.
Затворена тема
Страница 32 от 61 ПървиПърви ... 2228293031323334353642 ... ПоследнаПърви
Резултати от 776 до 800 от общо 1513
    Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    То и спорт трябва.. и аз не мога да сваля само с ограничения/диети
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Мега фен Аватара на iiordanova
    Аз успешно завърших днешния втори ден. Вечерях тиквички с ориз и домат на салата. Обаче днес изпих много малко вода,не знам има ли и литър. За двата дена съм без прегрешения. Утре ми е въглихидратен и за обяд сигурно ще ям спагети. Абе,ще му мисля утре. Ох,като съм гладна и започвам да си мисля как спирам диетата и си казвам,че не ми трябва диета бла-бла. :Д А като се наям и съм толкова амбицирана да отслабна... Хубаво е,че поне ям според диетата и не прегрешавам.

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от katii
    Цитирай Първоначално написано от deHiTo0
    Хора, утре ми е бобов ден и не ми е ясно как да ям през 2 часа и по-точно какво ?? Мислех да си изям закуската на 2 пъти през 2 часа и след още 2 часа обяда, ама след тва....
    М май се ядеше през 3 часа, а само в плодовия през 2. Иначе дам, ако ставаш рано можеш да си направиш 2 закуски с плодовете, а 3 часа след обяда плод и после направо вечеря
    При белтъчния ден между отделните хранения трябва да има 4 часа. В деня за бобови растения и варива, както и през въглехидратния ден - 2 часа.
    По време на плодовия ден е необходимо да се консумират повече плодове, но трябва да се знае, че един вид плод се смята за едно хранене. Между отделните хранения може да има от 1 до 2 часа.
    Днеска изядох 1 сладолед и едни бисквити белвита ама кво да се прави не издържах, но си обещавам вече да съм стриктна и да успея до 15 септември да се вкарам в нормален вид!
    Човек няма право да ревнува това, което няма!

Dont wait for the perfect moment, take a moment and make it perfect! <33

Супер фен Аватара на gabri3lla
    И аз нямах прегрешение до тази вечер. Изядох малко по-малко от половин шоколад, но все пак ми е леко гузно. Не можах да си изпия и двата литра вода, които бях запланувала, но е крайно време вече да стана сериозна!

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Хора, утре ми е бобов ден и не ми е ясно как да ям през 2 часа и по-точно какво ?? Мислех да си изям закуската на 2 пъти през 2 часа и след още 2 часа обяда, ама след тва....
    М май се ядеше през 3 часа, а само в плодовия през 2. Иначе дам, ако ставаш рано можеш да си направиш 2 закуски с плодовете, а 3 часа след обяда плод и после направо вечеря
    При белтъчния ден между отделните хранения трябва да има 4 часа. В деня за бобови растения и варива, както и през въглехидратния ден - 2 часа.
    По време на плодовия ден е необходимо да се консумират повече плодове, но трябва да се знае, че един вид плод се смята за едно хранене. Между отделните хранения може да има от 1 до 2 часа.
    Днеска изядох 1 сладолед и едни бисквити белвита ама кво да се прави не издържах, но си обещавам вече да съм стриктна и да успея до 15 септември да се вкарам в нормален вид!
    Имаш грешка.
    В белтъчния се яде през 4 часа,през бобовия и въглехидратния през 3,а през плодовия през 2.

Повече от фен Аватара на punksss
    Спортувам... Всеки ден плувам минимум час, ходя около 2часа и скачам на въженце около 10мин... И понякога правя и упражнения. Точно за това се чудя защо не ми се получават нещата.

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Имаш грешка.
    В белтъчния се яде през 4 часа,през бобовия и въглехидратния през 3,а през плодовия през 2.
    Aми копирах го от нета, не съм си го измисляла аз.
    Човек няма право да ревнува това, което няма!

Dont wait for the perfect moment, take a moment and make it perfect! <33

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Днес деня ми е напълно провален...като ви чета коментарите,колко перфектни дни сте имали чак ме хваща срам
    На мен би трябвало да ми е бобов...закусих в 9 един банан ( и някой беше ми направил забележка,че до 12 се ядат само плодове ) е да де,аз в 12 обядвах,не преди 12 Е че обяда ми беше чиния с картофено пюре + сирене... иии една печена чушка със сирене и филия хляб.....
    После карах колело около час,но отидох в баба ми и там се почна...изядох мисля,че 4-5 сладки (от тарелките) не съм яла такива от повече от 2 месеца и не издържах...няколко парчеца луканка (но бяха много малки) и 3 малки чушки със сирене пак,печени,но без хляб...ииии бира........... Но после пак карах колело,но само 20-30 минути,и правех цялото Pump It Up...
    Утре ми е въглехидратен... и сериозно !!!
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Град
    Бургас
    А и още нещо,някое момиче беше писало,че Pump It Up от руския сайт не е със същите момиче и за това не го тегли,спокойно и аз съм същата тая водещата ми е много сладка и си свикнах с нея,не искам други,а иначе ето http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=538705 това е с нея,само че на мен не ми се тегли май няма сийд...
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Цитирай Първоначално написано от punksss
    Спортувам... Всеки ден плувам минимум час, ходя около 2часа и скачам на въженце около 10мин... И понякога правя и упражнения. Точно за това се чудя защо не ми се получават нещата.
    Вероятно претренираш. Гледай да имаш поне 2 дни почивка в седмицата..
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Оо край! Навих се. От днес почвам Японското чудо! Стискайте ми палци, да я изкарам 2 седмици!! А, имам един голям проблем.На първи септември заминавам на лагер за 10 дена, на морето. Някакви идеи имате ли за там, примерно какво мога да ям? Защото всички ще ходят в Мак Доналдс и т.н., а аз да гледам отстрани,ще си е много гадно? Идеи? ;(

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    ^Японското чудо е вредна за организма и не се препоръчва при подрастващи организми,като нас.А и след нея трябва малко или много да се придържаш към определено хранене,за да не си ги върнеш,а на лагера 99% ще си върнеш всичко,и просто не виждам смисъл сега да спазваш диета.Най-добре,като се върнеш си спазвай каквото искаш,но поне после ще имаш свой си режим на хранене,и ще задържиш сваленото.

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    Аз след малко почвам Pump it up защото майка ми излезе на интервю за работа и няма да има поне 1 час и да ви се похваля отслабнала съм с 1 см. от талията, 1 см. от ханша и още 2 см. от бедрата дано да продължа така

Супер фен Аватара на Yankee
    Град
    в психиатриата ;))
    Цитирай Първоначално написано от SlowDownBaby
    А и още нещо,някое момиче беше писало,че Pump It Up от руския сайт не е със същите момиче и за това не го тегли,спокойно и аз съм същата тая водещата ми е много сладка и си свикнах с нея,не искам други,а иначе ето http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=538705 това е с нея,само че на мен не ми се тегли май няма сийд...
    Аз днес сигурно ще си поиграя да се регна в руския сайт и да изтегля нещ на Пъмп ит ъп Хем че с моите компютърни уменя ме съмнява...но ако го изтегля ще го почна веднага и ще дам отзиви Та както и да е...вчера ми беше свински ден,но днес съм мотивирана да бъда само на салати-кръвното ми е паднало и сигурно затова не съм толкова гладна

It is necessary
    to wrestle with me

you throw away, you throw away
    but you can't help it
    you've gone momentum

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    deHiTo0
    След плодове можеш да имаш друго хранене след 2 часа, след белтъци след 4 часа, а след въглехидрати и варива - 3 часа. Това е времето необходимо на организма да преработи тези конкретни храни.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Yankee
    Аз днес сигурно ще си поиграя да се регна в руския сайт и да изтегля нещ на Пъмп ит ъп Хем че с моите компютърни уменя ме съмнява...но ако го изтегля ще го почна веднага и ще дам отзиви Та както и да е...вчера ми беше свински ден,но днес съм мотивирана да бъда само на салати-кръвното ми е паднало и сигурно затова не съм толкова гладна
    A то и на мен ми трябваха няколко седмици за да се регна и между другото може да се теглят само по 3 торента до колкото разбрах ^^ пък аз не мога да намеря pump it up със същите момичета и да има сийд... Иначе и аз ще правя днес упражненията,но ще е към обяд.

Добро утро.
    Днес ми е въглихидратен. Закусих с един банан,а за обяд ще ям от онези малки спагети,които се варят. За вечеря още не знам.

Град
    Бургас
    Момичета,намерих още две упражнения със Deanne Berry ,само че не са Pump It Up и не знам дали да ги свалям
    ето линк ако искате да ги видите:
    http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2630668
    http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2693934

Град
    в психиатриата ;))
    Мацки,регнах се в руския сайт! Свалям си трички видеа и днес ще пробвам поне едно от тях!Ето ги и новите ми придобивки :
    http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3368658
    http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=1701427

It is necessary
    to wrestle with me

but you can't help it
    you've gone momentum

Цитирай Първоначално написано от Yankee
    Мацки,регнах се в руския сайт! Свалям си трички видеа и днес ще пробвам поне едно от тях!Ето ги и новите ми придобивки :
    http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3368658
    http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=1701427
    И аз се регнах и сега свалям трите От кога си търся такива клипчета...имам само едно старо на Pump it up сваляно от замундата и друго нямам, но сега свалям и ще имам повечеее

Град
    Бургас
    При вас свалят ли се ??

Момичета,измерих се след закуската и съм минус 800 грама. Йес. Като се има впредвид,че съм закусвала и пила вода.

Град
    в психиатриата ;))
    При вас свалят ли се ??
    Да,при мен трите се свалиха за час и малко foreverr и ти ли теглиш същите?

It is necessary
    to wrestle with me

but you can't help it
    you've gone momentum

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от punksss
    Може и да трупаш мускулна маса от плуването, знам ли или да задържаш вода.. Но не се отказвай, ще ги свалиш тези килограми, не са много
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    Момичета аз исках да си направя пъмп ит ъп-а преди закуска ама то взе че стана обяд сега направо трябва да обядвам поне днес ми е плодово-зеленчуков и след 2 часа пак ще ям

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си