.
Затворена тема
Страница 50 от 61 ПървиПърви ... 4046474849505152535460 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 226 до 1 250 от общо 1513
    Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Зорииии, не спирай темата .. Тези дни мисля да се включа официално !
    Не го направих досега защото ми липсваха някои хора тук - ти, титинка, аlehole .. абе както казах в един друг пост здравомислещите хора ми се губеха! В последните няколко страници е пълна пумия .. едно парче риба и три ябълки, половин кайсия било ГОЛЯМО прегрешение, .. три в едно и чокофредо за цял ден .. и все такива "здравословни" менюта ..

Бонбонче, може би ако започнеш да се храниш правилно и зарежеж това "японско чудо" ще си по-добре .. Не мислиш ли ?!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    И на мен нещо ми се губехте и ми замина мотивацията ... Нооо ако сте редовни - ще си стоя!!!На къде без мен За първи път от доста време съм така мотивирана и за първи път от доста време имам няк'ви резултати ...

Оххх,днес станах много рано - гаднооо!
    Днес мисля да опитам да спазя Лунната диета,защото толкова много ядох тия дни,че чак ми се гади Е 100% няма да издържа и по-късно ще хапна нещо,но ще гледам да е здравословно.
    Иии да подчертая - мисля да си ям здравословно,не мисля да си броя калориите,а хляба ми ще си е до 2 филии (както до сега),но днес мисля да направя един разтоварващ
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на HolyShit
    Цитирай Първоначално написано от Milly4
    HolyShit можеш ли да ми препоръчаш някаква диета за сваляне на мускулна маса?
    Не се гаври с мен

Цитирай Първоначално написано от bonbonche005
    Оооооооооооооооо ужас!!!!!!!!!!!!!!! От три дена вече ям посред нощ.... Такъв глад ме хваща по това време,че няма на къде..........
    Хапвай си протеинче само Хем няма грешка,хем ще ти стане кеф

Цитирай Първоначално написано от FreshJuice
    Цитирай Първоначално написано от Milly4
    HolyShit можеш ли да ми препоръчаш някаква диета за сваляне на мускулна маса?
    Мен пък ме е страх от натрупване на мускулна маса... Като се има в предвид тае бото и другите упражнения които правя (на Синди) възможно ли е да направя някакви допълнителни мускули. Иначе на краката са ми много отвратителни и големи- направо ужас- не искам още !!! А попринцип нигога не съм се занимала сериозно със фитнес упражнения... Просто преди 1-2 години много тичах насам натам по време на игрите (сиг сега ще се подигравате )
    Искай да качваш мускулна маса,за да топиш мазнините..
    btw .. Ако имаш малко мускулна маса и повечко мазнини месата ти ще висят кат ... Ако имаш повечко мускулна маса и по-малко мазнини (зависи от съотнешението) ще си по-СТЕГНАТА..

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Някой, който да се е решил на лунна днес? Аз няма да издържа на вода толкова време, защото ще ми стане лошо, но ще изкарам на диня, колкото да имам нещо в стомаха.

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Кaк може дa я спaзвaте тaя луннa диетa ? .. Много ясно, че aко кaрaте сaмо нa водa ще свaлите.. Може дa я нaпрaвите винaги, незaвисимо дaли е пълнолуние или не ..

Голям фен Аватара на alehole
    Добро утро Как сте ? На мен , като че ли 90 дневната ми омръзна Или незнам,просто съм в такъв период ....
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    divacheee
    бях на балкан ии си развалих диетата тея 2 дена,даже от всичко свалено съм качила 1кг. С майка от днес сме на 90-дневната,ще пробвам да видя колко ще сваля с нея,но този път ще спортувам.Виждам,че при мен други диети действат,но когато ги спра и почвам да си връщам всичко,а аз не искам,защото само дето съм се мъчила да ги сваля.Поне от 90-дневната каквото и да сваля не си го връщам.

Повече от фен Аватара на starr21
    Град
    Radcliffe country :***
    Цитирай Първоначално написано от gabri3lla
    Някой, който да се е решил на лунна днес? Аз няма да издържа на вода толкова време, защото ще ми стане лошо, но ще изкарам на диня, колкото да имам нещо в стомаха.
    аз аз Аз обаче ще видя докога ще успея само вода пък след това мааалко ябълка миналия път успях до към 14:00 и щях да припадна от глад и затова ядох но сега ще се опитам
    Only I can Live forever ----> Harry Potter <3 It's never over ;( <3 !!!

Daniel Radcliffe, Emma Watson and Rupert Grint MANIAK <3 <3 <3

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lu...sl39o1_250.gif
    http://28.media.tumblr.com/tumblr_lu...sl39o2_250.gif

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Е добре де,нали в 90 дневната така или иначе има воден ден,защо я прекъсвате за да си поставите такъв и след това пак да го карате (ако сте на 90 дневната де)
    Иначе и на мен вчера ми беще провал (както вече почти всеки ден.. ) трябваше да вечерям сладолед или торта,пък аз чипс и вафла...просто бях на вън,а сладолед вече не мога да гледам,омръзна ми Днес ми е плодов,надявам се поне той да ми бъде перфектен,за да се мотивирам малко.След 1 час би трябвало да си направя Пъмп Ит Ъп-а,обаче така ме мързиииии но нищо,ще си почина още малко и ставам
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    divacheee
    бях на балкан ии си развалих диетата тея 2 дена,даже от всичко свалено съм качила 1кг. С майка от днес сме на 90-дневната,ще пробвам да видя колко ще сваля с нея,но този път ще спортувам.Виждам,че при мен други диети действат,но когато ги спра и почвам да си връщам всичко,а аз не искам,защото само дето съм се мъчила да ги сваля.Поне от 90-дневната каквото и да сваля не си го връщам.
    Връщаш всичко, защото отказваш да се раделиш с някои неща завинаги. Не се обиждай, не мие целта да те засягам, но хора като мен и теб, с наистина много килограми за сваляне, трябва да направят радикална промяна и тя да е завинаги. Не е казано да се откажеш от всички боклуци, а просто да си позволяваш по - рядко калорийни бомби. Ти постоянно сменяш режима, сякаш очакваш магични резултати, изказваш се сякаш имаш представа от това, с което си се захванала, но вършиш точно обратното. Просто не става дума да се свалят килограм или два като две седмици не ядеш сладко и после пак по старому. Колкото и да е ефикасна диетата, ако през ден я разваляш и почваш нова... не знам к'ва файда може да има от всичко.

Град
    Тити,извинявай,но ще се съглася с горното мнение.Ти спираш всяка диета,след като резултата ти се позабави,и след това започваш нова.Нормално е организма в началото да се стресира и да сваля повече,но след това е и нормално да позабави темпото с цел задържане.
    Започни някаква диета и спри да гледаш килограмите,а сантиметрите.Мисля,че за всяко едно момиче те са много по-важни от няк'ви си килограми.

Супер фен Аватара на Yankee
    Град
    в психиатриата ;))
    Добро утро,диетуващи Днес съм на Лунната и не усещам никакъв глад.Станах към 8 и малко,сложих си чайче с мед,засега съм на вода но за обяд ще си направя още чай Направих едно ново Пъмп ит Ъп,което просто беше ужасТ-такава пот се лееше от мен-направо океан След малко ще правя едно упражнение за което казват че сваля до 5кг. за 20дена И това ще ми бъде за днес откъм упражнения.Надявам се да посваля 2-3кг. днес,а от утре съм на зелевата супа,където също очаквам супер резултати

It is necessary
    to wrestle with me

you throw away, you throw away
    but you can't help it
    you've gone momentum

Град
    Бургас
    Yankeeн кой са тези упражнения които свалят 5 килограма за 20 дена бе ако може сложи линк или нещо такова,че доста ме заинтересува,а и едва ли само мен
    А пък с новото Пъмп Ит Ъп как се справяш ? Аз нищо не направих,толкова движения прави на веднъж,че само се въртях и гледам компа като не знам какво.... за това ще си продължавам със старото,но вече малко ми омръзна и искам да заменя с нещо
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Мега фен Аватара на mynichka
    я го дай това упражнение за 20те дена
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    в психиатриата ;))
    Ето го и упражнението,което за мен не беше кой знае какво http://www.vbox7.com/play:a10884b6 .Ако не вярвате за 5-те кг.,прочетете коментарите СлоуДалн ,уф и аз много се изморих от едното Пъмп,то не бяха подскоци,то не беше нещо По 100пъти го спирах за да си поема дъх,но пък сега се чувствам супер!

It is necessary
    to wrestle with me

but you can't help it
    you've gone momentum

Град
    Отказах се от Лунната диета Преди малко получих СМС от приятел,че следобед ще се събират в един приятел на барбекю и просто няма как да отида там и да карам само на вода,а те да хапват и да пият биричка
    Гадове!!!Как пък все имат време за подобни глупости,ааа ...

Да не ти пука

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Хора ако правя през ден кардио ( говорим за тае бо ) добре ли ще е?
    Или трябва всеки ден... защото аз съм чувала, че е по добре през ден... или на два дни.. ох, я помагайте, моля

Град
    Въобще не ми пука Нито съм на няк'ва определена диета,нито мисля,че тая глупост с Луната е вярна ... Просто исках един разтоварващ ден преди пак да започна с редовното хранене,нооо кой би предпочел да се налива цял ден с вода пред купон с приятели,барбекю,хубава музика и забавления?!
    Не бързам да свалям - по-добре бавно,но славно,от колкото бързо и после да ме е яд,че съм си върнала някой килограм

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    babity
    не съм прегрешила с почти нищо,като си бях на село и резултата е +1кг.Единствено от 90-дневната не си връщам кг-те.През живота си съм спазвала най-различни диети,и при всички е такъв ефект временен и после уж имам захранване и нз си кво и пак след месец съм си върнала всичко.Просто няма смисъл да се мъча 2-3-4-5-месеца на дадена диета,после да направя захранването месец и накрая пак да си върна вичко.Това според теб нормално ли е ми обясни?! Затова се захващам пак с 90-дневната.Да не мислиш,че на мен ми е лесно да ги махна тея 15-20кг ей така.Имам воля,но просто тея всякакви диети ми разбиват всичко постигнато.Повече от година се мъча с такива разни си диети от тук от там да се оттърва от тея гадни кг,но след като успея и после БУММ пак нагоре.Просто няма смисъл да продължавам така.Започвах 90-дневната от днес и не смятам да я прекъсвам.Тъкмо и майка е с мен и това ме кара да се мотивирам повече.А колкото до сантиметрите,които ми каза ЗоРиТу да гледам,а не кг-те....аз не мога така само см да гледам искам и кантара да се размърда.

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    Цитирай Първоначално написано от Sintya
    Хора ако правя през ден кардио ( говорим за тае бо ) добре ли ще е?
    Или трябва всеки ден... защото аз съм чувала, че е по добре през ден... или на два дни.. ох, я помагайте, моля
    И аз се чудя колко пъти в седмицата да правя тае-бо кардио
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

Град
    в психиатриата ;))
    ^ Препоръчително е 3пъти в седмицата,но аз Тае бо-то го правех 5пъти за по-голям резултат

It is necessary
    to wrestle with me

but you can't help it
    you've gone momentum

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Yankee
    Ето го и упражнението,което за мен не беше кой знае какво http://www.vbox7.com/play:a10884b6 .Ако не вярвате за 5-те кг.,прочетете коментарите СлоуДалн ,уф и аз много се изморих от едното Пъмп,то не бяха подскоци,то не беше нещо По 100пъти го спирах за да си поема дъх,но пък сега се чувствам супер!
    Тея упражнения ми изглеждат повече за стягане от колкото за сваляне Кариото качели е по добър вариант,хем е приятно,хем натоварващо,хем и отслабващо
    Аз не се справих със това Clubland Work It Out....то ми дойде в повече и се отказах да го правя,защото нищо не схващам Днес направих другото,което ти ми прати (bow) дето пак се казва Pump It Up,ако се сещаш за кое става въпрос иии с него се справих ! Само лицевите опори не правих,защото не искам,а те са 5 минути само,иии потамцувах 6 минути ча ча ча от старото Pump It Up защото доста помага за паласките с тея извивки...абе общо 75 минути кардио съм правила днес

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си