- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- От къде е произлязал човека?
Аз ва създадох! Подчинете ми се!
Добре ще ти се подчиня. Казвай какво да правя?![]()
![]()
![]()
![]()
“Не е важно колко силно удряш. Важно е колко удара можеш да понесеш и да продължиш напред. Така се ражда победата...”
Стига сте срали раздела бе, да ви еба троловете. Само Наденицата остава да се появи и картинката е пълна. Не се ли усещате, че само вие тримата си пишете в 9 от 10 теми ?
Айде направете си 1 тема и си изливайте душевните фекалии тама, изгонихте половината нормални посетители на раздела с простоията си..
Да завладеем форума и да станем модератори!
![]()
Първоначално написано от klimatronik
![]()
Да се ебете в гъза и тримата ми се струва по-хубавия вариант.
Информация за klimatronik
Фен
Общо мнения: 121
[0,00% от всички / 30,25 мнения на ден]
Вие живот нямате ли бе ?
Внимавай! Ще та атакуваме! Аз с помоща на стриит фитнес и ловна тактика. Команндо с помоща божия и библията! Наденицата с империята си от извънземни аннунаци!Първоначално написано от ZipFail
![]()
Ти малко изоставаш!Първоначално написано от ZipFail
Това ,че не пишеш много не означава,че не киснеш във форума
![]()
Хората се раздават на макс...Първоначално написано от ZipFail
Im back...
Съгласна съм с Зипфейл, сериозно спрете, развалихте раздела, нито сте забавни, нито нищо. Поне да спорехте за нещо смислено, не обръщайте внимание на глупостите на Командо и ще се откаже сам.
Спамете ,спамете ... аз ще помогля Хаус за услуга довечера в скайпчето.
Спамете![]()
Ако си мислиш че с бан или забрана ще спечелиш надмощие в спора жестоко си се излъгал приятелю!Първоначално написано от Auriss
“Не е важно колко силно удряш. Важно е колко удара можеш да понесеш и да продължиш напред. Така се ражда победата...”
Ше спя с всички модератори и ше изтрия целия форум, ако не направите една дискусия, в която да не се биете кой повече го сърби егото.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Първоначално написано от NomNomNom
![]()
Im back...
Струва ли си?Първоначално написано от NomNomNom
Бог във всички е едно - провайдърите са различни.
Е то момичето ще си цъка оргазми и ще се кефи ( е ако модераторите не са дърва, а най-вероятно саПървоначално написано от RagioL
) па току виж, взела че пробутала и идеята!
Im back...
а на бас че ако лапнеш БАНана няма да те чуем повече а?Първоначално написано от commando1
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Хапчетата ти пич,да не си забравиш да си пиеш хапчетата!Първоначално написано от gandalfepi4
![]()
А така. Бравос , кюфте, веднъж да сме на едно мнение.Първоначално написано от TheMightyNadenica
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Щом те влече действай. Няма лошо.Първоначално написано от NomNomNom
Бог във всички е едно - провайдърите са различни.