.
Затворена тема
Страница 35 от 61 ПървиПърви ... 2531323334353637383945 ... ПоследнаПърви
Резултати от 851 до 875 от общо 1513
    Супер фен Аватара на HolyShit
    Проблема не е в това колко късно ядеш,а какво и по колко ядеш

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Yankee
    Момичета,от началото на 90-дневната с колко кг. сте се сбогували?

^+1

Днес направих цялото Pump it up Утре мисля да пробвам упражненията на Синди. Прегрешениета ми днес са 2 бисквитки Белвита и един сок, но нищо Утре въглехидратен!
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Днес ми беше въглехидратен,но не ядох нищо по диетата,освен макароните на обяд.След тях ядох бейкролс,защото бях на вън,а сладоледа вече ми омръзна..Но пък за разлика от това,днес карах колело около час,час и половина,играх федербал около 30 минути,баскетбол около час,и правих цялото Pump It Up Днес баба ми и една приятелка ми казаха,че много съм отслабнала в краката и корема,но за разлика от това пък паласките ми са си същите
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    Аз преди малко вечерях защото се прибрах късно. Днес ми е плодово зеленчуковия и за вечеря ядох голяяма салата + 1 филийка черен хляб за да се заситя, но хапнах и доста сирене това проблем ли е?

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от SlowDownBaby
    Днес ми беше въглехидратен,но не ядох нищо по диетата,освен макароните на обяд.След тях ядох бейкролс,защото бях на вън,а сладоледа вече ми омръзна..Но пък за разлика от това,днес карах колело около час,час и половина,играх федербал около 30 минути,баскетбол около час,и правих цялото Pump It Up Днес баба ми и една приятелка ми казаха,че много съм отслабнала в краката и корема,но за разлика от това пък паласките ми са си същите
    От колко време я спазваш 90 дневната и колко кила си свалила?
    Човек няма право да ревнува това, което няма!

Dont wait for the perfect moment, take a moment and make it perfect! <33

Ауу сега се сетих, че утре съм само на плодове. Каквото съм лакомо прасенце незнам как ще издържа . Вие трудно ли минавате плодовия ден?

anonymous708973
    Guest
    Момичета, само да спомена нещо не много по темата
    Целулитът се маха лесно.
    Ходя на фитнес от 2 седмици, днес ми беше 5 или 6-та тренировка и в момента съм махнала около 80% от него. При това вода пия по малко, не използвам никакви кремове. Бих качила снимка преди-след, ама нямам, пък и ме е срам Обаче днес като си видях дупето и се мотивирах. ЙЕС БЕ!

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Момичета, само да спомена нещо не много по темата
    Целулитът се маха лесно.
    Ходя на фитнес от 2 седмици, днес ми беше 5 или 6-та тренировка и в момента съм махнала около 80% от него. При това вода пия по малко, не използвам никакви кремове. Бих качила снимка преди-след, ама нямам, пък и ме е срам Обаче днес като си видях дупето и се мотивирах. ЙЕС БЕ!
    Аз се чудех как да махна целулита по бедрата си?
    П.С. Нямаме финансова възможност да ходя на фитнес. Имате ли други идеи ?

Град
    София
    Излизай сутрин рано или вечер да тичаш

Град
    Русе
    Срам ме е пък и има много хора , иначе си правя цялото пъм ит ъп то няма ли да помогне поне малко защото моето е портокалова кожа по бедрата

Град
    София
    Ще ти помогне. И мен ме е срам за това преди тичах вечер, когато нямаше никой

PinkPan7her много ме мотивира да си купя карта за фитнеса. (:
    А ти с треньор ли си или сама се оправяш, защото аз ходя с една приятелка,
    която е с треньор, пък на мен не ми се ще много да давам двойно повече пари.

Момичета, вижте какво намерих
    http://prittywomanstyle.blogspot.com...blog-post.html
    Не знам, според вас ще има ли ефект? Може да пробвам онази маска с морска сол

Днес видях, че са ми се появили стрии точно над коляното Ужас, какво да ги правя? Освен това прегреших с половин чушка... Както и да е, стига съм се оплаквала

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
    Успях да ги махна!
    Два месеца мазане със свинска мас през ден или всеки ден. И отделно се търках с кафе, един вид ексфолирах кожата и махах мъртвите натрупвания. Кожата ми стана мек,а гладка, без стрии - дупето, бедрата и ханша. На гърдите ми обаче продължават да си личат слабо, затова продължавам с мазането.

Ето и линкче към темата
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0

^Ее, златна си! Мерси

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от katii
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
    Успях да ги махна!
    Два месеца мазане със свинска мас през ден или всеки ден. И отделно се търках с кафе, един вид ексфолирах кожата и махах мъртвите натрупвания. Кожата ми стана мек,а гладка, без стрии - дупето, бедрата и ханша. На гърдите ми обаче продължават да си личат слабо, затова продължавам с мазането.

Ето и линкче към темата
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0
    Свинската мас наистина помага много и не само за стриите ами и за целулита. До скоро имах много по-бедрата и дупето, обаче след едномесечно мазане с един "домашен крем" с мас, сега кожата ми е като нова.

Днес денят ми мина успешно, но от утре се връщам на 90-дневната, защото само тя ми помага срещу подутия корем.
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Град
    София
    Моля, моля Мога да кажа, че и аз започнах това с кафето, но вместо със свинска мас се мажа с бадемово масло,защото мастта много гадно ми мирише. Има ефект, но по-малък и по-бавен. Все пак всяка кожа е различна и на всяка се отразява по различен начин

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    deHiTo0 аз не следя килограмите,а сантиметрите иначе вмомента карам 2ри месец и съм махнала 5 см от талията и 2 от бедрата
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Ох момичета и аз от утре започвам 90 дневната диета, стискайте ми палци, моля ви! Ще спазвам диета за първи път в живота си, нищо че станах на 100 години вече
    Намислила съм да ям диня за закуска, за обяд салата от домати, чушки и сирене + 1 филийка пълнозърнест хляб /не знам как ще изям само една.../ и за вечеря същото, но без хляба. Как ви се струва? Със сигурност обаче м/у яденетата ще огладнея зверски, така че нали може да ям диня през това време? Примерно ако обядвам в 12, да ям диня в 14, после в 16 и да вечерям в 19?
    Имам с крос тренажор вкъщи, та мисля да го карам два пъти на ден по 30 минути като за начало?

Голям фен Аватара на nadincety
    Кажете как си правите "крема" от свинска мас ? Как премахвате гадната миризма ?
    Аз иначе днес се натъпках мноооооого здраво и то все с вредни работи Но просто усещах как тялото ми крещи за тях В 1 часа изядох някаква бисквита с фъстъци отгоре,към 2 и 30 манджа-пиле с картофи + малко мюсли пак от пакета направо,малко повече от половин шоколад.Към 6 часа хапнах 5 мини банички със сирене,парче и половина кекс.. Голямо съм прасе Но нищо,де.Усещах си,че тялото ми го иска.Сладко в близкото бъдеще май няма да погледна,че ми се доповръща днеска.
    Мисля утре да го изкарам на диня цял ден,че да си поуспокоя организма след всичките тези глупости,с които го натъпках.Ще ви пиша дали съм успяла да издържа c(: Сега ще отивам да чета книга.Лека нощ на всички
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...922919#8922919

Продавам летни дрешки

Град
    Plovdiv
    Не знам за вас, ама мен тая тъпа 90 дневна супер много ме изтощава и се чувствам като парцал. Нямам никва енергия, нито настроение!
    Замислям се дали да не я спра и да почна да спортувам повече + ограничаване.
    Човек няма право да ревнува това, което няма!

Dont wait for the perfect moment, take a moment and make it perfect! <33

Супер фен Аватара на HolyShit
    Цитирай Първоначално написано от Sigrina
    Ох момичета и аз от утре започвам 90 дневната диета, стискайте ми палци, моля ви!
    Стискам ти палци и ако не го направят и всички други момичета (момче съм де ,ама карай) ще им направя магия да станат над 120 кила и да им е трудно да станат от дивана Поздрави

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Макар и малко късно хапнах малко салата + 2 мини парченца парфе - какво пък, въглехидратен ми е а и ги има 3те часа между храненията, няма да заспя скоро, пих вода, тренирах.. утре плодов . Две снимки на прогреса ми от началото до този момент, стремя се към още обаче. За първи път от 3 месеца някъде ядох след 8 ...

Преди - http://i53.tinypic.com/e67xjq.png
    Сега - http://i56.tinypic.com/2qko09l.png
    Love is everything!

Цитирай Първоначално написано от SladkaZagadka
    Макар и малко късно хапнах малко салата + 2 мини парченца парфе - какво пък, въглехидратен ми е а и ги има 3те часа между храненията, няма да заспя скоро, пих вода, тренирах.. утре плодов . Две снимки на прогреса ми от началото до този момент, стремя се към още обаче. За първи път от 3 месеца някъде ядох след 8 ...

Преди - http://i53.tinypic.com/e67xjq.png
    Сега - http://i56.tinypic.com/2qko09l.png

Колко килограма общо свали?
    Нека заедно спрем войната по пътищата!

Град
    София
    Браво! Разликата е ГОЛЯМА ! Колко кг. свали за тези 3 месеца ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си