- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Смешни случки с непознати
Не знам колко е смешна, ама наскоро бяхме седнали с две приятелки на една пейка и си хрупахме чипсИ по едно време до нас дойде някво цигане, на около 7-8 години. И вика "Како може ли чипс " на приятелката в средата, която го държеше. И тя му каза "Не" и в същия момент цигането така рязко грабна чипса, че ни изкара ангелите и на трите
И ние възмутени станахме и се запътихме към чешмите, и по едно време видяхме някъв мъж беше хванал същото дете за врата и му каза "От коя кака взе чипса? Я й го върни и се извини" и то там нещо мънкаше, личеше си,че беше уплашено. И ние казахме да го остави, че така или иначе няма да ядем повече от чипса..
И така де, заминахме си![]()
После като разказах на баба тя каза "Знаеш ли колко гладни дечица обикалят така" и на мен ми стана много жално за детето![]()
1- Един път с Djenka и още една наша приятелка бяхме седнали пред съда и то нали там се събират много момчета и по една време дойде някакъв дядо и седна до нас, а ние тъкмо си тръгвахме и той ни вика: А момчетата като дойдат какво да им кажа
Пък Djenka само му каза не знам
2- С една приятелка отивахме към Кауфланд и срещи нас вървяха някакви момчета, единият беше циганин и държеше салам а друг (бял) му показа нас и тъкмо като минавахме покай тях циганина ми вре в лицето салама и вика: " Папай, папай"![]()
пък аз само го напсувах
![]()
Първоначално написано от CherryBell13
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аааа сетих се за още еднобяхме се събрали много хора на пейките пред баба ми и брат ми и той беше с нас и само както си седим идва някакъв пиян клошар и ни вика:
- Вие знаете ли кой съм аз?!
- Ми не знаем![]()
- Аз съм Симеон Велики
- А кога си роден
- * каза там някаква година * А една приятелка му вика:
- Е чи ти до сега трябваше да си умрял бе![]()
и той взе нещо да мрънка и после вика:
- Ама вас не ви е ебал Васил Левски
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Умряхме да се хилим ама баба ми го изгони.
![]()
![]()
![]()
Може да те познава от някъде или пък да те е харесала ?Първоначално написано от kini
![]()
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Вчера седим си на чина с една приятелка:
Аз: Няма да влезе.
Тя: Ще влезе, спокойно.
И две от момчетата ни гледат и почват да се хилят. Те чули само тая част от разговора и се сещате за какво си помислиха. А то ставаше въпрос, че едно от момчетата е по-пълно и няма да може да мине между двата чина.
Това с колите става често. Бях на един рожден ден и бяхме към 5-6 момичета. И решихме да идем в един парк. И видяхме една кола и решихме да се огледаме. И к'во се заплеснахме почнахме да правим чупки и стойки и да се смеем и едното момиче вика: Мале, ся представете си да дойде собственикът.
В същия момент погледнахме към сувенирния магазин на две крачки от нас. Вратата му беше отворена и вътре собственикът на колата ни гледа и се смее. Ние също почнахме да се смеем и се изнесохме после.
Скоро решихме, че ще ставаме от кагето и да плащаме. Обаче не виждаме къде е нашата сервотьорка, а само другите две. И почваме да негодуваме, ама на висок глас. Накрая решихме да станем, а то се оказа, че нашата сервитьорка била седнала на съседната маса.
И още едно. Пак бяхме на кафе и момчетата разказваха виц и всички почнахме да се хилим като ненормални. Цялото кафе и съседното всички маси ни гледаха, а ние 20 минути не можем да спрем да се хилим.
"Million feelings,thousand thoughts, hundreds of memories all for that ONE person!" <3
Кофти ..Първоначално написано от ivyy
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Аааа, страхотна тема, така не се бях смяла отдавна. Станали сте свидетели на много интересни случки. Най - ми хареса тази първата от първия пост за бабата и дядото!![]()
Ето нещо и от мен:
Ох, изведнъж зациклих, едва си спомних.
Имах една съученичка, която слагаше много грим. Един съученик постоянно се закачаше с нея и я наричаше "вещица". В часа по География го вдигнаха на дъската да го изпитват и нещо стана въпрос пак за нея, разлигави се и от далече и казваше, че била вещица и да мълчи. Така, на шега, нали. И тя седеше до мен и го кълнеше нещо, викаше "А, дано ти падне картата на главата" и след малко картата наистина му се изтърси върху главата и така се смяхме... Голямо съвпадение! Оказа се, че преди това била паднала и я вързали с косъм от коса, който не издържал много. Но съвпадението е - няма такова.![]()
mom4e sam
Ааа преди си спомням като бях малка влизаме в мама в супермаркет,ама нещо се заблях и хванях някаква друга жена за ръката без да гледам .... и тя ми вика...ама мойто момиче аз е съм мама и аз стоя и викам...ми къде е мойтаИ тя в същия момент дойде
![]()
maDamn
ха мн яка тема![]()
Апък аз и една фр. само си ходим и на някъв тротоар там със завой .. ии тя ми разказва за няква рокля с шарени розички ии само от завоя се изпречват некви цигани ( по - голями от нас ) ии само един дебел вика на фр. ми - Шарени розичкиии , шарени розички, а пък другия - по-смел явноми вика : Колко си русааа толко ша та друсам у газа
( аз съм много руса и бяхме на слънце :X )
![]()
Преди около месец си пътувам аз с рейса към софия и на седалките с-у мен седна един , ама пиян залян . При което се почна (бтв , стоях с едно момиче) . Почна да ни казва колко готино било това , колко яко било онова и че обожавал цск . След това Ни вика : Вие .....знаяете ли на мен ...къв ми е проблема?..Ни моъ са напия!..Аз опитвам ама тая моя шизофренна глава не ми дава!..При което ние се заливаме от смях. Мина малко време и ни гледа и вика : Абе , момиченца , вие 18 имате ли ,че не искам да приспадам към педофилия?!..Оставаше ни мандарини в скутовете , ние му ги връщане , той ги бута и настоява.. Абе , голяма комедия беше...хд
Бях навън и трябваше да се пребера, бях цялата в кал (близките дни времето беше дъждовно). Приятелите ми останаха на една спирка, аз се преоблякох бързо, но точно като излязох от нас заваля силен дъжд. Другите уж малко да се посмеят са си разказвали страшни истории и единият в това време каза и "сега духът ще се появи" и "аз с гръм и трясък се подхлъзнах и паднах ( направо се бях излегнала на земята)" Доста се изплашиха![]()
![]()
![]()
Леле от одавна не се бях смяла така , а по темата в момента се сещам само една !
- Значи миналата година, когато бяхме на ски, първите няколко дена се пускахме със ските по нещо като хълмчета, едни малки и нали пускахме се, падахме решихме след няколко дена да отидем на истинската писта, на най-малката, вече като си мислим, че всички сме готови за нея. И нали отидохме, и там всички хора на пистата карат много добре, завиват страхотно. Ние бяхме моето семейство и още едно семейство, скоето бяхме дошли на почивката и моята приятелка ор др сем. ни каза да не викаме и да не падаме, за да не се излагаме и ние се съгласихме с нея. И аз, тя и брат й се изкачихме половината писта и първо се пусна тя без да пада и си спря нормално, след това брат й, ама на него една от ските му падна повреме на пускането и той май падна и след това беше мой ред. Аз се пуснах нормално без да викам, без да падам, обаче не можжах да спра, защото се бях засилила доста, а пък на онова хълме, където се спускахме в началото засилката не беше голяма и си спираха сами ските. Обаче като се пуснах и после ските ми не щяха да спират и аз вместо да падна, си продължий съвсем спокойно. А пък точно срещу пистата имаше хотел и аз нали не спрях и направо се забих в хотела и нали имаше прозорци от хотела към пистата и после хората, които бяха вътре и хората на пситата ме гледаха странно, а пък един човек, който държеше една барака за ски и сноуборди отстрани чак излезе и почна да ме разпитва дали съм и добре и как съм успяла да се забия в хотела и ми каза, че през целия си живот не бил виждал нещо подобно. И после като отидох при нашите, мама ме бъзикаше, че съм разтресла бараката на човека и затова бил излязал хД (знам, че не разказвам много добре, ама си умирах от смях, докато пишех хД
Вярвай в мечтите си !
С една съученичка седяхме на пейка близо до мястото, на което се чакаме и по едно време до нас дойде мъж на средна възраст, представи се, поиска ни семки и каза, че сега отива да тегли пари и след малко ще дойде да ни вземе и да ни води на кафе. Ние се изнесохме, веднага щом той се скри от поглед.
На другия ден пак там се чакаме с нея и за нещастие той отново беше там. Като ни видя ни препсува и ни каза да не го търсим повече. Докато се отдалечавахме го чувахме как продължава да псува.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Миналата седмица се прибирам аз с тролея и 2 спирки преди моята чувам момиче че говори по телефона на друго,че отива в кафето до даскало, същото в което уча и аз и разправя там че не иска да ходи сама и някой да и прави компания обръщам се аз гледам я хубавичка около моята възраст и си мисла да я заприказвам кой клас е ала бала да вържа 2 изречения всичко добре става тя отива до вратите пред мен и аз вече съм си намислил сега ставам да я заприказвам! Да ама не, при ставането понеже съм малко по-расъл от другите и си удрям главата в тръбата за държане тя ми са смя умрях от срам и така и не казах нищо направо си умрях от срам
Ужасно много обичам да се припознавам в разни непознати. Една вечер толкова бях сигурна, че един човек на спирката е един мой приятел, че 10 минути го убеждавах че е тойНакрая се позагледах, позагледах ( беше вечер!) реших, че явно не е той, обърнах се супер тъпо и заминах, защото ме хвана адския срам. Колко ли зле съм изглеждала, че му подскачах там, бутах го, а накрая се оказа, че не е той.
Веднъж в един магазин за дрехи нещо съм се забляла и си вървя, блъскам се в пластмасовия манекен, обръщам се и му казвам " Извинете". Веднъж с приятеля ми дойде с мен на един преглед. И стоим вече долу на рецепцията и чакам да си плащам прегледа, но супер много хора около мен, всеки бързаа, включително и ние. И понеже парите бяха в него, а не ми достигнаха 15 лв и аз такава се обръщам, хващам го и му викам дай ми още 15 лв, след което си вдигам главата и виждам, че е някакъв друг мъж, който ме гледа супер въпросително. Пляснах един познат по дупето в една дискотека и след като се обърна, видях, че ...изобщо не е човека, за който съм го мислела
![]()
Оглеждам се веднъж на прозореца на една кола. По едно време гледам, че има някой вътре .. Гледам вътре, а пък те някви се натискат и аз се отдалечих .. После разказах на приятелката ми, дет' беше с мен и голям смях беше![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Веднъж вървим с една фр и ни спира едно момче и ми дава една плюшена жаба и вика целуни я и ще се появи принцa.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Забавна темаа <33333 На мен един път ми се случи да срещна по пътя един много як пич ( който караше колело и вървеше до мен само че на пътя а аз на третоара ;д ) ии аз така съм се загледала в него и не забелязвам, че пред мен има дърво и като се фраснах в дървото видях живота си на кинолента, а той само ми се смееше ;д Ситуацията беше неловка, смешна и най-лошото БОЛЕЗНЕНАА хДДДДД
Връщахме се с двама приятели голямото междучасие и пред нас вървяха три момичета . Предизвиках единия да извика на момичетата нещо и онзи като извика "Ей кокошки" и те взеха , че се обърнаха
Мисля , че 10 клас беше - пихме бира след полунощ в двора на една ясла и явно някой се е обадил и пристигат не една ,а две патрулки ,като униформените бяха повече от нас . Като ги видяхме скрихме бирите в храстите и отидохме при тях . Направиха си проверката , огледаха и ни помолиха учтиво да напуснем , ние се извиняваме и тръгваме да си ходим , а единият ни се провиква отдалече "Хей" , и ние се сковахме , " момчета , забравихте си бирите" и ни ги подават![]()
Макар че не трябва да се подигравам на психично болните,тая случка ме уби.Преди като живеех в край на комплекса,в единия от блоковете имаше един луд.С него е ставало много смях,но това уби рибата.Той отива до едно от павилиончетата на другия тротоар и вика на продавачката:
-Керче,Керче,ай да ми напраиш едно кавалче.
-Махай се от тука,простак.
-Аре де.
-Изчезвай,простак.
И оня като се ядоса:
-Пу,да ти еба майката курвенска!
Умряхме да се хилим.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Аз имам доста случки, обаче написани не предизвикват толкова смях, колкото като са на живо.
Един от първите пъти, когато пътувах до училище със автобуса. Бях първа смяна, беше зима и навън беше още мрак. Пътувам си аз във автобуса и някъв супер висок пич се хвана до мене. Слушаше си музчика той, обаче една от песните ми се стори много позната и аз почнах да се надигам на пръсти, за да съм по близко до слушалките, за да чуя песента. Тва продължи около минута и пича започна да се хили. И аз докато се усетя.. то навънка тъмно, във автобуса светло и всичко се отразявало във прозореца. За момент ме досрамя, ама след точно 2 секунди, когато се сетих за песента ефектът отшумя.
Пак в автобуса със друг пич.
Та на този пич прическата му беше по- дълга косица със бретон (малко стил емо). Бретона пада наляво. А да, момчето го познавам по физиономия. така.. Качаме се във автобуса и той сяда от вътрешната страна, а аз- от външната. Обаче пича постоянно прави едни махове със главата, за да може да си отмести бретона. Ама тия махове са уникални. Ако не си дръпнеш малко главата ще те изплющи. И аз какво се разсеях.. тоя пич прави един мах и бам като ме фрасна във фейса- разби ми устата... Започна да ми се извинява. От тогава като го видя на спирката гледам да не съм близо до него във автобуса.
Пак.
Пътувам във тролея (уникално рядко). Качва се накакъв дядка със много дълга сопа. Сопата я държи вертикално. И аз си викам "Ох тая сопа ся само да не ми създаде някакви проблеми" И шофьора набива супер рязко спирачки и аз се хващам за сопата. Двамата с дядото паднахме на земята, а сопата ме цапардоса яката по главата... Много гадно..
Постоянно ми се случва като съм първа смяна и съм права във автобуса, когато шофьорът набие спирачки да се прасна във лоста... Редовно става това. Ами то е така, като спя още. xD
Лятно време беше, бях някъде седми клас. Вървя си аз към автобусната спирка от училище и дъвча дъвка. Бях леко облечен (тениска, шорти, чехли). Както си вървя, някакво момиченце на видима възраст от около шест-седем ми вика: "К'о мляскаш бе, сандал?!"
Ахахахах.. Доста подобни случки имам такива..Една от която се изкъртих от смях беше..
С братовчедка ми бяхме в един magazin за дрехи и аз хванах на някъде тя на другаде и я изгубих от поглед.. И има в почти всеки magazin столове за сядане примерно ако искаш да мериш некви обувки.. И на един такъв стол седнала неква жена обаче аз съм с гръб към нея и я помислух за братовчедка ми.. И като дръпнеш облегалката на стола на зад и се повдига целия стол.. Та аз така дърпам стола некав малоумен бъзик да си направя с братовчедката обаче дрърпам го и неква се обръща към мен и ми вика :О Кво праиш беее и аз такъв ми изкочи акъла.. викам си бах мааму кво става тука..
извинете а-у обяснявам и се.. И както и да е братовчедка ми в същия момент изникна точно "пред" тая жена тя пак си стоеше на стола..А аз още си стоях зад стола и да и кажа на братовчедка ми кво е станало и го показвам с некви мимики с ръце и физиономии ама адски смешно се получи.. Обаче не забелязвам, че пред мен има огледала и тая жена от стола ме гледаИ точно забелязах, че тая ме гледа в огледалото и тя пак се обръща към мен.. Ама тоя път ухилена до ушите и тя
Немоа го обясня мноо добре ама долу горе стана
2-ра комедия
Или пък друга история.. В един подлеz сме с едно приятелче.. А в тоя подлеz пълно с магазини и е боол с хора.. Обаче му се пикае на тоя фр супер мноо а нямаше кенефи никъде.. И решихме да се изпикае в едно шише от минерална вода в един от магазините пак за "дрехи" Да мери уж некви дънки и през тва време се изпикае и да заебе шишето вътре.. И така и стана взе дънките влезна вътре и се разбрахме аз да гледам за хора някой да не влезне.. И влиза той обаче неква жена се засилила с неква блуза и тя на там.. А аз бях до вратата на магазина на 10-тина метра от него.. И само като я видях тая на 2-3 метра запътена към моя фр и такъв смях ме напуши, че неможех си взема въздохи само дърпа завесата тая и кво да ви кажа щях да умра буквално от смях... Тая като почна да вика.. абе неква комедия от секаде ;Д Сърдише ми се Гошо 2 часа след тва.. Ама кво да праиш нямаше да го има тоя спомен ако я бях спрял
![]()
Последно редактирано от Тарикатче : 02-13-2012 на 11:04