.
Затворена тема
Страница 51 от 61 ПървиПърви ... 41474849505152535455 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 251 до 1 275 от общо 1513
    Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от FreshJuice
    Цитирай Първоначално написано от Sintya
    Хора ако правя през ден кардио ( говорим за тае бо ) добре ли ще е?
    Или трябва всеки ден... защото аз съм чувала, че е по добре през ден... или на два дни.. ох, я помагайте, моля
    И аз се чудя колко пъти в седмицата да правя тае-бо кардио
    Не знам защо всички го препоръчват през ден...аз миналото лято го правих през ден и ефекта беше съвсем малък,а го правих 2 месеца Да не кажа и незабележим ... А пък с Пъмп Ит Ъп (всеки ден) за 10 дена вече видимо има разлика,да видим и метъра какво ще покаже в неделя
    Според мен си го прави всеки ден,не знам да има проблем от това.
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Тити,ясно е,че и килограмите са важни,но ти искаш да сваляш бързо (или поне с такова впечатление съм останала) ... Преди пак беше на 90 дневната и я спря,защото започна да задържаш,вместо да сваляш ... После беше на друга и (по спомен) пак за това я спря.Трябва ти постоянство,а не постоянно сменяне на диети
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на Yankee
    Град
    в психиатриата ;))
    Цитирай Първоначално написано от SlowDownBaby
    Цитирай Първоначално написано от Yankee
    Ето го и упражнението,което за мен не беше кой знае какво http://www.vbox7.com/play:a10884b6 .Ако не вярвате за 5-те кг.,прочетете коментарите СлоуДалн ,уф и аз много се изморих от едното Пъмп,то не бяха подскоци,то не беше нещо По 100пъти го спирах за да си поема дъх,но пък сега се чувствам супер!
    Тея упражнения ми изглеждат повече за стягане от колкото за сваляне Кариото качели е по добър вариант,хем е приятно,хем натоварващо,хем и отслабващо
    Аз не се справих със това Clubland Work It Out....то ми дойде в повече и се отказах да го правя,защото нищо не схващам Днес направих другото,което ти ми прати (bow) дето пак се казва Pump It Up,ако се сещаш за кое става въпрос иии с него се справих ! Само лицевите опори не правих,защото не искам,а те са 5 минути само,иии потамцувах 6 минути ча ча ча от старото Pump It Up защото доста помага за паласките с тея извивки...абе общо 75 минути кардио съм правила днес

Слоу,браво! И аз днес го правих същото Пъмп ит Ъп,за което говориш и направо беше адски изтощително
    ПС:Все още нищо не съм яла,на чайове съм.А другите Лунуващи как сте?

It is necessary
    to wrestle with me

you throw away, you throw away
    but you can't help it
    you've gone momentum

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    babity
    не съм прегрешила с почти нищо,като си бях на село и резултата е +1кг.Единствено от 90-дневната не си връщам кг-те.През живота си съм спазвала най-различни диети,и при всички е такъв ефект временен и после уж имам захранване и нз си кво и пак след месец съм си върнала всичко.Просто няма смисъл да се мъча 2-3-4-5-месеца на дадена диета,после да направя захранването месец и накрая пак да си върна вичко.Това според теб нормално ли е ми обясни?! Затова се захващам пак с 90-дневната.Да не мислиш,че на мен ми е лесно да ги махна тея 15-20кг ей така.Имам воля,но просто тея всякакви диети ми разбиват всичко постигнато.Повече от година се мъча с такива разни си диети от тук от там да се оттърва от тея гадни кг,но след като успея и после БУММ пак нагоре.Просто няма смисъл да продължавам така.Започвах 90-дневната от днес и не смятам да я прекъсвам.Тъкмо и майка е с мен и това ме кара да се мотивирам повече.А колкото до сантиметрите,които ми каза ЗоРиТу да гледам,а не кг-те....аз не мога така само см да гледам искам и кантара да се размърда.
    А ти какво искаш да постигнеш? Да изглеждаш по - добре или просто да си еди-какви-си килограми? Аз лично нямам против пак да съм над нормата, стига да изглеждам, съответно и да се чувствам добре. От тази гледна точка ти се казва да гледаш сантиметри, а не килограми. 'Щото ти може и да достигнеш заветните кг, които си си наумила, но просто това да не е идеалното тегло за теб, било заради конструкция, едър кокал или нещо друго. И с всичко изписано, просто потвърждаваш позицията ми. Ок, хубаво е, че искаш промяна, правиш нещо по въпроса, но то трябва да е трайно, както вече се повтарям. Ако виждаш, че не е заради храната, ок, значи при минимално застояване, без спорт, пак ще си качваш и съответно трябва така да си организираш програмата, че винаги да ти остава време за спорт. Или ако виждаш, че точно от хляба/газираното или каквото и да е там друго, качваш, значи трябва завинаги да го изключиш от менюто си и да си го позволяваш много рядко, точно като калорийна бомба. А като всички останали и ти гониш бързия резултат. Което за мен, за теб, е неприложимо. Промяната трябва да е завинаги, а не временна. Още повече, че ако от малка си пълна, организма ти е свикнал с това нещо и независимо на колко добра диета си, в момента, в който я преустановиш, той ще се опита да си възвърне старите килограми, защото е бил програмиран да работи на точно онези ти кг. И да, много добре знам какво е, защото в момента, в който се взех в ръце имах за сваляне не 15, не 20, а 40 кг. Не знам дали и колко съм успяла да смъкна от тях, а и не ме интересува особено много. Просто виждам, че се чувствам по - добре като не ям боклуци, както и като спортувам. Да, лишавам се от някои неща и не винаги ми е лесно и приятно. Както вече казах и при мен свалянето се забавя вече и мен това ме дразни, но по - добре бавно и мудно, отколкото бързо и за кратък период. Не те нападам и се надявам да го разбираш, просто ти изказвам странична гледна точка.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    ^Не пия газирано от години,сладко обичам,но не ям всеки ден,хляб ям по 1 филия на ден и то пълнозърнест и пак съм или на едни кг или качвам.Нз на какво се дължи?
    Знам,че трябва спорт и затова ще се захващам и с него и с диета,но не винаги имам врем еза спорт,а и тая учебна година нз на кое да обърна внимание,хем матури,хем бал,хем и малко време за почивка,хем и спорт,ще ми е доста натоварено,но ще се опитам да го съчетая.Знам,че се иска постоянство,но не винаги го имам и там е проблема.

Мега фен Аватара на iiordanova
    Aз прегреших уикенда и днес ми е плодов. Тази седмица се надявам да си наваксам и от към спорт. И се надявам до 15-ти да смъкна някое друго кило. Утре ще се измеря да видя колко съм свалила,ако изобщо съм.

Мега фен Аватара на babity
    ^Не пия газирано от години,сладко обичам,но не ям всеки ден,хляб ям по 1 филия на ден и то пълнозърнест и пак съм или на едни кг или качвам.Нз на какво се дължи?
    Знам,че трябва спорт и затова ще се захващам и с него и с диета,но не винаги имам врем еза спорт,а и тая учебна година нз на кое да обърна внимание,хем матури,хем бал,хем и малко време за почивка,хем и спорт,ще ми е доста натоварено,но ще се опитам да го съчетая.Знам,че се иска постоянство,но не винаги го имам и там е проблема.
    'Що не си направиш един тест за поносимост към храните? Скъпичко е удоволствието, но поне ще знаеш със сигурност от какво да се лишаваш и усилията ти няма да ти се виждат напразни.

Супер фен Аватара на katericArofl
    Имаш ли инфо за цени и място?

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от babity
    'Що не си направиш един тест за поносимост към храните? Скъпичко е удоволствието, но поне ще знаеш със сигурност от какво да се лишаваш и усилията ти няма да ти се виждат напразни.
    Ако говориш за Вега тест ,не смятам че помага,защото една позната с много повече кг от мен си го направи и уж свали някой кг личеше си,а сега дори е по дебела от преди.Вместо да давам 80лв за това,по-добре да си направя хормонални изследвания.

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Може да имаш и здравословен проблем... смисъл, не да си болна или тн, а да имаш някакъв проблем, от който не можеш да свалиш.
    Отиди на диетолог, колкото и смешно да звучи... ако наистина искаш нещо, ще опиташ по всички здравословни! начини. Иначе вегатест можеш да си направиш и за 30 лв от оферта в сайтовете за колективно пазаруване.

Пъмп ит ъп е много ефикасно, миналото лято го правех през ден и съм доволна от резултатите.

Голям фен Аватара на eminemfenka
    Така и аз започвам 90 дневната..

Цяло лято свалям,качвам - качвам ..
    Само с 90 дневната нещата си идват на място.
    Та вашия режим как е? Смисъл към колко ви е закуска,обяд и вечеря?
    Аз спя до късно и лягам късно и незнам дали ще е проблем?
    ла-ла-ла

Град
    ~В сТрАнАтА нА чУдЕсАтА <3
    Цитирай Първоначално написано от HolyShit
    Цитирай Първоначално написано от Milly4
    HolyShit можеш ли да ми препоръчаш някаква диета за сваляне на мускулна маса?
    Не се гаври с мен
    Напълно сериозно ти говоря
    Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?
    Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Привет. Днес ми беше плодов, като си позволих и малко ядки. На гладно направих нормалното Pump it up : the ultimate dance workout, а сега сигурно ще се пораздвижа малко с тае-бо и обръч. Сантиметрите при бедрата се махат малко по малко - за мен това е важното. За 2 дни съм минус половин сантиметър . Чувствам се супер, а не като тлъста палачинка, както в началото
    Препоръчвам ви книгата "Тина и половина" - на мен ми беше особено интересна не само защото е за едно момиче, което започва 8ми клас като мен, а и защото е 80 кг и се опитва по всякакви начини да отслабне, но накрая намира верния път - чете се на един дъх и е много увлекателна
    Love is everything!

Сутринта не се чувствах, много добре за това си продължих с 90дневната. Цял ден нямам сили за нищо и едвам ставам от легло, надявам се да не е от диетата, но си направих много вкусен ориз и продължавам с нея, дано утре имам сили за фитнеса.
    З: праскова
    О: ориз с 1 филия
    След обед тъй като обядвах много рано изядох 4 сини сливи
    В: половината от обяда

Супер фен Аватара на HolyShit
    Не се гаври с мен
    Искаш да свалиш мускулна маса ли ?

Град
    Не се гаври с мен
    Искаш да свалиш мускулна маса ли ?
    Да.
    Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?

Причина ?

Град
    ^^Имам малко нужда да сваля. От преди съм тренирала гимнастика,няколко години танци, през по-голямата част от които ме караха да правя акробатични глупости , за кратко време пилатес, и най-вече около 3 години, даже повече, тенис. И съм натрупала МАЛКО излишна мускулна маса.

Минилата година по неволя направих голема грешка в продължение на 3-4 месеца,какво правих и какво се случи:

-Тренировки с тежести по около 2 часа интензивно и още 30-40 минути кардио почти всеки ден (поне 6 пъти в седмицата)
    -Хранех се малко и не се възтановявах добре
    -Не пресмятах какво правя и не се бях замислял

Резултатът:

-Сваляне на солидна мускулна маса
    -Стрии
    -Отпусната кожа(сеш се,месата ;d)
    -Изглеждах горе-долу добре,но ако докоснеш ръката ми беше като пяна
    -Изглеждаше малко по-грозно

И това все още след една година го оправям и имам напредък,но не съм се справил напълно,до другото лято може би.Ръката ми сега е по-голяма,на допир горе-долу го докарва,ама има к'во да се желае.Смятай и си прави изводи дали е хубаво да губиш мускулна маса. А това,че си качила мускулна маса как го разбра,ходи ли да се мериш и ако да,по какви методи ?

Град
    Не беше нужно да се меря, то се вижда.

П.С. Като ти видях резултатите се отказах, не искам стрии, нито отпусната кожа И така съм си добре

Град
    София
    HolyShit, кардиото което си правил 6 пъти в седмицата с какво е навредило? Това са сърдечни тренировки, най-малкото от кардиото (взимам за пример тичане) ще свалиш тлъстинките и отпуснатата кожа няма да я има . Иначе аз правя също 6 пъти в седмицата , по 45-60 минути и сега мускулите на краката са ми много по-стегнати, но още имам излишна кожа (която е като увиснала - мазнини) в този участък и залагам на кардио
    Love is everything!

Цитирай Първоначално написано от SladkaZagadka
    HolyShit, кардиото което си правил 6 пъти в седмицата с какво е навредило? Това са сърдечни тренировки, най-малкото от кардиото (взимам за пример тичане) ще свалиш тлъстинките и отпуснатата кожа няма да я има . Иначе аз правя също 6 пъти в седмицата , по 45-60 минути и сега мускулите на краката са ми много по-стегнати, но още имам излишна кожа (която е като увиснала - мазнини) в този участък и залагам на кардио
    Навредили са тренировките + кардио,точната дума не е "навредели" , а по-скоро съм ПРЕТРЕНИРАЛ..Не се възтановявах добре,ядох малко..Появиха се стрии(няма измъкване после) и кожата се отпусна,грозно е на допир,сега вече съм по-добре разбира се,това е в следствие на една година тренировки + хранителен режим и още не съм го оправил (кожата) напълно,за стрии да не говорим,а сега какво остава за някое момиче,дето не знае как да тренира и да се храни..

Град
    София
    HolyShit, при балансирано хранене и кардио 6 пъти в седмицата какво би се случило на човек като мен? Аз виждам, че имам още тлъстинки и се опитвам чрез Пъмп ит ъп, джогинг , въже и още доста видове кардио дейности да намаля обиколката най-вече на бедрата си. Но дейност като тичането какъв ефект има - първо отслабващ, а после като няма какво повече - стягащ?
    Love is everything!

Винаги може да загубиш мазнини и мускулна маса,зависи колко тичаш и с как се възтановяваш,преди тренировка най-добре е да ядеш мазнини (+протеин) ,за да гориш тях,но пък при мене(дето се занимавам с тежести) нещата стоят различно,защото ми пада силата без въглехидрати..

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Добре, искам да ви попитам нещо.
    За да отслабнем с... 1 кг да речем, с колко калории трябва да намалим менюто си?
    Четох, че 1 кг се е равнявал на 7700 калории... следователно, ако намаля дневния си прием с 500 калории за около 2 седмици трябва да съм свалила тоя 1 кг... а отделно и като тренирам през ден, също трябва да допринася, нали?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си