- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.3
Поздравления. Доста си постигнала.Първоначално написано от linzer
НеПървоначално написано от KatVonD
Просто имам много за сваляне!
![]()
--
Да,първите 10 ги свалих за месец и половина...От там нататък е ужасно трудно!Първоначално написано от KatVonD
Прочетох половината коментари и темата наистина ми хареса.Утре, тоест неска към 10 ще прочета другата половина.С удоволствие ще следя какво става с вас и ако може и аз се включвам
ето:
Никнейм/Име: cherryup
Години:14
Височина и килограми: 163см / 45кг
Желани резултати: най-важно ми е да си стегна бедрата и корема, иначе 42
Диета: 90 дневната
Упражнения: Pump it up, Тае Бо с Били Бланкс , джогинг, скачане на въже, упражнения за дупе и бедра
Абе ти откачила ли си? Каква диета та ти си под нормалните килограми 163 си висока и си едва 45 килограма а и искаш да станеш 42Първоначално написано от cherryup
Я по-добре само прави упражнения и не се тъпчи с глупости отколкото да правиш диети.
CherryBell13,всеки си има глава на раменете и не мисля,че е коректно да говориш/пишеш по подобен груб начинДали е откачила или не тя най-добре си знае ...
Оффф,аз идвам да се оплачаСнощи се прибрах към 02:00ч. и бях супер гладна
Набързо си спретнах 2 филийки с кашкавал и домат и чаша Кока-Кола изпих ...
Ама то си е нормално де!Два дена почти нищо не бях яла и чак снощи ми се появи апетита.Днес пак ми е малко лошо и пак съм с Кока-Кола под ръка,защото от нея по принцип ми минава гаденето.Нещо се разболявам,че и морето си изпуснах заради това
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
И аз съм на това мнение...Иначе то дори 45 килограма са малко за ръста и.И все пак cherryup си знае.... всеки сам решава какво да прави със себе си..Първоначално написано от CherryBell13
Охх на мене днес ми е плодово зеленчуковще видим дали ще мина без прегрешения, защото във фризера имаме 1 опаковка сладолед и от снощи гледам да не се сещам за нея
![]()
Преди малко закусих със една препечена филийка и 3в1.
Към 11 мисля да си направя упражненията, ама още се чудя дали пък да не ги направя към следобед, как мислите?![]()
Защо не ги направиш и сега и следобед (ако нямаш работа)Първоначално написано от zlatit0o
Аз да се похваля свалила съм 10 см. от бедрата сиа почнах преди 3 дена
![]()
Идвам да се похваля,че за един ден на диета и кантара днес ме показа минус 900грАма и вчера толкова много вода изпих,че даже през нощта ставах до WC.Дано не са фалшиви тея 900гр,ама сега се мотивирах повече и днес пак ще я спазвам стриктно без прегрешения и ако утре кантара покаже пак по-малко или толкова колкото днес,значи наистина съм ги свалила.
![]()
![]()
Тити,браво за минуситеДано да са реални
Аз пък изключително много се ядосвам на едни "плаващи" 2 кг.Сутрин като се претегля съм добре,но хапна ли нещо,дори и един плод и хоп +1,5-2кг.
![]()
Ама то си е нормално де ... Аз още със ставането и си хващам бутилката с водата и под 2л. не пия,а понякога и 4 ги правя без да се насилвам.Гадното обаче е,че от тия количества вода стомаха ми се разширява
![]()
И все пак съм мотивирана,защото и колежки на майка ми,и една приятелка ми казаха,че се забелязва,че съм поотслабнала![]()
Първоначално написано от 3oPuTy
Как пиеш толкова много вода? Аз едвам 1 чаша на ден пия и по време на упражненията. Не знам защо обаче никога не се чувствам жадна
![]()
Йее,още 3кг. до моите си килограмчетаОбаче,днес усещам как ми се яде адски много шоколад
![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Аз не харесвах Пъмп ит ъп-а обаче като прочетох,че има 2 см разлика,само за една седмица...от днес го почвамНа мен ми е въглехидратен,закусих преди малко 1 праскова.
Между другото,аз толкова свикнах с тая диета,че не я чувствам като такава и всеки ден имам чувството,че съм прегрешила супер много,а не е така....много ми е странно...
titkos аз слънчоглед ям във плодовия ден,знам че не е препоръчителен,но много го обичам и гледам да се възползвам от него в плодовия,когато могат да се ядат ядки![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Искам да попитам пречи ли ако пия прясно мляко през плодовия ден или е по добре да си го пия само през белтъчния ?
^Само в белтъчен,но се брои за едно хранене.
Я виж дали мериш на едно и също място.Първоначално написано от CherryBell13
пт- заковала съм ги тия 50 и т'ва е, братче, кога ще я видя тая 4-ка на кантара |( да не говорим, че ще ми идва, та сигурно задържам
Ами аз от около месец от сутринта до вечерта никакъв апетит нямам и на вечеря съм като някъв звяр, а това е много вредноПървоначално написано от CherryBell13
Апък и съм тренирала худ. гимнастика и до преди около 6 месеца бях 43 кг. - без корема и гадния целулит
Затова по-добре да пробвам и с диетата пък до колкото издържа (няма да е много строга). Ще ми дойде добре да спра за малко боклуците, защото кака ми е барманка и ако знаете на кока-кола има една промоция с капачки, тя ми носи по 20-25 от тях и докато не изпих всичките коли не мирясах
![]()
Аз не прекалявам с водата.В смисъл,наистина е много,но не се наливам и не пия насила,а просто организма ми си я иска.Винаги съм пила много вода,а сега като гледам да не пия безалкохолни и още повече си пияПървоначално написано от divacheee
Ох,така се наядох сегаИ ми е едно такова тежко,а хапнах малко.Мислех да правя коремни,но май ще ги пропусна ... Отново
Крайно несериозна съм на тема спорт
Сега уж мисля с един приятел да ходя да бягам на крепостта ама да видим
Той ходи от доста време,а аз 100% само на стълбите ще се задъхам,а к'во остава да тръгна да я обикалям
![]()
Между другото ще ви помоля да пишете с нормален размер и да не цитирате толкова много,защото така става сложно да се чете от другитеПишете ника на човека,за когото пишете нещо и готово
![]()
От понеделник и аз започвам режима, на който е titinkaa в момента.
До колкото си спомням в една тема преди Infinity ми го беше предложила, само това мляко за вечеря ще ми е голям проблем.![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Имам един въпрос. Аз трябва да отслабна 5-6 килограма, ако започна 90 дневната диета, мога ли да я спра като достигна нужните килограми и ще има ли йо-йо ефект?
Можеш да я спреш когато поискаш, но след това внимавай със захранването![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно