.
Затворена тема
Страница 57 от 61 ПървиПърви ... 747535455565758596061 ПоследнаПърви
Резултати от 1 401 до 1 425 от общо 1513
    Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Не забравяй, че тялото само изгаря на час по около 60 - 70 ксал, зависи от метаболизма ти... затова яжте често, така се забързва метаболизма и следователно се горят повече калории.

Супер фен Аватара на Glamour92
    ...хора,храненето не е математика! не е нужно да се хващате за всяка калория и да се вманиачавате до крайности. всеки човек има индивидуални енергийни нужди,които зависят много фактори (двигателна активност,активна телесна маса,етц) да не говорим,че има огромно значение какви точно храни ще консумирате(...има разлика,и то немалка дали ще поемете 300 кал.във вид на пържола,вафла или ябълки-усвояват се по нееднакъв начин)
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Супер фен Аватара на HolyShit
    Изчислете BMR и следете ккал..

Супер фен Аватара на Jaune
    Цитирай Първоначално написано от SladkaZagadka
    Е, по логиката "Каквото и да ядеш,ако си поела повече калории,отколкото изгаряш винаги ще напълнееш. " , аз трябва да приемам по 400 ккал на ден, защото толкова се изгарят средно с Пъмп ит ъп, тичане и тн ...
    ама не, ти принципно си имаш определен калориен баланс, примерно аз, ако не правя нищо, изгарям 1400 калории - демек мога да поемам толкова, без да напълнея
    а отделно ако спортувам, се отслабва

Можеш да приемаш толкова без да пълнееш на килограми,ама със същите калории можеш и спокойно да си омазниш

Супер фен Аватара на Glamour92
    Цитирай Първоначално написано от HolyShit
    Можеш да приемаш толкова без да пълнееш на килограми,ама със същите калории можеш и спокойно да си омазниш
    мхм,с 1 400 калории има огромна опасност да заприлича на мастодонт ...особено ако все още посещава предучилищната...
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Цитирай Първоначално написано от Glamour92
    Цитирай Първоначално написано от HolyShit
    мхм,с 1 400 калории има огромна опасност да заприлича на мастодонт ...особено ако все още посещава предучилищната...
    Не можеш да разбереш,ама нищо,ще ти го обясня простичко-ВАЖНО Е ОТ КЪДЕ ИДВАТ КАЛОРИИТЕ

Мега фен Аватара на mynichka
    Някой да обясни за овесените ядки. Полезни ли са? Как ги ядете? Кога е препоръчително да се хапват (предполагам сутрин) ?
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Мaцкиииииии .. и ХолиШит .. днес се включвaм в темaтa официaлно ! Имaм дa свaлям достa килогрaми, постaвилa съм си зa цел сегa дa смъкнa поне 10 .. дa нaпрaвя мaлкa почивкa .. и после пaк 6-7-8 .. 10 .. до където стигнa ;Д

В моментa много съм си нaрушилa хрaнителния режим и вярвaм, че ще търпя критикa зa него :Д ( Нямaм aпетит просто ) .. Нaдявaм се със спорт и прaвилен хрaнителен режим дa постигнa добри резултaти

В крaя нa деня ще се отчетa

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Оффф,направо ми се гади вече от темата - само за калории говорите/пишете ... Отвратително е!Май наистина ще зае*а темата и ще оставя някой друг да я пуска и поддържа
    Разбирам всички да имате за сваляне по 15+ кг. ама повечето имат по няк'ви мижави 3-5кг. и тръгват да си броят калориите ... Не знам к'во да кажа просто Всъщност знам,но по-добре да замълча

По темата:Днес мисля най-после да си направя една стабилна салата от зеле От 3 дена се каня да го направя и мисля,че е крайно време вече ... По някое време може и диня да хапна,а за вечеря - не знам,зависи дали с другите ще ходим някъде да хапнем или ще си стоя вкъщи
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Здравейте, момичета! Да ви се похваля - от много време ви чета, но от току - що реших да направя нещо за тялото си, както всички вие правите. Свалих си Pump It Up, видях го по - назад в темата и сега в момента се лигоча заедно с клипчето. В момента съм 53 - 54кг., но искам да стана 50, или по - скоро да сваля леко палазките и корема и малко от вътрешната страна на бедрата. Ще ви държа в течение и може и да задавам въпроси, понеже вие по цял ден пишете за това и сигурно знаете повече от мен.
    Успех и на вас и на мен

Повече от фен Аватара на starr21
    Град
    Radcliffe country :***
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Оффф,направо ми се гади вече от темата - само за калории говорите/пишете ... Отвратително е!Май наистина ще зае*а темата и ще оставя някой друг да я пуска и поддържа
    Разбирам всички да имате за сваляне по 15+ кг. ама повечето имат по няк'ви мижави 3-5кг. и тръгват да си броят калориите ... Не знам к'во да кажа просто Всъщност знам,но по-добре да замълча

По темата:Днес мисля най-после да си направя една стабилна салата от зеле От 3 дена се каня да го направя и мисля,че е крайно време вече ... По някое време може и диня да хапна,а за вечеря - не знам,зависи дали с другите ще ходим някъде да хапнем или ще си стоя вкъщи

Леееко съм съгласна ;дд аз например имам около 10тина кила че нещо мнооого съм ги надвишила ;( Висока съм 169 и на кила съм 72 даже не 10 а 13 ;хх
    Only I can Live forever ----> Harry Potter <3 It's never over ;( <3 !!!

Daniel Radcliffe, Emma Watson and Rupert Grint MANIAK <3 <3 <3

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lu...sl39o1_250.gif
    http://28.media.tumblr.com/tumblr_lu...sl39o2_250.gif

Цитирай Първоначално написано от mynichka
    Някой да обясни за овесените ядки. Полезни ли са? Как ги ядете? Кога е препоръчително да се хапват (предполагам сутрин) ?
    Да,сутрин,ама ще ти е дооооста трудно,освен ако не си мазохист

А да момичета,к'во щях да кажа,хапвам си сега 100 грама спагети ръжени (сурово теглени) + 100 грама сирене и после ще ям 3 яйца ЗАЕДНО С ЧЕРУПКИТЕ и ще пиша отзиви

Супер фен Аватара на Jaune
    3oPuTy, никой не брои калории според мен, просто стана дума за калориен баланс, етц. Не можеш да отречеш, че съществува такова нещо и за отслабващия е важно ПРИБЛИЗИТЕЛНО да знае колко храна да поема.
    //преди като ядях по 1700-800 калории и спортувах и се чудех що не отслабвам, еми колкото и да отричате, има математика в отслабването, не е казано да броиш до последния грам, ама горе-долу поне

тва не е заяждане с'я. ако някой реши.

Град
    Jaune,ако се върнеш назад с няколко страници ще видиш,че от поне 4-5 дена в тая тема се говори само за калории Имам причина да ги пиша тия неща ... Друг е въпроса,че по-новите няма да схванат с к'ъв умисъл го казвам

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    3oPuTy е права,и мен ме дразни това за калориите.
    Тука сме 3-4 момичета дето имаме за сваляне повече от 10кг ама не сме тръгнали да броим калории,както правят другите дето имат да свалям 4-5кг.

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    Здравейте Днес ми е първия воден ден от 90-дневната и откакто съм станала (преди около 2 часа) не съм гладна изобщо... дано да продължи така. Стискайте палци и успешен ден на всички
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    FreshJuice
    ще го изкараш,не мисли за храна и всичко ще е Ок.
    Аз и преди съм спазвала диетата и първия воден мина много успешно,щом аз издържах дето обичам да ям,значи и ти ще го изкараш.

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    FreshJuice Успех! Колко свали до сега ?

Иначе аз преди 2 часа хапнах малко овесени ядки. Корема ми е ужасно подут, понеже съм в мц и въобще не съм гладна. Дано след като мине да съм свалила още някой килограм
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Супер фен Аватара на bloodymirror
    И за мене е абсурдно чак да ставаш толкова дребнав да си броиш всяка калорийка..когато знам,че нещо е калорично,обикновено поглеждам колко калории има в съдържанието и си го разпределям,не го изяждам цялото.

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Добре де,по принцип и аз съм против това с броенето на калориите,но понеже искам да се образовам малко ( ) може ли някой да ми обясни по колко калории на ден трябва да се приемат ? Защото найстина ми стана интересно това,че ако приемам по 400 ккал на ден,ще ги горя с Пъмп Ит Ъп .. (та на въпроса,просто искам да знам по колко калории се приемат ? )
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Град
    Разград
    здравейте аз сам сестрата на милена (sh0k0ladchee)
    * (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *

Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
    - ее пак ще дават филм на ужасите

Град
    Йоанка,знаем коя си.Няма нужда да пишеш по няколко пъти.Помолих те преди време да си направиш личен профил,а не да пишеш от този на сестра ти,защото на повечето от нас ни става тъжно и гадно като видим,че някой друг е писал от нейния.

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    SlowDownBaby, Формула за изчисляване на калорийния минимум при жени: 655 + (9.6 X тегло в кг) + (1.8 X височина в см) - (4.7 X възраст в години) =? (BMR - basic metabolic rate в ккал.)

При мен е към 1370 . Ии аз едва ли приемам по толкова на ден, а и спортувам - надявам се на още резултати

Днес въглехидратен.
    З: малини
    О: сладолед + няколко вафлички и 2 бонбона
    В: салата и филийка хляБ
    Love is everything!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си