[quote="summerflower1"]
Цитирай Първоначално написано от zoi43to
Ами аз лично загубих девствеността си на 19 ,почти 20( което според днешните разбирания е твърде късно) и ако не бях срещнала човекът, с който съм, сигурно и аз щях да чакам първата брачна нощ ... А това за първата брачна нощ (това което се е правило в миналото, а не както е сега- поредната секс вечер) е хубаво като идея , но неприложимо в днешно време.Но при твоя човек е по-скоро заради религията според мен .[/quot]

Да, религията. Но нещата са много субективни. Може да си вярващ и без такива крайни мерки. Това си е нещо, негово. Иска сигурно да си докаже свой работи или нещо подобно- ОК. Но когато се измъчваш едва ли не, защото преди било така, днес-иначе... И аз вече не знам. Само той си знае. Но това се отразява на отношенията ни и мисля да си останем само приятели.
Религия,семейство, като се замисля обаче при момчетата е по-различно (девствеността ) защото примерно при момичетата много лесно може да се разбере ако не е девствено(скъсан химен)=~ девственосста е по-ценна при нас или поне аз така го разбирам , а при момчетата не е така... сложни станаха обясненията ми ама предполагам ме разбра... Секса е важен за една връзка, но не мисля че трябва да я прекратяваш заради това .Поговорете сериозно .Но щом той се измъчва ,значи иска да прави секс но нещо му пречи .Поговорете,опитайте се да правите секс или поне само се натискайте по-често докато той не го пожелае и спре да се дърпа.. Успех