- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Гледате ли Гласът на България
в момента, да обсъждаме какво става
Гледам.
Айде да обсъждаме![]()
И спря да се върти за миг земята..
Водещата хич не ме кефи.... Миро се прави на супер готин и трябва някой да му напомни за старите времена..М.Попова не е кой знай какво за да бъде жури и най-ми допада Маричков.
Първоначално написано от slicky
Съгласна съм, само че водещата (Вики) много ме радва![]()
Trust is like a paper, once it's crumpled, it can't be perfect again.
Женско съм
Ама тя ми се струва,че не уцелва камерата,в която трябва да зяпа.Първоначално написано от crash19
![]()
![]()
И мен Вики не ме кефи като водеща.
Мариана не знам дали става за треньор, обаче ми прави супер голямо впечатление като човек. А честно казано само 1 нейна песен съм слушала.
За сега в изборът на песни и участници, които да ги изпълняват, най-добре се справя Миро.
Кирил Маричков най-много ме кефи, но не ми харесва какви дуели прави и какви песни избира за тях.
А Ивана.. тази вечер ми хареса изборът й.
Наистина Марияна е наистина добър човек.Първоначално написано от xoxi
Вики е много свежаМен Мариана ме кефи...избира хубави песни за дуелите...особено първата
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Първоначално написано от slicky
![]()
Хахаха, прав/а си, ама не винаги става така.
Trust is like a paper, once it's crumpled, it can't be perfect again.
Женско съм
съгласна съм, а самото предаване ми се струва интересно и го гледам когато могаПървоначално написано от slicky
Дам, гледам го![]()
Вики е много сладка обаче има нещо в нея, което ме дразни супер много - държанието й може би или самия говор![]()
МироНе го знам гей ли е, какъв е, обаче е супер сладък
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Може би това как представя изпълнителите,които излизат на сцената,много е фалшиво някак си.Първоначално написано от GossipGirl89
Мен пък Кирил Маричков не ми харесва как оценява,винаги като го попитат кой/коя би избрал казва 'Нямам думи,и 2те ми харесват',или "Тея 2мата/тея 2те все заедно искам да ги гледам' и е доста дразнещо![]()
Той го прави нарочно,за да не боли толкова много загубата...Първоначално написано от DeviL_AsS
И аз не харесвам водещата.Дразни ме,не знам защо.Най-ми допада от журито Кирил Маричков.Миро също става,ама нещо не съм му голяма фенка..
От време на време го гледам.Мариана и Миро не ми харесват като жури,докато Ивана и Маричков са си пълни професионалстиА за Вики-много ми е фалшиво момичето
![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
До колкото водещата е пълна овца. От журито наи-симпатични са ми Кирил и Марияна
Josefine
Black Eyed Peas
2pac
Basketball
Водещата има супер дразнещ глас...нямаше да е зле ако пееха български песни,има толкова добри...
Доста е различно от познатите ни музикални предавания,харесва ми ... По- пречупено е, всеки може да учатва - относно възрастта. Освен това дори на кастингите бяха по-подбрани и нямаше музикални инвалиди
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
Да, гледам го. Малко нагласени работи ми се вижда , но пък става за убиване на времето пък и ги няма тея просташки гаври с участниците както беше в Music Idol и е някак си по приятно за гледане![]()
Когато Фънки в Music Idol ги нареждаше както си трябва, всички се оплакваха, че бил суров и било по-добре да си мълчи.Първоначално написано от DeviL_AsS
Тук пък, когато Маричков се опитва да смекчи работите, било пък много дразнещо. Ама то и зрителите не знаят какво искат.
Какво го рекламираха,то какво се оказа....Отвратителна история.
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall