- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как се грижите за кожата си
Хайде в тази тема споделете как се грижите за кожата си - с какво я почиствате, хидратирате, как се борите с пъпките, черните точки и т.н. ... и какъв вид е кожата ви - суха, мазна ...![]()
Кожата ми е нормална, по някога суха
използвам за почистване на гарниер с четчицата .. превя си маски , и домашни и купени.. за пъпките използвам тоник на ивостин.
също и хидратиращ крем на гарниер
това е общо взето , а ти какво правиш?
![]()
![]()
![]()
Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото
Пилинг не използваш ли?!Първоначално написано от sunnnnnnnn
Ако може и да споделяте мнението си за продуктите т.е дали имат ефект или не .. Благодаря![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
а да забравих
и пилинг на лореал .. еми от всичко което използвам съм много доволна
![]()
![]()
Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото
Кожата ми е мазна.
Ползвам измиващ гел на Uriage и ексфолиант на Neutrogena, кремът ми за лице е с фактор 30 и е на Uriage. Чистя си лицето с вода на Биодерма, не всеки ден и с Акне аут лосион. Чат пат и с едно мляко на Виши 3 в 1. Ама рядко. Бочко също ползвам.
Моята кожа е смесена.
Използвам сапун на Акне Аут, понякога лосиона на Акне Аут, ексфолиращ гел на..забравих марката,имам един матиращ крем на Нивеа и един овлажняващ крем на същата марка като гела редувам ги двата. Почиствам си грима с едни кърпички отново на марката на гела,от които съм много доволна. Имам и една маска на Балеа,и Планет Спа,които използвам рядко обаче. Правя си от време на време и домашни маски.
Май е това.
моята е смесена към мазна..![]()
Използвам крем и онова с четката на гарниер, един гел за лице с ябълка на Гарниер. крем на Балея. тоник на една марка, която не й помня името пак с ябълка и си копувам редовно една маска от дм, но пак не помня марката, но е страхотна! Май е това...![]()
Имам смесен тип кожа.Вечер,когато вляза да се къпя,мия лицето си с почистваща пияна,минавам с пшеничени трици,след това мажа със салицилов/лавандулов спирт и мажа с крем нивеа(най-обикновения).Рядко имам проблем с пъпчиците и то седмица някъде преди да ми дойде.![]()
мия се с почистващ гел на Нивея - този, дето се затопля върху мокра кожа, отпушва и почиства порите. После доизчиствам и свивам порите с почистващ лосион на clean&clear и слагам хидратиращ крем на гарниер, спомагащ за премахване на пъпките... тази процедура я почнах от днес, също веднъж - два пъти седмично маска с гела на гарниер 3в1 ии пилинг на My Face. Тоалетното ми мляко е на Билка. досега ползвах само почистващия гел на гарниер, но изобщо не ми действа добре...![]()
Тоник за лице
Крем за лице
Масажи
Добър сън
Много вода
Добро настроение
Тези неща са от голямо значение за кожата и вида й.
alalallala
Сутрин и вечер си мия лицето с докторски сапун на Криспа, измива много добре и грима и няма нужда от тоалетно мляко след него. След това, пак сутрин и вечер, вместо лосион за лице използвам розова вода и обтривам лицето. Сутрин слагам крем Кларина, а вечер крем Витасин. Веднъж в седмицата използвам ексфолиант и слагам маска за лице, и двете от серията с чаено дърво на The Body Shop. Използвам качествена козметика и никога не си лягам с грим. Пия много вода и спя по 6-8 часа на денонощие най-малко.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Аз съм с мазна кожа.
Сутрин и вечер като се прибера се мия с измиващ гел на Виши.
Всяка сутрин преди да се измия нанасям хидратиращ крем, на Ив роше или на Виши матиращ, или бебешки на Хип.
Когато се къпя, тоест три пъти в седмицата, ексфолирам със захар.
Старая се да използвам възможно най-малко козметики, тоест химии, пия много вода, избягвам пържено, сладко и т.н.
Кожата ми е мазна през лятото и нещо като смесена през зимата![]()
Като начало,пъпките преборих със Зинерит и измиващ гел с екстракт от чаено дърво на Regal.Два пъти месечно на козметик.В момента,ако се появи пъпка,я премахвам с една магическа смес - Витасин.Мирише ужасно,но ги премахва буквално мигновенно.
Грижа за кожата ми:
-измиващ гел на Regal с екстракт от чаено дърво(сутрин и вечер,понякога и през деня,ако чувствам кожата си мазна)
-ексфолиант (три пъти седмично) на...мисля,че беше Clean&Clear
-Biodrema Sebium Pore - сутрин и вечер,ползвам го и за основа за грим
От време на време домашни маски с хума и срещу черни точкиКупувам си и понякога маски от ДМ.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
косата ? оправи гоПървоначално написано от brutaLxxbunny
![]()
иначе аз правя главно домашни маски
кожата ми е суха
редовно(сутрин и вечер) я мия с розова вода, става супер гладка
и с едно измиващо гелче пак с розова водаа
Ааа,тя и косата е такаПървоначално написано от elysunny
![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Кожата ми е смесена.
Вечер екфолирам с зеленият гел на Клийн&Клиър(не всяка вечер) и измивам лицето с зеленият тоник на Бабор, койтовърши прекрасна работа и за грима. Намазвам с кремче на Авене и съм готова.
Също пия много вода и не ям боклуци.
Tell me what you want to hear
Something that delight those ears
I'm sick of all the insincere
So I'm gonna give all my secrets away
Аз имам мазна кожа.
Сутрин и вечер си измивам лицето със сапун Imex...понякога с гел на Vichy или един на Билка с краставица и пъпеш.Също понякога слагам матиращ крем на Балеа.Имам и ексфолиант на Garnier.Сутрин нанасям слънцезащитен крем на Avene.
Кожата ми е нормална.. до мазна лятото
Сутрин.. почиствам си лицето с Гарниер Ексфо бръшър.. ДОВОЛНА СЪЪЪМ ! а преди дова ползвах измиващ гел на Клийн & Клиър.. и от него съм доволна
после слагам кремче за матиране на кожата на Евълин..
вечер си трия грима с тоалетно мляко с краставица и мажа със силицилов спирт 1% или ако имам изникнал проблем - пъпка мажа с един БЯЛ КОРЕКТОР на Армита и спя с него)
Requiem for a dream <3
Кожата ми е мазна. Сутрин мия с гел за лице /Balea или Iwostin, зависи какво имам под ръка/ и нанасям Акне аут лосион. Вечер изплаквам обилно с вода и нанасям Bioderma pore refiner. Слънцезащитни кремове нанасям само ако през деня имам излизане- Avene, Bioderma или Eucerine.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Моята е нормална. Няма пъпки, няма нищо. Мия сутрин и вечер с някакъв гел - всеки път си взимам различен (в момента е пяна на Елеа) и после мажа с крем Нивеа.
Кожата ми е смесена. През седмицата си правя домашни маски. Използвам Garnier Pure 3 in 1, почиствам си всяка вечер лицето с измиващата вода- пяна на Elea. Също така всяка сутрин и всяка вечер използвам розова вода за почистване. Понякога използвам крем на Iwostin или La roche.![]()
Ти виждаш нещата и питаш 'Защо?'. Аз мечтая за неща, които никога не са били и питам 'защо не?'
Използвам серен сапун (предписан от дерматолог) сутрин и вечер, нощен крем на Ивостин и ако ми излезе пъпчица я мажа с цинкова маз.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Грижа се много за здравето на кожата си. Използвам най - различни тоници, почистващи и хидратиращи емулсии, кремове. Правя си масаж всеки ден, храня се добре и гледам да спя нормално.
Кожата на тялото хидратирам с хубави душ - гелове и лосиони. Иначе като козметика използвам - Nivea, Garnier, Vichy, Eucerin, Fruttini, Bettina Barty![]()
mom4e sam
Кожата ми е малко суха и чувствителна.
Сутрин използвам:
- измиващ гел
- хидратиращ крем
- розова вода
Вечер:
- тоалетно мляко /гел/ за сваляне на грима или мицерална вода
- дегримьор за очи
- измиващ гел
- розова вода
Два-три пъти седмично - маски и пилинг.
Маските са различни, предимно домашни с бяла хума, растителни масла, розова вода и индийски билки.
Готови маски ползвам предимно на Cattier с розова хума, с масло от карите, екстракт от мента, млечна киселина и алое вера. Ползвам и маската с жълта хума и жожоба.
Използвам и тоалетни трици, редувам и масла от бадем, кокос, жожоба, карите и гроздови семена.
Веднъж седмично си правя и парна баня с домашната сауна за лице, слагам и билки, предимно лайка, мента, лавандула.
По отношение на храната съм много внимателна, храня се здравословно, пия достатъчно течности (или поне се опитвам ;д), приемам мултивитамини, супер храни, пия зелен чай, ментов чай, пресни сокове.