- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.3
Не знам защо всички го препоръчват през ден...аз миналото лято го правих през ден и ефекта беше съвсем малък,а го правих 2 месецаПървоначално написано от FreshJuice
Да не кажа и незабележим ... А пък с Пъмп Ит Ъп (всеки ден) за 10 дена вече видимо има разлика,да видим и метъра какво ще покаже в неделя
![]()
Според мен си го прави всеки ден,не знам да има проблем от това.![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Тити,ясно е,че и килограмите са важни,но ти искаш да сваляш бързо (или поне с такова впечатление съм останала) ... Преди пак беше на 90 дневната и я спря,защото започна да задържаш,вместо да сваляш ... После беше на друга и (по спомен) пак за това я спря.Трябва ти постоянство,а не постоянно сменяне на диети![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Първоначално написано от SlowDownBaby
Слоу,браво!И аз днес го правих същото Пъмп ит Ъп,за което говориш и направо беше адски изтощително
![]()
ПС:Все още нищо не съм яла,на чайове съм.А другите Лунуващи как сте?![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
А ти какво искаш да постигнеш? Да изглеждаш по - добре или просто да си еди-какви-си килограми? Аз лично нямам против пак да съм над нормата, стига да изглеждам, съответно и да се чувствам добре. От тази гледна точка ти се казва да гледаш сантиметри, а не килограми. 'Щото ти може и да достигнеш заветните кг, които си си наумила, но просто това да не е идеалното тегло за теб, било заради конструкция, едър кокал или нещо друго. И с всичко изписано, просто потвърждаваш позицията ми. Ок, хубаво е, че искаш промяна, правиш нещо по въпроса, но то трябва да е трайно, както вече се повтарям. Ако виждаш, че не е заради храната, ок, значи при минимално застояване, без спорт, пак ще си качваш и съответно трябва така да си организираш програмата, че винаги да ти остава време за спорт. Или ако виждаш, че точно от хляба/газираното или каквото и да е там друго, качваш, значи трябва завинаги да го изключиш от менюто си и да си го позволяваш много рядко, точно като калорийна бомба. А като всички останали и ти гониш бързия резултат. Което за мен, за теб, е неприложимо. Промяната трябва да е завинаги, а не временна. Още повече, че ако от малка си пълна, организма ти е свикнал с това нещо и независимо на колко добра диета си, в момента, в който я преустановиш, той ще се опита да си възвърне старите килограми, защото е бил програмиран да работи на точно онези ти кг. И да, много добре знам какво е, защото в момента, в който се взех в ръце имах за сваляне не 15, не 20, а 40 кг. Не знам дали и колко съм успяла да смъкна от тях, а и не ме интересува особено много. Просто виждам, че се чувствам по - добре като не ям боклуци, както и като спортувам. Да, лишавам се от някои неща и не винаги ми е лесно и приятно. Както вече казах и при мен свалянето се забавя вече и мен това ме дразни, но по - добре бавно и мудно, отколкото бързо и за кратък период. Не те нападам и се надявам да го разбираш, просто ти изказвам странична гледна точка.Първоначално написано от titinkaa
^Не пия газирано от години,сладко обичам,но не ям всеки ден,хляб ям по 1 филия на ден и то пълнозърнест и пак съм или на едни кг или качвам.Нз на какво се дължи?
Знам,че трябва спорт и затова ще се захващам и с него и с диета,но не винаги имам врем еза спорт,а и тая учебна година нз на кое да обърна внимание,хем матури,хем бал,хем и малко време за почивка,хем и спорт,ще ми е доста натоварено,но ще се опитам да го съчетая.Знам,че се иска постоянство,но не винаги го имам и там е проблема.
Aз прегреших уикенда и днес ми е плодов. Тази седмица се надявам да си наваксам и от към спорт. И се надявам до 15-ти да смъкна някое друго кило. Утре ще се измеря да видя колко съм свалила,ако изобщо съм.
'Що не си направиш един тест за поносимост към храните? Скъпичко е удоволствието, но поне ще знаеш със сигурност от какво да се лишаваш и усилията ти няма да ти се виждат напразни.Първоначално написано от titinkaa
Ако говориш за Вега тест ,не смятам че помага,защото една позната с много повече кг от мен си го направи и уж свали някой кг личеше си,а сега дори е по дебела от преди.Вместо да давам 80лв за това,по-добре да си направя хормонални изследвания.Първоначално написано от babity
Може да имаш и здравословен проблем... смисъл, не да си болна или тн, а да имаш някакъв проблем, от който не можеш да свалиш.Първоначално написано от babity
Отиди на диетолог, колкото и смешно да звучи... ако наистина искаш нещо, ще опиташ по всички здравословни! начини. Иначе вегатест можеш да си направиш и за 30 лв от оферта в сайтовете за колективно пазаруване.
Пъмп ит ъп е много ефикасно, миналото лято го правех през ден и съм доволна от резултатите.![]()
Така и аз започвам 90 дневната..
Цяло лято свалям,качвам - качвам ..![]()
Само с 90 дневната нещата си идват на място.
Та вашия режим как е? Смисъл към колко ви е закуска,обяд и вечеря?
Аз спя до късно и лягам късно и незнам дали ще е проблем?![]()
ла-ла-ла
Напълно сериозно ти говоряПървоначално написано от HolyShit
![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Привет. Днес ми беше плодов, като си позволих и малко ядки. На гладно направих нормалното Pump it up : the ultimate dance workout, а сега сигурно ще се пораздвижа малко с тае-бо и обръч. Сантиметрите при бедрата се махат малко по малко - за мен това е важното. За 2 дни съм минус половин сантиметър . Чувствам се супер, а не като тлъста палачинка, както в началото![]()
Препоръчвам ви книгата "Тина и половина" - на мен ми беше особено интересна не само защото е за едно момиче, което започва 8ми клас като мен, а и защото е 80 кг и се опитва по всякакви начини да отслабне, но накрая намира верния път - чете се на един дъх и е много увлекателна
Love is everything!
Сутринта не се чувствах, много добре за това си продължих с 90дневната. Цял ден нямам сили за нищо и едвам ставам от легло, надявам се да не е от диетата, но си направих много вкусен ориз и продължавам с нея, дано утре имам сили за фитнеса.
З: праскова
О: ориз с 1 филия
След обед тъй като обядвах много рано изядох 4 сини сливи
В: половината от обяда![]()
Искаш да свалиш мускулна маса ли ?Първоначално написано от Milly4
Да.Първоначално написано от HolyShit
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
^^Имам малко нужда да сваля. От преди съм тренирала гимнастика,няколко години танци, през по-голямата част от които ме караха да правя акробатични глупости, за кратко време пилатес, и най-вече около 3 години, даже повече, тенис. И съм натрупала МАЛКО излишна мускулна маса.
Минилата година по неволя направих голема грешка в продължение на 3-4 месеца,какво правих и какво се случи:
-Тренировки с тежести по около 2 часа интензивно и още 30-40 минути кардио почти всеки ден (поне 6 пъти в седмицата)
-Хранех се малко и не се възтановявах добре
-Не пресмятах какво правя и не се бях замислял
Резултатът:
-Сваляне на солидна мускулна маса
-Стрии
-Отпусната кожа(сеш се,месата ;d)
-Изглеждах горе-долу добре,но ако докоснеш ръката ми беше като пяна
-Изглеждаше малко по-грозно
И това все още след една година го оправям и имам напредък,но не съм се справил напълно,до другото лято може би.Ръката ми сега е по-голяма,на допир горе-долу го докарва,ама има к'во да се желае.Смятай и си прави изводи дали е хубаво да губиш мускулна маса. А това,че си качила мускулна маса как го разбра,ходи ли да се мериш и ако да,по какви методи ?
Не беше нужно да се меря, то се вижда.
П.С. Като ти видях резултатите се отказах, не искам стрии, нито отпусната кожаИ така съм си добре
![]()
HolyShit, кардиото което си правил 6 пъти в седмицата с какво е навредило? Това са сърдечни тренировки, най-малкото от кардиото (взимам за пример тичане) ще свалиш тлъстинките и отпуснатата кожа няма да я има. Иначе аз правя също 6 пъти в седмицата , по 45-60 минути и сега мускулите на краката са ми много по-стегнати, но още имам излишна кожа (която е като увиснала - мазнини) в този участък и залагам на кардио
Love is everything!
Навредили са тренировките + кардио,точната дума не е "навредели" , а по-скоро съм ПРЕТРЕНИРАЛ..Не се възтановявах добре,ядох малко..Появиха се стрии(няма измъкване после) и кожата се отпусна,грозно е на допир,сега вече съм по-добре разбира се,това е в следствие на една година тренировки + хранителен режим и още не съм го оправил (кожата) напълно,за стрии да не говорим,а сега какво остава за някое момиче,дето не знае как да тренира и да се храни..Първоначално написано от SladkaZagadka
![]()
HolyShit, при балансирано хранене и кардио 6 пъти в седмицата какво би се случило на човек като мен? Аз виждам, че имам още тлъстинки и се опитвам чрез Пъмп ит ъп, джогинг , въже и още доста видове кардио дейности да намаля обиколката най-вече на бедрата си. Но дейност като тичането какъв ефект има - първо отслабващ, а после като няма какво повече - стягащ?
Love is everything!
Винаги може да загубиш мазнини и мускулна маса,зависи колко тичаш и с как се възтановяваш,преди тренировка най-добре е да ядеш мазнини (+протеин) ,за да гориш тях,но пък при мене(дето се занимавам с тежести) нещата стоят различно,защото ми пада силата без въглехидрати..
Добре, искам да ви попитам нещо.
За да отслабнем с... 1 кг да речем, с колко калории трябва да намалим менюто си?
Четох, че 1 кг се е равнявал на 7700 калории... следователно, ако намаля дневния си прием с 500 калории за около 2 седмици трябва да съм свалила тоя 1 кг... а отделно и като тренирам през ден, също трябва да допринася, нали?