.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 72 от общо 72
    Голям фен Аватара на Dyany10000
    Град
    София , Бели Брези
    Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    Щом нямаш менструация значи природата не иска още да правиш секс.
    +10000
    Славься, Отечество наше свободное,
    Дружбы народов надёжный оплот!
    Партия Ленина—сила народная
    Нас к торжеству коммунизма ведёт!

Ех, ты, Волга, мать река!
    Широка и глубока!

И аз съм на 14.. водя полов живот, но на мен ми дойде още в 5 клас, тъкмо бях навършила 12г. Моя съвет е да изчакаш, самият ти организъм не е готов, а приятелят ти ако те обича и държи на теб, и е наясно с половата система на една жената НЯМА ДА ПОЗВОЛИ да направеш това.. така че прецени си дали е редно или не ВСЕ ПАК ЖИВОТА СИ Е ТВОЙ ! :P :P
    :*:*:*

Супер фен Аватара на fuckme
    изчакай да ти дойде - щом нямаш цикъл, не си готова още. най - много да си докараш здравословни проблеми и да останеш безплодна. ако приятеля ти е толкова загорял - направи му свирка да мирне.

Цитирай Първоначално написано от theeye770
    Цитирай Първоначално написано от princesata002
    Искам го... и на въпроса дали ме възбужда .. ДА !
    и кво като те възбужда?то и аз на 10 брад пит много ме възбуждаше ма не съм му се хвърляла на врата...цикъл нямаш още а секс ще правиш... МАЙКО МИЛА!
    Божее ако и се прави да правии бе бате.. кво майкосвате немога да разбера.. Гаранция ти давам, че при точно определени условия на нейната възраст като си била и ако не си имала цикал - така могат да се случат нещата, че така как викаш майко мила да си билаа толкова влюбенаа и едно друго, че да пуснеш и ти - така, че не говори такива работи - шо незнаеш кой какво чувства, кво мисли и що е решила да прави секс на такава възраст.. Самоо говорите без да мислите. И не ми казвай само, че на нейната възраст не би го направила, камоли ако нямаш цикал - сега говориш едно - в друга ситуация - директно би пуснала! И найстина няма нужда да ми казваш - как не е така - шото найстина незнаеш кви ситуаци има - къде примерно да кажеме ходиш години с момчето мечта за тебе - обичата те, гледа те, поркрепя те едно друго - и примерно е красив и ти прави живота приказка - и от вътре да кажем ти идва.. квоо ше напраиш - ше ти се иска и тогава кво - ше кажеш майко милаа аз съм на 14 и нямам цикъл.. Аман от мненя без кааапка мисъл вложена - па за разбиране да не говорим.!

П.С. Аз също не съм за сексва в ранна възраст, но ако има истински - красиви отношеня и ако си струва и ако момичето го иска - в това лошо НЯМА!
    Хората.. Те винаги ще говорят нещо зад гърба ти. Дай им поне нещо хубаво за което да говорят!

Re: ...

няма да збаркам ако е с него , поне така мисля
    Доста обедителни думи,че искаш точно с него.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

тии добре ли си бе момиче.. където и да гледам на 12-13-14 правят секс.. мислят си го тая работа за детска игра.. Божееееее .. та ти си още на 14 а той 17 не е с детски акъл като тебе ще те използва и готово... на ваще години си играехме с кукли а тия идиоти вече мислят за СЕКС вчерашна пикла щяла да се чука оле олее

Guest
    Цитирай Първоначално написано от IceColDmaN
    Искам го... и на въпроса дали ме възбужда .. ДА !
    и кво като те възбужда?то и аз на 10 брад пит много ме възбуждаше ма не съм му се хвърляла на врата...цикъл нямаш още а секс ще правиш... МАЙКО МИЛА!
    Божее ако и се прави да правии бе бате.. кво майкосвате немога да разбера.. Гаранция ти давам, че при точно определени условия на нейната възраст като си била и ако не си имала цикал - така могат да се случат нещата, че така как викаш майко мила да си билаа толкова влюбенаа и едно друго, че да пуснеш и ти - така, че не говори такива работи - шо незнаеш кой какво чувства, кво мисли и що е решила да прави секс на такава възраст.. Самоо говорите без да мислите. И не ми казвай само, че на нейната възраст не би го направила, камоли ако нямаш цикал - сега говориш едно - в друга ситуация - директно би пуснала! И найстина няма нужда да ми казваш - как не е така - шото найстина незнаеш кви ситуаци има - къде примерно да кажеме ходиш години с момчето мечта за тебе - обичата те, гледа те, поркрепя те едно друго - и примерно е красив и ти прави живота приказка - и от вътре да кажем ти идва.. квоо ше напраиш - ше ти се иска и тогава кво - ше кажеш майко милаа аз съм на 14 и нямам цикъл.. Аман от мненя без кааапка мисъл вложена - па за разбиране да не говорим.!

П.С. Аз също не съм за сексва в ранна възраст, но ако има истински - красиви отношеня и ако си струва и ако момичето го иска - в това лошо НЯМА!
    не майкосваме, а спорим, дали е вредно преди да ти дойде цикъла или не е. попитай всеки специалист, лекар, гинеколог и ще ти каже същото!
    а по въпроса - на 13 имах гадже, но повече се интересувах от изпитите, новото даскало, ходех на какви ли не видове спортове и активности..бях доста далече от секса и не исках да го правя дори с тогавашния ми приятел. който също беше на 13-14 и не изглеждаше зле. но друг е въпорса, че имам друго възпитание и ИМАХ ЦИКЪЛ..

"бях доста далече от секса и не исках да го правя дори с тогавашния ми приятел."

Дам била си, а не мислиш ли, че точно това е различното - на нея може просто найстина да и се прави и да го чувства, че сега е момента!? Представи си това няма толкова общо с вазпитанието, камоли с оценките и тн.. Едното не пречи на другото не говоря за авторката и тн - въпроса е принципен това, че на тебе тогава не ти се е правило до толкова, че да пуснеш на тая възраст - кво значи, че трябва всичи да съдиш по това, което е било при тебе и по тове, което си./? Боже ти си си ти и нямаш нищо общо с които и да е друг човек - при всеки всичко е различно няма нужда толкова крайно да казваш кое как тря да е или кое как не трябва да е(само шот според тебе е така) Убеден съм, че има момиче, които са го направили на 13 - влезнали са и в по-елитно училище от твоето и са постигнали повече от теб - и във това лошо не виждам никъде? Годинити.. Годините са проблем, ако едно момиче е маниполирано шот е малко да го направи - ама ако найстина - тя го иска? Лошо за мене няма! Но всеки с мнението си, а твоето мнение - сякаш е най-правилното и безпогрешно..!
    Хората.. Те винаги ще говорят нещо зад гърба ти. Дай им поне нещо хубаво за което да говорят!

Guest
    хаахха объркал си се. никого не съдя и нямам намерения да съдя. просто давам съвет и обсъждам темата дали "ако го правиш преди да ти дойде е полезно".

И също така-пак ти казвам който и гинеколог да питаш ще ти каж че не е полезно да го правиш преди да ти дойде!!! може да си оскати недоразвитите органи до живот!
    все пак въпроса е там. а това на колко години е е съвсем друга тема!

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    Щом нямаш менструация значи природата не иска още да правиш секс.
    Щом нямаш менструация, значи природата иска да правиш анален секс.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho

Щом нямаш менструация, значи природата иска да правиш анален секс.
    И аз това си мисля!

А по ми е интересно, ако нямаш цикъл как ще се овлажниш? Или от това не зависи? Винаги съм се питала. Поне вазелин ползвайте!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

хаахха объркал си се. никого не съдя и нямам намерения да съдя. просто давам съвет и обсъждам темата дали "ако го правиш преди да ти дойде е полезно".

И също така-пак ти казвам който и гинеколог да питаш ще ти каж че не е полезно да го правиш преди да ти дойде!!! може да си оскати недоразвитите органи до живот!
    все пак въпроса е там. а това на колко години е е съвсем друга тема!
    Дам за генеколога съм съгласен !! тука вече си повече от права - за жалост не се бях замислил от тази гледна точка -! Напъълно съм съгласен!

Re: На 14 съм и нямам цикал , а приятеля ми иска секс ??

а приятеля ми иска да правим секс
    На кого му пука кво иска приятеля ти?
    дали може да ми стане нещо ако му пусна ..
    Мда, най-вероятно ще получиш мозъчна херния и ще имаш още една отпушена дупка.
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Поредния кретен. Като иска да бъде с по-малко момиче ще чака. Изобщо нищо не прави. На 14 си. Почакай още 2-3 години. Иначе след време ще съжаляваш. Как може да иска такова нещо от теб. Аз също съм на 14 и като бях гадже с по-голямо момче той ми каза, че ще чака и знае, че неможе да иска такова нещо от момиче на тази възраст. Въпреки, че бяхме заедно за кратко, не бих правила секс с някой, само защото той иска. Кажи му, че ако те обича ще чака. Има хора, които чакат с години. Не прави тази грешка, след време ще съжаляваш. И все пак, ако го правиш нека да е с презарватив. Бебе няма да има, щом нямаш менструация, ама има достатъчно други болести. И не е редно да го правиш преди да ти дойде. Независимо дали той ще ти каже, че е по-яко без, напревете го с презарватив. Аз те съветвам да почакаш и да не се даваш така лесно. Ако на всеки така лесно пускаш. Какъм е пък тоя секс иска от 14 годишно момиче.

Цитирай Първоначално написано от Anonimen05
    Поредния кретен. Като иска да бъде с по-малко момиче ще чака. Изобщо нищо не прави. На 14 си. Почакай още 2-3 години. Иначе след време ще съжаляваш. Как може да иска такова нещо от теб. Аз също съм на 14 и като бях гадже с по-голямо момче той ми каза, че ще чака и знае, че неможе да иска такова нещо от момиче на тази възраст. Въпреки, че бяхме заедно за кратко, не бих правила секс с някой, само защото той иска. Кажи му, че ако те обича ще чака. Има хора, които чакат с години. Не прави тази грешка, след време ще съжаляваш. И все пак, ако го правиш нека да е с презарватив. Бебе няма да има, щом нямаш менструация, ама има достатъчно други болести. И не е редно да го правиш преди да ти дойде. Независимо дали той ще ти каже, че е по-яко без, напревете го с презарватив. Аз те съветвам да почакаш и да не се даваш така лесно. Ако на всеки така лесно пускаш. Какъм е пък тоя секс иска от 14 годишно момиче.
    +1

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Не е и като да си имала възможност.
    Temet Nosce

벨야카

Град
    Варна
    Абе 1 ден ще съжалява! Каквото искаш прави!
    Хората толкова съвети ти дадоха.
    Като толкова иска твоя приятел секс да си намери друга.
    А ако държи на тебе ще трае да го еба в идиота
    "Защо градим огради около гробищата!? Тези вътре немогат да излязат, а тези вън, сами неискат да влизат" !?

и не забравяй най-важното - ПРЕЗЕРВАТИВ !!!!!!!!!
    I got ice in my veins,
    blood in my ice.
    Hate in my heart,
    love in my mind. ------Lill Wayne

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Та ти си още дете! За какъв секс говориш. Самия факт, че още не ти е дошло говори, че си малка. След като прочетох коментарите искам да те пшопитам защо изобщо пусна темата? Ясно е ,че ти си го решила, защо ни питаш тогава?!

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от umri
    Не е и като да си имала възможност.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми