.
Затворена тема
Страница 23 от 61 ПървиПърви ... 1319202122232425262733 ... ПоследнаПърви
Резултати от 551 до 575 от общо 1513
    Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Моя ден мина без прегрешения.. даже въобще нямах апетит и почти нищо не съм яла. Титинка сподели резултатите утре, защото моя режим е почти същия и за 2-3 дена съм свалила само някакви си смешни 300-400гр.
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    ^Дано,и аз на това се надявам.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Днес не съм прегрешавала с нищо.
    Закуска-грозде
    Обяд-шопска салата с едно средно голямо пилешко бутче и една филийка пълнозърнест хляб
    Вечеря-кисело мляко с нектарина и орехи.
    И през деня много вода,сигурно съм минала 2л.
    Утре ще видим какво ще покаже чичко кантар.
    Точно щях да питам може ли хляб към обяда, но като гледам ти си хапваш, така че определено ще успея да я направя диетата.
    Само не знам след това какво захранване трябва да се направи...
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Повече от фен Аватара на punksss
    Пф, много ме мъчи тази вода. Тея два литра на ден, само веднъж,два пъти съм ги изпивала... Но, трябва да пия, за да имам хубаво телце.

Супер фен Аватара на Jaune
    Цитирай Първоначално написано от punksss
    Пф, много ме мъчи тази вода. Тея два литра на ден, само веднъж,два пъти съм ги изпивала... Но, трябва да пия, за да имам хубаво телце.
    ^И за коса, кожа, нокти

Цитирай Първоначално написано от katii
    Моя ден мина без прегрешения.. даже въобще нямах апетит и почти нищо не съм яла. Титинка сподели резултатите утре, защото моя режим е почти същия и за 2-3 дена съм свалила само някакви си смешни 300-400гр.
    Е, а ти колко искаш. И особено, че имаш малко кг за сваляне, т'ва е предобре. : )

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от katii
    Аз днеска се претеглих и ми показа 51 килограма а бях 53 почнах преди 4 дена

Цитирай Първоначално написано от Wanderer1
    Здравейтее! Днес се изложих с диетата - ядох пържени яйца на обяд (поне бяха без мазнина), но нищо - реших да почна с режима от понеделник. Тъкмо ще видя дали при titinkaa има ефект.

Така, да се похваля Бях на мола и мерих няколко чифта дънки размер S и ми бяха големи Не си харесах де, но се радвам, че ми бяха широки. Взех си едно горнище, като връхна дреха, но е блуза, без ципове и то е S
    Абе как сваляте по 10 кг за месец и половина? Аз 5 едвам свалям... не е честно
    Не искам да обиждам никого, но все по-често като чета теми за диети започвам да се убеждавам в изчанченото мислене на повечето момичета на диета... как можеш да се радваш , че най-малкия размер ти е голям???А и не само това-то поне да не искаше да отслабваш, при положение, че най-малкият размер ти е голям, а ти искаш да отслабваш...И не се отнася само за теб..има и други много вманиячени момичета от тази тема, а и изобщо в целия свят...Едно време и аз бях от тях и сега като чета тук виждам колко съм била смешна и жалка...Сега съм слаба, но пък за сметка на това вече и апетит нямам...понякога искам да ми се яде както преди-но не се получава.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Днес не съм прегрешавала с нищо.
    Закуска-грозде
    Обяд-шопска салата с едно средно голямо пилешко бутче и една филийка пълнозърнест хляб
    Вечеря-кисело мляко с нектарина и орехи.
    И през деня много вода,сигурно съм минала 2л.
    Утре ще видим какво ще покаже чичко кантар.
    Точно щях да питам може ли хляб към обяда, но като гледам ти си хапваш, така че определено ще успея да я направя диетата.
    Само не знам след това какво захранване трябва да се направи...
    Ами едно от момичетата ми писа на лично и ми каза,че може хляб,и аз реших само на обяд с яденето да си хапвам по 1 филийка на ден.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Идеално. И аз ще ям.
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Град
    Пловдив
    ^А за захранването,аз мисля да почна да включвам постепенно различна храна,примерно единия ден нещо готвено-ориз,на другия друго и така.

Град
    Plovdiv
    Момичета, искам да започна 90 дневната, за да отслабна за 15 септември, но едно нещо ме притеснява-някъде едно момиче беше писало, че като я спряло и й спрял цикъла и някви такива неща. Та, се притеснявам дали няма да ми стане нещо, да си прецакам организма (на 14 съм)? Ако може, тези, които са я спазвали да споделят какво стана като я спряха ? И главно тези, които са под 18 години. Благодаря, предварително!
    Човек няма право да ревнува това, което няма!

Dont wait for the perfect moment, take a moment and make it perfect! <33

Цитирай Първоначално написано от foreverr
    Цитирай Първоначално написано от Wanderer1
    Здравейтее! Днес се изложих с диетата - ядох пържени яйца на обяд (поне бяха без мазнина), но нищо - реших да почна с режима от понеделник. Тъкмо ще видя дали при titinkaa има ефект.

Така, да се похваля Бях на мола и мерих няколко чифта дънки размер S и ми бяха големи Не си харесах де, но се радвам, че ми бяха широки. Взех си едно горнище, като връхна дреха, но е блуза, без ципове и то е S
    Абе как сваляте по 10 кг за месец и половина? Аз 5 едвам свалям... не е честно
    Не искам да обиждам никого, но все по-често като чета теми за диети започвам да се убеждавам в изчанченото мислене на повечето момичета на диета... как можеш да се радваш , че най-малкия размер ти е голям???А и не само това-то поне да не искаше да отслабваш, при положение, че най-малкият размер ти е голям, а ти искаш да отслабваш...И не се отнася само за теб..има и други много вманиячени момичета от тази тема, а и изобщо в целия свят...Едно време и аз бях от тях и сега като чета тук виждам колко съм била смешна и жалка...Сега съм слаба, но пък за сметка на това вече и апетит нямам...понякога искам да ми се яде както преди-но не се получава.
    А, не съм вманиачена изобщо
    Пък и невинаги размерите си отговарят. Като се гледам не ми личи особено, че съм за S, ама това е друга тема Пък и в краката съм по-слаба, затова така се получава А и видях, че в магазина имат XS и XXS, което значи, че S им е по-голям от тези в другите магазини. Иначе мерси за съвета

Град
    Пловдив
    3oPuTy,защо премахна всички от първа страница,трябваше да оставиш тези момичета,които си пишем редовно.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Абе, само ви се чудя кви са тия 5-10-15 см от бедрата, които сваляте за отрицателно време?
    Или имате супер много за сваляне, или не си ги мерите на едно и също място.
    Някой ще ми обясни ли къде точно си ги мери и как е сигурен, че всеки път мери една и съща обиколка.

Град
    Пловдив
    Оф утре ще ходя до София за един ден,и се чудя как ще обядвам точно салата и месце.Може да навия нашите да седнем да обядваме някъде,че без това няма да издържа на един плод цял ден.Дано се справя утре и да не се налага да я нарушавам,защото си мислих да си взема салата от нас в кутия ама цял ден в колата и насам натам и ще се стопли и направо ще трябва да я хвърля,няма смисъл само да хабя продукти.Все ще изкарам някак.

Момичета, някоя да знае от къде мога да си изтегля останалите записи на "pump it up", защото аз успях да открия само картинки?

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Емии не знам дали търсиш точно това,но..
    http://zamunda.net/details.php?id=18417&hit=1
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Супер фен Аватара на Yankee
    Град
    в психиатриата ;))
    ^ и аз това правя,но в някоя по-стара тема имаше и останалите упражнения от някъкав сайт

It is necessary
    to wrestle with me

you throw away, you throw away
    but you can't help it
    you've gone momentum

katii ,
    това го имам, но все пак благодаря.Явно другите не са качени в нета, а се купуват на диск ;s
    Yankee,
    и аз намерих в някакъв сайт такива подобни упражнения и ще гледам да правя до колкото ги разбера

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Вчера за пръв път направих Пъмп ит ъп,защото не го харесвах,но видях едно мнение,че от него много се отслабвало,и го почнах Вчера издържах само 50 минути,но след малко мисля да го направя цялото Плодов ден ми е,закусих една праскова в 6 и 30,защото трябваше да стана рано,сега ям пъпеш и след малко Пъмп ит ъп
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Град
    в психиатриата ;))
    Цитирай Първоначално написано от cherryup
    katii ,
    това го имам, но все пак благодаря.Явно другите не са качени в нета, а се купуват на диск ;s
    Yankee,
    и аз намерих в някакъв сайт такива подобни упражнения и ще гледам да правя до колкото ги разбера
    Мда,обаче мен ме мързи да се регна
    ПС:Слоудаун,аз съм виновната

It is necessary
    to wrestle with me

but you can't help it
    you've gone momentum

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    От утре и аз се включвам при вас
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Снощи около полунощ си нарязах един домат и го изядох със сиренце. Страх ме беше да си легна гладна.
    Един момент невнимание - цял живот страдание.
    НЕ на войната по пътищата!

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Yankee
    Цитирай Първоначално написано от cherryup
    katii ,
    Yankee,
    Мда,обаче мен ме мързи да се регна
    ПС:Слоудаун,аз съм виновната
    Ами благодаря тогава Бтв и мен ме мързи да се регна,за това не тегля от там
    И пак издържах само 50 минути...не мога,и не мога повече
    Правих първите 40 минути,прескочих 10 мин.щото не ми беше интересно там ;д и направих последните 10 там със разтяганията.Е пак не е зле като го видя написано бе Днес имах голямо желание да се меря,но ще изтърпя до другата неделя
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Град
    в психиатриата ;))
    Много са готинки упражненията :P А от утре ги почвам пак

It is necessary
    to wrestle with me

but you can't help it
    you've gone momentum

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми