- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.3
Браво,браво! Все такива резултати при всички.
Аз ще потанцувам и това ще ми е упражнението за днес. :Д Мързел,мързел в тая жега..
П.С. МЕГА фен съм вече!![]()
И при мен ще са яйцаПървоначално написано от katii
малко ми омръзнаха, ама...
Човек няма право да ревнува това, което няма!
Dont wait for the perfect moment, take a moment and make it perfect! <33
Браво за резултата!Често казано ти завиждам-и аз искам да съм толковаПървоначално написано от Jaune
![]()
![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
deHiTo0 На мен също започнаха много да ми писват, защото дори и когато не бях на 90дневната доста често си правех. За другия белтъчен 100% ще е нещо различно![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Ето ме и менВчера денят ми мина перфектно.Изядох около 1 кг и нещо диня и към 150-200 гр мюсли ( направо го ядох от пакета с лъжичка,без мляко или нещо такова
) Само където вечерта бях на дискотека и пийнах,ама какво да се прави.
Преди час се събудих и изядох един шницел с домат,малко сирене и една мъъъничка купичка с кремче,че бях зверски гладна.Не бях яла от 4 часа след обяд вчера.Мисля към 6-7 да хапна или диня или 1-2 нектарини и това да е.
![]()
Хайде, да измислим какво ще ядем утре за обяд.Първоначално написано от katii
Ти какво предлагаш? Може картофи на фурна или ориз, или леща....?
Момичета, мога ли да слагам зехтин, като си приготвям някои неща? Поне малко, че ми е сухо иначе...
Хора, бясна съм !!![]()
![]()
Месец и половина си спазвах 90 дневната диета, имах чудеесни резултати, свикнах си и я приемах като приятно режимче.. Докато преди 1 седмица майка ми и едни приятели не ми дойдоха на гости и развалиха всичко![]()
започна се, че не съм била наред с главата, анорексии, глупости.. и нямах избор..
Както и да е.. сега не знам да я продължа ли до края на септември, или да се откажа напълно![]()
да не говорим, че съм в ПМС и се чуствам ужасно подута и тежка..
![]()
![]()
Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
ДаПървоначално написано от deHiTo0
![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
aLLa,може ли снимка в цял ръст на сегашните кг.
Да, но по-късно ще кача, защото в момента нямам възможност.. а диетата да я спра лиПървоначално написано от titinkaa
![]()
Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
Ако си постигнала това, което искаш, можеш да я спреш. Обаче после трябва да внимаваш какво ядеш, за да не ги върнеш.Първоначално написано от aLLa
http://men.hotnews.bg/n/ungarskata-lolita.12130.html
Малко мотивация.![]()
Нека заедно спрем войната по пътищата!
Олее много е хубава...Първоначално написано от nymphetaminegirl9
А да ви се похваля направих цялото Pump it up![]()
да се надяваме че ще има резултат ако продължа така всеки ден
![]()
Браво.Аз днес направих 20-мин от pump it up, 10 от tahitian cardio, но ме заболя корема и спрях
. За закуска ядох 1 баничка с яйце, а за обяд диня. По-късно мисля да поиграя половин-един час каланетика.
![]()
Нека заедно спрем войната по пътищата!
Здравейте. Днес си позволих да си хапна повечко.
Закуска- две филийки със пастет и 3в1
Обяд- Една солена палачинка със пилешко месо и кисели краставички
от 11 до сега обикалях града, много се изморих и не мисля да правя упражнения.
друго.. със една приятелка си говорехме и стана въпрос за диети. Значи, майка и имала доста за сваляне и ползвала ето тази диета- http://bglog.net/Zdrave/11509 и отслабнала 30кг, но забравих да попитам колко време я е спазвала.
Тази точкова диета наистина изглежда интересна, и преди съм я срещала. Само не ми стана ясно, ако се приемат по-малко точки от 40 пак ли се намалява теглото? Защото моите за днес излизат 28.
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Аз се стремя към това...тялото на Златка,а и съм същата като нея по структура на тялото,само дето съм с повечко кг.
http://content.marica.bg/galleries/20/364_big.jpg
http://kliuki.bg/wp-content/uploads/...imitrova_2.jpg
http://i.topmodel.bg/files/2009/07/20/6c644d2d54.JPG
http://www.blife.bg/pictures/p1020131_400.jpg
http://www.slava.bg/images/content/2...-dimitrova.jpg
Дано рано или късно да постигна и аз това тяло^.![]()
Ами то си пише
За да се намали теглото е нужно да се приемат дневно 40-45 точки.
най-вероятно пак намалява като са по-малко, а не повече![]()
И моята структура е същата, само че нейното тяло е супер стегнато.Първоначално написано от titinkaa
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Златка е налята,ама стегната.
Тази точкова диета съм я гледала и друг път. Изглежда добра,ама с това постоянно броене на точките...
Точковата диета води към вманиачаване, иначе ми се струва добра.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Момичета,направих си Пъмп-ът и сега почвам един хубав,хубав ПилатесДано утре от упражненията да съм свалила нещо.
ПС:Въпросче:дали аспирин може да се сложи във чай?
Тъй като не съм тренирала от седмици и утре ще имам ужасяваща мускулна треска
![]()
ПС2:Намерих още видеа на Пъмп ит ъп,но са от руски сайт.Ето линк към темата от форума,за който вчера писах: http://www.teenproblem.net/f/viewtop...highlight=pump![]()
ПС3:Утре ще видя тая точкова диетка и ще дам отзиви![]()
Това е от мен за днес,мацки!![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Айде и аз съм в темичката! Пожелавам ви много успех. Дано успеем!
Никнейм/Име: Стефани
Години: 13
Височина и /начални/килограми: 158 см, 63 кг
Желани резултати: 48-51 кг засега
Диета: ограничаване от сладко, тестяно и мазно, понеже досега бях на 90 дневната диета и трябва почивка
Начало: 16.08. днес
Упражнения: каране на колело, упражненията на Синди Крауфорд, коремни преси, вдигане на гирички
* ще пия много вода![]()
Много се надявам да получа резултат.![]()
Оххх... мнооогоооо съм уморена4 часа тенис: първите два: тактически упражнения, и вторите два - мачове
Иначе съм яла:
Закуска: 2 картофени кюфтенца (не има устоях) и две лъжици (буквално) Мюсли, а да - и една обикновена бисквита
обяд: шопска салата и за десерт (и сила/енергия) - Едно Мотто (вафличката) и едно малко по-малко от Мотто
вечеря: 1 картофено кюфте, 2 резана кашкавал и няколко глътки мляко.... сравнително добре, да се надяваме, че ще съм свалила утре нещо![]()
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Сега си направих пъмп ит ъп-а. Yankee , в онази тема различните видеота Pump it up не са с онези момичетаот оригиналното (the ultimate dance workout) ии ... абе как да кажа,
давам пример с тае-бо-то: правих го около 10 и повече пъти, в началото си казвах, че ще стана като тази слабата отпред ако издържа
.. дам, сигурно е така, обаче хем ми става скучно, хем там всички са дърти (
) , няма хубава музика - за мен ии атмосферата, и хората в клипа имат значение
- млади и стегнати тела, придружено с хубава мелодия носят огромна доза мотивация. Докато тези от зумба клиповете, от пъмп ит ъп и от още един клип са толкова жизнерадостни, енергични, музиката е хубава, не си казвам всяка секунда "колко още остава.. дано да свърши по-бързо" както при тае-бо-то
. Сега дърпам един кардио клип от So you think you can dance, хем да понауча някои нови стъпки ии така
.
Иначе за протокола :
Никнейм/Име: Дори
Години: 14
Височина и /начални/килограми: 158 см, 47 кг
Желани резултати: изгаряне на излишните мазнини
Диета: 90-дневната
Начало: 23.06 с 10-дневна почивка през юли (море) , после още 5 дни (планина
) ии като цяло малко разкъсаност
Упражнения: Pump it up, Zumba Cardio Party, Nell McAndrew - Cardio Core and Stretch, скачане на въже, обръч, колело
Love is everything!