- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.3
И аз ще се включа. Надявам се най-накрая да постигна нещо, че все не ми достига воля.![]()
Никнейм: punksss
Години:14
Височина и килограми: 174/63
Желани резултати:57-58
Диета: Мой режим-много плодове и зеленчуци и без вредни храни.
Начало:6 Август
Упражнения: Всеки ден плуване(минимум час), упражнения за паласки и корем, дълги разходки.
И аз се включвам.
Никнейм: Priceless
Години: 19
Височина и килограми: 176/62
Желани резултати: 53-56
Диета: 90 дневна
Начало: 7 август
Упражнения: Смятам да пробвам Pump it up и колело.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Момичета не мога да се стегна.Случват ми се неща,които тотално ме изкарват извън равновесие.А най-много боли като разбереш,че нямаш приятели.Много ми е трудно.Днес пак ям някви боклуци... Сякаш вече е безсмислено...............![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Миличка, всичко опира до волята. Не трябва да си позволяваш да се тъпчеш с боклуци, защото си разстроена. Всичко опира до психическата нагласа. Просто се стегни и ще видиш, че ще успееш.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Мисля, че можеш, но ти се брои като 1 хранене. ):Първоначално написано от Priceless
Хайде и аз..
Никнейм: bettygeorgieva
Години: 16
Височина и килограми: 174/59
Желани резултати: 52/53
Диета: 90 дневна
Начало: 10/11 август
Упражнения: Тичам сутрин + коремни преси и клякания
Priceless според мен този студен чай не е добра опция..В диетата е позволено да пиеш чай,но без захар,а в тези студените чайове има захар,оцветители,подсладит ели.Той е подходящ за въглехидратния ден.Но избягвай натурални сокове,студени чайове и т.н.
Някой беше казал за мускулна треска след пресите.На мен много добре ми се отразява след като направя пресите да се разтегна хубаво и на другия ден нищо не ме боли.Но ако не се разтегна си имам адската мускулна треска.Под разтягане имам предвид ето това движение :
а след него това:
Знам ,че на линка пише,че е разтягане за гръб,но много отпуска и коремните мускули.![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля
Ужасно. Само на вода ще я карам, май.
Hilary_![]()
^Да,пий вода колкото си поискаш,количеството е неограничено.![]()
Тези дни съм смъкнала 300-400 грама и от някои области по половин-един сантиметър, но като се има предвид, че преди това един месец не можех да помръдна е добре.![]()
До сега съм изяла:
1 парченце риба
1 резен диня
Нека заедно спрем войната по пътищата!
Ужас... гладна съмАма няма, сега отивам да си направя pump it up-a и тае бо-то и после ще се яде
![]()
Виж мила..и аз доскоро бях така.. все се случваше нещо неприятно, все проблеми и загърбих режима. Сякаш едничката ми радост беше да изям нещо сладко, някоя вафла, а НЕ е така..често преяждах, а на следващия ден се чувствах ужасно гузно и отвратително, но се повтаряше същото..Първоначално написано от alehole
И един ден просто казах край.. Реших, че е време да спра да мисля само за проблемите си и това, което НЯМАМ и да се фокусирам върху това, което ИМАМ.. върху малкото, но стойностни неща, за които съм благодарна на живота. Така се почувствах по-добре и волята ми се върна.
![]()
Ако си решил да караш, прави го разумно ВИНАГИ! Оценявай своя и чуждите животи!
"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))
Първоначално написано от titkos
Аз се надявах това лято да мина само със спорт (по-рано тази година имах този неприятен проблем), сега в тази област съм както преди (а може би и малко по-добре) ама по-важно ми е сега да отслабна
![]()
Леле това Pump it up било много яко, бе. С енергия ме изпълва![]()
Hilary_![]()
Накрая и аз ще взема да го пробвам това pump it up![]()
Ми не е лошо.![]()
Hilary_![]()
Ау,че много сте писали![]()
Изчетох ви де,ама предвид факта,че преди 15 минути станах и се чудя дали после да не мина по диагонал пак през последните 2 страници![]()
Леле,никакви студени чайовеКакто ти казаха те са пълни със захар,подсладители,оцветит ели ...
Ако искаш си прави студен чай вкъщи,но без захар или най-много с малко мед.
Обаче не мисля,че ще се водят за по едно хранене,както някой беше споменал
Що се отнася до натуралните сокове - една водна чаша (250мл.) се брои за едно хранене,но избягвай тези от магазина,защото и те са блъскани с по-горе изброените неща.
А Pump it up наистина е много зареждащА в комбинация с коремни преси ми е просто идеален
Айде отивам да добавям новите в първия пост.Между другото май доста от записалите се вече не пишат в темата и ще трябва скоро да ги поизмахам![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
^ И кое им е дебелото на анорексичките,които също спазват диети?!![]()
Охх денят започна добре бях изяла само малко диня но Djenka ме подведе и прегреших с едно паучиразвалих целия ден сега трябва почна ново от утре
![]()
Така никога няма да успееш да я започнешПродължавай си по план.В началото е нормално да се греши,но постепенно организма свиква и няма да има грешки
![]()
Просто си купих защото нямаше да мога да се прибера за обяд но сега хапнах салатка от домати и сирене. Да попитам може ли да ядем тези млека на данон![]()
относно студения чай .. всеки ден съм изпивала поне 500 мл. студен 4ай като седна на кафе .. и диетата пак си имаше ефект .. пила съм и горещ шоколад, фрапета и т.нат. , но пак си свалях ..няма нужда чак толкова да се вманиачавате във всяка храна и да следите кое има захари, кое няма
![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
А,супер и аз съм горе-долу така.Висока съм 166см. и съм около 51кг. Казвай като оздравееш да почваме и двете ,ако искаш :PПървоначално написано от zlatit0o
Play or you'll never know...