- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Много съм слаб-Помощ
Винаги съм се питал защо съм толко слаб.Накрая разбрах че докато майка ми е била бремена е пушила.И се питам дали има начин да надебелея в момента тежа 43-45 не съм се мерил скоро.Благодаря предварително !Височина 1.65-68 и съм 96 набор.
ами аз се опитвам да отслабна, но нямам голяма воля и качвам килограми .. примерно спя до 12 ям чак в 16 и то страшно многооо и после почвам баничкии .. салаткии към 22-23 часа .. и така
Това не е причина да си слаб. Според мене дори няма нищо общо. Иди при личният си лекар и се консултирай с него.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Може да започнеш някаква програма от фитнес за покачване на маса ... другия вариант е да ядеш като невиждал и когато не ти се яде ,докато има ядене![]()
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Е не трябва да се тъпчеш прекалено много.По принцип нормално е да се приемат по 2000кал за жени и 2500кал за мъже на ден.А със спортуване разбира се, може да оформиш тялото си.
Но ти всъщност не посочи възраст, височина...![]()
Да,кажи възраст и височина.
Но щом се притесняваш толкова много - посъветвай се със специалист.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Посъветствай се със специалист.
Иначе ако искаш да качиш килограми, е лесно, яж т.нар. Джънк фууд - Мак Доналдс, КФС и подобни неща. С тях бързо се пълнее.
И все пак, дай години и височина.
Аз ще си дам мойте години и височина,17 година,170 г/д тежа 60 килца....Пробвъл съм се да напълнея,но нестава....Мисля че е от метаболизма ....
Като минеш пубертета ще се оправиш. Сега растеш, организма ти още се развива, нормално е. Един съвет-не се тъпчи, както някои ти препоръчаха!
Ходи на фитнес и си намери диета за качване на килограми. Иначе ще си съсипеш тялото и сигурно след 10год ще си свиня, с проблеми с холестерола.
Не мисля, че има връзка с това, че майка ти е пушила по време на бременността. И моята е пушила, когато е била бременна с мен, но не съм 20 кила с мокри дрехи.
Консултирай се с лекар да ти наложи диета за покачване на маса. Друг е въпросът ако не ти се яде.
А междудругото аз познавам едно момиче, което колкото и да се тъпче, пак си е 40 кила. Така че всичко това е много относително.
BladeDancer
Music gives soul to our hearts, and wings to our thoughts.
Това е въпрос на ген никога няма да можеш да надебелееш![]()
;[
И аз съм 175см и 50 кила, но не се оплаквам, съвсем нормално е, кво толкова се тревожиш
Имам една приятелка със сходен проблем, но не смятам, че ще можеш да напълнееш. Наистина си е до ген тая работа. Можеш да започнеш да тренираш нещо или нещо подобно, така сигурно поне ще изглеждаш по-едър, но не ми се вярва да качиш кой знае какво, колкото и да ядеш...
Roma locuta. Causa finita.
Аз имам същият проблем.На 15 съм висок съм 1.65 и тежа 50кг.Започнах ВВД(Високо Въглехидратна Диета) и си поставих за цел да ям през 3 часа.Също така започнах да тренирам на лостове,защото също така съм нисък за възрастта си.Само да кажа,че тренирам от има няма 5-6 месеца и когато почнах бях 1.52 42кг в момента съм 1.65 50кг.Така че според мен не бързай да се тъпчеш с разни простотии.Това до някаква степен е въпрос на ген,а и преди да си навършил 20 години не може да очакваш някакъв голям резултат.След 18 години,вече започва тялото ти да се оформя и тогава идва времето за маса.Затова моят съвет е да спортуваш и въобще да не слушаш хората,които ти казват да се тъпчеш.Всичко е въпрос на ген и години.
Поздрави!
"Death is not the greatest loss in life. The greatest loss is what dies inside while still alive. Never surrender."
— Tupac Shakur
+Първоначално написано от TheTinyMasterOfEvil
ама..17 санта за половин година?!?!?!?!![]()
Ами не точно 17,към 10 някъде.Защото личната карта я вадих миналата година в края на февруари и там пише 1.52см.Аз тренирам от 4 април и в момента съм 1.65.Така че,пак ще се повторя:Спорувай!Спортът е здраве!
П.С
До theeye770:
Не се обиждай,вероятно си допуснал грешка от бързане,но от 1.52 на 1.65 са 13,а не 17см.
Поздрави!
"Death is not the greatest loss in life. The greatest loss is what dies inside while still alive. Never surrender."
— Tupac Shakur
Е от днеска ще си търся лостове някъде :Д Ако ще и вкъщи ще си забуча, ама 1.68 няма да остана!!!![]()
Не е казано,че трябва да са лостове.Може да е всякакъв спорт.Няма никакво значение.Аз избрах лостове,защото искам да съм здрав,да тренирам някакъв вид спорт и междувременно да правя релеф и да раста на височина.![]()
— Tupac Shakur
Храни се НОРМАЛНО и СПОРТУВАЙ!![]()
Love is like the wind, you can't see it but you can feel it
![]()