.
Затворена тема
Страница 3 от 61 ПървиПърви 12345671353 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 1513
    Повече от фен Аватара на punksss
    И аз ще се включа. Надявам се най-накрая да постигна нещо, че все не ми достига воля.

Никнейм: punksss
    Години:14
    Височина и килограми: 174/63
    Желани резултати:57-58
    Диета: Мой режим-много плодове и зеленчуци и без вредни храни.
    Начало:6 Август
    Упражнения: Всеки ден плуване(минимум час), упражнения за паласки и корем, дълги разходки.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    И аз се включвам.

Никнейм: Priceless
    Години: 19
    Височина и килограми: 176/62
    Желани резултати: 53-56
    Диета: 90 дневна
    Начало: 7 август
    Упражнения: Смятам да пробвам Pump it up и колело.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Голям фен Аватара на alehole
    Момичета не мога да се стегна.Случват ми се неща,които тотално ме изкарват извън равновесие.А най-много боли като разбереш,че нямаш приятели.Много ми е трудно.Днес пак ям някви боклуци... Сякаш вече е безсмислено...............
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Град
    Варненска чайка
    Миличка, всичко опира до волята. Не трябва да си позволяваш да се тъпчеш с боклуци, защото си разстроена. Всичко опира до психическата нагласа. Просто се стегни и ще видиш, че ще успееш.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Лошото е, че стаята ми е малка и нямам достатъчно пространство

Друго нещо искам да питам : По време на 90 дневната позволено ли ми е да пия студен чай ?
    Мисля, че можеш, но ти се брои като 1 хранене. ):
    Хайде и аз..
    Никнейм: bettygeorgieva
    Години: 16
    Височина и килограми: 174/59
    Желани резултати: 52/53
    Диета: 90 дневна
    Начало: 10/11 август
    Упражнения: Тичам сутрин + коремни преси и клякания

Priceless според мен този студен чай не е добра опция..В диетата е позволено да пиеш чай,но без захар,а в тези студените чайове има захар,оцветители,подсладит ели.Той е подходящ за въглехидратния ден.Но избягвай натурални сокове,студени чайове и т.н.

Голям фен Аватара на 4y4u_g
    Някой беше казал за мускулна треска след пресите.На мен много добре ми се отразява след като направя пресите да се разтегна хубаво и на другия ден нищо не ме боли.Но ако не се разтегна си имам адската мускулна треска.Под разтягане имам предвид ето това движение :

а след него това:

Знам ,че на линка пише,че е разтягане за гръб,но много отпуска и коремните мускули.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля

Цитирай Първоначално написано от Wanderer1
    Честита нова тема! Дано тук вече да има само усмивки и минуси
    И аз съм я оставила диетата тези дни нещо, но от утре продължавам
    Аз всеки ден я започвам и като си отворя шоколад и все си казвам от утре от утре.

Град
    Варненска чайка
    Ужасно. Само на вода ще я карам, май.

Hilary_

^Да,пий вода колкото си поискаш,количеството е неограничено.

Тези дни съм смъкнала 300-400 грама и от някои области по половин-един сантиметър, но като се има предвид, че преди това един месец не можех да помръдна е добре.

До сега съм изяла:
    1 парченце риба
    1 резен диня
    Нека заедно спрем войната по пътищата!

Ужас... гладна съм Ама няма, сега отивам да си направя pump it up-a и тае бо-то и после ще се яде

Фен Аватара на BumpyRide
    Град
    Тетевен
    Цитирай Първоначално написано от alehole
    Момичета не мога да се стегна.Случват ми се неща,които тотално ме изкарват извън равновесие.А най-много боли като разбереш,че нямаш приятели.Много ми е трудно.Днес пак ям някви боклуци... Сякаш вече е безсмислено...............
    Виж мила..и аз доскоро бях така.. все се случваше нещо неприятно, все проблеми и загърбих режима. Сякаш едничката ми радост беше да изям нещо сладко, някоя вафла, а НЕ е така..често преяждах, а на следващия ден се чувствах ужасно гузно и отвратително, но се повтаряше същото.. И един ден просто казах край.. Реших, че е време да спра да мисля само за проблемите си и това, което НЯМАМ и да се фокусирам върху това, което ИМАМ.. върху малкото, но стойностни неща, за които съм благодарна на живота. Така се почувствах по-добре и волята ми се върна.
    Ако си решил да караш, прави го разумно ВИНАГИ! Оценявай своя и чуждите животи!

"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))

Цитирай Първоначално написано от titkos
    Знаете ли какво винаги ме е спирало да почвам диета? Страх ме е да не ми се свият и гърдите заедно с другата телесна маса. Някакви мнения?

Аз се надявах това лято да мина само със спорт (по-рано тази година имах този неприятен проблем), сега в тази област съм както преди (а може би и малко по-добре ) ама по-важно ми е сега да отслабна

Град
    Варненска чайка
    Леле това Pump it up било много яко, бе. С енергия ме изпълва

Hilary_

Накрая и аз ще взема да го пробвам това pump it up

Град
    Варненска чайка
    Ми не е лошо.

Hilary_

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ау,че много сте писали
    Изчетох ви де,ама предвид факта,че преди 15 минути станах и се чудя дали после да не мина по диагонал пак през последните 2 страници

Леле,никакви студени чайове Както ти казаха те са пълни със захар,подсладители,оцветит ели ... Ако искаш си прави студен чай вкъщи,но без захар или най-много с малко мед. Обаче не мисля,че ще се водят за по едно хранене,както някой беше споменал
    Що се отнася до натуралните сокове - една водна чаша (250мл.) се брои за едно хранене,но избягвай тези от магазина,защото и те са блъскани с по-горе изброените неща.

А Pump it up наистина е много зареждащ А в комбинация с коремни преси ми е просто идеален
    Айде отивам да добавям новите в първия пост.Между другото май доста от записалите се вече не пишат в темата и ще трябва скоро да ги поизмахам
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на DoubleDMG
    само дебелите свине спазват диети

Град
    ^ И кое им е дебелото на анорексичките,които също спазват диети?!

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    Охх денят започна добре бях изяла само малко диня но Djenka ме подведе и прегреших с едно паучи развалих целия ден сега трябва почна ново от утре

Град
    Така никога няма да успееш да я започнеш Продължавай си по план.В началото е нормално да се греши,но постепенно организма свиква и няма да има грешки

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    Просто си купих защото нямаше да мога да се прибера за обяд но сега хапнах салатка от домати и сирене. Да попитам може ли да ядем тези млека на данон

относно студения чай .. всеки ден съм изпивала поне 500 мл. студен 4ай като седна на кафе .. и диетата пак си имаше ефект .. пила съм и горещ шоколад, фрапета и т.нат. , но пак си свалях .. няма нужда чак толкова да се вманиачавате във всяка храна и да следите кое има захари, кое няма
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Цитирай Първоначално написано от zlatit0o
    И аз мисля да почна някоя диета от другата седмица. Сега съм малко болна и нямам сили да правя упражнения.
    Ако може да ми препоръчате коя диета и кои упражнения ще са най-подходящи за мен. И естествено да си дам мерките..
    На 14г. съм, 165см. съм висока и тежа около 51-52кг.
    Бих искала да сваля около 3-4кг. също искам и малко да се стегна, че съм пуснала коремче и краката ми са се отпуснали.
    А,супер и аз съм горе-долу така.Висока съм 166см. и съм около 51кг. Казвай като оздравееш да почваме и двете ,ако искаш :P
    Play or you'll never know...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си