- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.3
Оф днес нещо съм много гладна![]()
от 11-11:30 до сега съм изяла:
2 парчета макарони
1 резен диня
1 домат със сирене
1 филия хляб с петрохан
15-на фъстъка
![]()
ии 1 час пилатес
( не знам какво ще ям за вечеря)
Нека заедно спрем войната по пътищата!
++++++++Първоначално написано от divacheee
![]()
![]()
![]()
Толкова бързо отслабване с т'ва не ядене = стрии, целулит, ПРЕЦАКВАНЕ НА ОРГАНИЗМА!След това двойно връщане на килограмите ..
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
С тия "здравословни" менюта ми убивате всяк'во желание за влизане в тази тема![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Мазнини надявам се !Първоначално написано от miminko
![]()
Първоначално написано от bonbonche005
Олее, колко малко ядеш! Аз не мога така... явно съм си прасенцеНяма да те критикувам, само ще кажа, че имаш много повече воля от мен, но друг въпрос е каква ще е ползата.
miminko, поздравления!
А с тази зелева супа една позната на майка ми свали много килограми и после си ги върна двойно, да не говорим, че супата е отвратителна![]()
Вече доста отслабнах на кг, но едва ли се дължи толкова на режима, отколкото на някои допълнителни навици и спорт - там са нещата, там и само там, съчетано със здравословно (доколкото е възможно ) хранене . Да се надяваме, че последните свалени кг са мазнини. Честно казано влизам в темата основно не защото искам да отслабна на кг, а да се ха-ре-сам. Виждам, че малко по малко и с много усилия това се случва и мисля че точно движението е това, което ми липсваше, а сега ме променя към положително
.
Днес:
З: праскова
О: салата, малко месце
СЗ: сладолед.
В: 5 резънчета пуешко + филийка хляб + домашен айрян
+ разходка
+ кардиото на Нийл МакАндрю ( горят се към 480 ккал, затова съм горда)
+ след малко кардиото от Пъмп ит ъп и малко въженце
Love is everything!
Днес ми беше плодов:
З: ябълка и половина
О: диня
В: 2,3 нектарини
+ това днеска ядох солети и изпих доста сок.
От утре пак съм си на мой режим, защото забелязах,че има по-голям ефект. Организма ми понася много по добре храната, когато ям често и по малко, а не да ям по 3 пъти да ден.. + това не пия газирано от години (мноооого, ама много рядко ми се случва) сладко почти не ям, само хляба ми е в повече, но ще се опитам и него да намаля![]()
Днес беше най-голямото гладуване в живота мии не ми хареса..
Не мисля, че има смисъл от това. Така че утре си почвам мой режим![]()
И аз днес имах мнооого прегрешения. Може да се каже, че не съм яла нищо по диетата![]()
Закуска: една праскова
Обяд: яйца, както и филия хляб![]()
Вечеря: кисело мляко
Аз си седя на 55,0 и не мърдам![]()
За днес:
Закуска:проспана
Обяд:4круши,диня,варено яйце
междинно:сладолед,бира,нес ий
Вечеря:диня
Успехи ви пожелавам![]()
♥
Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..
Днеска съм като прахосмукачка. Всичко, до което се доближа бива изядено. 'Начи, яд ме е, че ядох толкова боклуци, аз калориите знам, че съм си ги изскачала днеска.
закуска:70гр овесени ядки с лъжица кисело мляко
късен обяд:сладолед, за който още съжалявам, защото още ми е горчиво в устата след него
къъъъсничка вечеря: диня с няк'во супер мизерно парче сирене, 'щот наш'те ги мързяло да ми купят друго и одеве ядох парче кренвирш и с'а предусещам как ще погълна и малко кашкавалец... К'во де, добра ми е диетата?![]()
Да се оплача! Тея ненормалници в спортния магазин днеска ми искат 30 лв за две гири. Тея нормални ли са?!?! Аз за 30лв... И в крайна сметка, ако и утре не си намеря нещо на приемлива цена, направо си купувам един ластик и си правя застраховка живот и почвам с него.
Върнах се от морето и не мога да повярваммного ядох и имах малки прегрешения (
) и не съм качила нито грам, даже съм свалила
![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
WTF ?! Тия гири златни ли саАко има Кауфланд някъде при вас, отиди и си купи, даже сега са в промоция
Аз си купих онзи ден, но мисля,че най-тежките бяха по 3кг. Ако ти трябват с повече кг., вече не знам
![]()
Точно т'ва реших да направя и аз. Тея от кауфланд са с неопреново покритие, нали? Бтв ти колко кг си взе. 'Щото днеска по спортните магазини всички ме гледат кат' тръби кат' кажа, че искам 3кг. Било много за жена....![]()
bonbonche005 за теб пък къде съм споменала нещо ????! Изобщо не знам дали ти си това момиче с половината кайсийка,но ако си,не си връщам думите назад.И да имам проблем.Ти като искаш да си прецакаш организма,поне не пускай мухата и на другите момичета.
Аз днес мисля че ми мина деня горе-долу![]()
Закуска: банан
Обяд: 2 бъркани яйца със сирене с филия хляб,и салата от домати
Pump It Up (цялото)
Вечеря : Рачешки ролца,и няколко шоколадови пуричкииии чашка бира
съжелявам,но много я обичам
![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Що не отидете на една фитнес залата,добре оборудвана,че с тия гири по 3 кг,хем повече пари,хем нищо..![]()
И аз като ги вдигнах ми се сториха много 3кгПървоначално написано от babity
За това си взех по 2
Обаче не са с неопреново покритие, но пак стават.
Качи,де.Първоначално написано от bonbonche005
Аз днес съм прегрешила с едно 3в1. Ама нищо. Всичко друго ми е според белтъчния ден. Утре съм на село и сигурно ще прегреша,ама както и да е. Другата седмица се връщам към тренировките във фитнеса.
Малко мотивация :
http://shoesaremyweakness.blog.bg/ph..._1349681_n.jpg
Такъв глад ме мъчи сега, но да ям в 12 вечерта - не ...пробвах да се залъжа с вода, не става
Love is everything!
Пробвай с чай, но без захар или дъвка.Първоначално написано от SladkaZagadka
![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
От дъвката ще огладнее още повече.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!