.
Затворена тема
Страница 2 от 61 ПървиПърви 1234561252 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 1513
    Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    Искам да попитам какво е по-добре да правя: всеки ден кардио и коремни преси или един ден кардио един ден коремни преси?

Голям фен Аватара на 4y4u_g
    Зори в статията ,която четох пишеше така.Неказвам,че някой тук го е казал.Просто ми беше интересно дали е възможно.Аз също съм чувала,че е много полезен и препоръчван при диети,но само от него да свалиш ми се струва малко нереално. Затова попитах. Иначе да и на мен ми се дояде хах

CherryBell13 според мен е най-добре да ги редуваш.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    И аз мисля да почна някоя диета от другата седмица. Сега съм малко болна и нямам сили да правя упражнения.
    Ако може да ми препоръчате коя диета и кои упражнения ще са най-подходящи за мен. И естествено да си дам мерките..
    На 14г. съм, 165см. съм висока и тежа около 51-52кг.
    Бих искала да сваля около 3-4кг. също искам и малко да се стегна, че съм пуснала коремче и краката ми са се отпуснали.

Град
    Русе
    За диета не съм сигурна, но ще ти дам упражненията който аз правя:
    ето за крака: http://dieti.rozali.com/vkyshti/p9202.html
    корем: http://www.vbox7.com/play:c500421d или http://www.vbox7.com/play:713e6fd3
    Също можеш да си изтеглиш Тае бо или Pump it up

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Такам.. аз не искам да съм на някаква супер строга диета, искам просто да избягвам гадни храни и затова ще ям от продуктите в 90-дневната, като образец. Също обещавам, че отсега ще карам колелото в нас и ще правя коремни преси. Изключение ще бъдат дните на неразположеност. \/

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Djenka
    Такам.. аз не искам да съм на някаква супер строга диета, искам просто да избягвам гадни храни и затова ще ям от продуктите в 90-дневната, като образец. Също обещавам, че отсега ще карам колелото в нас и ще правя коремни преси. Изключение ще бъдат дните на неразположеност. \/
    Аз пък и тогава правя всичко не знам защо не ми пречи

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Е в статията едва ли пише,че можеш да се тъпчеш

Що се отнася до упражненията - аз предпочитам 30 минути кардио,после коремни преси и упражнения за крака (но малко повторения правя пресите са 3х20) и след това още 10-тина минути кардио На другия ден почивка или най-много още 3х20 преси,защото мускула ми е много отпуснат и долната част на стомаха ми е доста напред
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Е в статията едва ли пише,че можеш да се тъпчеш

Що се отнася до упражненията - аз предпочитам 30 минути кардио,после коремни преси и упражнения за крака (но малко повторения правя пресите са 3х20) и след това още 10-тина минути кардио На другия ден почивка или най-много още 3х20 преси,защото мускула ми е много отпуснат и долната част на стомаха ми е доста напред
    И при мен е така но винаги след като правя коремни ме боли после 1 ден

Град
    Пий аспирин след тренировка и не прекалявай с пресите.
    На мен срещу мускулната треска ми помага пренатоварването.Примерно днес съм направила 3х20 преси и ако утре ме болят мускулите ще направя още толкова,че може и малко отгоре за да се отпуснат.Не знам до колко е правилно или грешно,но важното е,че ми помага

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Пий аспирин след тренировка и не прекалявай с пресите.
    На мен срещу мускулната треска ми помага пренатоварването.Примерно днес съм направила 3х20 преси и ако утре ме болят мускулите ще направя още толкова,че може и малко отгоре за да се отпуснат.Не знам до колко е правилно или грешно,но важното е,че ми помага
    Господина ни по физкултура (класния ) така ни оправяше мускулната ..
    - Господине, имаме мускулна .. не можем да бягаме!
    - Мускулна ли имате .. айде две обиколки .. и ще ви мине !

Мускулната треска представлява натрупвана на млечна киселина в мускулите, която кристализира на малки кристалчета между мускулните влакна .. и от там идва неприятното усещане когато имаме мускулна треска.. И наистина мускулна треска се лекува с движение

Момичета, от утре и аз се включвам при вас с 90-дневната, този път сериозно Искам да сваля 2-3кг, най-вече от дупето и бедрата, и да намаля целулита.

Никнейм/Име: effys
    Години: 17
    Височина и килограми: 167 см / 49кг
    Желани резултати: по-важни са ми сантиметрите, не килограмите
    Диета: 90 Дневна Диета
    Начало: 11 август
    Упражнения: Pump It Up , Slim and sleek

Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от effys
    Момичета, от утре и аз се включвам при вас с 90-дневната, този път сериозно Искам да сваля 2-3кг, най-вече от дупето и бедрата, и да намаля целулита.
    Никнейм/Име: effys
    Години: 17
    Височина и килограми: 167 см / 49кг
    Желани резултати: по-важни са ми сантиметрите, не килограмите
    Диета: 90 Дневна Диета
    Начало: 11 август
    Упражнения: Pump It Up , Slim and sleek

Моля те пусни твоя снимка .. :s ..

В момента не съм на моя компютър и нямам снимки, утре ще кача.
    Иии знам, че килограмите ми уж са добре за височината ми, но не се чувствам добре така.. Може би просто имам по-леки кости или ддз

Град
    ...
    Според мен ти трябва малко повечко спорт .. само да стегнеш проблемите зони .. не виждам при 49 кг. какво искаш да сваляш .. Въпреки че килограмите стоят различно на всеки ..

Aми, аз си спортувам, колкото мога.Правя 3 пъти в седмицата Slim and sleek или Pump it up, а през останалите дни по 25мин упражнения /скачане на въже, коремни преси, клекове.../. Но просто в ханша съм 94см и ми се иска да сваля някой друг сантиметър от там. Не мисля да правя цялата 90-дневна, може би само седмица или две + спорт и се надявам да си постигна резултата.

Град
    Дааа,значи съм го чела някъде,а не съм открила топлата вода

Град
    ~В сТрАнАтА нА чУдЕсАтА <3
    Честита нова темичка
    И аз се включвам......такаааам аз искам да сваля 3-5 кг, най-вече от бедрата и дупето
    Никнейм/Име: Milly4 / Милу
    Години:14
    Височина и килограми: 160см / 45кг
    Желани резултати: по-важни са ми сантиметрите, иначе 40 кг
    Диета: Лунната диета и мой си режим
    Упражнения: Кростренажор, джогинг, скачане на вьже, упражнения за дупе и бедра и ходене
    Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?
    Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    И аз тези дни съм изоставила режима.Спазвам го до следобед и после почвам да ям квото ми се прииска. В последните дни хич нямам волята,като в началото,но трябва пак да се стегна.

Знаете ли какво винаги ме е спирало да почвам диета? Страх ме е да не ми се свият и гърдите заедно с другата телесна маса. Някакви мнения?

Здравейте! Като гледам всички имаме проблем с волята напоследък Засега съм изяла един банан и след малко ще си направя pump it up-a и тае бо-то. Като че ли ми омръзна от диетите и упражненията... пък има доста време до училище и ако си върна килограмите направоо Затова няма да се отказвам

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    айде и аз се включвам, вече официално, надявам се да ми давате воля, защото моята напоследък хич я няма
    Никнейм/Имеitfall/Ани
    Години:18
    Височина и килограми: 177см / 65кг
    Желани резултати: 58-59кг
    Диета: мой си режим
    Упражнения: pump it up, дълги разходки, колело
    Аз ще ти говоря тихо,
    да ме чуеш само ти.
    За мъничко до мен се спри.

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Офф и аз я бях спряла диетата за около седмица и си върнах 1 см...днес ми е 4ти ден (всъщност не знам как да я броя,с предния месец или на ново ;д ) та справям се добре.Като изключим,че предния ден (бобовия) всичко перфектно,но бях навън до късно и изядох един хамбургер в 23:30 И снощи пак по същото време (въглехидратен) парче баница...много бях гладна бе Некса ми е плодов,за сега имам два банана и две праскови,мисля да закуся с прасковите,бананите за по късно,пък за вечеря сигурно диня...
    Между другото в последно време карам колело през ден и правя тае бо,и съм свалила 2см от бедрата си
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    А Pump it up програмата помага ли ?
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

^Ами на мен лично мисля, че ми помага Пък и ми харесва

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Лошото е, че стаята ми е малка и нямам достатъчно пространство

Друго нещо искам да питам : По време на 90 дневната позволено ли ми е да пия студен чай ?
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си