- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.3
тази диета е най-хубава и не гладуваш, аз и сега се храня така и се чувствам много добреПървоначално написано от titinkaa
Абе, само ви се чудя кви са тия 5-10-15 см от бедрата, които сваляте за отрицателно време?
Или имате супер много за сваляне, или не си ги мерите на едно и също място.
Някой ще ми обясни ли къде точно си ги мери и как е сигурен, че всеки път мери една и съща обиколка.
[quote="Jaune"][quote="CherryBell13"]Първоначално написано от zlatit0o
Да винаги меря на най-дебелото място![]()
И аз се включвам. Почвам я от утре.
Никнейм/Име: cvetityyy98
Години: 13
Височина и килограми: 163см/54кг
Желани резултати: 47-48кг
Диета: 90 Дневна Диета
Начало: 14.08
Упражнения: бягане, коремни преси, Pimp it up и др.
+Първоначално написано от PinkPan7her
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
[quote="CherryBell13"][quote="Jaune"]Само дето това не съм го писала азПървоначално написано от CherryBell13
объркала си при поправянето на цитата.
Преди малко обядвах шопска салата и един сварен картоф.
Момичета,дали според вас тази диета действа? :P
http://dieti.net/esenna-dieta/
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Първоначално написано от Yankee
Не знам дали наистина действа, но ако се получи организма ти може да пострада. Не е хубаво за толкова кратко време да свалиш толкова килограми.
Знааам,но искам бързо сваляне на тези пусти 3кг.![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
billytalent
Ее супер ще я караме двете.Иначе за млякото, мисля че няма да ти е проблем.И аз снощи си виках..оле как ще издържа на тва мляко,ама чесно казано издържах,дори се наядох доста,щом от половин кофичка мляко и една нектарина се наядох,а по принцип не се наяждам с малко.А колкото до мляко аз не харесвам някви от 0,1%,и затова си купих на Верея 3,6% по БДС и страшно много ми хареса на вкус,не е като другите.В една оранжева кофичка е.![]()
И все пак,така и не ми казахте кой преди беше пуснал тази диета и дали има ефект от нея ?
Закуска - плод по избор / без банан /
Обяд : Голяма зелена салата с добавка по избор :
- парчета пушено пуешко, парчета сирене или кашкавал, царевица, задължителено една краставица и един средно голям домат.
Вечеря : Кисело мляко и отново лек плод
Аз я почнах пък да видим дали ще има резултат![]()
^Infinity,май я беше пуснала.
Диетата я спазвам от вчера и разликата е минус 900гр.А в по-задните страници момичетата споделят резултата от нея.Прочети ги.
^ Със сигурност има ефектПриема на калории е около 800,което значи че е много под нормата=на загуба на килограми!
![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
^Вярно,е че са малко калориите на приемане,но чесно казано аз се наяждам добре и не се чувствам гладна.![]()
Здравейте и от мен.
За сега деня върви супер. Закусих с пъпеш, а на обяд хапнах салатка със сирене и след около час мисля да ходя да тренирам...
При вас как върви?![]()
http://dieti.net/trisedmichna-dieta-za-otslabvane/ тази диета също не е лоша,а и не се гладува.Моля някой да сподели мнение
titinkaa на теб нали диетолог ти беше изготвил диета, какво стана с нея?
Еми при нея се иска повече търпение,а и се чувствам по-гладна,иначе свалих 2кг.Първоначално написано от mimsssssss
Аз по принцип много мразя мляко и до скоро повече от една лъжица не можех да изям, ставаше ми зле, но опитах някакво 4,5 % и ми хареса много. Утре ще потърся това на Верея. : ))) Жалко само, че бананите не са позволени.Първоначално написано от titinkaa
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Здравейтее!!![]()
![]()
Искам да ви се похваля, свалила съм едно кило!! Дори не знам как стана..
В смисъл, не се ограничавам много, но не си и позволявам... Но все пак е факт - 1 кило по-малко!!
Сега съм 48 килограма... остават още около 3 за сваляне.
Междувременно правя коремни преси и клякания и мисля, че донякъде има ефект. Бедрата ми вече не се тресат толкова, явно поне малко са се стегнали. И въпреки това, не знам дали е така или е само илюзия, при положение, че го правя едва от 3 дена...
Но както и да е, едното кило по-малко е факт!!![]()
![]()
Можеш да си разбиваш млякото на айрянПървоначално написано от billytalent
Така може да ти бъе по-вкусно
А иначе-за диети не се препоръчват високомаслени млека,а нискомаслени-пробвай 0,1% на Верея-аз само него ям
![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
3 филии хляб на ден? Бисквити? Поредната тъпотия според мен.Първоначално написано от Simincetyyy
Аз си меря бедрата на 3 места - най-горе, по средата (свикнала съм къде е и го меря на 1 и също място) и преди коляното точно. Просто следя и трите мерки:дПървоначално написано от PinkPan7her
И аз меря най-горе на бедрото-почти до таза![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum