- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Смешни случки с непознати
Ето още: 1.С една фр. сме навънка,обаче по едно време заваля дъжд .. и мина половин час и дъжда отмина..и започнах да се оплаквам на приятелката ми че сигурно не приличам на нищо от тоя дъжд и се запътих към една кола да се огледам.. и аз спирам пред прозореца на колата и започвам да се гледам след което от вътре един мъж се подаде и ми изтърси едно "намери си друга кола".. при което умрях от срам и смях едновременно
2.бях в час по математика и госпожата ме изпита и ми написа 4..ии след часа бях много ядосана и реших да изляза в коридора и пред прозореца видях момиче,което беше в гръб и приличаше на една фр. и аз се отидох при нея с мисълта,че е тя и започвам да и се оплаквам за 4.. и по едно време тя се обръща и виждам че това е госпожата по математика (тази която ми написа 4
) ии ми вика само "ми като не учиш така ще е "..
умрях си от смях
![]()
Умирам от смях с вашите случки...
Ето една от мен - седя си в асансьора, до мен някви съседи.
И си мисля за разни глупости, като през това време натискам копчето за етажа, на който сме и се чудя защо асансьора не тръгва. Натискам упорито и съседите до мен, вече изнервени натискат копчето за първия етаж... Така се засрамих....:ДД
Ооо, друга, от днес.
Бързам да се прибирам и бягам. По едно време спирам да си поема въздух и когато отново побягвам един циганин минава зад мен и казва "Полека де, няма нищо да ти направя". Пък аз изобщо не му обърнах и грам внимание :ДД
nelito2903 -мн ме кефят твоите случки ... особено с колата и дъждаа
..
сега не се сещам за много смешна случка ноо... отивам си на училище и говоря по телефонаа ... И гледам един негър ,които ме зяпа все едно имам саксия на главата.. Продължих си и усещам,че някои върви след мен и се обръщам и пак оня черен педофил ми намигва ,плези ми сее ii еии сексии ... where have you been ?![]()
и аз се напраивх ,че не го виждам и продължих .. случайно видях една фр и се лепнах за нея и тоя сви в няква пряка ... мн беше странно и смешноо![]()
![]()
Това не е точно смешна ама .. все пак ..
Един път с една приятелка ,в една махала ..Отиваме до магазина и на връщане гледам един ама страхотен пич и на блузата му пишеше 'I <3 hugs' и аз му казвам имаш хипер яка тениска ..Той само ме погледна и нали се разминахме и аз продължавах да го гледам ..
И в същия момент той вика ..я чакай малко .. и се върна съблече се и ми подари тениската ..
И така никога нЯЯ да го забравя тоя човечец..
![]()
Такива имам ужасно, ама ужасно много... Ама ся едва ли ще се сетя... сещам се за една с може би най-добрия ми приятел... Вървим си по центъра и той такъв се лигави, прай се на малко дете и сякви такива ама сам...И аз такъв вече ме е срам от него и викам "Аз не съм с теб" и се отдръпвам и той се спира на едно място и почва да скача и да ме сочи, викайки с детски глас "Той е с мен, той е с мееен"
Направо беше егати смеха ;д
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
Преди време, както си стоях на едни стълби и си говорехме с един приятел, едно момиче (около 16-17 ) изскочи от някъде и ме хвана под ръка и започна да ме дърпа и да си говори някакви неща, а приятелката и зад нея се заливаше от смях. Когато момичето видя, че очевидно не съм нейната приятелка направо замръзна.
Ми когато бях малка си спомням един господин ме пита
-Ти на кого си дете бе миче?
Аз с гордост.
-Ми на мама.
-Ама тя как се казва?
-Мама ли?
-Да.
-Мама.
-А тати как се казва?
-Кой?
-Тати бе?
-Кой ти тати?
И човека си тръгна.
Един път виждам една приятелка да тича към някъде и аз тръгвам да я гоня крещейки "СПРИ БЕ .. КЪДЕ ОТИВАШ .. КО СА ПРАЙШ СЯ СПРИ ТИ КАЗВАМ" и тя спря и аз запъхтяна и викам "Много си проста чесно" и когато се обърна тя ... ми не беше тя. И аз само "а хубу не си ти" и си тръгнах.![]()
![]()
С една приятелка висяхме в парка и пеехме Почивни дни на Криско.Там беше и една жена с детето си.Тогава аз я посочих и изпях:Красавицата се оказа ЗВЯРА МЪРРР.И тогава тя дойде и ме цапардоса с чантата.![]()
Един ден сме се събрали около 10-15 човека пред даскалото. Така както си говорим един дядо застава до един фр и нещо почва да му говори ;д След около 1 минута същия дядо почва да пее някакви песни ;д Всички се заливаме от смях и аз се провиквам дали може да изпее 'Бяла Роза' ( нямам си идея от къде ми дойде да кажа тва'). Човека отиде в средата на улицата и почна да пее силно и да играе някакво измислено от него хоро ;дд
Май за някъде бързаше и каза, че ще дойде утре пак да ни пее ;д След като си тръгна сме се смяли около 5 мин ;д
Сещам се и за друга случка с въпросния дядо ;д :
Както си седим аз, едно момиче и още 3 момчета, дядото минава по улицата с тротинетка ;дд и то най-спокойно, а ние се заливаме от смях ;д
Сещам се и за друга случка :
С една фр се разхождаме в даскалото и аз както винаги нещо й говоря. Както си ходим по стълбите минава новата учителка( около 25 годишна и нисичка ) Аз си продължавам по стълбите и си мисля, че говоря на приятелката ми, а тя е застанала до огледалото и се оглежата ;д В същто време учителката ми казва нещо от сорта на '' май ме обърка с някоя съученичка''
А приятелката ми отдолу се провиква и казва '' ти май пак ме обърка'' А аз само се обръщам и виждам как учителката се смее, а приятелката ми се залива от смях ;д
Седя пред блока и пуша.
До мен се приближава дребна бабка :
Тя - Ух, как не ти отива ...Що се тровиш бе , рожбо?
Аз (смутена) - амиии...
Тя - Толкова е грозно и вредно.Пу , пу днешната младеж ...
Аз - ЪъЪъ , хайде сега ...
Тя - Хайде не хайде ... ( отдалечава се и се обръща)
Тя - Така и така сме се заговорили на тая тема ... Да имаш една , да почерпиш?
Чакам светофара да светне зелено...Последните секунди изтичат.
Момчето до мен :
Заема стартова позиция, като за спринт :
Той - 3,2,1 ... СТААААААРРРРТТТТ!
прекоси с мръсна газ!
В къщи идват техници да инсталират пералнята.
Суетят се около половин час:
Те - Всичко е супер, ама да не бяха идвали такива олигофрени да ви поставят
тръбите.Пууу ... ръцете са си оставили ..
Аз - Ми то ... вие ги поставяхте...![]()
Сещам се за почивката ни на морето.
Шведска маса и всеки се бори за храна+ пълно с чужденци.
Стоя пред 4 вида салати и не мога да си избера.
До мен се приближава някой и буквално се притиска в мен.
Мислех ,че е приятеля ми и дори не се обръщам :
-Почти си избрах, минута само ...
При което чувам , един писклив глас :
То - You are so fuckin awsome ...
Обръщам се и виждам, някакво дребно момче с доста тъпо изражение..
Цяла вечер правеше знаци на гаджето ми, че ще го набие![]()
![]()
![]()
Днес с братовчедка ми тичаме в метрото да го хванеме и аз съм с 1 голямо пликче, в което има голяма кутия. И така успяхме да го хванем точно на косъм и влизаме смеем се и някакъв полицай ни се усмихва и гледа ме, гледа ме и ми вика '' Да няма бомба в тая кутия? Да не се наложи да те претърсвам? '' и аз му се смея и вика '' Хаха да след малко ще избухне''.Така се почнаха едни разговори с тоя полицай.. та от разпитите какво има в кутията и за какво е това в нея минахме на разговори за гаджета, после на тема за пиърсинги и се стигна до темата за годините и кой на колко изглеждал и така ни дойде спирката и слезнахме той в едната посока, ние в другата и само чао и това беше :д
Последно редактирано от betty-dimitrova : 07-17-2012 на 23:17
бях на една екскурзия и няколко мои приятелки бяха с мен. и сутринта сме се събрали почти всички, само едно момиче го няма.. и виждам отдалече някакво момиче слиза от някаква кола, ама отдалече ми се стори, че е въпросната приятелка. и нали приятелката ми ми беше дала да й пазя удостоверението.. и тичам при непознатата като й крещя името на моята приятелка и й тикам удостоверието в лицето.. две секунди по-късно осъзнах, че това е някаква друга.. момичето изглеждаше супер травмирано, приятелките ми се разцепиха от смях.. после се оказа, че онова момиче е с нас на екскурзията.. :/
Нали знаете че има едни кръгли пързалки като в аквапарк там тъкмо се спускам но то трябваше да се буташ с ръцете и пред мен някакво момче беше заседнало и той само ме пита "хаха и ти ли заседна" беше много сладък и аз само казах ми да а както се опитвахме да се спуснем някакво по-едро момиче за днас като се беше засилило така ни извраска че имах синина доста заболя![]()
най-си ми хареса момчето
![]()
Аз бях на гости в братовчедка ми а тя с година по-голяма те си бяха купили басейн в двора а ние вече мокри а бяхме забравили за кърпи имаше само някакви за ръце а на нас ни се ходеше до магазина,сложихме си кърпите и тръгнахме към магазина и минаваме един пич,той ни подсвирна и после се спъна и се хилихме като луди![]()
Още една аз и една моя фр се разхождаме по центъра а аз съм с една тениска на която пише Free Hugs и некъв като ме запрегръща и аз го питам "кво праиш бе?" и той "ми пише че даваш безплатни прегръдки" и той беше с един неков приятел а после и 4 та се засмяхме а аз след това повече не сложих тази тениска отново![]()
друга смешна ситуация за която се сещам - вървим с една приятелка по един мост и срещу нас върви един готин батко :Д и от далече само се гледаме и той тъкмо пред нас като стигна както се беше загледал в нас толкова мощно се спъна че едва не падна :Д
Веднъж се прибирам от училище и една непозната баба ме хваща за раката и ми иска един лев и каза , че ако съм й дал щяла да ме покани на свадбата си :Д:Д ( откачила квартална бабичка) ..
А друг път - минавам през центъра с един приятел и ми беше бая скучно .. нямахе много хора , а и тъкмо щеше да вали яко и както си вървяхме почнах да издавам някви звуци като зомби :Д и едно момче мина до нас изгледа ме и не се сдържа и почна да се хили![]()
Веднъж с една приятелка се прибирахме от училище и задуха вятър и решихме, че тряя да си оправим косите и аз започнах да се оглеждам в страничното стъкло на една кола и в същия момент прозореца се отвара и от вътре един мъж ми каза " Искаш ли да ти дам препарат и кърпа и да го почистиш, за да се оправиш, че е малко мръсничкио." Тогава бях потънала от срам ... ;хх :Д
Една случка от мен във мола сме със едни приятели и качваме се в асансьора и вътре няколко непознати и във този момент
ме обзема смях и се опитвам да не се пръсна да се смея и сичките преиятели и те едвам се сдържат и дойде нашият етаж и слизаме от асансьора и сигурно 10 минути не можем да спрем да се смеем![]()
като го пиша не звучи смешно но си беше адско :Д
Nver walk alone Take Glock 17
Значи с една приятелка сме се хванали под ръка и си вървим по коридора в училище.И имаше един много сладък батко в горните класове и тя обяснява гръмогласно как щяла да го скъса,ако и паднел какви неща щяла да му прави.След секунда нещо се обръщам и гледам въпросният младеж върви зад наc и целият се е изчервил..![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Той не беше точно непознат де ами един комшия , но тъкмо се бяха преместили в къщата до нас, пък и беше поне с 5 години по-голям от мен та тогава ми се стуваше много голям. Бях на около 12-13 и се прибирах от магазина. Имах лошия навик да мисля на глас тогава и си говорех или може би трябва да кажа си мънках какво ще направя като се прибера, и изобщо не разбрах, че има някой около мен. По едно време той се доближи до мен и ми вика "Извинявй , че ти прекъсвам разговора, но случайно да знаеш колко е часа" е няма такъв срам послед се червих всеки път щом го видя