- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.3
Оф, аз малко прегреших.Понеже се прибрах преди 40 минути и бях малко гладна и изядох едно шишче и малко супа от тиквички, дано не съм развалила нищо.Знам,че е късно, но просто ... Когато съм в нас, чувствам глад, а когато съм навън не чувствам никакъв глад.................
За днес - Първи ден от Японското чудо съм яла:
закуска- проспана
обяд - 2 сварени яйца и малко супа от тиквички
вечеря - шишче и 2-3 черпака супа again.
Свалих 6-7 кг (не знам с точност, защото един ден Великият кантар показва 46, друг - 47 )Първоначално написано от katii
Love is everything!
Браво, има голяма разлика в двете снимки.![]()
Нека заедно спрем войната по пътищата!
ЧеститоооооПървоначално написано от SladkaZagadka
Имаш наистина видима разлика
Браво, стискам палци и на другите
![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Аз ще ви покажа снимка отпреди 2 седмици на корема ми и снимка от преди малкодано не само аз да съм забелязала разлика:
Преди: http://prikachi.com/images/662/3706662F.jpg
След: http://prikachi.com/images/663/3706663u.jpg
П.С. От еднакви страни е само че първата я снимах с огледало![]()
Мерси и аз гледам и бедрата и дупето но не мога да намеря снимка от предиПървоначално написано от cherryup
Но мисля че като цяло най-много ми помага Pump It up много съм доволна от него и ти пожелавам и на тебе много добри резултати. Но може да почнеш да правиш Slim and sleek или Pump it up аз само от Slim and sleek свалих 10 см. от бедрата.
^10 см? Искам и азз
- това за колко време?
Досега правих 35 минути Пъмп Ит Ъп, сега излизам ии като се върна останалата част + малко въженце . Плодов ми е![]()
Love is everything!
На теб ти се е махнал лесно, защото нямаш много подкожни мазнини по принцип. Сега, от фитнеса, и малкото останали си заминават и затова ти е толкова по - лесно. На момичетата с повече кг за сваляне не им е толкова лесно.Първоначално написано от PinkPan7her
CherryBell13 Браво и на теб ! :P Доста добри резултати и то само за 2 седмици! Дано и аз след 2 да имам такава разлика![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
МерсиПървоначално написано от katii
Пожелавам ти успех
![]()
Искам да попитам, понеже днес ми е белтъчен ден мога ли за закуска с плода да ям и малко кисело мляко (нискомаслено)?
Добро утро, момичета.![]()
Вчера малко прецаках работата с диетата. Тъй като постоянно бях заета с нещо, сутринта хапнах малко пъпеш и 2/3 лъжички супа и вечерта лееко се натъпках(в сравнение със сутринта де). Ядох салата със сирене, кисело мляко с овесени ядки и 2/3 лъжички сладолед... Бях и на море и съм доволна, че там ме изкушиха САМО с една вафла чайка.![]()
![]()
Иначе засега деня ми върви добре. Закуската беше пъпеш(ех, тоя пъпеш) и фреш от грейпфрут.
CherryBell13 Мерси![]()
Мисля, че не е кой знае какъв проблем, ако хапнеш и малко мляко.
SladkaZagadka и CherryBell13 - браво за резултатите!:P
А аз днес съм решила да нямам прегрешенияИзяла съм една праскова и към 12 ще си направя упражненията. Смятам да си купя свинска мас, в магазина до нас продаваха, но чакам да отворят, че са в отпуска
От pump it up-a правя цялото клипче, но на тае бо-то никога не успявам
Пък и не ми харесва особено... pump it up е по-забавно и с по-хубава музика.
Wanderer1 Фен съм на аватара тиУ нас пък има една кутия с вафли и от 2 дена само минавам покрай нея без да я погледна
ами свинската мас ще помогне ли и за целулита?
![]()
Добро утро,Ангели!Имам въпросче-някой ходил ли е или чувал ли е за Зумба?
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
От тук май само аз и tonie_.
титинка не ходеше ли и тя на зумба или греша![]()
А хубаво ли е?Помага ли за отслабване и стягане?![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
Аз щях да ходя,но така и не отидох.Потребителката tonie__ беше ходила няколко пъти,но скоро се отказа.Иначе аз го намерих в замундата всички упражнения на Зумба от 10 части и ги правя в нас.Свали си ги и ги прави вкъщи вместо да даваш пари за същото.Първоначално написано от Yankee
![]()
Иначе зумба ако се тренира 2 пъти в седмицата и имах хранителен режим,за 4 месеца може да се разделиш с 10кг от зумбата.![]()
![]()
Значи го почвам!
Не,аз го намерих в един сайт,та мисълта ми беше дали си струва да го свалям...явно да!
![]()
![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
Може ли линкче![]()
МерсиПървоначално написано от CherryBell13
И аз много си го харесвам
![]()
Сега отивам да правя упражнения и после ще я видя тази зумба (много странно име)
П.С. Някои казват, че помага, но май по-добра работа върши кафето
Ето линк към Зумба в Замундата
http://zamunda.net/details.php?id=243977&hit=1