- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.3
Браво супер резултат!
И аз се надявам на подобен, много ме мотивира, а и моите кг са почти същите. А пъмп ит ъп всеки ден ли го правеше?
и пак да си задам въпроса:От магазина кашуто правено ли е нещо, от къде да си взема сурово?
Аз си взимам от Кауфланд![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Днес менюто е:
З-праскова
О-салата краставици и домати и половин консерва царевица
В-кучаново зеле с ориз
+ и аз от Кауфланд или от ЛидлПървоначално написано от katii
@Parte Ами правих ги през ден защото ми казаха че организма ми ще свикне с натоварването и т.н ..
![]()
Ходих да се напазарувам от Кауфланд и утре почвам сериозно с храната , утре ми е ...Хм , за да го кажа на ваш език - ВИСОКО-БЕЛТЪЧЕН, ВИСОКО-ВЪГЛЕХИДРАТЕН, ВИСОКО МАЗНИНЕН ДЕН![]()
Хаха кой като теб![]()
Какво мислиш да си правиш за ядене?Първоначално написано от HolyShit
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
А бе храната ми няма нищо общо с 90 дневната,ама карайАко ви опиша едно мое меню когато ям сериозно ще се уплашите,щото само за закуска ям колкото вие ядете за 3-4 дена
![]()
Сигурни смеЯ все пак сподели едно примерно меню ?
Момичетаа (и момче - Холишит). В началото си бях поставила цел - да стана като едно момиче. В краката. За мен е най-важно там да свалям, в бедрата, в прасците. Та ... всъщност това са две момичета, които за мен са "идеали". Пускам снимки на мен, а после и на тях и ще ви помоля вие да ми кажете горе-долу постигнала ли съм това, което искам и трябват ли ми още тренировки и диети. За тези, които ще питат - всяка снимка я намирам за различна, на една излизам по-слаба, на друга - по-пълна и затова слагам толкова много .. не мога да преценя и сложих 100 снимки :d
П.П. Понеже тия снимки са с дънките на 1 фр като бях в тях и.. ако някой е виждал такъв модел да казва от къде![]()
Ето:
в момента аз:http://i55.tinypic.com/2ngu63a.png
каква искам: http://i55.tinypic.com/ixt4l3.jpg / http://i52.tinypic.com/1248nxj.jpg
две различни момичета са
Love is everything!
Според мен си по-слаба дори и нямаш нужда от никакви диети.![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Според мен са ти много добре! Може би само малко повече трябва да поработиш за вътрешна част, за да станат като момичето на първата снимка от дясно, въпреки че то може и от друго да са и така, а не от упражненияИли пък при теб може да е същото, ако си с по тесни дънки
![]()
Значи когато ядох сериозно , до горе-долу края на Юни(Юли/Август нема апетитПървоначално написано от katii
) едно примерно меню за закуска ми е следното:
-100 грама овесени ядки или трици
-1 ябълка
-4 яйца в тигана с висококалорично масло (62 гр мазнини в 100 грама)
-50 грама сурови ядки
-100 грама пилешко
-400 грама кисело краве мляко (от магазина де)
-150-200 грама кашкавал или 150-200 грама извара
Здравейте. Искам да сваля малко от корема, на диета съм, правя упражнения, но не знам какви точно, за да сваля САМО него.
Слагам снимка -> http://www.prikachi.com/images/518/3730518J.jpg
Съжалявам, че е размазана само нея имам.
И кои храни са благоприятни са стомаха? Ще съм ви мн благодарна ако ми помогнете.
fff faling .
Извинявай, но корема ти е уникаленДаже бих казала,че и аз искам такъв. Нямаш нужда от диети, просто си прави коремни преси за да го поддържаш!
HolyShit ЛОЛ!И колко качи за 1 месец ?
Преди се хранех по-малко,от както почнах да се храня така за 2 месеца +8 кг![]()
Ами бравоНе за друго, питах те понеже моя приятел също иска да качи кг. Ходи на фитнес, яде си, но не става
Правеше си някакъв шейк с банан,мляко и още някакви неща, но ги забравих.
Менюто ми за днес:
З: Фреш
О: 1 Варена царевица и малко парченце кекс![]()
В: Малко салата и за десерт малка ябълка![]()
И сега чай за отслабванеколко върши работа нз, но поне е хубав
![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
O, не! Тъпче си се, ама пустия му ген.. де да бях и аз така![]()
Знам ги аз тия пичовеИ като го питаш к'во яде вика "ами закуска прорускам по принцип,обяд квото има сготвено и вечерта или нищо или някоя салата" и пича вече преяжда
Метни му мойта закуска и това по 3 пъти дневно да видим няма ли да качи
![]()
Нееееее! Сериозно, яде си доста и то от всичко, но просто много трудно качва! Както и да е, темата не е за товаМерси все пак за менюто.
Твоята закуска вЕрно ще ми е за няколко денаПървоначално написано от HolyShit
![]()
Иначе,евала на хора като теб,които знаят к'во точно им трябва или не им трябва (според зависи дали искат да качват или да свалят)![]()
Аз също се научих да си познавам организма и дори след 2-те бири и малко днес + цацата съм сигурна,че утре ще съм с минус или в най-лошия случай ще задържа![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Хора отово имам въпрос. Тъй като аз не мога да изключа изцяло олиото от менюто си по-добре ли е да го заменя със зехтин?
^Зехтинът е много по-полезен от олиото,така че иска ли питане![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.