- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Помощ ! Ефикасна диета! Бързо!
Здравейте ! Искам да ви попитам за диета с максимално сваляне на килограми трябва ми диета , с която да сваля 5 килограма за 1 седмица . Ходя доста и карам колело вкъщи , но това със сигурност не е достатъчно. Ще ви бъда благодарна !
Даваш много ... и пак е малко ! ТОВА Е ЛЮБОВТА
За една седмица искаш да свалиш 5 килограма-невъзможно. Сещайте се малко по-рано бе хора.
I'm beautiful in my way....
Фотосинтеза.
Пет килограма за седмица са много, невъзможно е да ги свалиш за толкова кратко време.
Е аз питам ако някой знае ! Дори да са 3, 5 - 4 пак ми върши работа!
А след това да станат +5,нали?!![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Възможно е, но дали си струва да си стресираш така младия организъм?Карай го на плодове и зеленчуци, яко спорт и потене и ще свалиш 3-4 кила..
Ако си решил да караш, прави го разумно ВИНАГИ! Оценявай своя и чуждите животи!
"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))
След това ще се ограничавам . miminko ако знаеш как кажи ! Моля ви
![]()
![]()
Знам ,че за 1 седмица няма да сваля 4 5 като ям само плодове и зеленчуци . Затова питам за нещо ефикасно !
Опитай се да се потиш максимално, за да изхвърлиш течности, яж повече салатки и плодове. Всяко движение е полезно! Няма да те критикувам, но другите са прави, че никак не е полезно!
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Прави сте , но аз продължавам да търся такава диета и дано някой да ми помогне
Благодаря ти Dollystar ако никой не предложи нищо ще се опитам така , а в крайна сметка няма да ям нищо и ще стане !
Все пак не ви карам на сила да ми давате диети . Организма си е мой и натоварвам него не вашите !
Мисля ,че много хора свалят излишните кила точно толкова бързо и като съм сигурна ,че след това ще ям много умерено и ще ги запазя защо да не пробвам такава диета
Но ми трябват няколко варианта за да избера този който мисля ,че ще бъде най - лесен
^Защо си мислиш, че ядене на 2 кофички кисело мляко на ден, е лесно?
Аз лично познавам много хора ,но техните диети не ми допадат, а и аз обясних ,че след това мога да ги задържа .
Аз не съм казала ,че е лесно , но за да постигна това , което искам няма да стане с вълшебна пръчица
Ако килограмите се сваляха лесно и бързо едва ли щеше да има пълни момичета и момчета ...
Щяла да яде умереноАма,моето момиче,то след подобна диета с умерено хранене само ще си върнеш килограмите ... След подобни гладувания и резки промени в тялото е необходимо ЗАХРАНВАНЕ,в продължение на поне седмица-две и чак тогава можеш да започнеш да ядеш умерено!
А като толкова искаш да не те критикуват се научи да използваш Гуугъл и сама да си търсиш отговорите на въпросите,които те вълнуват ...![]()
Прави каквото знаеш, надявам се ако свалиш килограми, после да не си ги върнеш, ако не и двойно...![]()
Не те подстръкавам към нищо, но лично аз като почне да ми се върти такава цел в главата по цял ден живея на цигари, кафе и евентуално нещо за хапване колкото се може по-леко... Но това си е моя начин за спешно сваляне на 2-3 килограма, иначе има и един чай Майчин лист- Сена, който е за очистване и може да пииваш вечер, сутрин резултата е 30мин. в тоалетната. Ментовия чай също е добър за отводняване.
А вие драги съфорумички вместо сега да ми критикувате мнението се поставете в нейната ситуацияВсеки иска да изглежда максимално добре на плажа !
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Пробвай Японското чудо! И за една седмица ще стане нещо все пак.
Не желая да те обиждам, но глупава ли си, че питаш още, след като ти казаха по-горе няколко пъти "повече ПЛОДОВЕ и ЗЕЛЕНЧУЦИ"![]()
![]()
![]()
![]()
Това е достатъчно! Защото ще ходиш до тоалетната много, ще си прочистиш доста организма и доста ще свалиш, особено в корема! Затова, вместо да просиш още, си раздвижи мозъчните клетки и започни да ядеш
това!
По 4 пъти на ден(4-тото ти е следобедната закуска), като някога си правила, като малка.
Айде,успех!![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Dollystar,тя едва ли днес е разбрала,че по някое време през лятото може да отиде на море,например ...Цяло лято е имала на разположение да се хване в ръце и да свали ненужните килограми.Друг е въпроса,че явно мързела й е бил по-голям от желанието.Все пак едва ли тия 5кг. са се появили ей така от нищото преди ден-два ...
![]()