.
Отговор в тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 157
    Ето още: 1.С една фр. сме навънка,обаче по едно време заваля дъжд .. и мина половин час и дъжда отмина..и започнах да се оплаквам на приятелката ми че сигурно не приличам на нищо от тоя дъжд и се запътих към една кола да се огледам.. и аз спирам пред прозореца на колата и започвам да се гледам след което от вътре един мъж се подаде и ми изтърси едно "намери си друга кола".. при което умрях от срам и смях едновременно

2.бях в час по математика и госпожата ме изпита и ми написа 4 ..ии след часа бях много ядосана и реших да изляза в коридора и пред прозореца видях момиче,което беше в гръб и приличаше на една фр. и аз се отидох при нея с мисълта,че е тя и започвам да и се оплаквам за 4.. и по едно време тя се обръща и виждам че това е госпожата по математика (тази която ми написа 4 ) ии ми вика само "ми като не учиш така ще е ".. умрях си от смях

оре?Какво ще рече това?

Умирам от смях с вашите случки...
    Ето една от мен - седя си в асансьора, до мен някви съседи.
    И си мисля за разни глупости, като през това време натискам копчето за етажа, на който сме и се чудя защо асансьора не тръгва. Натискам упорито и съседите до мен, вече изнервени натискат копчето за първия етаж... Така се засрамих....:ДД

Ооо, друга, от днес.
    Бързам да се прибирам и бягам. По едно време спирам да си поема въздух и когато отново побягвам един циганин минава зад мен и казва "Полека де, няма нищо да ти направя". Пък аз изобщо не му обърнах и грам внимание :ДД

Супер фен Аватара на Reenata
    nelito2903 -мн ме кефят твоите случки ... особено с колата и дъждаа

..
    сега не се сещам за много смешна случка ноо... отивам си на училище и говоря по телефонаа ... И гледам един негър ,които ме зяпа все едно имам саксия на главата.. Продължих си и усещам,че някои върви след мен и се обръщам и пак оня черен педофил ми намигва ,плези ми сее ii еии сексии ... where have you been ?
    и аз се напраивх ,че не го виждам и продължих .. случайно видях една фр и се лепнах за нея и тоя сви в няква пряка ... мн беше странно и смешноо

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Това не е точно смешна ама .. все пак ..
    Един път с една приятелка ,в една махала .. Отиваме до магазина и на връщане гледам един ама страхотен пич и на блузата му пишеше 'I <3 hugs' и аз му казвам имаш хипер яка тениска ..Той само ме погледна и нали се разминахме и аз продължавах да го гледам .. И в същия момент той вика ..я чакай малко .. и се върна съблече се и ми подари тениската .. И така никога нЯЯ да го забравя тоя човечец..

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Такива имам ужасно, ама ужасно много... Ама ся едва ли ще се сетя... сещам се за една с може би най-добрия ми приятел... Вървим си по центъра и той такъв се лигави, прай се на малко дете и сякви такива ама сам... И аз такъв вече ме е срам от него и викам "Аз не съм с теб" и се отдръпвам и той се спира на едно място и почва да скача и да ме сочи, викайки с детски глас "Той е с мен, той е с мееен" Направо беше егати смеха ;д
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Мега фен Аватара на draid
    Преди време, както си стоях на едни стълби и си говорехме с един приятел, едно момиче (около 16-17 ) изскочи от някъде и ме хвана под ръка и започна да ме дърпа и да си говори някакви неща, а приятелката и зад нея се заливаше от смях. Когато момичето видя, че очевидно не съм нейната приятелка направо замръзна.

Повече от фен Аватара на SunnyBlue
    Ми когато бях малка си спомням един господин ме пита
    -Ти на кого си дете бе миче?
    Аз с гордост.
    -Ми на мама.
    -Ама тя как се казва?
    -Мама ли?
    -Да.
    -Мама.
    -А тати как се казва?
    -Кой?
    -Тати бе?
    -Кой ти тати?
    И човека си тръгна.

Един път виждам една приятелка да тича към някъде и аз тръгвам да я гоня крещейки "СПРИ БЕ .. КЪДЕ ОТИВАШ .. КО СА ПРАЙШ СЯ СПРИ ТИ КАЗВАМ" и тя спря и аз запъхтяна и викам "Много си проста чесно" и когато се обърна тя ... ми не беше тя. И аз само "а хубу не си ти" и си тръгнах.

С една приятелка висяхме в парка и пеехме Почивни дни на Криско.Там беше и една жена с детето си.Тогава аз я посочих и изпях:Красавицата се оказа ЗВЯРА МЪРРР.И тогава тя дойде и ме цапардоса с чантата.

Един ден сме се събрали около 10-15 човека пред даскалото. Така както си говорим един дядо застава до един фр и нещо почва да му говори ;д След около 1 минута същия дядо почва да пее някакви песни ;д Всички се заливаме от смях и аз се провиквам дали може да изпее 'Бяла Роза' ( нямам си идея от къде ми дойде да кажа тва'). Човека отиде в средата на улицата и почна да пее силно и да играе някакво измислено от него хоро ;дд
    Май за някъде бързаше и каза, че ще дойде утре пак да ни пее ;д След като си тръгна сме се смяли около 5 мин ;д

Сещам се и за друга случка с въпросния дядо ;д :
    Както си седим аз, едно момиче и още 3 момчета, дядото минава по улицата с тротинетка ;дд и то най-спокойно, а ние се заливаме от смях ;д

Сещам се и за друга случка :
    С една фр се разхождаме в даскалото и аз както винаги нещо й говоря. Както си ходим по стълбите минава новата учителка( около 25 годишна и нисичка ) Аз си продължавам по стълбите и си мисля, че говоря на приятелката ми, а тя е застанала до огледалото и се оглежата ;д В същто време учителката ми казва нещо от сорта на '' май ме обърка с някоя съученичка''
    А приятелката ми отдолу се провиква и казва '' ти май пак ме обърка'' А аз само се обръщам и виждам как учителката се смее, а приятелката ми се залива от смях ;д

Седя пред блока и пуша.
    До мен се приближава дребна бабка :
    Тя - Ух, как не ти отива ...Що се тровиш бе , рожбо?
    Аз (смутена) - амиии...
    Тя - Толкова е грозно и вредно.Пу , пу днешната младеж ...
    Аз - ЪъЪъ , хайде сега ...
    Тя - Хайде не хайде ... ( отдалечава се и се обръща)
    Тя - Така и така сме се заговорили на тая тема ... Да имаш една , да почерпиш?

Чакам светофара да светне зелено...Последните секунди изтичат.
    Момчето до мен :
    Заема стартова позиция, като за спринт :
    Той - 3,2,1 ... СТААААААРРРРТТТТ!
    прекоси с мръсна газ!

В къщи идват техници да инсталират пералнята.
    Суетят се около половин час:
    Те - Всичко е супер, ама да не бяха идвали такива олигофрени да ви поставят
    тръбите.Пууу ... ръцете са си оставили ..
    Аз - Ми то ... вие ги поставяхте...

Сещам се за почивката ни на морето.
    Шведска маса и всеки се бори за храна + пълно с чужденци.
    Стоя пред 4 вида салати и не мога да си избера.
    До мен се приближава някой и буквално се притиска в мен.
    Мислех ,че е приятеля ми и дори не се обръщам :
    -Почти си избрах, минута само ...
    При което чувам , един писклив глас :
    То - You are so fuckin awsome ...
    Обръщам се и виждам, някакво дребно момче с доста тъпо изражение..
    Цяла вечер правеше знаци на гаджето ми, че ще го набие

Повече от фен Аватара на betty-dimitrova
    Днес с братовчедка ми тичаме в метрото да го хванеме и аз съм с 1 голямо пликче, в което има голяма кутия. И така успяхме да го хванем точно на косъм и влизаме смеем се и някакъв полицай ни се усмихва и гледа ме, гледа ме и ми вика '' Да няма бомба в тая кутия? Да не се наложи да те претърсвам? '' и аз му се смея и вика '' Хаха да след малко ще избухне''.Така се почнаха едни разговори с тоя полицай.. та от разпитите какво има в кутията и за какво е това в нея минахме на разговори за гаджета, после на тема за пиърсинги и се стигна до темата за годините и кой на колко изглеждал и така ни дойде спирката и слезнахме той в едната посока, ние в другата и само чао и това беше :д
    Последно редактирано от betty-dimitrova : 07-17-2012 на 23:17

бях на една екскурзия и няколко мои приятелки бяха с мен. и сутринта сме се събрали почти всички, само едно момиче го няма.. и виждам отдалече някакво момиче слиза от някаква кола, ама отдалече ми се стори, че е въпросната приятелка. и нали приятелката ми ми беше дала да й пазя удостоверението.. и тичам при непознатата като й крещя името на моята приятелка и й тикам удостоверието в лицето.. две секунди по-късно осъзнах, че това е някаква друга.. момичето изглеждаше супер травмирано, приятелките ми се разцепиха от смях.. после се оказа, че онова момиче е с нас на екскурзията.. :/

Нали знаете че има едни кръгли пързалки като в аквапарк там тъкмо се спускам но то трябваше да се буташ с ръцете и пред мен някакво момче беше заседнало и той само ме пита "хаха и ти ли заседна" беше много сладък и аз само казах ми да а както се опитвахме да се спуснем някакво по-едро момиче за днас като се беше засилило така ни извраска че имах синина доста заболя най-си ми хареса момчето

Аз бях на гости в братовчедка ми а тя с година по-голяма те си бяха купили басейн в двора а ние вече мокри а бяхме забравили за кърпи имаше само някакви за ръце а на нас ни се ходеше до магазина,сложихме си кърпите и тръгнахме към магазина и минаваме един пич,той ни подсвирна и после се спъна и се хилихме като луди
    Още една аз и една моя фр се разхождаме по центъра а аз съм с една тениска на която пише Free Hugs и некъв като ме запрегръща и аз го питам "кво праиш бе?" и той "ми пише че даваш безплатни прегръдки" и той беше с един неков приятел а после и 4 та се засмяхме а аз след това повече не сложих тази тениска отново

Цитирай Първоначално написано от Yankee Виж мнението
    Един път за училище исках да се огледам в някое огледалче.Спирам се на малките огледалца на една кола.Оправям си се,гледам си се( ) и изведнъж се извъртам-в колата ме гледа някъф пич.И аз почвам да се смея и му казвам:Извинете,извинете!А той:А не,не!Спокойно,гледай си се

хахаа .. и на мен ми се е случвало ;х :ДД

друга смешна ситуация за която се сещам - вървим с една приятелка по един мост и срещу нас върви един готин батко :Д и от далече само се гледаме и той тъкмо пред нас като стигна както се беше загледал в нас толкова мощно се спъна че едва не падна :Д

Веднъж се прибирам от училище и една непозната баба ме хваща за раката и ми иска един лев и каза , че ако съм й дал щяла да ме покани на свадбата си :Д:Д ( откачила квартална бабичка) ..

А друг път - минавам през центъра с един приятел и ми беше бая скучно .. нямахе много хора , а и тъкмо щеше да вали яко и както си вървяхме почнах да издавам някви звуци като зомби :Д и едно момче мина до нас изгледа ме и не се сдържа и почна да се хили

Веднъж с една приятелка се прибирахме от училище и задуха вятър и решихме, че тряя да си оправим косите и аз започнах да се оглеждам в страничното стъкло на една кола и в същия момент прозореца се отвара и от вътре един мъж ми каза " Искаш ли да ти дам препарат и кърпа и да го почистиш, за да се оправиш, че е малко мръсничкио." Тогава бях потънала от срам ... ;хх :Д

Една случка от мен във мола сме със едни приятели и качваме се в асансьора и вътре няколко непознати и във този момент
    ме обзема смях и се опитвам да не се пръсна да се смея и сичките преиятели и те едвам се сдържат и дойде нашият етаж и слизаме от асансьора и сигурно 10 минути не можем да спрем да се смеем като го пиша не звучи смешно но си беше адско :Д
    Nver walk alone Take Glock 17

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Значи с една приятелка сме се хванали под ръка и си вървим по коридора в училище.И имаше един много сладък батко в горните класове и тя обяснява гръмогласно как щяла да го скъса,ако и паднел какви неща щяла да му прави.След секунда нещо се обръщам и гледам въпросният младеж върви зад наc и целият се е изчервил..
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Той не беше точно непознат де ами един комшия , но тъкмо се бяха преместили в къщата до нас, пък и беше поне с 5 години по-голям от мен та тогава ми се стуваше много голям. Бях на около 12-13 и се прибирах от магазина. Имах лошия навик да мисля на глас тогава и си говорех или може би трябва да кажа си мънках какво ще направя като се прибера, и изобщо не разбрах, че има някой около мен. По едно време той се доближи до мен и ми вика "Извинявй , че ти прекъсвам разговора, но случайно да знаеш колко е часа" е няма такъв срам послед се червих всеки път щом го видя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си