.
Затворена тема
Страница 40 от 61 ПървиПърви ... 3036373839404142434450 ... ПоследнаПърви
Резултати от 976 до 1 000 от общо 1513
    Ти на коя диета си, FreshJuice ?

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    Цитирай Първоначално написано от bonbonche005
    Ти на коя диета си, FreshJuice ?
    На 90 дневната ма нещо не я спазвам като хората... Точно след седмица иначе ми е водния и не знам как ще го изкарам
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

Питах,защото гледам че ядеш фъстъци, а те са много мазни и вредни, гроздето също не трябва да се яде.....?

Аааа и относно водния.. хм.. ще го изкараш лесно, просто не мисли за храна.

Супер фен Аватара на HolyShit
    Питах,защото гледам че ядеш фъстъци, а те са много мазни и вредни, гроздето също не трябва да се яде.....?

Фъстъците са мазни и вредни ли ? Хаха , това дето четете в женските списания не винаги е вярно,много добре прави,че яде фъстъци,полезни мазнини,и плюс тва "яж мазнини,за да изгориш мазнини" Do you feel that ?

anonymous708973
    Guest
    Фъстъците са най-гнусните ядки.
    Бадемите, кашуто и шам-фъстъкът са триста пъти по-добре.

Е ако е за вкуса , може при един да,при друг не ,а за бадемите .. Товарят доста бюджета

Град
    Everywhere

Аз сурови фъстъци си ям всеки ден. не мога без тях. Много ги обичам. Гроздето защо не може да се яде?
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641

anonymous708973
    Guest
    Бялото грозде, крушата и бананът са най-калоричните плодове. Лично аз съм в недоумение за първото, ама... пак го ям на корем

Град
    Everywhere
    Леле Изобщо не знаех това за гроздето.. Направо ужас!!
    Believe in Yourself !!!

Еми така е,няма да ядеш по 2 кила банани на ден,хапваш 2 банана и тва е

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от HolyShit
    плюс тва "яж мазнини,за да изгориш мазнини" Do you feel that ?
    Добре де, що "яж мазнини, за да изгориш мазнини"? Не е ли по-логично от биохимична гледна точка да ядеш въглехидрати?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Не,като ядеш мазнини,тялото ти ги използва като източник на енергия и това спомага и за намаляването,но като се ограничаваш силно от мазнини,тялото ти ги задържа,защото превключва на режим "оцеляване" , нещо подобно става и с водата , за да не задържаш вода,пиеш повече вода.. Въглехидратите (особеннo тези с висок ГИ) , не само не спомагат за горенето на мазнини , а подпомагат трупането на мазнини,заради високите нива на инсулин .

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Oффф HolyShit,винаги като почнеш да пишеш и всички ти се връзват на акъла и за*бават темата.......Бахти хората дето сте и вие

По темата........вчера ми беше плодов,но бях извън града ииии...не беше плодов не правих и никакви упражнения...и имам чувството,че днес съм надебеляла Но днес ще правя Pump It Up и ще си спазя идеално белтъчение ден !!!
    Между другото и аз я друпнах тая зумба ама изобщо не ми допада...някакви първобитни движения
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Град
    пространството на Дисе
    Не,като ядеш мазнини,тялото ти ги използва като източник на енергия и това спомага и за намаляването,но като се ограничаваш силно от мазнини,тялото ти ги задържа,защото превключва на режим "оцеляване" , нещо подобно става и с водата , за да не задържаш вода,пиеш повече вода.. Въглехидратите (особеннo тези с висок ГИ) , не само не спомагат за горенето на мазнини , а подпомагат трупането на мазнини,заради високите нива на инсулин .
    Е нали не ядем 24/7 ВХ с висок ГИ?
    И като си спреш ВХ и започне ГНГ, какъв е ефекта от диетата?

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Мазнините са основата,а бе честно да ви кажа за вас основата е в гладуването,нищо друго не ви пука,тая 90 дневна диета ми е много смешна

Град
    пространството на Дисе
    Никъде не съм казала, че основата ми е гладуването.
    Видях, че се скара на момичетата и се изтъкна с познанията ти по биохимия и реших да проверя докъде стигат въпросните познания.
    Отговорих си на въпроса вече. Няма нужда да пишем повече.

Междудругото, ей така да речем,менютата на дамите тук са смешни 3 праскови + салата за целият ден , хич без гладуване .. Знания по биохимия ? Или резултат ? Както искаш го наричай .. Поздрави!

Град
    пространството на Дисе
    Междудругото, ей така да речем,менютата на дамите тук са смешни 3 праскови + салата за целият ден , хич без гладуване .. Знания по биохимия ? Или резултат ? Както искаш го наричай .. Поздрави!
    Ти пак ли не ме разбра? Прочетох твоето мнение.
    Техните менюта не ги гледах- видях само твърдението ти, че мазнините горят мазнини и прочетох, че споменаваш връзката между приема на ВХ с висок ГИ, хиперинсулинемията и отлагането на ТАГ в мастните депа. За последната логическа връзка не споря, но се зачетох и се хванах да мазнините. Понеже не ми отговори откъде идват субстратите за ГНГ /дали просто си разсеян/ и обърна темата рязко темата, реших, че няма смисъл да чакам обосновка и че сигурно пак ще ми обясняваш врели-некипели. Затова приключих.

Град
    Everywhere
    За момичетата това не е гладуване... салатите имат количества. А и не се яде само това. Пък и момчета имат нужда от повече енергия и ядът повече богати на въглехидрати и мазнини храни... всеки си решава
    Believe in Yourself !!!

Няма да те убеждавам в нищо Доказано е вече,пък като не вярваш,вземи погледни някой културист,дето постоянно нагъва мазнини,и аз също ям,ама случайно да съм омазнил ? Смешно звучи (примерите де) , ама така си е .. Обясних по-горе защо .. А прием на около 400-500 калории на ден от 15-20 годишно момиче,да коментираме ли

Както и да е,омацахме темата пак ..

Град
    Бургас
    Момиче съм,ама това да смяташ калориите на всяка храна за мен си е една огромна глупост!!!! Как не ще седна да смятам колко калории са 2 пържени яйца,малко сирене и филия хляб,или един домат и не знам си к'во...губене на време.ЯЖТЕ КАКВОТО СИ ИСКАТЕ,ПРОСТО СПОРТУВАЙТЕ !
    Аз съм на 90 дневната и не мисля,че е глупава.Ям си от всичко,не съм тръгнала да гладувам,правя си упражнения и свалям сантиметри.Дори я нарушавам когато ми се яде нещо друго,но като знам,че след това ще изгоря калориите (колкото и да са те) не ми пука..стига сте се превземали с по една салатка или една прасковка на ден.
    Няма да отслабнете по бързо така....... ( и не говоря за никой конкретно,а за всеки който си мисли,че така ще получи резултат,както онова момиче дето беше писало,че е яло половин кайсия,и отиде да я повърне,че било "голямо прегрешение"....иди се гръмни някъде )
    Съжелявам за поста си,но се ядосах...мислете малко с тея глави !
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от SlowDownBaby
    момиче дето беше писало,че е яло половин кайсия,и отиде да я повърне,че било "голямо прегрешение"....иди се гръмни някъде
    Мен ме изкефи пaрчето рибa и три ябълки зa цял ден

Не става въпрос за изчисление,с просто око се вижда..Но пък ако не можеш да си поемеш контрола,така е.Трябва всичко да е изчислено

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    SlowDownBaby напълно съм съгласна!

Днес - плодов. Отивам да си правя Pump it up-a
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от divacheee
    Цитирай Първоначално написано от SlowDownBaby
    момиче дето беше писало,че е яло половин кайсия,и отиде да я повърне,че било "голямо прегрешение"....иди се гръмни някъде
    Мен ме изкефи пaрчето рибa и три ябълки зa цял ден
    Мани,мани....к'ви тъпи хора има на тоя свят

HolyShit тея дето нямат контрол,дали ще имат нерви да си смятат храните....всеки го прави за себе си,няма смисъл да спориш с хора,които са си навили на пръста,че искат да отслабнат по този начин.На теб някой ако ти направи забележка,че постоянно киснеш във фитнеса (примерно) едва ли ще спреш да ходиш,щото разбираш ли,някъв непознат ти е казал...не мисля.Така че просто спри да пишеш,всеки отговаря за себе си.
    Бтв колко регистации имаш ......

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си