- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.3
Здравейте, момичета. За малко ме нямаше, а вече си имаме и нова тема. Тази сутрин се върнах от море и с мъка заявявам, че от утре отново се включвам в темата, защото през последните почти две седмици, в които не бях на диета си върнах първоначалното тегло. Имам чувството, че никога няма да мога да ги смъкна тези 6 килограма, никаква воля нямам в последно време, но все пак ще се постарая. Успех на вас и се надявам скоро да имате резултати, с които да мотивирате останалите.![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Здравейте. Нещо темата замря...![]()
Та за сега нямам кой знае какви прегрешения. Закусих с пъпеш, към 12 ядох царевца и преди 20мин 2/3 пиперки със сирене. Единствения ми гаф, бяха 3 лъжички крем карамел, ама смятам, че не е тооолкова фатално.![]()
Олее колко са ни еднакви хранитеПървоначално написано от punksss
Аз закусих с пъпеш, обядвах салата и пълнени пиперки със сирене (като тебе) и също прегреших само че с 2 лъжички сладолед защото не съм яла сладко от 3 дена
![]()
![]()
Здравейте щях да правя лунната, издържах до преди 20 минути пин вода,чайове без захар фреш , не знам какво ми стана ама щях да припадна от глад и просто се отказах и се нахраних много ми е гадно сегаДругото пълнолуние е чак септември
Ама нищо ще чакам о ще опитам тогава да я направя.. Вие как сте
![]()
Only I can Live forever ----> Harry Potter <3 It's never over ;( <3 !!!
Daniel Radcliffe, Emma Watson and Rupert Grint MANIAK <3 <3 <3
И аз ще се включа в темата ви. Днес започнах 90-дневната диета, като се надявам на 5, в най-добрия случай 9-10 килца по-малко. Като упражнения - дръпнала съм Aerobic Tae-Bo Cardio, отделно съм си харесала няколко за крака и корем, ходя на танци и мисля да започна плуване докато е още топло.
С плодовия и белтъчния ден ще се разберем супер, обаче за въглехидратния и бобовия нещо не мога да си измисля меню...Ще ги преборя, някак си![]()
CherryBell13, пак че сме се ограничили само до няколко лъжички сладко...![]()
Да, аз си хапнах доста сиренце днескаПървоначално написано от punksss
Добре че ми е белтъчен ден
![]()
Здравейте.Днеска до сега съм яла за закуска, в 7.00 две парчета диня, на обяд към 12.00 едно яйце и салатка от домати, краставици, зехтин, ама днеска добавих и малко сиренце, вместо второто яйце.Не мога още да измисля много менюта и май всеки ден ще ям горе-долу еднаква храна.Сега към 6.30 трябва само мляко да ям, ама не знам дали ще издържа..
Колкото до тренировките, като закусих, почнах с "pump it up", само че не цялото - около 50 мин.После след обяд почнах някои упражнения от "pump it up" - подбрани, малко за краката и за корема - около 2 часа.Като цяло съм доволна от тренировките за днес.Дано да си продължа така и да не си губя хъса..Пишете при вас как е
![]()
Тц.. на мен ми е плодов-зеленчуков,но прегреших и аз с чушка със сиренеПървоначално написано от CherryBell13
Боже ние трябва да си направим една диета само със чушки със сирене ;дд
Не знам какво ми става обаче,супер гладна съм...това ми е режима за днес,но имам чувството,че ще го разваля...корема ми стърже от глад
Плодов :
06:30 : 1 праскова
11:30 : Пъпеш
12:00 : Pump It Up ( 50 мин. )
13:15: 1 банан
14:15: Пакетче слънчоглед
15:30: Сурова чушка със сирене
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Ами да, на мене ми е много вкусно направо мога по цял ден да ям само товаПървоначално написано от SlowDownBaby
![]()
Oт утре се включвам при вас с 90 дневната диета.
Последните седмици покрай морето прекалих с яденето.
Освен диетата ще правя и упражнения и т.н. От утре ще пиша редовно в темата.
Значи може да започваме заедно, само че аз няма да бъда точно на 90-дневнатаПървоначално написано от iiordanova
![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Аз мисля след този режим да мина на разделно хранене, но ще видим де... нека първо сваля каквото трябва.Първоначално написано от titinkaa
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Охх, майка ми е взела сладолед Орео... Няма как, трябва да опитам поне една лъжичка... От колко време се каня да си купя да го опитам и точно като реших да съм на диета, тя взе че купи...
![]()
О,супер. Ще си имам другарче,с което да се подкрепяме.Първоначално написано от gabri3lla
![]()
Много са готини. И изморителни. И аз правих днеска.Първоначално написано от cherryup
Мацката има и рецепти в профила:Д
Днес не ми се правят упражнения... На обяд ядох мусака, но не много, довечера може да си направя чушка със сирене, и аз много ги обичам![]()
И аз се включвам при вас![]()
От началото на юли съм на 90-дневната диета за 2-ри път..не искам да свалям кой знае колко кг-ми, а да се стегна като цяло, щото лятото обикновено ям пълни глупости ии тва не ми допада :Д Днес ми е въглехидратен ден и на обяд хапнах спагетки, след час някъде мисля пак да вечерям с тях..
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
Да, че иначе като си сам хич не е хубавоПървоначално написано от iiordanova
![]()
Аз губя воля като съм сама..Първоначално написано от gabri3lla
![]()
Аз чакам само да дойде утрото-цялото Пъмп ит ъп и Пилатес сутринта![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Да,може.Аз мислих да почна 90-дневната след тая,ама нз дали няма да си кача всичко свалено,като изведнъж започна да се храня с повече неща.Първоначално написано от billytalent