- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.3
Не,не може да се аргументира,защото някой хора предпочитат да се забавляват,от колкото да седят и да спорят с хора,които ИЗОБЩО,ама ИЗОБЩО не ги интересува чуждото мнение !Първоначално написано от HolyShit
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Айде точно ти не повдигай въпроса за аргументацията.Първоначално написано от HolyShit
Така, като гледам, момичетата тук основно си спазват 90-дневната. Доколко е правилно цял ден да се яде храна от една определена група, е друг въпрос, но като че ли е по-малкото зло от ДюкЯн. Не знам от'де ги извадихте тия примери с рибата и трите ябълки, може би 'щото не чета темата редовно. Не съм и попадала на фрапиращи случаи някой да си брои калориите стриктно/да предизвиква повръщане. Така че, пазете си нервите. Изблиците не помагат на никого.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ти пак ли дойде да е*еш майката на темата бе ...Как пък не се очудих като ти видях аватара ... Още след вчерашното ти мнение "Че да не е умряла?!" и бях сигурна,че си ти
![]()
Между другото поне спри да си противоречишНа предишната страница казваш,че няма проблем да си хапнеш един банан,а на мен в миналата тема на дълго и на широко ми обясняваше,колко вреден е един банан и как едва ли не ще кача двойно от него
![]()
По темата:Не искам да хапвам сладко вечеВчера изядох един сладолед и в момента само като мина през кухнята и видя нещо сладко ми идва да си върна храната от последния ден
Вярно,че не обичам сладко и ям много рядко ама т'ва в момента си е направо ...
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
^ на мен пък точно сега ми се яде много нещо сладко и не знам какво да правя![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Лъжичка мед?Първоначално написано от Yankee
![]()
Нека заедно спрем войната по пътищата!
Аз пред мен имам вафла "Морени",която ме изкушава само,ела да ти я дам,хем и аз да се отърва от неяПървоначално написано от Yankee
![]()
Утре отивам на мореСутринта ядох праскова, а за обяд се чудя дали да си направя салата или да си изпържа яйца.
Като гледам пак започнаха споровете... Другия акаунт му го баннаха преди седмица и малко, но не се отказва![]()
А, и това за половината кайсия съм го пропуснала![]()
Първоначално написано от Sevdito
![]()
и в нас имаме такива морени и много ме изкушават
![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
Закуска : макарони![]()
Обяд : домат със сирене ( сега отивам да ям диня)
Мисля към 4-5 да си направя упражненията от пилатеса.
Нека заедно спрем войната по пътищата!
Добро утро. :Д
Станах преди малко и реших да ям за обяд направо. Ядох пилешко и следобед май банан ще ям.
Ти пък намери кога да ходиш на море,баш като излязаха медузитеПървоначално написано от Wanderer1
Иначе аз вмомента умирам от глад,но мога да ям чак в 2 часа,за това чакам,не остана много
Отивам ей сега да си приготвя едни яйчица със сирене
оххх искам да ям !!!!!!!
![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
^ Още 15мин.Ох,и аз съм гладна малко,но ще чакам до вечерята да ям.Засега ще си залъжа глада с вода и много упражнения
![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
В тая връзка някой да иска бял шоколад "Милка"?Първоначално написано от Sevdito
![]()
не, между другото, захар=мазнини, въглехидратите са проблем в повечето случаи, не мазнините, затова и в повечето здравословни режими се препоръчват бавни въглехидрати и то в неголеми количества, а се набляга на зеленчуци, нетлъсти меса, риба, зехтин и т.н. (прим. Средиземноморската диета)
Погледни в менютата,темата в раздела..Ще разбереш за какво става въпрос..Първоначално написано от kalpazanka
^![]()
нищо,един шоколад-кво толкова?
Аз пък няма да се предам пред Морените
![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
Може да пробваш и някоя протеинова вафлаВкусни и е по-добър избор
![]()
Аз току що си изядох яйцатапреди тях изпих една чаша вода,за да ме позасити и сега ми е тежко
Днес чак към 6 ще правя Pump It Up,надявам се,че не е кой знае какъв проблем,че е толкво късно.После ако има време ще поиграя малко баскетбол (до колкото мога
)
И стига с тея шоколади,че и на мен сега ми се дояде бе ![/i]
Но по-скъпи![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
Направо ви се чудя как може толкова много да ви се яде сладкоЯвно имам няк'ъв дефект щом мога със седмици (да не кажа месеци) да не ям сладко
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!