- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.3
Моя ден мина без прегрешения.. даже въобще нямах апетит и почти нищо не съм яла. Титинка сподели резултатите утре, защото моя режим е почти същия и за 2-3 дена съм свалила само някакви си смешни 300-400гр.![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Точно щях да питам може ли хляб към обяда, но като гледам ти си хапваш, така че определено ще успея да я направя диетата.Първоначално написано от titinkaa
Само не знам след това какво захранване трябва да се направи...
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Пф, много ме мъчи тази вода. Тея два литра на ден, само веднъж,два пъти съм ги изпивала... Но, трябва да пия, за да имам хубаво телце.![]()
^И за коса, кожа, ноктиПървоначално написано от punksss
Е, а ти колко искаш. И особено, че имаш малко кг за сваляне, т'ва е предобре. : )Първоначално написано от katii
Аз днеска се претеглих и ми показа 51 килограма а бях 53 почнах преди 4 денаПървоначално написано от katii
![]()
Не искам да обиждам никого, но все по-често като чета теми за диети започвам да се убеждавам в изчанченото мислене на повечето момичета на диета... как можеш да се радваш , че най-малкия размер ти е голям???А и не само това-то поне да не искаше да отслабваш, при положение, че най-малкият размер ти е голям, а ти искаш да отслабваш...И не се отнася само за теб..има и други много вманиячени момичета от тази тема, а и изобщо в целия свят...Едно време и аз бях от тях и сега като чета тук виждам колко съм била смешна и жалка...Сега съм слаба, но пък за сметка на това вече и апетит нямам...понякога искам да ми се яде както преди-но не се получава.Първоначално написано от Wanderer1
Ами едно от момичетата ми писа на лично и ми каза,че може хляб,и аз реших само на обяд с яденето да си хапвам по 1 филийка на ден.Първоначално написано от billytalent
Идеално. И аз ще ям.![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
^А за захранването,аз мисля да почна да включвам постепенно различна храна,примерно единия ден нещо готвено-ориз,на другия друго и така.
Момичета, искам да започна 90 дневната, за да отслабна за 15 септември, но едно нещо ме притеснява-някъде едно момиче беше писало, че като я спряло и й спрял цикъла и някви такива неща. Та, се притеснявам дали няма да ми стане нещо, да си прецакам организма (на 14 съм)? Ако може, тези, които са я спазвали да споделят какво стана като я спряха ? И главно тези, които са под 18 години. Благодаря, предварително!
Човек няма право да ревнува това, което няма!
Dont wait for the perfect moment, take a moment and make it perfect! <33
А, не съм вманиачена изобщоПървоначално написано от foreverr
![]()
Пък и невинаги размерите си отговарят. Като се гледам не ми личи особено, че съм за S, ама това е друга темаПък и в краката съм по-слаба, затова така се получава
А и видях, че в магазина имат XS и XXS, което значи, че S им е по-голям от тези в другите магазини. Иначе мерси за съвета
![]()
3oPuTy,защо премахна всички от първа страница,трябваше да оставиш тези момичета,които си пишем редовно.![]()
Първоначално написано от PinkPan7her
Оф утре ще ходя до София за един ден,и се чудя как ще обядвам точно салата и месце.Може да навия нашите да седнем да обядваме някъде,че без това няма да издържа на един плод цял ден.Дано се справя утре и да не се налага да я нарушавам,защото си мислих да си взема салата от нас в кутия ама цял ден в колата и насам натам и ще се стопли и направо ще трябва да я хвърля,няма смисъл само да хабя продукти.Все ще изкарам някак.![]()
Емии не знам дали търсиш точно това,но..
http://zamunda.net/details.php?id=18417&hit=1
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
^ и аз това правя,но в някоя по-стара тема имаше и останалите упражнения от някъкав сайт![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Вчера за пръв път направих Пъмп ит ъп,защото не го харесвах,но видях едно мнение,че от него много се отслабвало,и го почнахВчера издържах само 50 минути,но след малко мисля да го направя цялото
Плодов ден ми е,закусих една праскова в 6 и 30,защото трябваше да стана рано,сега ям пъпеш и след малко Пъмп ит ъп
![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Мда,обаче мен ме мързи да се регнаПървоначално написано от cherryup
![]()
ПС:Слоудаун,аз съм виновната![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
Снощи около полунощ си нарязах един домат и го изядох със сиренце. Страх ме беше да си легна гладна.![]()
Един момент невнимание - цял живот страдание.
НЕ на войната по пътищата!
Ами благодаря тогаваПървоначално написано от Yankee
Бтв и мен ме мързи да се регна,за това не тегля от там
![]()
И пак издържах само 50 минути...не мога,и не мога повече![]()
Правих първите 40 минути,прескочих 10 мин.щото не ми беше интересно там ;д и направих последните 10 там със разтяганията.Е пак не е зле като го видя написано беДнес имах голямо желание да се меря,но ще изтърпя до другата неделя
![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Много са готинки упражненията :P А от утре ги почвам пак![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum