.
Затворена тема
Страница 48 от 61 ПървиПърви ... 3844454647484950515258 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 176 до 1 200 от общо 1513
    Град
    ~В сТрАнАтА нА чУдЕсАтА <3
    ям толкова колкото да не остана гладна или преяла
    Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?
    Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Мерси,, че ми помагаш SladkaZagadka, то тук няма лоши въпроса е да отслабваме : ))
    И аз се сетих, за това, но бях чела, че доста момичета не го спазват.
    Нека останалите на 90- дневна да кажат дали го спазват? Защото доста съм чела и винаги са различни мненията, за това.
    Както и да е дори и да е прегрешение е минимално, защото все пак си е режимна.: ))
    Иначе аз ям докато ми се яде, естествено, че ако не съм гладна повече няма да продължа да се тъпча.

Супер фен Аватара на HolyShit
    Цитирай Първоначално написано от Parte
    Добре и аз утре съм на лунна с вас и след нея продължавам с бобов ден. Миналата есен 2 месеца, всяка седмица си правих лунна и се чувствах много добре.
    днес белтъчен
    З: малко грозде
    О: чушка, таратор и филия с майонеза
    В: 1/2 чушка 2 сварени яйца
    Само къде го видя тоя протеинов ден , като имаш грозде,чушки,хляб Ама ти си знаеш..

Ами явно не си много запознат с 90дневната диета, така че мисля че коментара е безсмислен. ВСЯКА СУТРИН СЕ ЯДЕ ПЛОД. Салата домати краставици, чушки примерно, също всеки ден можеш да ядеш, без плодовия. Ти какво искаш като е белтъчен да изям 10 яйца..

Хаха Точно,защо иначе го наричаш белтъчен,като ядеш въглехидрати.. Чушка,хляб,въпреки,че чушката съдържа малко въглехидрати(ако не ме лъже паметта около 15 в 100 грама) А за гроздето,избери друг плод,препоръчвам ти ябълка,ти си решаваш..

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Parte
    Ами явно не си много запознат с 90дневната диета, така че мисля че коментара е безсмислен. ВСЯКА СУТРИН СЕ ЯДЕ ПЛОД. Салата домати краставици, чушки примерно, също всеки ден можеш да ядеш, без плодовия. Ти какво искаш като е белтъчен да изям 10 яйца..
    В бг-мама четох, че гроздето и бананите не са препоръчителни за 90-дневната (нито като закуска, нито за плодовия- не че са забранени, но не препоръчителни), а хляб не е препоръчителен също, но се позволява - само на обяд и по филийка (без въглехидратния, където може и повече и плодовия, където можеш само плодове и зеленчуци, неовкусени).
    Love is everything!

Недейте гледа много бг-мама , ами потърсете някой по-сериозен сайт,от който ще черпите информация от по-образовани хора.

Това за гроздето не го знаех)
    А за хляба не знам, защото е нужно да се повтарят правилата на диетата, след като съм направила точно това да изям 1 филийка черен хляб на обяд в белтъчния ден. Аз грешка тук не виждам.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от HolyShit
    Недейте гледа много бг-мама , ами потърсете някой по-сериозен сайт,от който ще черпите информация от по-образовани хора.
    Абе прав си в общи линии, но там има доста добри примерни менюта за различните дни, както и някои бая нережимни менюта. Например за белтъчен ден са дали тези примерни:

1. Печено месо ( пилешко, телешко, свинско) със салата;
    2. 2 сварени яйца със сирене и домат; - да, ама нали не може два белтъка?
    3. Свинско със зеле; - зелето е зеленчук, обаче се препоръчва за бобов
    4. Паниран кашкавал; - или "кашкавал пане", но всъщност е много ккал, не се препоръчва за диета и се прави с доста мазнина на тиган
    5. Пилешка пържола с гъби;
    6. Агнешко със спанак;
    7. Печено пиле със салата;
    8. Сирене по шопски;
    9. Яйца на очи;
    10. Кашкавалено суфле;
    11. Кавърма;
    12. Кебап;
    13. Кюфтета на скара
    14. Пържола
    15. Дробчета по селски с доматено пюре, лук и печени чушки;
    16. Пиле на грил;
    17. Кюфтенца и салатка от домати;
    18. Сирене под капак;
    19. Руло Стефани-безварените яйца вътре;
    20. Запечено горно пилешко бутче с моркови
    21. Пържола пилешка на скара;
    22. Супа топчета-без фиде, ориз или картофи
    23. Консерва Скумрия с доматен сос;
    24. Пилешки пържолки на тиган;
    25. 2 пържени яйца с гъби, поръсени с червен пипер; - е нали трябва колкото се може да се ограничи пърженото, а и виждам, че мамите от форума основно ядат в такъв ден омлет, пържени яйца, яйца на очи тн ... не е ли по-добре просто "варени"?
    26. Патешко с кисело зеле;
    27. Печено заешко и броколи;
    28. Пилешки сърца;
    29. Сирене в микровълнова поръсено с риган и червен пипер
    Love is everything!

Гледай,зависи и в каква мазнини ги пържиш,въпросът е:

-да няма транс мазнини (!)
    -опасните триглицериди
    -да не повишава холестеролът

Въпреки това наситените мазнини го повишават и така..Аз си взимам едно диетично масло с около 200 калории ( и по-малко) , което съдържа по-малко наситени мазнини..

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Мале,колко много сте изписали за 2 дена,утре ще ви изчета всичките,че сега ми е уморено.Аз наруших диетата,и майка иска от утре да почвам с нея 90-дневната,та сигурно ще я почна.

Здравейте момичета.И аз да се запиша,че скоро мисля да почвам диетата на Дюкан

Голям фен Аватара на alehole
    Момичета,здравейте Прибрах се от морето,последно бях на 35 страница,а сега сте на 82 Има бая да чета Цял роман Аз там не ядох много,защото почти нямаше какво,нали съм злояда и по тия ресторанти,само салатки хапвах.Всички казаха,че съм се вталила Дано вие да имате много минусчета,но сега няма да мога да изчета всичко
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Титинкaaaa, къде се изгуби .. aко знaеш колко много ми липсвaхa здрaвомислещи хорa в тaзи темa

Edit: Йеййй и alehole се появи

Цитирай Първоначално написано от SladkaZagadka
    Цитирай Първоначално написано от MorningSunlight
    Нямам никаква воля . Бягам по километър на ден, понякога и по 2, правя си дълги разходки и пия достатъчно вода, но като ме прихване ми се дояжда всичко,което видя и ям. Мнооооооооооого обичам шоколад и НЕ МОГА без да ям шоколад, както и 3в1.
    Хей, и аз бях така, обаче от 5-6 дни въобще не ми се яде шоколад. Ама въобще. Само гевречета и хляб малко ми се дояждат, както и манджички , но това е добре. Една приятелка ми беше казала, че като й се дояде сладко си взима шоколад, дъвче го докато стане на каша и го плюе , след което не гълта нищо и си мие устата и зъбите с вода и действало.. има логика, така не поема калории, а пък жаждата за шоколада отминава. НО не мисля че е добре да правиш такива неща

Морнинг, аз и хората около мен забелязаха ефект чак след 3 седмици от началото на хр. режим с поне 45 минути кардио на ден . Просто събери всички вкусотии за теб като кроасани, солети, чипс, шоколад и тн в някакво чекмедже и като ти се дояде нещо гледай свои снимки и си мисли как искаш да се промениш, пий вода.
    Благодаря за съвета, много си мила.
    Въпросът е, че имам много лоши хранителни навици и нито капка воля. Имам предвид, че не знам кога да спра да ям и преяждам много често, ям по всяко време, пия газирани напитки и сокове. Никога не съм била на диета или някакъв режим и се получи така, че от кльощаво и злоядо дете се превърнах в момиче,което се дразни от коремчето си. Утре ще си купя няколко пакетчета дъвки и когато ми се дояде нещо вредно ще лапам дъвка.

Голям фен Аватара на Ankh
    Като чета тази тема и ми става зле.
    Това не може да се яде, онва не може също... то не бяха банани, грозде, хляб... о, боже мой... цялата 90-дневна я изкарах на доволно количество банани и хляб и въпреки това свалих, каквото трябваше.
    Тука още малко повечето ще минат само на вода, а може и без нея след време.
    "Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"

Ankh абсолютно подкрепям! Това за гроздето е просто нелепо.
    И ако може пак да си задам въпроса дали в белтъчния ден смесвате белтъчините или не?

Град
    София
    Титинка и alehole , welcome back
    sanlivkata , уелкъм и на теб ии сигурна ли си, че точно диетата на Дюкан искаш да почваш?
    Parte, ако искаш да си режимна - не можеш . Ако искаш да не следваш стриктно правилата на диетата - можеш .

Морнинг, . Аз разбирам че трябва да спра с яденето, когато просто се почувствам сита или пък леко започва да ми се надига храната - това е "стоп" за мен. Така е при мен, при теб забелязала ли си да ти се надига храната лекичко? Газираното и купените уж натурални сокове - пробвай постепенно да намаляваш. Аз преди пиех по 2-3 малки сокчета на ден, то не бяха от банан, мултивитамин, кайсия, ябълка.. всички са пълни боклуци . Сега единствено от време на време си правя домашен портокалов / доматен сок, който се счита за едно хранене и можеш да го пиеш или на закуска, или на закуска, обяд, вечеря или пък и трите :d в плодовия. Относно дъвките - амии съдържат захар, а някои , на които пише "Sugar free" - подсладители. Не са най-удачния вариант за стопиране на глада, нито пък някакви там чайове, защото според някакво списание, което четох, забавяли обмяната на вещества. А пък уж водата залъгвала глада, особено не ледената, тъй като създавала чувство за пълнота в стомаха - ноо от нея още повече огладнявам
    Love is everything!

Аз пък днес малко прегреших,ядох няколко парченца кекс но от утре си продължавам Японското чудо.

Град
    Plovdiv
    Искам да ви питам нещо. Според вас, ако бягам всеки ден (+ pump it up) и се ограничавам от вредните храни ще отслабна ли? Искам да има видима разлика.
    Човек няма право да ревнува това, което няма!

Dont wait for the perfect moment, take a moment and make it perfect! <33

Голям фен Аватара на alehole
    ^Разбира се !
    Честно казано ми липсвахте и искам и аз отново да се присъединя както преди Дано да мога,защото попринцип ми е трудно От 2 седмици май хапвам каквото искам и сега не знам как ще се вкарам в релси
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    Цитирай Първоначално написано от HolyShit
    Абе прав си в общи линии, но там има доста добри примерни менюта за различните дни, както и някои бая нережимни менюта. Например за белтъчен ден са дали тези примерни:

1. Печено месо ( пилешко, телешко, свинско) със салата;
    2. 2 сварени яйца със сирене и домат; - да, ама нали не може два белтъка?
    3. Свинско със зеле; - зелето е зеленчук, обаче се препоръчва за бобов
    4. Паниран кашкавал; - или "кашкавал пане", но всъщност е много ккал, не се препоръчва за диета и се прави с доста мазнина на тиган
    5. Пилешка пържола с гъби;
    6. Агнешко със спанак;
    7. Печено пиле със салата;
    8. Сирене по шопски;
    9. Яйца на очи;
    10. Кашкавалено суфле;
    11. Кавърма;
    12. Кебап;
    13. Кюфтета на скара
    14. Пържола
    15. Дробчета по селски с доматено пюре, лук и печени чушки;
    16. Пиле на грил;
    17. Кюфтенца и салатка от домати;
    18. Сирене под капак;
    19. Руло Стефани-безварените яйца вътре;
    20. Запечено горно пилешко бутче с моркови
    21. Пържола пилешка на скара;
    22. Супа топчета-без фиде, ориз или картофи
    23. Консерва Скумрия с доматен сос;
    24. Пилешки пържолки на тиган;
    25. 2 пържени яйца с гъби, поръсени с червен пипер; - е нали трябва колкото се може да се ограничи пърженото, а и виждам, че мамите от форума основно ядат в такъв ден омлет, пържени яйца, яйца на очи тн ... не е ли по-добре просто "варени"?
    26. Патешко с кисело зеле;
    27. Печено заешко и броколи;
    28. Пилешки сърца;
    29. Сирене в микровълнова поръсено с риган и червен пипер
    Може ли линк да видя и за другите дни какво има, че утре съм на варива и само се чудя какво да ям

Аз да попитам момичета, които спазват 90 дневната диета и имат около 5-8 кг за сваляне след колко време забелязват видими резуртати (говоря за сантиметри)

Менюто ми за днес :P

Протеинов ден
    З- пропусната (забравена)
    О-2 пилешки пържоли и домат
    В-Свинско със зеле (малко) и за десерт банан
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

Град
    София
    ^ http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=347203.0 .
    Вие спазвате ли правилото без течности 30 минути преди и след ядене?
    Love is everything!

^ аз го спазвам.
    SladkaZagadka твоето мнение по въпроса за белтъчините го разбрах и то няколко пъти, въпроса беше зададен към останалата част от хората на 90 дневна диета.

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    ^ http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=347203.0 .
    Вие спазвате ли правилото без течности 30 минути преди и след ядене?
    Ако питаш мен даже понякога пия вода по време на хранене
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си