- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ТОВА ПРЕЧИ ЛИ ?
Виж, ние ти даваме съвети, обаче е най-добре да грабнеш един приятел и да се запишете на фитнес. Има доста фитнес инструктури, които могат да ти направят една хубава диета и да ти дадат много полезни съвети. Приемай повечко протеини и виж разни упражнеия в youtube. За паласки мога да ти препоръчам тичането ( ти явно го правиш ), кардиото също, пий повече вода. А един мускул не може да се стегне, ако мускулите покрай него са отпуснати. Затова прави и коремни преси. Упражнение за паласки - лягаш настрани, подпираш се на лакът, изпъваш хубаво краката и повдигаш този, който е отгоре. Това 20ина пъти, после на другата страна и след това 20 коремни преси. Така повтаряш 3 пъти. И по 2 пъти на ден, ако го правиш.. На мен това ми помогна. Но женската и мъжката мускулатура са доста различни все пак.
въпроса не е да свалиш 40 килограма, а да свалиш толкова, колкото са нужни на тялото ти, за да се чувства добре - 10 за 26 дни ми се виждат преееедостатъчно. вземи да спортуваш и салатата я остави така, както си я правиш досега - с времето ще добиеш желаната фигура. с глад нищо не се постига, освен анорексия и/или булимия.
Права си, още малко ще изчистя но ще обогатя диетата си и ще спортувам здраво за да махна всички подкожни мазнини (излишни) след това ще тренирам във фитнеса и ще пия протеини да стана 70кг чиста мускулна маса.. защото съм 170см. и 70кг. ММ са идеални... и догодина се записвам на БОКС![]()
после ще си блъскаш главата и ще се чудиш, защо ти е било толкова важно да ги свалиш тея кг. и ще искаш да си върнеш стария начин на хранене, но организма ти няма да позволява. Аре приятно измъчване и лишаване от всякакви вкусотии. Само ще цитирам един приятел "Имам една душичка и един живот, ще си угаждам докато мога!" Замислете се над тези думи и пак помислете дали е нужно да бъдеш като звездите от списанията за да си ИСТИНСКИ и ЗДРАВ човек! Все пак +10 кг или - е все тая! (лично мнение) И мога да ти кажа, че си направил голяма грешка да свалиш толкова бързо тези кг.
П.П. казвам го, защото съм минала през всичко това и сега всяка една минута се моля да си върна стария начин на хранене нищо, че беше нездравословен! Вече 3ти месец имам страх от храната макар, че си ям това което ми се яде. Не знам помисли си отново не го казвам ей така `щот ми е хрумнало да пиша в някъв си форум ами, защото съм го преживяла. И аз си казвах още малко, още малко другата седмица ще спра, хайде другия месец и така времето летеше аз отслабвах мозъка ми покрай тея диети се изпари и хоп накрая кво можеше и да не съм жива. И сега знам, че ще кажете "ама ние знаем кога да спрем" да и аз знаех ама на... Човек не знае какво ще му се случи. Даже и спорта не е гаранция освен ако не се занимаваш с него цял живот, защото като го спреш и положението става трагично... Лека нощ)))
Значи ще е добре да се храня ЗДРАВОСЛОВНО и да спортувам и пак ще имам хубаво тяло ?
Дори и да не е толкова здравословно. Научи се да разпознаваш сигналите на тялото си. Когато решиш, че си гладен, пийни първо малко вода и ако след 30 мин все още си гладен, просто яж. Каквото ти се яде. Организма ти не печели нищо от това, че го лишаваш от жизненоважни неща. Освен това, последните изследвания на диетолозите сочат, че организма се нуждае и от въглехидрати за сваля. Ако ти се яде сладко - яж, но не 5 кифли, а парче натурален шоколад, ако ти се яде мазно - позволи си половин свинска пържола. Но виж, солта е нещо, от което наистина можеш да се лишиш.
Права си за всичко ! Освен за солта.. Баща ми който има ГОЛЯМ опит в живота ми каза онзи ден (правих си салата но не сложих сол) и той ми каза, че ако не се употребява сол започват да се чупят зъби, кости и така нататък. Разказа ми също, че на времето по корабите е можело да няма всичко друго, но не и сол. Точно в тоя момент нещо не го разбрах, но каза, че ако е нямало сол на един кораб.. дрън, дрън бях се замислила било много лошо, а все пак хората по корабите седят с месеци там. Така, че нито от захарта, нито от солта, нито от олиото, мазното на месото и всичко друго що е за ядене не трябва да се отказвате. ТРЯБВА ДА СЕ ИЗПОЛЗВА В УМЕРЕНИ КОЛИЧЕСТВА! Макар, че например аз когато ям сладко не мога да се спра и дори не ми става тежко, но това е друга тема.
Така че, не се отказвай от нищо но не се храни само с чипсове и пици това е наистина лошо. А и другото е, че една манджа без сол и олио не става за ядене!
Просто явно тялото ти е трябвало да свали само тези 10кг.Първоначално написано от jh97
Повече значи не са ти нужни за сваляне-поддържай си тези и се радвай на резултата
![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Авторе, този сайт определено ще ти е от полза ( http://www.bb-team.org/ ),
а ако имаш въпроси ги задай във форума към него, ще получиш по-добри отговори.![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...