- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос ;]
Има ли значение какъв цвят е бялото течение ?
Има да .. като се съмняваш питай генеколог![]()
Moto-stunt
Момче съм.. но гаджето ми има бяло течение не жълто и затова питам, защото тя казва, че бялото не е нищо особено като при жълтотоПървоначално написано от DoublePleasure
Всъщност е обратното бялото е нормално , но жълто не е много надежно.. Момченце кажи и да се прегледа няма нищо страшно,защото от такова течение се стига и до трипер!!Пазете се !!
Moto-stunt
Принципно ,ако е бяло лесно може да спре , но пак трябва да иде на гинеколог,защото течението е в следствие на нарушение на вътрешната микрофлора на влагалището. Ако вече е жълтеникаво , кафяво дори и зеленикаво трябва веднагически да се иде на гинеколог!
maDamn
Това казвам, че бялото е нормално, а жълтото не.. пък и без презерватив не сме го правили ..Първоначално написано от DoublePleasure
Браво,но кажи и да не се панира сега ако е малка пр.. 15-16 да отиде до личната си да си земе напрваление и да отиде на гинеколог техните няма да разберат .. бъдете спокойни![]()
Moto-stunt
Бялото течение , ако искаш да знаеш, може да се появи и при девствено момиче! Ако е била на басейн и е имало нещо във водата например. След море също може да се получи , във водава има всичко .Може да е изстинала нещо , на мен ми се случи пролетта , бях понастинала и забелязах такова нещо ,след като се оправих спря! Няма да е зле да се посъветвате с доктор!Няма да ви навреди определено!
maDamn
След като се казва БЯЛО течение , дали е нормално да е розово , синьо или там какъвто цвят е при теб .... този въпрос ме отвращаваПървоначално написано от Freakylol
![]()
Ми какво да ти кажа не съм момиче и не разбирам, но все пак питам и чета много за жените за болестите и т.н. , защото искам да знам повечето неща за разлика от някакви остроумници като тебе който гледат как да се заядат ; ]Първоначално написано от if_cho
Да, има значение какво е бялото течение, трябва да го направиш с оранжев отенък.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Какъвто и цвят да има, ако цапа бельото, задължително трябва да се иде на преглед.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Глупости,всяка жена отделя по една чаена лъжичка течение дневно,най-малко.Нали затова е това овлажняване,да прочиства вагинатаПървоначално написано от marin4itu
Ако има сърбежи,промяна в цвета,мириса или количеството-лекар.
Believe in yourself.
Ами браточката няма такива екстри не му трябва да знаеПървоначално написано от if_cho
Въпреки че тази логика е за малоумни ама...
(Браточка,да не се обидиш нещо,то е вярно че е много логично ама все пак то в днешно време и логиката може да се окаже нелогична...)
>>DjBelev<<