.А относно за краката и корема,те са най-проблемни,затова така съм написала.Някой,ако има предложения да пише.

Град
    Пловдив
    Тъй,като ще ям кисело мляко с нектарина за вечеря,проблем ли е да сложа малко орехи в млякото?

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Тъй,като ще ям кисело мляко с нектарина за вечеря,проблем ли е да сложа малко орехи в млякото?
    Не е .. но избягвай ядките вечер

Цитирай Първоначално написано от titkos
    През кой ден могат да се чоплят слънчогледови семки? Ако е позволено де...
    Един момент невнимание - цял живот страдание.
    НЕ на войната по пътищата!

^Май не е позволено да се ядат

Днес цял ден нямах интернет, но за сметка на това правих повече упражнения
    И аз преминах на онази диета. Закуската я пропуснах, а за обяд си направих салата от домати и краставици и едно парче сирене. За вечеря ще ям кисело мляко и малко пъпеш.

Супер фен Аватара на Yankee
    Град
    в психиатриата ;))
    Момичета,да ви се похваля! Днес съм без сладкиши,мазно и сладко Само плодове за закуска,супа за обяд+плодове,плодове и мляко за вечеря!Чувствам се супер доволна от себе си!
    ПС:nickeyy97,може ли рецепта за кекса?
    ПС2:Да,от Пъмп ит Ъп има голяма разлика!За една седмица свалих 1-2см. от бедрата си Но аз през тази седмица го правих всеки ден и то цялото

It is necessary
    to wrestle with me

you throw away, you throw away
    but you can't help it
    you've gone momentum

Мега фен Аватара на babity
    Пък аз днеска бях жив зян на тоя пилатес. Тая седмица май желанито ми е дошло малко в повече, в сравнение с физическите възможности. Утре смятам заслужено да не правя нищо. И да си кажа, за първи път, от мнооого време ще ям ориз и то за вечеря и ми е малко странно и гузно такова...

Днес минах с малко пререшения. За целия ден съм изяла : 2 резена диня, една краставица, една малка филия с петрохан, 2 кубчета шоколад и половин купичка мюсли с кисело мляко. И физическата дейност успях да я докарам до 2 часа.
    Нека заедно спрем войната по пътищата!

Повече от фен Аватара на punksss
    Оле... Много ме е яд. Ядох сладолед и сега ми е гузно. Хубавото е, че поне плувах доооста активно и се разхождах поне 2часа.

az iskam pochti 10 kg da otslabna ,kajete kak , za tova trqbva mnogo volq a az q nqma , pomognete

Фен Аватара на BumpyRide
    Град
    Тетевен
    Цитирай Първоначално написано от nymphetaminegirl9
    Днес минах с малко пререшения. За целия ден съм изяла : 2 резена диня, една краставица, една малка филия с петрохан, 2 кубчета шоколад и половин купичка мюсли с кисело мляко. И физическата дейност успях да я докарам до 2 часа.
    Мисля, че това количество храна е малко, в предвид 2-та ти часа физ. дейност, дори грубо като ти сметнах дневния калориен прием. Нз, това е моето мнение.
    Ако си решил да караш, прави го разумно ВИНАГИ! Оценявай своя и чуждите животи!

"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))

Град
    Пловдив
    Днес деня мина супер с новата диета.
    З-един салкъм грозде
    О-шопска салата с разтопен кашкавал
    В-кисело мляко половин кофичка+една нектарина и 2-3 ореха.

Прегрешението ми е едно 3в1.

Град
    Варна
    Здравейте,приятели! Аз съм на диета от 31 май 2011 /на 90 дневната/ и ми остават още около 12 дни.Общо свалих 13 кг. Много се радвам от резултатите.След почивката смятам да я повторя и целта ми е да сваля още едни 10 кг.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от linzer
    Здравейте,приятели! Аз съм на диета от 31 май 2011 /на 90 дневната/ и ми остават още около 12 дни.Общо свалих 13 кг. Много се радвам от резултатите.След почивката смятам да я повторя и целта ми е да сваля още едни 10 кг.
    След приключването на диетата направи 3 месеца почивка преди пак да я започнеш-такова е условието при диетата.Иначе поздравления за постигнатото.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Минус килограм и половинаа..почнах преди 6 дена ..
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Цитирай Първоначално написано от BumpyRide
    Цитирай Първоначално написано от nymphetaminegirl9
    Мисля, че това количество храна е малко, в предвид 2-та ти часа физ. дейност, дори грубо като ти сметнах дневния калориен прием. Нз, това е моето мнение.
    Едното парче диня беше малко над килограм, а другото малко под.... Иначе единият час беше към 1, а другият - към 8. Просто днес съм по-малко гладна от обикновеното и съм пълна с енергия. ( час се чудя дали да не се позанивавам още малко с нещо )
    Нека заедно спрем войната по пътищата!

Гладна съм, не може ли да хапна кисело мляко? (все още съм в белтъчния ден)
    Един момент невнимание - цял живот страдание.
    НЕ на войната по пътищата!

Град
    Пловдив
    ^Пий вода и ако не ти мине глада хапни 2-3 лъжици мляко,колкото да се залъжеш.

Цитирай Първоначално написано от Yankee
    Момичета,да ви се похваля! Днес съм без сладкиши,мазно и сладко Само плодове за закуска,супа за обяд+плодове,плодове и мляко за вечеря!Чувствам се супер доволна от себе си!
    ПС:nickeyy97,може ли рецепта за кекса?
    ПС2:Да,от Пъмп ит Ъп има голяма разлика!За една седмица свалих 1-2см. от бедрата си Но аз през тази седмица го правих всеки ден и то цялото
    Дамм ето..копната е от нета. Само брашното е заменено с нишесте.Днес го ядох с нишесете и ми хареса :

4 яйца
    2 ч.л. подсладител Полисуит (1:27)
    1 ч.ч олио
    2 бр.нишесте
    1 бакпулвер

Всичко се слага постепенно,като първо са яйцата и захарта разбърква се. Пече се 45 мин. на 220 градуса.

П.С Мерси за отговора за Pumр it up. Като се прибера в нас си го тегля и почвам да правя и тях освен Синди :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си