- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.3
То и спорт трябва.. и аз не мога да сваля само с ограничения/диети![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Аз успешно завърших днешния втори ден. Вечерях тиквички с ориз и домат на салата. Обаче днес изпих много малко вода,не знам има ли и литър. За двата дена съм без прегрешения. Утре ми е въглихидратен и за обяд сигурно ще ям спагети. Абе,ще му мисля утре.Ох,като съм гладна и започвам да си мисля как спирам диетата и си казвам,че не ми трябва диета бла-бла. :Д А като се наям и съм толкова амбицирана да отслабна...
Хубаво е,че поне ям според диетата и не прегрешавам.
При белтъчния ден между отделните хранения трябва да има 4 часа. В деня за бобови растения и варива, както и през въглехидратния ден - 2 часа.Първоначално написано от katii
По време на плодовия ден е необходимо да се консумират повече плодове, но трябва да се знае, че един вид плод се смята за едно хранене. Между отделните хранения може да има от 1 до 2 часа.
Днеска изядох 1 сладолед и едни бисквити белвитаама кво да се прави не издържах, но си обещавам вече да съм стриктна и да успея до 15 септември да се вкарам в нормален вид!
![]()
Човек няма право да ревнува това, което няма!
Dont wait for the perfect moment, take a moment and make it perfect! <33
И аз нямах прегрешение до тази вечер. Изядох малко по-малко от половин шоколад, но все пак ми е леко гузно. Не можах да си изпия и двата литра вода, които бях запланувала, но е крайно време вече да стана сериозна!
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Имаш грешка.Първоначално написано от deHiTo0
В белтъчния се яде през 4 часа,през бобовия и въглехидратния през 3,а през плодовия през 2.
Спортувам... Всеки ден плувам минимум час, ходя около 2часа и скачам на въженце около 10мин... И понякога правя и упражнения. Точно за това се чудя защо не ми се получават нещата.Първоначално написано от katii
Aми копирах го от нета, не съм си го измисляла аз.Първоначално написано от titinkaa
![]()
Човек няма право да ревнува това, което няма!
Dont wait for the perfect moment, take a moment and make it perfect! <33
Днес деня ми е напълно провален...като ви чета коментарите,колко перфектни дни сте имали чак ме хваща срам![]()
На мен би трябвало да ми е бобов...закусих в 9 един банан ( и някой беше ми направил забележка,че до 12 се ядат само плодове ) е да де,аз в 12 обядвах,не преди 12Е че обяда ми беше чиния с картофено пюре + сирене... иии една печена чушка със сирене и филия хляб.....
После карах колело около час,но отидох в баба ми и там се почна...изядох мисля,че 4-5 сладки (от тарелките) не съм яла такива от повече от 2 месеца и не издържах...няколко парчеца луканка (но бяха много малки) и 3 малки чушки със сирене пак,печени,но без хляб...ииии бира...........Но после пак карах колело,но само 20-30 минути,и правех цялото Pump It Up...
Утре ми е въглехидратен... и сериозно !!!![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
А и още нещо,някое момиче беше писало,че Pump It Up от руския сайт не е със същите момиче и за това не го тегли,спокойно и аз съм същататая водещата ми е много сладка и си свикнах с нея,не искам други,а иначе ето http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=538705 това е с нея,само че на мен не ми се тегли
май няма сийд...
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Вероятно претренираш. Гледай да имаш поне 2 дни почивка в седмицата..Първоначално написано от punksss
![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Оо край! Навих се. От днес почвам Японското чудо! Стискайте ми палци, да я изкарам 2 седмици!! А, имам един голям проблем.На първи септември заминавам на лагер за 10 дена, на морето. Някакви идеи имате ли за там, примерно какво мога да ям? Защото всички ще ходят в Мак Доналдс и т.н., а аз да гледам отстрани,ще си е много гадно? Идеи? ;(
^Японското чудо е вредна за организма и не се препоръчва при подрастващи организми,като нас.А и след нея трябва малко или много да се придържаш към определено хранене,за да не си ги върнеш,а на лагера 99% ще си върнеш всичко,и просто не виждам смисъл сега да спазваш диета.Най-добре,като се върнеш си спазвай каквото искаш,но поне после ще имаш свой си режим на хранене,и ще задържиш сваленото.
Аз след малко почвам Pump it up защото майка ми излезе на интервю за работа и няма да има поне 1 часи да ви се похваля отслабнала съм с 1 см. от талията, 1 см. от ханша и още 2 см. от бедрата
![]()
![]()
дано да продължа така
![]()
Аз днес сигурно ще си поиграя да се регна в руския сайт и да изтегля нещ на Пъмп ит ъпПървоначално написано от SlowDownBaby
Хем че с моите компютърни уменя ме съмнява...но ако го изтегля ще го почна веднага и ще дам отзиви
![]()
Та както и да е...вчера ми беше свински ден,но днес съм мотивирана да бъда само на салати-кръвното ми е паднало и сигурно затова не съм толкова гладна
![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
deHiTo0
След плодове можеш да имаш друго хранене след 2 часа, след белтъци след 4 часа, а след въглехидрати и варива - 3 часа. Това е времето необходимо на организма да преработи тези конкретни храни.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
A то и на мен ми трябваха няколко седмици за да се регнаПървоначално написано от Yankee
и между другото може да се теглят само по 3 торента до колкото разбрах ^^ пък аз не мога да намеря pump it up със същите момичета и да има сийд... Иначе и аз ще правя днес упражненията,но ще е към обяд.
Добро утро.
Днес ми е въглихидратен. Закусих с един банан,а за обяд ще ям от онези малки спагети,които се варят. За вечеря още не знам.
Момичета,намерих още две упражнения със Deanne Berry ,само че не са Pump It Up и не знам дали да ги свалям![]()
ето линк ако искате да ги видите:
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2630668
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2693934
Мацки,регнах се в руския сайт!Свалям си трички видеа и днес ще пробвам поне едно от тях!Ето ги и новите ми придобивки
:
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2693934
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3368658
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=1701427
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
И аз се регнах и сега свалям тритеПървоначално написано от Yankee
От кога си търся такива клипчета...имам само едно старо на Pump it up сваляно от замундата и друго нямам, но сега свалям и ще имам повечеее
![]()
При вас свалят ли се ??![]()
Момичета,измерих се след закуската и съм минус 800 грама. Йес. Като се има впредвид,че съм закусвала и пила вода.
Да,при мен трите се свалиха за час и малкоПървоначално написано от SlowDownBaby
foreverr и ти ли теглиш същите?
![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
Може и да трупаш мускулна маса от плуването, знам лиПървоначално написано от punksss
или да задържаш вода.. Но не се отказвай, ще ги свалиш тези килограми, не са много
![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Момичета аз исках да си направя пъмп ит ъп-а преди закуска ама то взе че стана обяд сега направо трябва да обядвампоне днес ми е плодово-зеленчуков и след 2 часа пак ще ям
![]()