- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.3
^ аз лично не почвам 90дн. заради въглехидратния ден-страх ме е в един ден да не кача всичко свалено![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Така и аз да се отчета за днес.
Закуска-грозде в 08:00ч.
Обяд-шопска салата с едно кюфте в 15:00ч.
Вечеря-кисело мляко с нектарина и орехи.
Прегрешението ми е една бисквита и 2-3 хапки баница.
А днес кантара ме показа минус 200гр.До тук общо за 2 дена съм свалила 1,100кг.Днес ми е 3-ти ден и ще видим утре какво ще покаже кантара.Сега взимам да се наливам с вода,че днес малко изостанах с нея.![]()
Момичетаааа, направо съм се депресирала. Току-що си видях снимки преди и след и очевидно толкова много съм се наляла, че диетата е неизбежна в моя случай. От утре съм отвсякъде с вас.![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
От утре ще сме по-голяма групичка![]()
Аз преди малко се претеглих и се оказа, че съм качила 3 кг.![]()
Определено ще съм много стриктна този път.![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
И аз утре почвам 90-дневната наново. Ще я карам 30 дни и се надявам да свала към 5-6 килограмаЩе се постарая да е без прегрешения
![]()
Хайде.. успех на всички с диетите им
![]()
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Имам въпрос, който не е много по темата, ама карай. Та знам, че преди да отида на тренировка не трябва да ям поне 2 часа и бях чела, че мога да хапна нещо, чак час след приключването й, но вчера мернах в някаква статия, че е добре да се яде 15/20 минути след тренировка... Та последно 20мин или час трябва да чакам?![]()
Много съм разочарована от себе си ..Уж от днес щях да спирам вредните храни...Спрях ги,ама друг път..Сутринта се събудих много мотивирана и тъкмо се отправих към кухнята да си взема диня и милата ми баба цъфна на вратата с едно парче баница и купичка крем карамел
Как да устоиш на бабината баница
иии да,хапнах си го парчето + крем карамела + динята..реших,че само това ще е за днес..Да,ама не
Прибрах се вечерта и хапнах едно кюфте + 100-150гр питка + диня.. Добре поне,че вървях към 3 часа,та чат пат да си изразходя енергията от тези гадории..
Оххх,момичета никаква воля нямам..Н И К А К В А !!!Малко мотивация от ваша страна няма да ми е излишна
Уж от утре съм сериозна вече,но да видим.Ще ви пиша пак.
![]()
Първоначално написано от nadincety
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
nadincety, разгледай малко снимки на модели в гугъл и бързо ще се мотивираш![]()
Аз днес започнах нова диетаКакто винаги, в началото съм супер ентусиазирана, този път килограмите са по-малко - 4,5.
nadincety, аз се мотивирам като се оглеждам в огледалото и отбелязвам къде трябва да отслабна и след това ям салата или нещо друго, което е включено в диетата. Някак е по-добре, като знаеш че си започнала да правиш нещо по въпроса.![]()
Здравейте! Днес имах доста прегрешения
Закуската я пропуснах, защото имах малко работа и не бях вкъщи. На обяд си хапнах една зеленчукова супа с филийка хляб и после към два часа страшно ми се прияде сладко и изядох половин шоколад към 5-6 отново ми се прияде и изядох другата половина. За вечеря само една салатка със краставички, домати и сиренце и малко пържени картофки
И на всичкото отгоре не си правих упражненията, защото ми беше криво нещо .. Чувствам се гадно.
Спокойно, на всеки се случва да сгреши.Просто другият път се опитай да не се изкушаваш, защото като прегрешиш с едно нещо си казваш "Е, аз така или иначе вече сгреших, дай да си хапна".
![]()
Благодаря ти.
Ще се опитам![]()
Хора, може ли да се присъединя към вас, защото положението при мен е наистина критично! В началото на годината налях с около 3-4 кила и ми Е гадно, ама и аз нямам ВОЛЯ.Просто искам да си ям всичко и като се сетя, че има, и по-дебели случаи от мен, и се демотивирам .......
Човек няма право да ревнува това, което няма!
Dont wait for the perfect moment, take a moment and make it perfect! <33
Тити,махнах ги,защото наистина много от хората вече не пишат,а аз нямам никакво време за следене на това кой пише и да ги редактирам.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Аз от днес вече официално съм на диетата на Боряна, първо мисля да я изкарам 5 дни, ако не се демотивирам още 5![]()
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Добро утро! Та,както ви казах от днес съм на 90 дневната диета.
След малко ще закуся банан,защото нямаме други плодове днес.![]()
За обяд не съм го измислила все още.
Ето ви малко мотивация.
![]()
Добро утро на всички. Късмет на новитеИ на старите
Аз сега ще закуся една нектарина и след това на обяд се чудя какво да ям
Белтъчен ми е и имам голям избор ама не знам
Предложения
![]()
Only I can Live forever ----> Harry Potter <3 It's never over ;( <3 !!!
Daniel Radcliffe, Emma Watson and Rupert Grint MANIAK <3 <3 <3
Събудих се още по-мотивирана,след като видях кантарчо и кг-те.Минус 400гр и вече общото свалено е 1,500кг.Днес продължавам с пълна пара.
![]()
Успех на новите и старите в диетите.
![]()
Така е,права си.А и повечето от момичетата се отказаха,че дори и не пишат.Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
Добро утрона мен днес ми е 5-ти ден - белтъчен, но с толкова прегрешения предните два дни, че май ще си го броя отново за 1-ви
за сега пих само едно кафе с малко мляко и към обяд ще излизам на дъълга разходка .. успех на всички днес
![]()
Първоначално написано от titinkaa
Тити,на каква диета си сега?
Добро утро,момичета!
Идвам набързо да ви видя и изчезвам по задачиАз сутринта си бях с килограмите,от оня ден (като се похвалих с минуса) и съм много щастлива
Стомахчето ми драстично се посмали,а и забелязвам,че и бедрата ми са (макар и малко) по-добре.Еххх,а ако бях по-сериозна и не прегрешавах с боклуци и си спортувах редовно ... До сега сигурно щях да съм стигнала до желаните килограми
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Днес ми е плодов ден, обаче в нас имаме само диня, а с нея не мога да се нахраня. Затова си нарязах домат и го хапнах с малко сирене. Прегреших, но предполагам, че не е фатално.![]()
Един момент невнимание - цял живот страдание.
НЕ на войната по пътищата!