.
Затворена тема
Страница 49 от 61 ПървиПърви ... 3945464748495051525359 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 201 до 1 225 от общо 1513
    Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    Цитирай Първоначално написано от Parte
    Ankh абсолютно подкрепям! Това за гроздето е просто нелепо.
    И ако може пак да си задам въпроса дали в белтъчния ден смесвате белтъчините или не?
    Ами зависи.. ако ми се яде сиренце с пържолите си позволявам... Но не мисля, че е кой знае какво ако ги смесвам... - Голяма работа

ПП: На 25-ти ми е водния ден... Има ли някой с мен
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Parte
    ^ аз го спазвам.
    SladkaZagadka твоето мнение по въпроса за белтъчините го разбрах и то няколко пъти, въпроса беше зададен към останалата част от хората на 90 дневна диета.
    Виж ето тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=604197.0 , ако искаш се разрови и в миналите им теми. ХолиШит правилно казва, че там не са най-добрия пример за 90-дневната, но поне ще видиш какво мисли и "останалата част от хората на 90 дневна диета."
    Love is everything!

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Тва за хляба,бананите и гроздето си е направо смешно....ТОВА Е 90 ДНЕВНАТА БЕ ХОРА ! Просто разделно хранене,а не броене на колории...какво сте се вманиачили,в тея банани и това грозде.След като толкова мислите,че пречат не ги яжте,не че виждам голяма разлика.Никъде не пише бърканите яйца да са без олио,или да не се смесват белтъчените,защото щом пише,че може яйца със сирене,или нещо си там със салата значи може !
    Просто четете малко,толкова ли е трудно.2ри месец съм на тая диета,и не ми пука,че яйцата ми са с олио,или ям банани на корем.........не виждам нищо вредно в това. И плюс това си свалям и то видимо.Така че яжте си храни с олио и банани и да не ви пука майката му е спорта.Два месеца не спортувах особенно,но сега 7 дни под ред правя Пъмп Ит Ъп и просто виждам разликата...
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Град
    Everywhere
    ^^^^^ Бравос за резултатите и волята!!! Ти ли беше качвала снимки от преди и сега

ПП: На 25-ти ми е водния ден ... Има ли някой с мен?
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от FreshJuice
    ^^^^^ Бравос за резултатите и волята!!! Ти ли беше качвала снимки от преди и сега

ПП: На 25-ти ми е водния ден ... Има ли някой с мен?
    Не разбрах дали за мен става въпрос,но не е баш за браво спирах диетата за седмица и си върнах 2 см,за това я продължих.И между другото от диетата бях свалила само 3см,а за 7 дена от както правя Pump It Up още 1 Обещала съм си ,че на 28ми ще се меря и да видим за 2 седмици дали е имало някакъв резултат.
    За снимките,мне.Аз не съм качвала снимки от преди и сега,но определено по нататък ще кача,като видя по голяма разлика

Бтв воден ден не съм правила
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Град
    София
    СлоуДаун, как ти е скайпа да те питам разни неща.
    Съгласна съм с теб, че с бананите и гроздето е леко смешно. Но не си права, в книгата пише да не се смесват белтъци на едно хранене. Аз съм в темата, защото искам възможно най-добри резултати, отнасям се с разбиране и с възхищение към това, че ти си постигнала чудесен резултат и напредваш, но аз бих искала да съм стриктна - това няма да ми навреди. По-малко олио или пък да мина без филийка хляб - не е никаква загуба, а и нищо не губя. Това с яйцата със сирене е интерпретация на бг-мамите - жени, които вече са родили и са на много повече години от мен и си позволяват доста повече храна. И ако ще спазвам даден режим, ще го спазвам изцяло. Щом го съчетавам със спорт и виждам резултати, защо да променям нещо? Радвам се на прогреса, намалих и направо спрях много храни и напитки, вече нямам киселини, стомахът ми не е подут и се чувствам супер

FreshJuice , аз и Милена (нека почива в мир ;( ) бяхме пускали снимки

Трябва да спра да говоря . Загадката се спира.
    Love is everything!

Град
    Бургас
    Е,като казвам,че не пречи да се добавя олио или банани и грозде,нямам предвид да си направим яйца със половин бутилка олио.Предния път когато си правих яйца сложих съвсем малко олио колкото да не залепнат,защото тогава не знаех,че може и без олио.Но все пак слагах по съвсем малко.Последния път пък в който си правех яйцата,бяха без олио.Банани си ям колкото си искам и не мисля,че ще надебеля от тях (най-голямата глупост,която съм чувала бтв ) Просто ми трябваше повече време да разбера,че не всичко опира до диетата,а до спорта.Ако бях почнала с Пъмп Ит Ъп-а още първия месец,сега сигурно вече щях да съм свалила всичко,което имам да свалям...но за съжаление чак скоро го разбрах.
    Бтв събота и неделя,ще съм на село,не знам до колко ще спазвам диетата,но няма да имам възможност да правя упражнения и ще ми е много гузно,но като се върна ще гледам да наваксам ( и по малко със страниците,че да няма много за четене )

Неколкократно казах, че съм се ровила доста, ако съм искала да задам въпроса във фрума на бг мама щях да си направя регистрация и да си го задам там, а не тук.
    SlowDownBaby подкрепям.
    SladkaZagadka не знам, защо се занимаваш само с моето меню, след като в темата прочетох къде къде по-неправилни. Разбрах ти мнението, благодаря. Но да се хващаш за всяко нещо като грозде просто.. И аз се радвам, че ти имаш успех и си имаш твой начин. Но в крайна сметка всеки решава сам за себе си и това да смесиш белтъчини не означава, че изобщо не спазваш правилата, ето че SlowDownBaby има резултат въпреки това.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ако до 100-ната страница не се съберем малко повечко хора с нормални менюта,а не вманиачени като повечето (без да искам да засегна някой) спирам да пиша и да посещавам темата ... От там нататък,който иска да се занимава с нея,да я пуска,обновява и т.н.
    Вие ми убихте желанието да свалям килограми,а тъкмо ми останаха само няк'ви си 4кг.
    И спрете да говорите глупости!!!
    В белтъчен е позволено да се смесват по 2 различни!!!
    Хляба НЕ Е забранен!!!Просто не се препоръчва ако искате по-бързи резултати!!!
    Бананите и гроздето НЕ СА забранени!!!Просто не се препоръчват ако искате по-бързи резултати!!!
    Зелето НЕ Е забранено през белтъчен,въглехидратен и плодов!!!Просто не се препоръчва ако искате по-бързи резултати!!!
    Пърженото НЕ Е забранено!!!Просто се препоръчва ако искате по-бързи резултати!!!
    Между другото писах на Загадката на ЛС,ще го напиша и тук.Правилата в книгата са написани (а и като цяло диетата) заради по-бавния метаболизъм,по-слабата активност и по-бавното сваляне на килограми при възрастните.Ние сме малки/млади и всички тия изброени неща при нас са по-забързани за това не е необходимо да се спазва всичко стриктно.А и не мисля,че сирене и яйца за обяд (например) ще се отрази толкова отрицателно на диетата.
    Освен това нека не забравяме,че повечето пишещи тук са между 14 и 18 години - подрастващи,които в този етап от живота си нямат нужда от чак толкова строги ограничения.

Между другото мисля и аз да го пробвам тая лунна глупост Не,че вярвам в нея,но тия дни го ударих на живот - цаца,бира,сладко ... Като за капак пак ям по веднъж на ден (преди малко ми беше първото ядене за последните над 24 часа ) ... Та утре се надявам с тая вода да успея да се "климатизирам" и да се настроя отново за редовното хранене.Имам почти 2 седмици преди да замина на лекции,а там просто няма начин да се храня толкова здравословно и толкова често,както сега ... Та гледам да си наваксам
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

3oPuTy абсолютно те подкрепям за всичко казано. Това вече си е чисто вманиачаване и ми се изля на мен като нова се едно съм яла нещо нережимно и изобщо не спазвам 90-дневна диета.
    3oPuTy искам да те питам тъй като днес ми беше белтъчен ден пък нали има лунна диета сега, кое ще е по-добре утре да съм на варива или да си изкарам лунна и вторник на варива? Мерси предварително

Град
    София
    Имам особено чувство, че тук по-скоро съм нежелана . Зори, отговорих ти на ЛС. Parte, аз отговарям само за моето меню и не мога да ви спра ако имате желание и да си чупите главите. Казах го и на Зори - аз мисля, че няма да е лошо да знаете какво пише в оригиналната книга ако ще спазвате този режим. Не е мой дълг да ви информирам, всеки си прави каквото иска, но за стриктните тук бих желала да го отбележа. Съжалявам, ако съм засегнала някого, но по-назад бях прочела няколко отчаяни момичета, които имат за сваляне повече от 12 кг - и все пак тук нали уж спазваме някакъв режим? Нито съм ви забранила нещо, нито нищо - информирам, а оттам нататък всеки както пожелае.
    Love is everything!

Град
    Лунната не съм я правила.Утре ще пробвам за първи път,но не мисля да съм цял ден на вода,а мисля да добавя някоя краставица или няк'ви плодове (все пак нали може да се пият и фрешове,а то където е фреша там е и плода,според мен ).Ако мислиш,че имаш нужда от тая глупост (нищо,че ще я пробвам пак си мисля,че е глупост) - направи я,но според мен е по-добре да си продължиш с бобов и варива.

Загадке,горното ми мнение не е насочено лично към теб (в случай,че си останала с такова впечатление).Просто казвам тези неща,защото трябва да се знаят.Каза се,че хляба,зелето и другите неща са забранени,а те всъщност се препоръчва да се отбягват,което е различно
    Не си нежелана!!!Всички са желани,просто (както вече ти казах) не е нужно да се изказваш толкова остро,най-вече когато не си сигурна дали даденото момиче спазва стриктно диетата,както е по книгата или си позволява някои неща - както мамите в другия форум,например

Не мисля, че има някой нежелан има различни мнения, в което според мен няма нищо лошо. Но да си изкажеш мнението 1 път и да приемеш, че другите го правят по-друг начин, но това НЕ значи, че не спазват същата диета и не знаят правилата - това мисля, че е коректно. Предполгам, че ти ще имаш по-бързи резултати след като не ядеш хляб, но мисля че ако не се ограничаваш чааак толкова през диетата(като грозде, банани и тн) след това няма да имаш йо-йо ефект и по-лесно ще преминеш към нормалния си режим.
    За мен диетата е допълнение към фитнеса, а не фитнеса към диетата.

ПП: 3oPuTy мерси за бързия отговор. Реших, че на сутринта според това как се чувствам, ще реша какво да направя)

Град
    ~В сТрАнАтА нА чУдЕсАтА <3
    Моя ден мина както обичайно За закуска изпих един фреш, за обяд-мясли и вечеря към 18 часа малко задушени картофи и малко сьомга
    Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?
    Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Супер фен Аватара на HolyShit
    3oPuTy,не само,че яйцата и сиренето няма да попречат на диетата,те ще помогнат..Все пак белтък и мазнини само,с минимални въглехидрати..

Град
    Това с яйцата и сиренето го казах като пример ... За мен тази комбинация звучи гадно и не бих яла подобна смесица,но аз съм злояда и нещата,които бих яла се броят на пръстите на едната ми ръка,може би

Между другото само аз ли имам едни 2 килограма,които като не съм яла нищо ги няма,а като хапна нещо (дори едно сварено яйце) и се появяват

Град
    Everywhere
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Това с яйцата и сиренето го казах като пример ... За мен тази комбинация звучи гадно и не бих яла подобна смесица,но аз съм злояда и нещата,които бих яла се броят на пръстите на едната ми ръка,може би

Между другото само аз ли имам едни 2 килограма,които като не съм яла нищо ги няма,а като хапна нещо (дори едно сварено яйце) и се появяват
    Аз това с яйцата мн го обичам :P

За килограмите съм същата само че не са 2 а 1
    Believe in Yourself !!!

Супер фен Аватара на HolyShit
    От 1 яйце си немам напредстава как става номерът Иначе аз вече т'ва лято свалих 6 кила и вече почвам да качвам,да се надяваме до Април да съм стигнал 95 кг.

Град
    Everywhere
    Цитирай Първоначално написано от HolyShit
    От 1 яйце си немам напредстава как става номерът Иначе аз вече т'ва лято свалих 6 кила и вече почвам да качвам,да се надяваме до Април да съм стигнал 95 кг.
    Ти се бориш за качване на мускули, а ние за топене на сланинки.. Айде успех и на двата отбора
    Believe in Yourself !!!

Град
    ~В сТрАнАтА нА чУдЕсАтА <3
    HolyShit можеш ли да ми препоръчаш някаква диета за сваляне на мускулна маса?
    Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?
    Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    Това за яйцето е като пример ... Мисълта ми беше,че и от толкова малко храна се появяват Дори една ябълка да изям или да изпия малко повечко вода на веднъж и хоп +2 Имам съмнение,че кантара ми е прецакан,защото е от ония старите ама ако беше от т'ва щеше да е примерно 1кг. отгоре,а не 2
    Между другото и голям мързел ме е налегнал През последните 2 седмици излизам с нова компания,всяка вечер или през вечер сме някъде на домашно и после цял ден ми се спи ... Нямам сили за ник'ви упражнения,а знам,че с тях ще свалям двойно по-бързо,защото по принцип физическата ми активност е почти нулева Поне като отида на лекции ще имам време за упражнения,защото тогава няма да имам време за купони ... Все пак 2 седмици лекции от сутрин до вечер ...

Град
    Everywhere
    Цитирай Първоначално написано от Milly4
    HolyShit можеш ли да ми препоръчаш някаква диета за сваляне на мускулна маса?
    Мен пък ме е страх от натрупване на мускулна маса... Като се има в предвид тае бото и другите упражнения които правя (на Синди) възможно ли е да направя някакви допълнителни мускули. Иначе на краката са ми много отвратителни и големи- направо ужас- не искам още !!! А попринцип нигога не съм се занимала сериозно със фитнес упражнения... Просто преди 1-2 години много тичах насам натам по време на игрите (сиг сега ще се подигравате )
    Believe in Yourself !!!

Оооооооооооооооо ужас!!!!!!!!!!!!!!! От три дена вече ям посред нощ.... Такъв глад ме хваща по това време,че няма на къде..........

Град
    Everywhere
    Цитирай Първоначално написано от bonbonche005
    Оооооооооооооооо ужас!!!!!!!!!!!!!!! От три дена вече ям посред нощ.... Такъв глад ме хваща по това време,че няма на къде..........
    Същата.. добре, че ям само диня. Ти?
    Believe in Yourself !!!

Какво ядох преди малко?!
    1 кебабче, половин пилешка пържола, 1 филия хляб Бонус, 3 вилички ориз и малко стафиди.................................... .............Направо откачам. Трета вечер подред е и страшно много огладнявам, по дяволите?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си