- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.3
Успех! Само се сетих колко е яка тръпката да видиш, че си отслабнал.Първоначално написано от titinkaa
![]()
на тази съм.Първоначално написано от iiordanova
Закуска - плод по избор / без банан /
Обяд : Голяма зелена салата с добавка по избор :
- парчета пушено пуешко, парчета сирене или кашкавал, царевица, задължителено една краставица и един средно голям домат.
Вечеря : Кисело мляко и отново лек плод
Мерси.Оо да,тръпката я има.Първоначално написано от katericArofl
![]()
Добро утро на всички!Аз днес съм си със същите кг. като онзи ден,но се надявам днес да сваля нещо
Днеска се очертава динамичен ден-Пъмп ит Ъп,Пилатес и Тае Бо
Ще се уморя от тренировкии xD
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Добро утро и от мен. Днес е такъв хубав ден за започване на диета.Още от вчера започнах да намалявам храната, като хапнах малко пилешка супа и диня за вечеря. Днес смятам пак да съм на диня, защото други плодове нямаме, а за вечеря нямам идея какво ще е - сигурно салатка.
Тити, какъв ти е кантара? Моя, колкото и пъти да се кача ми показва разлино, камоли с грамове до точност.![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
gabri3lla,моя е електронен и показва с грамове.Иначе ако ще и 5 пъти едно след друго да се кача,все едно и също показва.Ако твоя е от онези със стрелките,направо го изхвърли,защото щом те показва всеки път различно значи пружината му се е развалила и затова не показва точно.
Ох, трябваше и аз такъв да си взема, ама......, че супер много се нервя. В едната част на стаята съм 52, в другата 62Ще го сменям май
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
^Моя го взех за 30лв. преди година и няколко месеца и до сега проблеми не съм имала.![]()
Благодаря ти.![]()
Добро утро и от мееен !!Туко що изядох голяяямо количество диня и съм си заситила глада.На обяд май ще хапна мюсли и евентуално за вечеря две нектарини.Благодаря ви за подкрепата,определено е много по-лесно така.
Имам някои притеснения за днес-на дискотека съм и не знам какво да правя с алкохола..А пък ми се пие
Но да видим
![]()
И моят е електронен, само че на всяко теглене взависимост как стъпиш ( напред, назад, тежестта на кой крак е примерно) и показва минимални различия -100-200-300 г, а и като се мести оот място на място пак има някаква разлика не знам защо. Но иначе като си го нагласиш на едно място и стъпваш да кажем на точно отбелязаните ленти надали ще има различия.
Здравейте и от мен!Днес и аз съм мотивирана като гледам резултатите на titinkaa :P На обяд ще ям салата с парче сирене, а на вечеря кисело мляко с една праскова. Дано и при мен резултатите да са такива
Сега след малко отивам да си направя упражненията. Вчера забравих да пия вода - изобщо не съм пила
Днес ще наваксам
![]()
Ох,тая вода ми е мъка. Взела съм си едно шише 1.25л и се мъча да го изпия до обяда поне. И до вечерта трябва да изпия още едно такова. Направо на жаба ще стана.
За обяд реших,че ще си направя пилешко филе във фолио и ще си нарежа един домат. Става нали?
Ехеее 2 дена ме нямаше и колко сте изписали.Преди малко се претеглих и кантара ме изкара 2 килограма повече (обяснимо е защо съм с 2 кг повече, но за мен в този случай не е обяснимо защо червата ми са толкова лениви тия дни :X:X:X).
PS отивам пак да ям диня![]()
Нека заедно спрем войната по пътищата!
Браво, момичета
Днес на закуска изядох само един сухар и голяма чаша 3в1. Малко закъснявам със обяда, защото до сега бях навън, но ей сега ще си направя една салатка и имаме кюфтенцаи ще си хапна едничко. Към 3-4 ще правя минимум 1час упражненията, понеже мама има имен ден днес и довечера няма да мога да гледам как всички ядат вкуснаааа храна
![]()
.
ЗдравейтеАз съм новичка, във форума и реших да ви споделя моите резултати от 90 дневната диета. От близо 3 седмици карам на нея и съм свалила общо 5 кг
Ще се радвам да пиша в тази тема ако ме приемете
![]()
Разбира се, добре дошла, и браво за резултатите![]()
Как, ПО ДЯВОЛИТЕ, е възможно хем да съм отслабнала видимо в областта на талията и да съм позаличила целулита, хем да съм с 2 кила ОТГОРЕ?!?!
Не се тъпча или нещо такова!
И не е грешка в кантара, damn it!
Напълно възможно е ако спортуваш редовноВсе пак мускулната маса се увеличава и си тежи
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Ходила съм 4-5 пъти на фитнес през последните две седмици, едва ли е станало толкова бързо. Не ям калорични неща, не е като да съм пила 2 литра вода преди да се претегля.
Знам, че не трябва да гледам килограмите, а сантиметрите, ама 56 са много!!!
Пантерке, Зори е права. Ако спортуваш повече това е причината да качиш килограми. Аз отдавна съм спряла да гледам килограмите. Гледам как изглеждам,защото имам тежки кости и кг не ми отговарят на външността. Радвай се,че си отслабнала видимо.
Аз преди малко обядвах. И сега съм доволна. :Д
Да не си в МЦ или скоро да трябва да си?В този период (седмица преди МЦ-то и по време на него,поне при мен) организма задържа много вода,а и се подуваш ... Така,че е нормално.А може и тия 2кг. да са "плаващи/вариращи".Аз също имам едни 2кг.,които сутрин ги няма,но след закуска (дори да съм яла хипер малко) и се появяват![]()
Гладна съм.
Ядох круша за закуска и праскова за обяд. Плодов ден ми е.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Лили,щом си гладна хапни пак праскова.В плодов ден не е задължително да ядеш само по 1 плод на храненеМоже 2-3 праскови да си хапнеш щом си гладна
![]()
Напоследък не съм писала в темата,но я следя.То няма смисъл да пиша,волята ми е кръгла 0...тъкмо сваля и пак ОПСутринта се премерих и бях 54,9,а вчера 55,4 ама вчера си бях на режима
Иначе браво на вас,имате страшна воля!Успехи още ви пожелавам
А аз,дано се преборя до мечтаните 53...![]()
♥
Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..