- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.3
Parte Добре дошла
Не мисля, че ще има проблем, ако си направиш лунната и после продължиш с 90дневнатаИ аз ще се опитам утре да я издържа, пък да видим
![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Parte, хелоу и от мен .
Като си на диета ще си я спазваш стриктно или поне ще се опиташ, хайде сега всички да вземем съществуващите хранителни режими и да почнем всеки ден да ги менкаме - не става . А и тази лунна диета за мен не е ефикасна заради йо-йо ефекта после
Love is everything!
Верно,ама и след тренировката ще трябва да хапнеш дали белтъци,дали някакъв друг протеин(препоръчва се бързоусвояем,въпреки,че не съм голям фен и мисля,че това е пропаганда да се купуват пудрите)Първоначално написано от SladkaZagadka
^ Нали трябва да се яде минимум час преди и след тренировка?
И как така кардио на гладно, след като преди него точно ям белтъци?
Ии моля те, отговори ми и на втория въпрос "Това значи ли, че вместо кардио на гладно, трябва преди това да хапна няколко белтъка от яйца и тялото ми ще се обърне към използването на мазнини за енергия и ще горя по-ефективно? Иначе, без тия белтъци няма ли да е същото? "
Днес съм на въглехидратен, винаги тука ям най-много, но за вечеря ще е малко, да ми е лекичко . Сега почвам едни танци - едното се казва "Tummy tone party " , другото - Cardio Dance Express Workout with Pam Cosmi , но са толкова леки и отпускащи движенията, особено във второто, че все едно се разхождам на улицата. И без това днес ми е деня за почивка ( нали един ден в седмицата не трябва да се правят упражнения) и ще го давам по-леко - това горе + обръч и сигурно 30-минутното тае-бо ( като се замисля е само 15-19 минути, другото е разгрявка?!)
Love is everything!
Не,не е важно дали взимаш белтъци ..Важно е следтренировъчното хранене..Иии,не! Белтъците няма да спрат навлизането в катаболна фаза..И плюс това когато правиш кардио на гладно се горят първо мазнини (а бе вода се изхвърля главно,ама карай),защото инсулина е нисък,правиш обаче по около 20 минути тичане с темп от порядъка на 8 км/час и увеличаваш всяка седмица с по 5-10 минути,най-много до 40-50 минути(!),имай впредвид,че според направените експерименти повече мазнини се горят при бързо ходене,с пулс около 120-130,но като е на гладно не важи чак толкова..
И не забравяй,винаги ако искаш има вариант да си вземеш БЦАА преди да тичаш,но ако правиш т'ва дето ти казвам ще загубиш повече мазнини (освен водата) и минимално (зависи от теб) мм,имай впредвид и,че е важна храната през целият ден,не само след тренировката..
Нямам никаква воля. Бягам по километър на ден, понякога и по 2, правя си дълги разходки и пия достатъчно вода, но като ме прихване ми се дояжда всичко,което видя
и ям. Мнооооооооооого обичам шоколад и НЕ МОГА без да ям шоколад, както и 3в1.
Морнинг,спокойно при всеки е такаАко много ти се яде шоколад,можеш да замениш обикновенния с черен 60%
И ако само това са ти преграшенията няма от какво да се притесняваш,понякога в умерено количество шоколадът и сладките неща са полезни
![]()
ПС:Утре някой желаещ за Лунната диета?![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Хей, и аз бях така, обаче от 5-6 дни въобще не ми се яде шоколад. Ама въобще. Само гевречета и хляб малко ми се дояждат, както и манджичкиПървоначално написано от MorningSunlight
, но това е добре. Една приятелка ми беше казала, че като й се дояде сладко си взима шоколад, дъвче го докато стане на каша и го плюе
, след което не гълта нищо и си мие устата и зъбите с вода и действало.. има логика, така не поема калории, а пък жаждата за шоколада отминава. НО не мисля че е добре да правиш такива неща
Морнинг, аз и хората около мен забелязаха ефект чак след 3 седмици от началото на хр. режим с поне 45 минути кардио на ден . Просто събери всички вкусотии за теб като кроасани, солети, чипс, шоколад и тн в някакво чекмедже и като ти се дояде нещо гледай свои снимки и си мисли как искаш да се промениш, пий вода.![]()
Love is everything!
Разлигавих се аз. Днеска изобщо не съм скачала, както и вчера и нещо четях за няк'ви измислени диети в някакъв сайт и пак взех да се депресирам много мощно. Имам малко чистене из нас и мисля да направя поне едно Slim and sleek и/или няк'во бягане.... От сутринта съм изяла света. То не бяха овесени ядки, нектарини, пъпеш, кашкавал, месо, грозде.... Откакто ми дойде изяждам света.И да питам, ако си правя кардиото с гиричките, ефектът само върху ръцете ли е, или общото натоварване е по - голямо?
^ Мисля,че освен в ръцете ще има ефетк и в гърба,раменете,корема дупето поради натоварванетоПотърси в интернет за упражнения с гирички свързани с долната част на тялото
![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
Аззз съм за луннатаПървоначално написано от Yankee
Ама от колко часа е този път
![]()
Only I can Live forever ----> Harry Potter <3 It's never over ;( <3 !!!
Daniel Radcliffe, Emma Watson and Rupert Grint MANIAK <3 <3 <3
ЙеейОт 0:56 днес до същото време утре вечерта
![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
От личен опит мога да ти кажа, че няма йо-йо ефект.Първоначално написано от SladkaZagadka
![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
^ Особено ако знаеш как след това да се подхраниш![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
Първоначално написано от Yankee
Окк дано този път успея
Тамън утре ми е плодов
Пък ако не другия път и така докато накрая стане
Only I can Live forever ----> Harry Potter <3 It's never over ;( <3 !!!
Daniel Radcliffe, Emma Watson and Rupert Grint MANIAK <3 <3 <3
Но този път-не!Ще успеем
![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
Пожелавам ви успех с луннатажалко, че аз няма да мога да ви правя компания, но нищо следващия път
![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Радвам се, че при теб е нямало - но явно си знаела след това какво да правиш и не си се нахвърлила на пастички и тортичкиПървоначално написано от Milly4
![]()
А иначе на какъв принцип действа диетата, цял ден вода и течности ли?
Love is everything!
Защото не обичам пасти и тортиПървоначално написано от SladkaZagadka
![]()
Иначе 24 часа и половина трябва да си само на вода, фрешове и чай без захар, но може с мед![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
Мисля и аз да се пробвамПървоначално написано от Yankee
![]()
Добре и аз утре съм на лунна с вас и след нея продължавам с бобов ден. Миналата есен 2 месеца, всяка седмица си правих лунна и се чувствах много добре.
днес белтъчен
З: малко грозде
О: чушка, таратор и филия с майонеза
В: 1/2 чушка 2 сварени яйца
Извинявай, че аз ще съм лошата в темата, ама ...
При протеинов не можеш да смесваш белтъци на хранене. Тоест млякото от таратора и майонезата - не.
Въпрос: Вие ядете до когато ви се яде или докато не опразните чиниите?![]()
Love is everything!
Някой ще ми обясни ли как може да се отслабне от прополис?![]()
It is necessary
to wrestle with me
but you can't help it
you've gone momentum
SladkaZagadka
Докато не свърши всичко от чинията..![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно