- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.3
Не забравяй, че тялото само изгаря на час по около 60 - 70 ксал, зависи от метаболизма ти... затова яжте често, така се забързва метаболизма и следователно се горят повече калории.![]()
...хора,храненето не е математика! не е нужно да се хващате за всяка калория и да се вманиачавате до крайности. всеки човек има индивидуални енергийни нужди,които зависят много фактори (двигателна активност,активна телесна маса,етц) да не говорим,че има огромно значение какви точно храни ще консумирате(...има разлика,и то немалка дали ще поемете 300 кал.във вид на пържола,вафла или ябълки-усвояват се по нееднакъв начин)
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
ама не, ти принципно си имаш определен калориен баланс, примерно аз, ако не правя нищо, изгарям 1400 калории - демек мога да поемам толкова, без да напълнеяПървоначално написано от SladkaZagadka
а отделно ако спортувам, се отслабва
Можеш да приемаш толкова без да пълнееш на килограми,ама със същите калории можеш и спокойно да си омазниш![]()
мхм,с 1 400 калории има огромна опасност да заприлича на мастодонт ...особено ако все още посещава предучилищната...Първоначално написано от HolyShit
![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Не можеш да разбереш,ама нищо,ще ти го обясня простичко-ВАЖНО Е ОТ КЪДЕ ИДВАТ КАЛОРИИТЕПървоначално написано от Glamour92
![]()
Някой да обясни за овесените ядки. Полезни ли са? Как ги ядете? Кога е препоръчително да се хапват (предполагам сутрин) ?
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Мaцкиииииии .. и ХолиШит .. днес се включвaм в темaтa официaлно ! Имaм дa свaлям достa килогрaми, постaвилa съм си зa цел сегa дa смъкнa поне 10 .. дa нaпрaвя мaлкa почивкa .. и после пaк 6-7-8 .. 10 .. до където стигнa ;Д
В моментa много съм си нaрушилa хрaнителния режим и вярвaм, че ще търпя критикa зa него :Д ( Нямaм aпетит просто) .. Нaдявaм се със спорт и прaвилен хрaнителен режим дa постигнa добри резултaти
В крaя нa деня ще се отчетa![]()
Оффф,направо ми се гади вече от темата - само за калории говорите/пишете ...Отвратително е!Май наистина ще зае*а темата и ще оставя някой друг да я пуска и поддържа
Разбирам всички да имате за сваляне по 15+ кг. ама повечето имат по няк'ви мижави 3-5кг. и тръгват да си броят калориите ... Не знам к'во да кажа простоВсъщност знам,но по-добре да замълча
По темата:Днес мисля най-после да си направя една стабилна салата от зелеОт 3 дена се каня да го направя и мисля,че е крайно време вече ...
По някое време може и диня да хапна,а за вечеря - не знам,зависи дали с другите ще ходим някъде да хапнем или ще си стоя вкъщи
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Здравейте, момичета! Да ви се похваля - от много време ви чета, но от току - що реших да направя нещо за тялото си, както всички вие правите. Свалих си Pump It Up, видях го по - назад в темата и сега в момента се лигоча заедно с клипчето. В момента съм 53 - 54кг., но искам да стана 50, или по - скоро да сваля леко палазките и корема и малко от вътрешната страна на бедрата. Ще ви държа в течение и може и да задавам въпроси, понеже вие по цял ден пишете за това и сигурно знаете повече от мен.
Успех и на вас и на мен![]()
Първоначално написано от 3oPuTy
Леееко съм съгласна ;дд аз например имам около 10тина кила че нещо мнооого съм ги надвишила ;( Висока съм 169 и на кила съм 72 даже не 10 а 13 ;хх
Only I can Live forever ----> Harry Potter <3 It's never over ;( <3 !!!
Daniel Radcliffe, Emma Watson and Rupert Grint MANIAK <3 <3 <3
![]()
А да момичета,к'во щях да кажа,хапвам си сега 100 грама спагети ръжени (сурово теглени) + 100 грама сирене и после ще ям 3 яйца ЗАЕДНО С ЧЕРУПКИТЕ и ще пиша отзиви![]()
3oPuTy, никой не брои калории според мен, просто стана дума за калориен баланс, етц. Не можеш да отречеш, че съществува такова нещо и за отслабващия е важно ПРИБЛИЗИТЕЛНО да знае колко храна да поема.
//преди като ядях по 1700-800 калории и спортувах и се чудех що не отслабвам, еми колкото и да отричате, има математика в отслабването, не е казано да броиш до последния грам, ама горе-долу поне
тва не е заяждане с'я. ако някой реши.![]()
Jaune,ако се върнеш назад с няколко страници ще видиш,че от поне 4-5 дена в тая тема се говори само за калорииИмам причина да ги пиша тия неща ... Друг е въпроса,че по-новите няма да схванат с к'ъв умисъл го казвам
![]()
3oPuTy е права,и мен ме дразни това за калориите.
Тука сме 3-4 момичета дето имаме за сваляне повече от 10кг ама не сме тръгнали да броим калории,както правят другите дето имат да свалям 4-5кг.![]()
ЗдравейтеДнес ми е първия воден ден от 90-дневната и откакто съм станала (преди около 2 часа) не съм гладна изобщо... дано да продължи така. Стискайте палци и успешен ден на всички
![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
FreshJuice
ще го изкараш,не мисли за храна и всичко ще е Ок.
Аз и преди съм спазвала диетата и първия воден мина много успешно,щом аз издържах дето обичам да ям,значи и ти ще го изкараш.![]()
FreshJuice Успех!Колко свали до сега ?
Иначе аз преди 2 часа хапнах малко овесени ядки. Корема ми е ужасно подут, понеже съм в мц и въобще не съм гладна. Дано след като мине да съм свалила още някой килограм![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
И за мене е абсурдно чак да ставаш толкова дребнав да си броиш всяка калорийка..когато знам,че нещо е калорично,обикновено поглеждам колко калории има в съдържанието и си го разпределям,не го изяждам цялото.
Добре де,по принцип и аз съм против това с броенето на калориите,но понеже искам да се образовам малко () може ли някой да ми обясни по колко калории на ден трябва да се приемат ? Защото найстина ми стана интересно това,че ако приемам по 400 ккал на ден,ще ги горя с Пъмп Ит Ъп .. (та на въпроса,просто искам да знам по колко калории се приемат ?
)
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
здравейте аз сам сестрата на милена (sh0k0ladchee)
* (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
- ее пак ще дават филм на ужасите
Йоанка,знаем коя си.Няма нужда да пишеш по няколко пъти.Помолих те преди време да си направиш личен профил,а не да пишеш от този на сестра ти,защото на повечето от нас ни става тъжно и гадно като видим,че някой друг е писал от нейния.
SlowDownBaby, Формула за изчисляване на калорийния минимум при жени: 655 + (9.6 X тегло в кг) + (1.8 X височина в см) - (4.7 X възраст в години) =? (BMR - basic metabolic rate в ккал.)
При мен е към 1370 . Ии аз едва ли приемам по толкова на ден, а и спортувам - надявам се на още резултати![]()
Днес въглехидратен.
З: малини
О: сладолед + няколко вафлички и 2 бонбона![]()
В: салата и филийка хляБ
Love is everything!