.
Затворена тема
Страница 28 от 61 ПървиПърви ... 1824252627282930313238 ... ПоследнаПърви
Резултати от 676 до 700 от общо 1513
    Супер фен Аватара на Yankee
    Град
    в психиатриата ;))
    Мда,става тва с краставицата От утре съм на режима на Тити,вдях го по-назад.Ще пиша за резултатии...след 2дена

It is necessary
    to wrestle with me

you throw away, you throw away
    but you can't help it
    you've gone momentum

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Oххх... Мнооогооо съм хепи Днес играх 4 часа тенис и отделно ходих към 20 минути пеша с тежкия сак на гърба. Иначе закуската ми беше 2 палачинки и половина с малко домашно сладко (само сока/соса - не обичам плода в сладкото). За обяд ми беше шопска салалата, а от делно съм изяла към 450 кал. сладко - 2 CORNY и 1 TWIX. Се пак 4 часа под слънцето, хаби поне малко калории Всичката храна дето съм я яла е била преди 13 часа, така че съм доволна. Сега няма да ям повече днес, а от утре си почвам 90-дневната (май)
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Първият ден от диетата ми мина успешно.
    Преди малко приключих с вечерята (предпочитам рано да вечерям), мисля само че прекалих с порциите, защото в момента ми е много тежко.
    Закусих грозде, за обяд си направих шопска салата с малко кашкавал и за вечеря мляко с 2 праскови.
    Сега отивам да карам колело.
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Пантерке,и аз мисля,че до някъде е от фитнеса-мускулна маса.Съдя по това,че, преди като ходих на фитнес бях на диета,чувствах се добре,дори свалях кг,и месец тренировки във фитнеса,и въпреки че продължавах с диетата,взех да качвам по 1-2кг от мускулна маса.После спрях фитнеса за около седмица две и тея 2кг изчезнаха.Така,че е възможно да е от него.Но ти гледай да се чувстваш добре пък за 1-2кг не е фатално.

ПП:Като те гледам на снимката не мога да кажа,че си 56кг,а и мисля,че си супер и не ти трябват диети.Просто спортувай и си поддържай телцето в тая форма-супер си.

БТВ:И аз съм с тежки кости,и никой не ми дава тея кг,които съм.Да не говорим,че когато бях 69-70кг кокалите ми изкачаха в раменната част и таза,и дори като седна някъде и ми убиваха кокалите на дупето. Така,че не гледайте само кг-те,всичко си е до структура и тежест на костите.Аз и сега се стремя към 70кг,тогава съм си супер.Ако съм по-малко от 65-70кг,ще съм грозна,защото само кокали ще стърчат от мен.

Сори за дългия пост.

Супер фен Аватара на katericArofl
    Именно. Аз съм 53-4 кг и имам сланинки по бедрата, но аз и да отслабна още няколко кг само на корема и гърдите ми се отразява, а и без това кокалите около корема ми изскачат.

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Eто ме и мен . Напоследък всички ми казват, че съм била много отслабнала, обаче имам проблем - аз не го виждам . Така де, като се гледам в различни огледала е различно - веднъж се виждам страшна кранта, каквато бях в началото на диетата и преди спортуването, а в друго се виждам чудесна, каквато ще е супер ако съм , и си вдигам самочувствието, в следващия момент - хоп на някое друго и ..... . Обаче пък преди 10 дни: бедро в най-широката част : 50,8 . Днес,(тия дни доста активна дейност с краката и ограничения) - 49,0 . И тогава защо продължавам да се виждам пълна кранта ;( - реве ми се като гледам огледалото.. бях виждала някаква реклама на момиче-анорексичка, където се вижда по-дебела отколкото е в огледалото, а всъщност не е .. охх ... страх ме е..
    Love is everything!

Ох, и при мен е така Един път виждам разлика, друг път не. Понякога си мисля, че изобщо не съм отслабнала, а друг път мисля, че има резултат. Спокойно, нормално е, пък и със сигурност си отслабнала

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    Момичета пречи ли че хапнах няколко зрънца грозде след вечеря?

Днес деня ми мина сравнително добре.
    Закуска : диня
    Обяд: филия хляб с един петрохан
    Отделно изядох 10-на фъстика, изпих 2 чаши зелен чай и играх 30 мин каланетика. Не знам още какво ще има за вечеря.
    Нека заедно спрем войната по пътищата!

Аз пак имах прегрешение излязох с моя приятелка и докато се разхождахме хапнахме по една топка сладолед... обаче пък 6 часа плътно съм ходила , което е хубавото в случая.. към 12 хапнах малко пиленце и в Коста Кафе пих някаква нова прасковена напитка ^^ мисля това да е за днес .. ще видим утре

Град
    Пловдив
    Менюто за днес:
    Закуска-грозде
    Обяд-шопска салата с наденица и 1 филийка хляб
    Вечеря-кисело мляко с нектарина

Прегрешението ми е едно бяло фрапе,но малка чашка....в нас си го правих и сложих много малко мляко.

Град
    София
    ^ Хм.. нали не можеше да се смесват белтъци (напр. сирене от традиционната шопска и месо)

CherryBell13 , ако са няколко не мисля, че е фатално . Но и диетата си има разни странни неща - хем може да ядеш минимум еди-колко си часа след някое хранене, хем иначе може да прегрешиш с часа за ядене - преди 8 .
    Love is everything!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Не ми харесва тази диета. Не включва плодове и отрича нещо основно - обилната, богата на въглехидрати закуска, която да даде старт на деня.

Повече от фен Аватара на punksss
    Здравейте момичета. Днес деня ми се получи малко зле, тъй като бях навърн и нямах възможност да хапна нещо по-здравословно. Иначе закуската ми е пъпеш. Навън изядох един сладолед и плодов пай, а вечерята ми беше салата и пиперки със сиренце. Хубавото е, че плувах към час и половина и ходих около 2/3 часа... Надявам се да съм изхабила калориите от сладоледа...

Цитирай Първоначално написано от punksss
    Имам въпрос, който не е много по темата, ама карай. Та знам, че преди да отида на тренировка не трябва да ям поне 2 часа и бях чела, че мога да хапна нещо, чак час след приключването й, но вчера мернах в някаква статия, че е добре да се яде 15/20 минути след тренировка... Та последно 20мин или час трябва да чакам?
    ??

Град
    Пловдив
    SladkaZagadka
    аз не спазвам 90 дневната.

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    И днес нямам прегрешения. Даже бях на фитнес и издържах цели 2часа там Само, че така определено свалям мнооого по-бавно и мисля пак да почна 90-дневната от утре.
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Град
    Пловдив
    Имам въпрос, който не е много по темата, ама карай. Та знам, че преди да отида на тренировка не трябва да ям поне 2 часа и бях чела, че мога да хапна нещо, чак час след приключването й, но вчера мернах в някаква статия, че е добре да се яде 15/20 минути след тренировка... Та последно 20мин или час трябва да чакам?
    ??
    аз знам,че може да се яде 15-20мин след тренировка,и когато ходих на фитнес хапвах 20-30мин след това.

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    ??
    Не яж 1час преди и 1час след тренировка.
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Супер фен Аватара на Glamour92
    Цитирай Първоначално написано от SladkaZagadka
    Eто ме и мен . Напоследък всички ми казват, че съм била много отслабнала, обаче имам проблем - аз не го виждам . Така де, като се гледам в различни огледала е различно - веднъж се виждам страшна кранта, каквато бях в началото на диетата и преди спортуването, а в друго се виждам чудесна
    полека...оттам се започва,а после няма спиране-като наклонена плоскост е-аз бях 54 килограма в 9ти клас и съвсем сериозно си мислех,че съм не просто дебела,а тлъста-5-6 месеца по-късно тежах 38 килограма и възприемах тялото си по стария начин...след това не е за разказване...та мисълта ми е,не допускай такова изкривяване на представата ти за самата теб...много е опасно,наистина >.<
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Мега фен Аватара на babity
    ??
    Напротив, хубаво е да хапнеш час преди тренировката. Обаче нещо хранително, забрави любимите сладко, тестено и все други боклуци, 'дето ти идват наум. Плодче, месце, нещо такова е ок. А след тренировката, да кажем до 20-30 минути след това (в това време влизат разтягането след тренировка и душа, не повече от това) тялото ти още е на режим "изгаряне" и на теория можеш да си позволиш и някоя калорийна бомбичка, обаче аз лично не разчитам на т'ва и пак си ям к'вото ми е според "режима".

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Glamour92
    Цитирай Първоначално написано от SladkaZagadka
    Eто ме и мен . Напоследък всички ми казват, че съм била много отслабнала, обаче имам проблем - аз не го виждам . Така де, като се гледам в различни огледала е различно - веднъж се виждам страшна кранта, каквато бях в началото на диетата и преди спортуването, а в друго се виждам чудесна
    полека...оттам се започва,а после няма спиране-като наклонена плоскост е-аз бях 54 килограма в 9ти клас и съвсем сериозно си мислех,че съм не просто дебела,а тлъста-5-6 месеца по-късно тежах 38 килограма и възприемах тялото си по стария начин...след това не е за разказване...та мисълта ми е,не допускай такова изкривяване на представата ти за самата теб...много е опасно,наистина >.<
    Добре, а тогава какво да правя? Знам, че на бял фон човек изглежда по-слаб , слагам сив плат на стената и се виждам . Същото момиче, което преди 3 месеца седеше пред огледалото и имаше воля да отслабне лятото. И ... без промяна. Но явно я има..
    Love is everything!

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    ??

Доколкото съм наясно трябва да изчакаш поне час .. Но нека и други да коментират да не те подведа нещо ..

Ок. Много благодаря на всички. За по-сигурно ще ям към час след тренировка... Ако не забравя де...

Супер фен Аватара на Jaune
    Ако искаш да градиш мускул, ядеш въглехидрати, ако искаш да запазиш, ядеш протеини. И в рамките на 1 час след тренировка, защото веществата се усвояват най-добре.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си