- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Малко тъп въпрос...
абе то в интернет има купища статии как да се предпазим и как ако сме бременни да разберем ама...някои хора четат каквото им харесва :хПървоначално написано от theeye770
не, повечето са на по 12-13 и ги мързи да четат, но се "челастрят" колкото си искат с "човека който обичат" и после "олеле майко"Първоначално написано от step_up_right
![]()
![]()
е аз съм се интересувала и знам повечето за и против...не ми харесва да правя неща за които не съм информирана поне малко...Първоначално написано от theeye770
Хмм има възможност да нямаш дете или да има усложнения ако правиш секс продължително с един човек! напр от 16 до 26 години това са 10 години в които не употребяваш половите клетки и те привикват да излизат навън! По този начин може трудно да се забременее! Но сигурно майка ти се опитва да те накара да не правиш сексвсяка майка се притеснява
![]()
Първоначално написано от lubopiten
Каква е тази глупост
Не съм си и представял, че може да има такова тъпо изказване
По-добре е да прави безразборен секс от 16 годишна ли? Да сменя гаджетата всеки месец
![]()
Ко, ко речи?!?Първоначално написано от lubopiten
![]()
Брат, половите клетки, освен ако си нямал нещо друго предвид, при женското са яйцеклетките. За да ги използва редовно, трябва на година две да ражда редовно, защото това е, за което се използват. А ако останат неизползвани, всеки месец се изхвърлят при мензиса и идват нови, за 10 години по 12 мензиса средно, си прави сметка колко се сменят и няма как да привикнат
какво ще кажеш за циганите?? те и по-рано от 16-17 го правят ама вече имат поколение![]()
Напомни ми, когато денят е смотан и хората се опитват
да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се
намръщя и само 4 за да изправя средния си пръст
и да им кажа да го дуxат!!!
МОМИЧЕ СЪМ!
Първоначално написано от peace95
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Нямах това предвид!!! Казвам го защото знам такъв случай!!!Първоначално написано от sokrat
Обясни, ако обичашПървоначално написано от lubopiten
Как лекар е разбрал, че момичето е правило секс само с един човек?
Или вагината й си има лог файлове с партньорите и продължителността на актовете с тях?
![]()
![]()
![]()
Сигурно познава някоя двойка със стерилитет, само 'дето не знае, че има стерилитет. Шемет....Първоначално написано от sokrat
"Или вагината й си има лог файлове с партньорите и продължителността на актовете с тях?" - Сигурно т'ва ще да е.Обаче к'во правим, ако ползват прокси (презерватив)?
Просто ти е казала крайния резултат без подробности,и изобщо не е лъжа.3 страници к'во толкова умувате?