.
Затворена тема
Страница 31 от 61 ПървиПърви ... 2127282930313233343541 ... ПоследнаПърви
Резултати от 751 до 775 от общо 1513
    Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Точковата диета преди 1г. я спазвах.

И аз се включвам в протокола.
    Никнейм/Име: Александра
    Години: 17
    Височина и /начални/килограми: 170 см, 76 кг
    Желани резултати: 60-62
    Диета: Силно ограничаване на храната
    Начало: 12 август
    Упражнения: Тичане, каране на колело, коремни преси, аеробика и танци.

За днес съм изяла 3 червени ябълки и едно малко парче пържена риба, нали няма много да наруша всичко?! От снощи майка ми ме изкушава с тази риба и пържени картофки и днес се предадох.

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от bonbonche005
    За днес съм изялза 3 червени ябълки и едно малко парче пържена риба, нали няма много да наруша всичко?! От снощи майка ми ме изкушава с тази риба и пържени картофки и днес се предадох.

Това за целия ден ли е ?!

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от deHiTo0
    Хайде, да измислим какво ще ядем утре за обяд. Ти какво предлагаш? Може картофи на фурна или ориз, или леща....?

Майка ми днес е взела някаква царевица и мисля утре на обяд да хапна от нея, пък за вечеря сигурно ще си сваря картофки или ориз. Ти реши ли какво ще си правиш ? :P
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Град
    Пловдив
    За днес менюто е:
    Закуска-грозде
    Обяд-пиле с ориз и шопска салата
    Вечеря-кисело мляко с нектарина и 2-3 лъжици жито

Днес пих малко вода г/д 1л.

Цитирай Първоначално написано от divacheee
    За днес съм изялза 3 червени ябълки и едно малко парче пържена риба, нали няма много да наруша всичко?! От снощи майка ми ме изкушава с тази риба и пържени картофки и днес се предадох.

Това за целия ден ли е ?!

закуска-проспана
    обяд-проспан
    вечеря - парче риба ( прегрешение) и три ябълки

Град
    ...
    закуска-проспана
    обяд-проспан
    вечеря - парче риба ( прегрешение) и три ябълки

Риба - прегрешение

Вземи прочети малко за състава на храните, които ядеш ..
    И почни да се храниш ..

.. До преди няколко седмици в тази тема писаха само хора, които знаеха как да се хранят и как правилно да постигнат целите си... нямаше такива абсурдни менюта.. Кво ви стана изведнъж - малко риба и три ябълки за цял ден Тялото ти има нужда от 150-200 гр. белтък на ден .. Колко грама белтък мислиш че си осигурила на организма си с ТРИ ябълки

Рибата беше прегрешение,защото е ПЪРЖЕНА! А и искам до края на другата седмица,да съм отслабнала с поне 7-8-9 кг.

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от katii
    Хайде, да измислим какво ще ядем утре за обяд. Ти какво предлагаш? Може картофи на фурна или ориз, или леща....?

Майка ми днес е взела някаква царевица и мисля утре на обяд да хапна от нея, пък за вечеря сигурно ще си сваря картофки или ориз. Ти реши ли какво ще си правиш ? :P
    Картофи ще си изпека. Обичаммм
    Човек няма право да ревнува това, което няма!

Dont wait for the perfect moment, take a moment and make it perfect! <33

Наистина три ябълки са малко, но може би не всеки ден яде толкова.

Днес мина добре
    Закуска: бях навън и я пропуснах
    Обяд: пилешко шишче и зелева салата(надявам се може), прегрешението ми беше, че хапнах малко бобена салата
    Вечеря: чаша кисело мляко

Отделно съм изпила към литър и половина вода, вечерта правех 30 минути pump it up, както и сутринта до обяд бях навън и почти непрекъснато съм вървяла.

Само ме е страх, че на морето ще си върна килограмите Ще се сдържам от по-калоричните неща, но като всички около мен ядат разни вкусотии ще е трудно

Рибата беше прегрешение,защото е ПЪРЖЕНА! А и искам до края на другата седмица,да съм отслабнала с поне 7-8-9 кг.
    7-8-9 кг ми се струват мноого Не за друго, но после много трябва да внимаваш какво ядеш, за да не си ги върнеш, пък и не е полезно...

Град
    ...
    И какво като е пържена .. Да не мислиш, че е толкова страшно

Трябва да отслабна с поне 16 кг, а те изобщо не са малко. Просто нямам нужното търпение, да ги чакам няколко месеца.... За това мислех 2 седмици да карам само на плодове, а после да си мина на разделно хранене.

Това трудно ще стане..по-добре хапвай повече пъти, но по малко отколкото никакво хранене ..

Аз пъкк днес на закуска си хапнах грейпфрут, после на обяд зелена салата със сирене..вечерях купичка кисело мляко с ябълка и грозде къмм 18 часа и после изпих чаша портокалов сок и после 3в1 .. ходих да тичам сутринта и коремни преси правих..ии стълбички и цял ден се мъча да се наливам с вода..ама успях само около 1,5 ..

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    Така отчета ми за днес: Въглехидратен ден
    Закуска: 1 праскова
    Обяд: Питка със малко салам и салата от домати и краставици
    Вечеря: Спагети и 1 редче шоколад=4 квадратчета
    Ама после направих 2 часова разходка с кучето в парка+малко нерви от съседите
    Мисля че не трябваше да ям салам, но от отдавна не бях яла и за това а и следобед направих цялото Pump it up

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Wanderer1
    7-8-9 кг ми се струват мноого Не за друго, но после много трябва да внимаваш какво ядеш, за да не си ги върнеш, пък и не е полезно...
    Няма как да свалиш 7-8-9кг за това време.Вземи си яж по нормално и недей се ограничавай толкова и за месец ще ги свалиш,но за 1 седмица е адски вредно за организма.

Град
    ...
    Трябва да отслабна с поне 16 кг, а те изобщо не са малко. Просто нямам нужното търпение, да ги чакам няколко месеца.... За това мислех 2 седмици да карам само на плодове, а после да си мина на разделно хранене.
    Направи го разумно !! Храни се правилно и ще ги свалиш .. няма да е за две седмици но ще успееш ..

Град
    Пловдив
    И аз имам да свалям 18кг,но не съм се засилила да гладувам.И аз нямам много търпение,но се сдържам и чакам резултати.

Здравейте! И аз се включвам в темата ви. Висока съм 160 и тежа 54 кг. Целта ми е 47-48 кг. Имам мазнинки по бедрата,дупето и корема , които мнооого ме дразнят. Ще бъда на мой измислен си режим, който ще комбинирам с бягане, плуване, баскетбол и пъмт ит ъп.

titinkaa, някакви други упражнения освен да ходиш на фитнес правиш ли? Нали и аз съм на същата диета и се чудя дали да не си намеря още някакви упражнения, защото на фитнес не мога да ходя

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Wanderer1
    titinkaa, някакви други упражнения освен да ходиш на фитнес правиш ли? Нали и аз съм на същата диета и се чудя дали да не си намеря още някакви упражнения, защото на фитнес не мога да ходя
    Не,нищо друго не правя,но мисля да си купя спортни маратонки,от тези специалните за бягане,и да ходя да бягам,така по-лесно ще се стегна,а и по-лесно ще свалям.

Град
    Plovdiv
    Хора, утре ми е бобов ден и не ми е ясно как да ям през 2 часа и по-точно какво ?? Мислех да си изям закуската на 2 пъти през 2 часа и след още 2 часа обяда, ама след тва....
    Човек няма право да ревнува това, което няма!

Dont wait for the perfect moment, take a moment and make it perfect! <33

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    Здравейте слабички сладуранки :* днес бях на плодов(90 дневната) и ядох банани, грозде и малко ядки. За утре съм си взела за закуска грейпфрут и ще помоля мамето да ми направи яйчица за обяд надолу съм въпреки че съм в МЦ приятно отслабвани на всички кукли

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Хора, утре ми е бобов ден и не ми е ясно как да ям през 2 часа и по-точно какво ?? Мислех да си изям закуската на 2 пъти през 2 часа и след още 2 часа обяда, ама след тва....
    М май се ядеше през 3 часа, а само в плодовия през 2. Иначе дам, ако ставаш рано можеш да си направиш 2 закуски с плодовете, а 3 часа след обяда плод и после направо вечеря
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Повече от фен Аватара на punksss
    Здравейте. Днес съм в много добро настроение, въпреки че от седмица насам изобщо нищо не съм свалила, а тялото ми само си поддържа старите килограми(е, по-добре е от колкото да качвам) и вече не знам какво да правя... То не бяха зелени чайове, грейпфрути, цели дни на плодове и зеленчуци... Просто...

Иначе менюто ми днес беше следното:
    Закуска-Пъпеш и не повече от 100гр кисело мляко с овесени ядки
    Обяд- Пак около 100гр кисело мляко с ов.ядки и към 400гр зеленчукова супа
    Към 6/7ч-100гр мляко с ориз
    Вечеря-1 варена царевичка и малко сладолед

Някъде бъркам ли(като изключим сладоледа и ориза, които са по изключение)? Не знам защо тея пусти 5кг не мога да ги сваля...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си