- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.3
Знам,че не са подходящи,но просто ми омръзнаха картофите и ориза,а аз друго освен тях не ям от бобов ден...ада купувам царевица и да я варя просто не ми се занимавашеПървоначално написано от 3oPuTy
И все пак голямо прегрешение ли е ?
![]()
Иначе правих едно ново Пъмп Ит Ъп само 30 минути,като взеха да танцуват съчетаха по 300 движения и нищо не схващах...само мятах краката и ръцете,както една приятелка каза "Те колко са секси,пък ние сме като маймуни отишли за банани"Че и моята работа същата..но пък нищо,поне се поизпотих
![]()
Между другото като се гледам в огледалото виждам доста разлика от предиНо съм решила да се меря чак на 31
Дано да издържа до тогава.
Мисля да направя сега още 10 мин Пъмп Ит Ъп от старото,защото съм го научила,а и танците там са страхотни !![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Не е прегрешение,защото царевицата си е режимна,но тази захар ще позабави резултатитеАко не бързаш няма да е проблем
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Сега тегля Pump it up - High energy, от същата поредица на Ministry Of Sound , от която е и The Ultimate Dance Workout [2004]
Иначе днес съм напълно режимна, явно стомахът ми е е свил, сега при много малко храна се чувствам сита, да видим дали ще огладнея до 12 вечерта все пак![]()
Бтв, на Chio chips тортилатаможе ли да се приема на обяд вместо хляб ( 3-4 парченца , не целия пакет, естествено) ? Гледах състава, не мисля че е много по-различно
Love is everything!
по-добре яж хляб,отколкото Чио
Просто не знаеш какво има в него,пък и всичко е сол,захар и мазнини в подобни джън фоодс
![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Разбира се. Просто вчера и днес хапнах по 2 парченца на обяд и това е, не мисля че ми е навредило с нещо
.
Love is everything!
От месец и нещо (може би 2 даже) тичам,намалявам храната,виждам разлика,но не достатъчна,искам да попитам дали ако всеки ден тичам по веднъж ще мога да поотслабна до 15 г/д ?
Зависи колко време бягаш. Ако е един час добре, но 30 мин са малко. Но всеки си преценява сам.За по- голям ефект прави и кардио упражнения и пий повечко вода. УспехПървоначално написано от bloodymirror
![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
Колко искаш да свалиш?Първоначално написано от bloodymirror
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Eми не знам точно колко,защото съм височка,но да кажем 7 килограма примерно
Ми аз мисля, че ще е възможно, но зависи много от хранителният ти режим.
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
А колко пъти в седмицата мога да си позволявам примерно шоколад или нещо друго по-калорично? И относно хлябът.. 2 филийки много ли са?
Аз си позволявам едно редче шоколад поне веднъж на седмица и 2 филийки ми се струват много, ако пък толкова не можеш без хляб си вземи пълнозърнест![]()
опитай да ядеш хляб 1 път на седмица и ще видиш как ще свикнеш и въобще няма да ти трябваПървоначално написано от bloodymirror
![]()
Да не ям искаш да кажешПървоначално написано от Jaune
..ох дано да е така,аз преди изобщо не ядох,ама баба ми ме свикна и...... шок
а иначе на мен проблема ми е най-вече,че ям по 678678 пъти на ден,ограничавам се,но едва издържам,не знам с какво да замествам сладките неща,освен с плодове :\
Яж в малки количества, а когато ти се иска нещо сладко - сладка дъвка аз така правя![]()
оф, да, точно така, просто нещо се разсеях и даже грешно го поправихПървоначално написано от bloodymirror
та, пробвай
иначе и аз съм като теб, трябва да ям често, ма тва е полезно, яж плодове
Моля ХолиШит да се включи тук с компетентно мнение по въпроса:
http://fitnesszone-bg.com/Fitnes%20i...%20gladno.html
Тук , по-долу, пише :
Половин протеинов шейк или няколко белтъка от яйца ще работят добре за тази цел.Това ще ви позволи да използвате складираните
мазнини,по-бързо(за разлика,ако ядете въглехидрати преди това),а освен това и ще предотвратите,тялото ви да се обърне към
използването на мускулната маса за енергия.
Това значи ли, че вместо кардио на гладно, трябва преди това да хапна няколко белтъка от яйца и тялото ми ще се обърне към използването на мазнини за енергия и ще горя по-ефективно? Иначе, без тия белтъци няма ли да е същото?
Love is everything!
Първоначално написано от SladkaZagadka
Брей и аз се зачудих![]()
![]()
![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Как сте момичета? Отдавна не съм писала, защото нищо не съм спазвала
Тези дни умирам от болки в корема и нито гледам какво ям, нито правя упражнения. Само да свърши МЦ и отново се захващам.
Гледам, че доста сте изписали. Утре ще си направя труда да прочета, поне отгоре, отгоре.![]()
аз съм чувала, че при кардио на гладно се горят и мазнини, и мускул![]()
а иначе според мен винаги е по-добре да ядеш и да дадеш всичко от себе си на тренировката, от колкото да се чувстваш като парцал през цялото време
И последно да ям ли сега преди тае бо-тоПървоначално написано от Jaune
![]()
Believe in Yourself !!!
Надявам се, че няма проблем и аз да се включа)
Никнейм/Име: Parte
Години: 17
Височина и /начални/килограми: 160 см, 50-51 кг
Желани резултати: 47
Диета:90 дневна
Начало: 21.08
Упражнения: 2-3 пъти в седмицата фитнес и колкото мога вкъщи, ще гледам всеки ден да правя по нещо
Аз нямам кантар вкъщи и за това не съм сигурна за кг-мите, днес с метъра ще се измеря до колкото мого, но предполагам, че нааай-много са 52, на 6 септември ще мога да се измеря и се надявам до тогава да съм 48 примерно.
Имам един въпрос тъй като днес карам белтъчен, но видях че на 22.08.2011, понеделник, 00:56 има лунна диета, а миналата седмица също я правих и се чудя дали да не си изкарам днес белтъчния, утре от 00:56 до вторник 1:24 само на вода и вторник през деня бобов?
Вие как мислите или да не ги смесвам 2те диети?