.
Затворена тема
Страница 4 от 61 ПървиПърви 123456781454 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 1513
    Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    CherryBell13 с какво ти е развален деня,че не разбрах думата ?
    И не обръщайте внимание на по-горния коментар,че само свинете спазват диети,защото всички ще почнем да му/й отговаряме и пак ще стане спам.Ние го правим за себе си,какво ни интересува чуждото мнение,важното е ние да се харесаме !
    Тадаммм...на мен ми е плодов,закусих с 2 праскови,после карах колело 30 минути и току що обядвах с два банана.Към 4 пак ще карам колело,но сигурно около час,че може и повече.
    Ъм аз пък имам въпрос.Нали вода може да се пие поне 30 мин след хранене,това и за плодовия ден ли се отнася ? Защото след бананите ожаднях доста,но не знам дали трябва да чакам или мога да си пийна малко вода
    И още нещо...само аз ли не харесвам Pump It Up ...
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Супер фен Аватара на Yankee
    Град
    в психиатриата ;))
    Момичета,пожелайте ми успех!Днес съм на изпит по лека атлетика и направо съм едно кълбо от нерви и от кеф По темата-последните дни му отпснах края на моят режим,но от утре пак съм на режимна линия

It is necessary
    to wrestle with me

you throw away, you throw away
    but you can't help it
    you've gone momentum

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от SlowDownBaby
    Паучи онова китайското тестено топче вътре със свинско или пилешко

Град
    Бургас
    Олее ти щом тренираш лека атлетика за какви диети говориш...сигурно имаш невероятно тяло.
    Иначе този изпит за какво е? За кандидатстване в университет ли,или аз си измислям Но за което и да е ти пожелавам успех
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

И не обръщайте внимание на по-горния коментар,че само свинете спазват диети,защото всички ще почнем да му/й отговаряме и пак ще стане спам.Ние го правим за себе си,какво ни интересува чуждото мнение,важното е ние да се харесаме !
    Тадаммм...на мен ми е плодов,закусих с 2 праскови,после карах колело 30 минути и току що обядвах с два банана.Към 4 пак ще карам колело,но сигурно около час,че може и повече.
    Ъм аз пък имам въпрос.Нали вода може да се пие поне 30 мин след хранене,това и за плодовия ден ли се отнася ? Защото след бананите ожаднях доста,но не знам дали трябва да чакам или мога да си пийна малко вода
    И още нещо...само аз ли не харесвам Pump It Up ...

И аз не го харесвам, днес реших да го пробвам и май ще си остана на старите упражнения
    Нека заедно спрем войната по пътищата!

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от CherryBell13
    Паучи онова китайското тестено топче вътре със свинско или пилешко
    Оле..не го знам,съжелявам... Звучи ми на нещо подобно на дюнер ( а дюнерите са ми слабост )

Град
    Русе
    ето такова

Град
    Бургас
    nymphetaminegirl9 ейй не съм сама значи на мен таебото ми е супер приятно...до 15тата минута после го карам на магия..
    Аз сега трябва да стана да си направя упражненията за паласки,ама като ми се играе симс и conquiztador и не знам кое по напред да правя Че и като гледам колко се разписахме в тая тема ;хх тъкмо отговарям на някой,те двама постнали преди мене и пак отначало Дано темичката винаги да върви с такова темпо

Аз ще продължа с tahitian cardio

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от nymphetaminegirl9
    Аз ще продължа с tahitian cardio
    Имаш ли линк за това да го видя,че не го знам

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Най-добре е водата винаги да се пие най-малко 20-30 минути преди и след хранене.Е ако сте толкова жадни 1-2 малки глътки не мисля,че са чак такъв проблем,но като цяло не се препоръчва,защото спомага за разширяването на стомаха,а и отмива стомашните сокове,които спомагат за разграждането на храната
    Оффф ... Аз преди малко закусих с един банан След малко мисля да поскачам на Pump it up,после и малко коремни преси,а обяда ше го оставя поне за към 16ч.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от CherryBell13
    ето такова
    Никога не съм виждала такова нещо Като ходя в китайски си взимам само тея кофички дето са,със спагети,пиле и зеленчуци..оф пък от колко време ми се яде..Дали ще е проблем във въглехидратния да си взема такива спагети,то всъщност месо почти няма вътре 2-3 хапки И да ям само спагетите и зеленчуците ?

Град
    в психиатриата ;))
    Олее ти щом тренираш лека атлетика за какви диети говориш...сигурно имаш невероятно тяло.
    Иначе този изпит за какво е? За кандидатстване в университет ли,или аз си измислям Но за което и да е ти пожелавам успех
    Ами,всъщност не От години не съм тренирала и точно затова толкова се прииитеснявам Пък и като гледам какъв дъжд заваля се чудя къде ли ще ходя А,то изпита е 4-5 обиколки на целия стадион..."нищо работа"

It is necessary
    to wrestle with me

but you can't help it
    you've gone momentum

Повече от фен Аватара на punksss
    Само едно не ми е ясно. Как може винаги, когато почна диета, или някой да има рожден ден, или наще да решат да напълнят хладилника с шоколади?!

И аз да се разпиша.. Не успях да си изкарам японското чудо миналата седмица, заради МЦ, но си задържам килограмите от преди това... Вода почти не пия, освен когато тренирам.. Започнах да ходя и на фитнес през ден, в другите дни правя леки упражнения вкъщи.. Дано скоро има видим ефект.

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Yankee
    Ами,всъщност не От години не съм тренирала и точно затова толкова се прииитеснявам Пък и като гледам какъв дъжд заваля се чудя къде ли ще ходя А,то изпита е 4-5 обиколки на целия стадион..."нищо работа"
    Ти от къде си,че вали ? Аз съм от Бургас,ама тука единствено е облачно и се надявам ако вали,да вали до 4,че после искам да карам колело... ама май и аз няма да имам тоя късмет И не разбрах за какво е този изпит,ако не е тайна ;д
    Бтв много съм гладна има баница от вчера едно парче и съм на косъм да го изям....пък аз после така или иначе ще спортувам,дали да не го хапна ;дд

И при мен валя (от София съм)

PS току-що свърших с tahitian cardio и се чувствам пълна с енергия (по този случай ще се наложи да си взема душ )

Град
    Русе
    На нас пък ни спряха водата и не смея да правя упражнения а и много ме боли зъб а от него и сливиците ;х нямам настроение за нищо

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Цитирай Първоначално написано от Chelsey
    Цитирай Първоначално написано от zlatit0o
    И аз мисля да почна някоя диета от другата седмица. Сега съм малко болна и нямам сили да правя упражнения.
    Ако може да ми препоръчате коя диета и кои упражнения ще са най-подходящи за мен. И естествено да си дам мерките..
    На 14г. съм, 165см. съм висока и тежа около 51-52кг.
    Бих искала да сваля около 3-4кг. също искам и малко да се стегна, че съм пуснала коремче и краката ми са се отпуснали.
    А,супер и аз съм горе-долу така.Висока съм 166см. и съм около 51кг. Казвай като оздравееш да почваме и двете ,ако искаш :P
    Съгласна съм. :P

Град
    в психиатриата ;))
    Цитирай Първоначално написано от Yankee
    Ти от къде си,че вали ? Аз съм от Бургас,ама тука единствено е облачно и се надявам ако вали,да вали до 4,че после искам да карам колело... ама май и аз няма да имам тоя късмет И не разбрах за какво е този изпит,ако не е тайна ;д
    Бтв много съм гладна има баница от вчера едно парче и съм на косъм да го изям....пък аз после така или иначе ще спортувам,дали да не го хапна ;дд

Йееее,при мен вече не валиии От Софията съм,а за изпита-той е за да ме приемат в лекоатлетически отбор на стадиона,не е за спортно училище И ще ме карат да обиколя стадиона 4-5 пъти,скачане,още тичане и още тичане
    ПС:Не яж баничката! Помислили само какво хубаво тяло ще имаш,ако не я изядеш!

It is necessary
    to wrestle with me

but you can't help it
    you've gone momentum

Цитирай Първоначално написано от Chelsey
    И аз мисля да почна някоя диета от другата седмица. Сега съм малко болна и нямам сили да правя упражнения.
    Ако може да ми препоръчате коя диета и кои упражнения ще са най-подходящи за мен. И естествено да си дам мерките..
    На 14г. съм, 165см. съм висока и тежа около 51-52кг.
    Бих искала да сваля около 3-4кг. също искам и малко да се стегна, че съм пуснала коремче и краката ми са се отпуснали.
    А,супер и аз съм горе-долу така.Висока съм 166см. и съм около 51кг. Казвай като оздравееш да почваме и двете ,ако искаш :P
    Съгласна съм. :P
    страхотно,пиши като оздравееш
    Play or you'll never know...

Фен Аватара на BumpyRide
    Град
    Тетевен
    Момичета какво мислите за макаронените изделия по време не диета/режим? Аз в момента спазвам мой си режим и се ограничавам и затова питам.
    Ако си решил да караш, прави го разумно ВИНАГИ! Оценявай своя и чуждите животи!

"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))

Цитирай Първоначално написано от BumpyRide
    Момичета какво мислите за макаронените изделия по време не диета/режим? Аз в момента спазвам мой си режим и се ограничавам и затова питам.

Може да заместиш хляба с тях, италианците точно това правят.

Повече от фен Аватара на punksss
    Цитирай Първоначално написано от nymphetaminegirl9
    Цитирай Първоначално написано от BumpyRide

Може да заместиш хляба с тях, италианците точно това правят.
    Да, и по-добре ги хапни за обяд, а не за вечеря.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си