.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Град
    София

Въпрос относно мъжката възбуда.

Здравейте на всички! :P
    Аз съм момиче и съм на 16 години. Имам сериозен приятел от вече доста време. Имам му доверие и мисля, че дойде време за нещо повече от гушкане, целуване и натискане. Обичам го страшно много и много бих искала някак си да му направя някаква приятна изненада. (Мисля, че знаете за какво говоря.) Въпроса ми е как да подходя, какво да направя като за начало, за да го възбудя. Тук ще се радвам повече момчета да пишат и да ми кажат какво харесват. (Ако това има значение да, девствена съм.)

Благодаря предварително на тези, които първо са си направили труда да ми прочетат темата и смятат да ми отговорят.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Повярвай ми, в момента, в който легнеш до него без блузка, ще е вече превъзбуден до свършване. Особено, ако не го е очаквал. И ако е девствен.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Целувки, прегръдки, натискане ? Друго какво... пък и защо не се оставиш първия път той да действа пръв и бъди сигурна, че само като разбере, че вече си готова ще се възбуди достатъчно

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Гушкай го,целувай го - по врата особено откачат (повечето)! Гали го , няма начин да не усети накъде отиват нещата!И помни , ВИНАГИ С ПРЕЗЕРВАТИВ, да не стане после,ама дали съм бременна,може ли да ми е прехвърлил някоя болест и т.н.!
    Успех и enjoy!
    maDamn

Град
    София
    Благодаря Ви много!

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Майна, имам чувството че тоя форум е хвалбарник... всяка втора пикла се хвали че тия дни ще се изчука с "момчето което много обича" !
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Guest
    доста е дразнещо ако си на сухо от месеци

Град
    София
    ubuntureload щом според теб е така нямаше абсолютно никакъв смисъл да си правиш труда и да ми отговаряш. Ако смятате да ми дадете някакъв съвет - добре, но ако смятате да обиждате всеки и да му обяснявате колко е тъп, просто няма никакъв смисъл.
    I hear you through the symphonic voices of nature.
    The purity I could never doubt.
    They tell me to lie on the grass and observe my saviour.
    The one crucified to the chirping of birds!

Голям фен
    потанцувай му в скута,целувки по врата,прошепни му нещо секси в ухото,леко го хапи или драскай ,ако обича разбира се .хайде успех и без притеснения
    love is gone!

Град
    в Майнатаун, България (близката канавка)
    Целувки по врата и ушите поне на мен ми действа. Потъркай му се малко както се казва. Успех =)
    Ям и Пия, Еба и Бия, Душата в Рая, Хуя до Края!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Майна, имам чувството че тоя форум е хвалбарник... всяка втора пикла се хвали че тия дни ще се изчука с "момчето което много обича" !
    +

А в същото време е на 16 години и изобщо не е прочела малко, за да знае как да възбуди момчето, което обича.

както казаха по-горе, може да му потанцуваш, после го целувай, съблечи го, гали го на всякъде, целувай го навсякъде и после го остави да действа, надали ще откаже

Бавно се насочи с ръцете към панталоните му и той ще се усети

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Цитирай Първоначално написано от NailGunAssasin
    Ако си надарена - Една турска трябва да свърши работа

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Както казаха танцувай му, целувки ала бала драскане с нокти...нежен шепот...после лека полека се снижавай...сваляш му ципа и от там нанатък...трябва сам да се досети какво предстои...
    СТАР НИК housse

Само като му кажеш/покажеш, че си готова и той ще е по-възбуден от всякога, повярвай ми!
    Кефа цена няма!

http://vbox7.com/play:7c6ea88d

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си