- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.3
^ Ех,Зори завиждам тиИ аз преди можех но един месец случайно ми попадна сладко и от тогава се почна с повечето сладкиши и тн.
![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Не съм за завиждане ... Ти не можеш без сладко,а аз без хляб![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
"Е кво пък,всеки си има някъв бъг"Тва не помня от къде е,ама е точно за ситуацията
![]()
Аз пък съм на моменти,един път умирам за сладко и цял месец се тъпча,после пък не искам да го погледна и така постоянно се сменят.Този месец ми е отрицателния,не ми се яде сладко,но пък за разлика от това ужасно много ми се яде чипс ... даже вчера си казах,че така или иначе деня ми е развален,поне чипс да си хапна и си изядох един
Но днес съм много стриктна !
![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Аз пък от дни/месеци/ въобще не съм стриктна
Но от понеделник почвам да съм по-сериозна
![]()
ПС:Май тва за бъга беше от реклама за вафли![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
Ако пусна някоя снимка на вафличка дали ще ти потекат лигите ?![]()
Моите даПървоначално написано от HolyShit
![]()
ЗДРАВЕЙТЕ !! И аз да се включа,до сега само ви следих,но се реших насериозно да се заема вече.Целта ми е до септември да намаля бричовете и паласките,килограмите не са важни!!!
Никнейм/Име:
Години: 17
Височина и /начални/килограми: 168см, 53 кг
Желани резултати: 50 примерно,но не.
Диета:мм не знам,предложете нещо,ако можете...За сега съм решила просто да се ограничавам и да не ям сладко и да намаля тестото
Начало: от утре- 20.08.2011г.
Упражнения: за паласки(наклон настрани с тежест),за бричове(изнасяне на крака встрани),въртене на обръч,качване/слизане по стъпалата 9етаж и вървене пеша...
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Моите не - никакъв шанс,дори да ми пуснеш снимка на някоя готина,красиво подредена мелбаПървоначално написано от HolyShit
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Мда,направоПървоначално написано от HolyShit
![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
Първоначално написано от HolyShit
По-добре не пробвай![]()
Нека заедно спрем войната по пътищата!
Wwwooow , нали уж почваше от днеска, днеска - от утре, утре- от другиден и тн- несериозна работа. Диети бол
ХолиШит , вече започвам да ти се чудя. Тъкмо съм застанала твърдо зад убеждението, че с ограничаване на определи храни и наблягане на други плюс спорт ще постигна желан ефект, ти идваш в темата и ми разрушаваш представите . Едва ли не сега подтикваш да ядем вафли, защото са въглехидрати, имат захар, мазнини и като се натъпчем с вафли, богати на мазнини ще горим мазнини по-бързо.
Иначе днес белтъчен, по-късно и менюто :d , след малко - Pump it up, досега - разходки
Love is everything!
^СладкаЗагатка,мисля че Вирус имаше предвид че с правилните мазнини/не тези от сладко и тестено/ще успеем пак да си губим от тлъстините и без голем ограничения![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
Да чукам на дърво и аз не съм във фазата с изяждането на всеки грам шоколад вкъщи, иначе съм нещо страшно.Първоначално написано от 3oPuTy
Кви вафли те гонят бреПървоначално написано от SladkaZagadka
Разграничавайте майтапа от сериозният коментар.. Иначе - ДА , по-добре една протеина вафла отколкото една морена/троя или квито други има там..
ами не всъщност от днес започнах,ама смених датата като го пратих отново,и аз не знам защо..Първоначално написано от SladkaZagadka
p.s. Измислих си режима вече... за закуска ям по 1 филийка със сирене,кашкавал или пастет/салам.За обяд ще ям манджа някаква с половин филия хляб(или ако мога и без) А за вечеря ще го карам на плод някакъв!!!И повечко вода.За сега се справих ;д и упражнения 4-ри дена след това 1 ден почивка и така !
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Момичета,от понеделник почвам диетата със зелева супа!![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
Първоначално написано от SlowDownBaby
SlowDownBaby и divacheee , не мога да разбера какъв изобщо ви е проблема?Трябва да ме обиждате,че съм тъпа по това което ям ли?!
Изобщо, ама изобщо не сте в правото си да ме обиждате. Аз избирам какво да ям, и ДА, знам че е вредно.. просто щом съм решила това да ям,значи това ще ям.
Хора,за какво я обиждате не разбирам???![]()
1.Целта на темата е да си помагаме,а като че ли всеки гледа себе си или в чинията на другия!
2.Вместо да я обиждате,поне я посъветвайте какво да прави за да е пак слаба,но без тези вредни навици![]()
Бонбонче,ако си навита можем заедно да правим тази диета,аз я почвам от понеделник![]()
http://woman.hotnews.bg/n/zeleva-sup...ajte.7098.html
ПС:Колко тежиш и какви са ти целите откъм килограми?![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
Денят свърши... най-после![]()
![]()
4 часа тенис (пак) и ядене:
З: резън диня
О: шопска салата и едно кюфте
В: 0.5 БИО Айран (WTF??!!) 210 кал.е той и един морков.
Абе добре съм се справила![]()
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Мммм, преди три дена мислех да я почна,обаче съм по-навита на Японското чудо,защото съм го правила и знам, че има бърз резултат + запазване на килограмите...Първоначално написано от Yankee
А иначе съм 76 кг ( или вече по-малко) Не съм се теглила,чак на 30 август ще се изтегля,защото ако се изтегля сега и видя че съм смъкнала 1-2 кг се ще се демотивирам.![]()
А иначе искам да стана 60-61-62-63.Ако постна моя снимка в цял ръст,ще се изумите, защото и грам не ми личат тези 76 кг.
![]()
А какво попрнцип ядеш през дните?![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
Бонбонче, цитирай мое мнение в което те обиждам !!
И да .. мога да преценя какъв е човек по начина по който се грижи за себе си !!!! Ти за здравето си явно пет пари не даваш
Окей .. няма повече да спомена нищо за абсурдните ви менюта състоящи се от няколко ябълки.. ако продължаваш с това гладуване ще отслабнеш много ясно, но пак няма да се харесваш ..
Трошете си главите !!
Ами днес, рано сутринта изпих 3 в 1, ииииииии около 5 часа ходене, прегреших и с едно Чокофредо, за това няма да вечерям,че много ще ми стане.Първоначално написано от Yankee
![]()
Хм.Съветвам те вместо сутрин 3в1 да хапваш плод,към 10ч. някъде да си пиинеш кафенцето,да обядваш и вечеряшНай-добре е така-пак сваляш килограми но по-разумно и здравословно
![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
Много яко3в1 и Чокофредо и около 100 калории ли за целият ден,голямо прегрешение ;(
xaxx