- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.3
Тонито се отказа вече,и не ходи.Първоначално написано от babity
![]()
titinkaa Meрси за линка. Сега ще ги изтегля и видя, че може и тях да правя,а не тези на Синди![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Случи се това, което най-много не исках. Почнах да отслабвам от към цици.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Ии аз и аз![]()
Не сте сами.
Нека заедно спрем войната по пътищата!
Да ви кажа честно там най-много си личи, че сме отслабналиЖалко... Браво за резултатите мацки
Някой може ли да ми каже от къде мога да си изтегля Pump It Up че тренировките на Синди ми писнаха
![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
Момичета, от доста време следя темата, но днес се регистрирах.
От около 4-5 месеца спазвам режим с хранене 5 пъти в деня и има резултат- минус 10кг. Отделно спортувам почти всеки ден (или през ден)- велоаргометър, Тае- бо и други упражнения (коремни, за ръцете...).
Успех на всички отслабващи и много минусчета!![]()
Ти виждаш нещата и питаш 'Защо?'. Аз мечтая за неща, които никога не са били и питам 'защо не?'
FreshJuice На първата страничка има линк него
MissShine Браво! 10 кг са МНОГО!![]()
katii, благодаря! Напоследък съм се отпуснала нещо, хапвам си помалко сладолед или шоколадче, но в крайна сметка спортувам редовно, дано да не ми се отрази. :P
Ти виждаш нещата и питаш 'Защо?'. Аз мечтая за неща, които никога не са били и питам 'защо не?'
Момичета... Днес съм на варива, а у дома няма нищо такова за ядене... Дайте предложения какво да си направя. Не знам как се пуска печката... само една малка скаричка дето се пекат наденички и принцеси. Дали там ще станат картофи? Мнения и предложения :P
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
Вземи си консерва грах или царевица.
Мис,имаш ли снимки преди,след?Първоначално написано от MissShine
![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Не, за съжаление. Принципно съм много критична към себе си и до скоро не виждах голяма разлика, но мои познати, с които не се бях виждала дълго време казаха, че разликата е видима и голяма. Започнах да свалям от ръцете, талията ми се оформи, коремчето и сега продължавам да работя за краката, защото са ми проблемна зона. С желание и воля се постига всичко...Първоначално написано от Yankee
![]()
А какво най-често спортуваш?![]()
![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
Момичета,няма как да не сваляте и от гърдитеАз дори малко се радвам,защото бюста ми е доста голям
Що се отнася до сладкото - от седмица и нещо до лаптопа ми има пакетче бисквити Белвита и въобще не ги поглеждамЕдинственото сладко,което хапнах наскоро е сладолед и то защото ми беше супер топло,а не защото ми се е хапвало
Между другото консервите с грах,царевица и т.н. не са подходящи за 90 дневната,защото в тях има захар,но в краен случай може и това да се хапне.FreshJuice,в супермаркетите се продава картофена салата,както и други готови неща - може да се разходиш и да си харесаш нещо.Също така може да отидеш на заведение с приятели - хем няма да си го готвиш ти,хем ще ти е режимно,хем и ще имаш по-голямо разнообразие![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Момичета,вижте на какво попаднах докато се ровех в интернет![]()
Най-хубави са последните две![]()
![]()
![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
Всеки ден от 40мин до 1 час велоаргометър, а сега започнах да редувам велото, скачане на въже, Тае- бо и упражненията, за които вече споменах. Веднъж или два пъти направих Pump It Up, но нещо не ми допада.Първоначално написано от Yankee
![]()
дебелани![]()
^смешник![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
ама не носите на бъзик![]()
Това ще го пробвам, определено.Първоначално написано от titinkaa
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Сега проверих че зумбата изгаря от 400 до 800 калории на часПовече от Пъмп ит ъп,де
![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
Зумбата изглежда супер, ще я пробвам, определено. Вчерашния ден ми мина горе-долу добре - две круши, ябълка, чушка със сирене. Днес, обаче, малко се поизложих. Хапнах за закуска две филийки с наденичка и ми е дооста тежко, сигурно чак довечеря ще ям отново.
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Еее, супер. Значи тази вечер ще заменя Тае-бото със зумба.Първоначално написано от Yankee
![]()