.
Затворена тема
Страница 7 от 61 ПървиПърви ... 345678910111757 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 1513
    Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ядки и то САМО сурови може да хапвате през плодовия ден,но не повече от 100 грама за целия ден.Освен това хапването на ядки се брои за едно отделно хранене.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    Опа нищо то така или иначе паучито ми съсипа деня но като четох не пишеше нищо за ядките...благодаря че ми каза обещавам тук пред вас че вече няма да имам прегрешения ако направя такова Djenka (понеже е от Русе и ми е приятелка) ще ме набие

Град
    Я по-добре да те подгони с някоя сопа,а ти да бягаш за да се спасиш Хем ще се наплашиш и няма да правиш други грешки,хем и двете ще поспортувате

Град
    Русе
    Ами ако мързелът й не се обади ще е много полезно страхотна идея

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Яяя, какви планове праeвите за мен? Ако е да бия CherryBell13 .. навита съм!!

Град
    Русе
    така ли бе еми ако ще те накара да се размърдаш и аз съм съгласна

Повече от фен Аватара на sunnnnnnnn
    Град
    in ur mind
    ох от утре и аз започвам диета, но се чудя 90 дневната или някакъв мой си режим .. някои по-опитен би ли ми предложил какво да хапвам ..примерно каква да ми е закуската , обядът и т.н

купила съм си чай за отслабване 'инхуа слим'' и крем на дева ..(розовият) отделно един антицелулитен на регал... сутрин през ден ходя да тичам 30 минути .. : ))

ще се опитам да бъда по-редовна в темата , за да си споделяме резултати

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от sunnnnnnnn
    ох от утре и аз започвам диета, но се чудя 90 дневната или някакъв мой си режим .. някои по-опитен би ли ми предложил какво да хапвам ..примерно каква да ми е закуската , обядът и т.н

купила съм си чай за отслабване 'инхуа слим'' и крем на дева ..(розовият) отделно един антицелулитен на регал... сутрин през ден ходя да тичам 30 минути .. : ))

ще се опитам да бъда по-редовна в темата , за да си споделяме резултати
    На каква цена са кремът на Дева и чая ?

Град
    ~В сТрАнАтА нА чУдЕсАтА <3
    ^От къде мога да си взема тоя чай "инхуа слим" и хубав ли е на вкус ?
    Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?
    Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    in ur mind
    Ами кремът на дева го взех за 5,50 а чая 9,20
    (пакетчетата са доста, но се пие преди хранене до 3 пакетчета на ден) аз ще пия по 2 max.. вътре има здравословно хранене направено като таблица
    едно нещо много ме учуди .. пишеше :
    шоколад - не се позволява
    газирано - умерено

според мен трябва да е обратното...

а ти на каква диета си
    ?

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    И аз мисля да започна 90-дневната,поне се яде всичко и няма да се изкушавам с други неща.

Град
    in ur mind
    аз го купих от аптеката.. аз му свикнах но първият път ми беше много гаден на вкус .. не го подслаждам ..

преди не го пих много редовно но от утре почвам

Град
    in ur mind
    titinkaa ти от утре ли започваш 90 дневната? Супер, ако е така ще сме заедно
    ти какво мислиш да хапваш защото аз си нямам на идея все още

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Понякога много се изнервям като ви чета мненията значи....в диетата пише,че паниран кашкавал МОЖЕ да се яде ! Никъде не пише,че не може да е с олио,или в тефлонов котлон,пък и какво от т'ва един ден в седмица малко пържено не е кой знае какво.
    Пък още повече ме дразни тва за бананите и гроздето.По хубаво да изядеш някоя баничка за закуска ли,вместо 2 банана или 2 чепки грозде...не ви разбирам бе хора,то е добре да сте стриктни,ама чак пък толкова...... На мен лично ми е все тая,във белтъчения ден си правя паниран кашкавал с олио,и бъркани яйца отново с олио...
    И пържени картофи могат ли да се ядат изобщо в който и да е ден,защото не съм яла пържени картофи почти два месеца и вече ще полудея
    Преди малко карах колело 2 часа и половина направо ми се взе здравето,не си чувствам краката
    Не знам кой беше попитал,но крема на Дева е около 5-6 лева...Шоколадчето ми го беше препотъчала.............
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Град
    Пловдив
    titinkaa ти от утре ли започваш 90 дневната? Супер, ако е така ще сме заедно
    ти какво мислиш да хапваш защото аз си нямам на идея все още
    Ами мисля да е от утре,но нз на обяд кво да ям,развали ни се готварската печка и няма как да си готвя,трябва все супи да ям.А иначе утре може да ям за закуска диня,защото друг плод няма в нас,на обяд салата и яйца със малко сирене в тефлоновия тиган,а за вечеря или пак яйца или някво месо.

Град
    in ur mind
    miminko, на мен 90 дневната ми се вижда най-богата на всички неща от които организмът има нужда
    Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото

Град
    in ur mind
    titinkaa , а ти спазваш ли това че вечерята трябва да е половината от обяда ? и аз мисля да ям яйца и салатка ,но се чудя колко яйца? ти колко ще ядеш ?

Град
    in ur mind
    оо упражненията на cindy са много хубави.. миминко цялото клипче ли издържаш ?

момичета вижте

Правила за хранене в диетата на Енджи Касабие
    В другите менюта включете храна, която да се ограничи до 1200 калории дневно.
    Пийте много вода, преди хранене пийте чаша вода.
    При събуждане изпийте 2 чаши вода. После на всеки кръгъл час 1 чаша вода. Тази последователност ще засили отслабването.
    Не забравяте, че след всяко посещение на тоалетната също пийте чаша вода, съветва д-р Касабие.
    Ако при стрес сте хапнали сладко, не се депресирайте, направете 30 коремни преси и сладкото ще бъде изгорено.
    Не ограничавайте храни, ограничете количеството и не забравяйте да се храните по 5 пъти на ден :
    Закуска в 8 и 10 часа
    Обяд – 12 часа
    Следобедна закуска – 16 часа
    Вечеря – 19 часа.
    Не хапвайте след 19 часа, пийте само вода.

Град
    Пловдив
    titinkaa , а ти спазваш ли това че вечерята трябва да е половината от обяда ? и аз мисля да ям яйца и салатка ,но се чудя колко яйца? ти колко ще ядеш ?
    Понякога го спазвам,но не винаги.Ми 3 яйца ще ям.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    От понеделник започвам за пореден път 90-дневната.
    Напоследък много се прегрешавах и реших да я прекъсна.
    За сега само спортувам всеки ден.
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Град
    in ur mind
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    От понеделник започвам за пореден път 90-дневната.
    Напоследък много се прегрешавах и реших да я прекъсна.
    За сега само спортувам всеки ден.

ох и аз съм така
    утре я започвам за 100000004903940 път.. :ДДД

миминко , аз като направя частта за краката , направо прескачам там където е за корем ..не знам някак странни са ми онези с гиричките
    pump it up повече ми допада

Град
    in ur mind
    miminko на колко си години ако не е тайна

Град
    Цитирай Първоначално написано от SlowDownBaby
    Понякога много се изнервям като ви чета мненията значи....в диетата пише,че паниран кашкавал МОЖЕ да се яде ! Никъде не пише,че не може да е с олио,или в тефлонов котлон,пък и какво от т'ва един ден в седмица малко пържено не е кой знае какво.
    Пък още повече ме дразни тва за бананите и гроздето.По хубаво да изядеш някоя баничка за закуска ли,вместо 2 банана или 2 чепки грозде...не ви разбирам бе хора,то е добре да сте стриктни,ама чак пък толкова...... На мен лично ми е все тая,във белтъчения ден си правя паниран кашкавал с олио,и бъркани яйца отново с олио...
    И пържени картофи могат ли да се ядат изобщо в който и да е ден,защото не съм яла пържени картофи почти два месеца и вече ще полудея
    Преди малко карах колело 2 часа и половина направо ми се взе здравето,не си чувствам краката
    Не знам кой беше попитал,но крема на Дева е около 5-6 лева...Шоколадчето ми го беше препотъчала.............
    Така това се отнася за мен та поне да отговоря ... Банани и грозде си ям редовно,но по принцип не се препоръчва.
    Пържените неща също не се препоръчват.
    Нооо това,че не се препоръчват,не означава,че не могат да се ядат ... Все пак зависи от това,колко бързо искаме да постигнем резултат!
    За пържените картофи е същото Картофи се ядат в деня с бобовите и варивата и може да ги ядеш тогава,но не се препоръчва ако искаш по-бързи резултати
    Миминко,намали въглехидратите,наблегни на салатите и предполагам,че ще ги свалиш тия 2-3 килограма
    Ако можеш да кажеш някакво примерно меню за да придобием представа горе-долу,какво ядеш в момента.Така може би ще ни е по-лесно

Град
    Хммм ... До колкото се сещам беше много слаба,нали?!А сигурна ли си,че имаш въобще к'во да сваляш
    Хапвай си същото,но намали малко порциите например Във фитнеса наблягай на кардиото.А ако имаш инструктор може и да му поискаш някой съвет
    Дааа,знам,че не помогнах много,но очаквах малко по-проблемно меню
    Ако пиеш алкохол може да го спреш за известно време,защото и той доста спомага за плюсовете в килограмите

Град
    in ur mind
    miminko, храниш се нормално

моля ви някой да ми обясни как да си сменя аватара че полудях кво ли не пробвах
    знам че не е тук мястото но виждам че миминко е модератор и сигурно ще ми обясни :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си