- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.3
ям толкова колкото да не остана гладна или преяла![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Мерси,, че ми помагаш SladkaZagadka, то тук няма лоши въпроса е да отслабваме : ))
И аз се сетих, за това, но бях чела, че доста момичета не го спазват.
Нека останалите на 90- дневна да кажат дали го спазват? Защото доста съм чела и винаги са различни мненията, за това.
Както и да е дори и да е прегрешение е минимално, защото все пак си е режимна.: ))
Иначе аз ям докато ми се яде, естествено, че ако не съм гладна повече няма да продължа да се тъпча.
Само къде го видя тоя протеинов ден , като имаш грозде,чушки,хлябПървоначално написано от Parte
Ама ти си знаеш..
![]()
Ами явно не си много запознат с 90дневната диета, така че мисля че коментара е безсмислен. ВСЯКА СУТРИН СЕ ЯДЕ ПЛОД. Салата домати краставици, чушки примерно, също всеки ден можеш да ядеш, без плодовия. Ти какво искаш като е белтъчен да изям 10 яйца..
ХахаТочно,защо иначе го наричаш белтъчен,като ядеш въглехидрати.. Чушка,хляб,въпреки,че чушката съдържа малко въглехидрати(ако не ме лъже паметта около 15 в 100 грама) А за гроздето,избери друг плод,препоръчвам ти ябълка,ти си решаваш..
В бг-мама четох, че гроздето и бананите не са препоръчителни за 90-дневната (нито като закуска, нито за плодовия- не че са забранени, но не препоръчителни), а хляб не е препоръчителен също, но се позволява - само на обяд и по филийка (без въглехидратния, където може и повече и плодовия, където можеш само плодове и зеленчуци, неовкусени).Първоначално написано от Parte
Love is everything!
Недейте гледа много бг-мама , ами потърсете някой по-сериозен сайт,от който ще черпите информация от по-образовани хора.
Това за гроздето не го знаех)
А за хляба не знам, защото е нужно да се повтарят правилата на диетата, след като съм направила точно това да изям 1 филийка черен хляб на обяд в белтъчния ден. Аз грешка тук не виждам.![]()
Абе прав си в общи линии, но там има доста добри примерни менюта за различните дни, както и някои бая нережимни менюта. Например за белтъчен ден са дали тези примерни:Първоначално написано от HolyShit
1. Печено месо ( пилешко, телешко, свинско) със салата;
2. 2 сварени яйца със сирене и домат; - да, ама нали не може два белтъка?
3. Свинско със зеле; - зелето е зеленчук, обаче се препоръчва за бобов
4. Паниран кашкавал; - или "кашкавал пане", но всъщност е много ккал, не се препоръчва за диета и се прави с доста мазнина на тиган
5. Пилешка пържола с гъби;
6. Агнешко със спанак;
7. Печено пиле със салата;
8. Сирене по шопски;
9. Яйца на очи;
10. Кашкавалено суфле;
11. Кавърма;
12. Кебап;
13. Кюфтета на скара
14. Пържола
15. Дробчета по селски с доматено пюре, лук и печени чушки;
16. Пиле на грил;
17. Кюфтенца и салатка от домати;
18. Сирене под капак;
19. Руло Стефани-безварените яйца вътре;
20. Запечено горно пилешко бутче с моркови
21. Пържола пилешка на скара;
22. Супа топчета-без фиде, ориз или картофи
23. Консерва Скумрия с доматен сос;
24. Пилешки пържолки на тиган;
25. 2 пържени яйца с гъби, поръсени с червен пипер; - е нали трябва колкото се може да се ограничи пърженото, а и виждам, че мамите от форума основно ядат в такъв ден омлет, пържени яйца, яйца на очи тн ... не е ли по-добре просто "варени"?![]()
26. Патешко с кисело зеле;
27. Печено заешко и броколи;
28. Пилешки сърца;
29. Сирене в микровълнова поръсено с риган и червен пипер
Love is everything!
Гледай,зависи и в каква мазнини ги пържиш,въпросът е:
-да няма транс мазнини (!)
-опасните триглицериди
-да не повишава холестеролът
Въпреки това наситените мазнини го повишават и така..Аз си взимам едно диетично масло с около 200 калории ( и по-малко) , което съдържа по-малко наситени мазнини..
Мале,колко много сте изписали за 2 дена,утре ще ви изчета всичките,че сега ми е уморено.Аз наруших диетата,и майка иска от утре да почвам с нея 90-дневната,та сигурно ще я почна.
Здравейте момичета.И аз да се запиша,че скоро мисля да почвам диетата на Дюкан
![]()
Момичета,здравейтеПрибрах се от морето,последно бях на 35 страница,а сега сте на 82
Има бая да чета
Цял роман
Аз там не ядох много,защото почти нямаше какво,нали съм злояда и по тия ресторанти,само салатки хапвах.Всички казаха,че съм се вталила
Дано вие да имате много минусчета,но сега няма да мога да изчета всичко
![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Благодаря за съвета, много си мила.Първоначално написано от SladkaZagadka
![]()
Въпросът е, че имам много лоши хранителни навици и нито капка воля. Имам предвид, че не знам кога да спра да ям и преяждам много често, ям по всяко време, пия газирани напитки и сокове. Никога не съм била на диета или някакъв режим и се получи така, че от кльощаво и злоядо дете се превърнах в момиче,което се дразни от коремчето си.Утре ще си купя няколко пакетчета дъвки и когато ми се дояде нещо вредно ще лапам дъвка.
Като чета тази тема и ми става зле.
Това не може да се яде, онва не може също... то не бяха банани, грозде, хляб... о, боже мой... цялата 90-дневна я изкарах на доволно количество банани и хляб и въпреки това свалих, каквото трябваше.
Тука още малко повечето ще минат само на вода, а може и без нея след време.![]()
"Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"
Ankh абсолютно подкрепям! Това за гроздето е просто нелепо.
И ако може пак да си задам въпроса дали в белтъчния ден смесвате белтъчините или не?
Титинка и alehole , welcome back![]()
sanlivkata , уелкъм и на теб ии сигурна ли си, че точно диетата на Дюкан искаш да почваш?
Parte, ако искаш да си режимна - не можеш . Ако искаш да не следваш стриктно правилата на диетата - можеш .
Морнинг,. Аз разбирам че трябва да спра с яденето, когато просто се почувствам сита или пък леко започва да ми се надига храната - това е "стоп" за мен. Така е при мен, при теб забелязала ли си да ти се надига храната лекичко? Газираното и купените уж натурални сокове - пробвай постепенно да намаляваш. Аз преди пиех по 2-3 малки сокчета на ден, то не бяха от банан, мултивитамин, кайсия, ябълка.. всички са пълни боклуци
. Сега единствено от време на време си правя домашен портокалов / доматен сок, който се счита за едно хранене и можеш да го пиеш или на закуска, или на закуска, обяд, вечеря или пък и трите :d в плодовия. Относно дъвките - амии съдържат захар, а някои , на които пише "Sugar free" - подсладители. Не са най-удачния вариант за стопиране на глада, нито пък някакви там чайове, защото според някакво списание, което четох, забавяли обмяната на вещества. А пък уж водата залъгвала глада, особено не ледената, тъй като създавала чувство за пълнота в стомаха - ноо от нея още повече огладнявам
![]()
Love is everything!
Аз пък днес малко прегреших,ядох няколко парченца кексно от утре си продължавам Японското чудо.
![]()
Искам да ви питам нещо. Според вас, ако бягам всеки ден (+ pump it up) и се ограничавам от вредните храни ще отслабна ли? Искам да има видима разлика.![]()
![]()
Човек няма право да ревнува това, което няма!
Dont wait for the perfect moment, take a moment and make it perfect! <33
^Разбира се !
Честно казано ми липсвахте и искам и аз отново да се присъединя както предиДано да мога,защото попринцип ми е трудно
От 2 седмици май хапвам каквото искам и сега не знам как ще се вкарам в релси
![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Може ли линк да видя и за другите дни какво има, че утре съм на варива и само се чудя какво да ямПървоначално написано от SladkaZagadka
![]()
Аз да попитам момичета, които спазват 90 дневната диета и имат около 5-8 кг за сваляне след колко време забелязват видими резуртати (говоря за сантиметри)
Менюто ми за днес :P
Протеинов ден
З- пропусната (забравена)
О-2 пилешки пържоли и домат
В-Свинско със зеле (малко) и за десерт банан
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
^ http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=347203.0 .
Вие спазвате ли правилото без течности 30 минути преди и след ядене?![]()
Love is everything!
^ аз го спазвам.
SladkaZagadka твоето мнение по въпроса за белтъчините го разбрах и то няколко пъти, въпроса беше зададен към останалата част от хората на 90 дневна диета.
Ако питаш мен даже понякога пия вода по време на храненеПървоначално написано от SladkaZagadka
![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата