- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На 14 съм и нямам цикал , а приятеля ми иска секс ??
олеле майко... отчайваш ме, наистина![]()
Момиченцата в темичка явно са на мнение ,че щом ги е хванало червеното течение са годни за разплод.
Авторке ,споко ,действай и да не ти пука. Фактът ,че те привлича ,е показателен ,че си готова. Даже си има и плюс - няма как да забременееш. Мхм.
Защото те затапих и не можеш да ми отговориш?Първоначално написано от theeye770
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Първоначално написано от NomNomNom
![]()
Самочувствието ти идва в повече
A ти kakвo мислиш,чe oзнaчaвa kaтo ти дoйдe?Ako мислиш нeщo рaзличнo oт 'гoтoвa зa рaзплoд' грeшиш...щoтo тoчнo твa си e...k'вo дa ти kaжa...aмa виe вярнo всe eднo сe гoвoри нa стeнaПървоначално написано от Auriss
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
abe Nюt0н ,я ме sвеtnи кво точно се опита да ми кажеш ?
И ако може на кирилица, българи сме .
П.С : Имаш ЛС.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
не, защото не мога да пиша на човек, който не може да чете!!!Първоначално написано от NomNomNom
Как го заключи?Първоначално написано от theeye770
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
О М Г ?!?!?!??!Първоначално написано от Auriss
Вие, хора, БИОЛОГИЯ ПО ДЯВОЛИТЕ НЕ УЧИТЕ ЛИ?! ДА! Когато на една жена и дойде, значи физически е готова за разплод! Това, че твойта глава приема мензиса като "ее..някфа кръв там дето тече ма не се знае що" не означава, че фактически е така![]()
![]()
![]()
с ключ ? дъъ...Първоначално написано от NomNomNom
thank you...Първоначално написано от theeye770
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Око, много си оригинална.
Мисля, че имаш нужда от секс.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
аз и от пушка имам нужда ама..![]()
Ъх ? Че на теб ей-така ли ти тече ? В подобни ситуации е препоръчително да се прегледаш при доктор.
И така и не разбрах и аз - гръм ли ще я порази ,адските псета ли ще я погнат ,Медуза ли ще й хвърли мазен поглед ,кво ще се случи ?
Май отдавате прекалено голямо значение на лютеницата
Kakъв e пътят нa твoятa "лoгиka"?Първоначално написано от NomNomNom
да, най-вероятно ще я удари гръм, а след това, ще разбере, че е заченала THE NEW BABY JESUS...Първоначално написано от Auriss
...нeщo ти имaПървоначално написано от Auriss
Когато го извървиш ще разбереш.Първоначално написано от krokkrok
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
на теб пък нищо ти няма. Само дето кървиш
Няма нищо лошо NomNomNom,само ,че ,защо да бърза?Едно 14 год ,не е готово да прави секс ,защото е дете !!!След 2 дни ще пуска тема "Бременна ли съм" .Пример- моята братовчедка е на 13 и е правила секс с някакав си ,той и вика "аре без презерватив ,че нямам" и познай ,след 2 седмици и купувам тест ,че ми реве ,че ни е дошло.Защо да не изчака ,трябва да е в крак с модата 13-14 год ,да се ебът и да се хвалят ?Първоначално написано от NomNomNom
Авторката ,ако все пак си решила да правиш секс ,прочети малко за сексуалната култура![]()
love is gone!
Тея деца вече ще се чук^т по млади и от циганите....Повярвайте ми има разлика от това да го направиш на 14 и на 18 ... !!!!Не си причинявайте това ще съжелявате![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Вие па кво им се връзвате на тия оръфлеци? Те - прости, че се занимават с глупости, вие - че им отговаряте. Принцесо рано ти е, Природата си го е измислила. Няма нещо в човешкото тяло, което да не е направено по най-добрия възможен начин. Ако не друго това са толкова години еволюция! Щом нямаш цикъл-не си годна за разплодт.е. не ти е време да правиш секс(а това, че хората сме направили така, че жените да не зачеват всеки път е друга работа)!
Яжте вафла "Мура", за да ви порасне носа !