- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Смешни случки с непознати
^
Бяхме с една приятелка на море и си мислим, че ще ние последна вечер, та до два часа бяхме със съседите от другата квартира, а през това време хазяйката ни беше на дискотека. И те към 2 и половина си тръгнаха и седим с нея и мислим кво да правим и си викаме да ходим на дискотека. Та преоблякохме се и тръгваме ама то, до центъра ни беше 2 - 3 километра. Тръгваме пеш и след малко гледаме полиция и като се панирахме сега какво ще правим.. те ни викат "Момичета на къде?" Отминахме и си викаме дано не тръгнат с колата хД С нашия късмет тръгнаха и караха покрай нас 2 - 3 минути. После спряха и ни попитаха "Къде отивате?" ние някви оплашени казахме "Към дискотеката" и те ни казаха да се качим да ни закаратТа качихме се, говорихме си и по едно време изцепихме, че сме на 17 и единия вика "Че направо към райнното да ви караме" и ние викаме "А няма нужда" та закараха ни до дискотеката де.
Даже после искаха и на плажа да се видим, ама не се засякохме хДД
Малко не мога да разказвам ама както и да е..значи отиваме с братовчетка ми на гости на един приятел и тъкмо вече тръгваме към вратата да си ходим и една черна котка минава пред нас, при което ние и двете почваме да се въртим. В същия момент обаче влиза баща му, братовчетка ми нещо плюеше и май наплю човека, а аз още се въртя като луда. Момчето направо си умря от смях, а баща му само ни погледна малко странно и той се засмя и така.
Чакам на една спирка и тръгвам да паля цигара. До мен стои възрастен мъж на около 40 години (с дълга вързана коса и кубинки) и се приближава да ми запали. Казвам "мерси", а той,гледайки ме втренчено ми изцепва "Мерси не е българска дума".Викам: "Добре, благодаря."
След малко се обръща и ми заглежда връхната дреха:
- Това готик ли е?
- Горе-долу.
- Аз познавам Таря Турунен.
- Мхм, супер.
- С това се занимавам все пак.
- Значи сте рок звезда?
- Глупости! Аз съм свещеник!
От тогава имам изкривяване - кажа ли "мерси" веднага да се поправям![]()
Последно редактирано от Azoria : 11-20-2012 на 13:45
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Одеве ми направи впечатление един гаден бръснат чичка. Стоя на паркинга на мола в колата и чакам един приятел да дойде, и гледам в страничното огледалото някъв идва (и той ме гледаше през огледалото), спира до вратата поглежда ме злобно и се закашля -кхъ кхъ, и тръгна напред. Прави 2 крачки обръща се и ме гледа, още 2 пак и така. Даеба и психопата гаден...
Имам мноооого, но сега се сещам само за 2.
*
Отивам на фризьор, и фризьорката:
-Където и да си се подстригала преди, не ходи там отново!
-Идвам винаги тук.
-Ааа, сигурно новата колежка е била на смяна.
*
С една приятелка искахме да отидем до тоалетата в мола в 10 часа вечерта, на горния етаж, но охраната ни спря на ескалаторите и каза, че не може да се качим, защото били заключени вече. Ние обаче заобиколихме, и се качихме с асансьора. Отидохме до тоалетната и слизаме пак с асансьора нали и охраната беше вътре. Не спряхме да се смеем, той само ни гледаше страшно.![]()
До един часовникар имаше място за сядане, седнахме там с една моя приятелка, говорим си и изведнъж на светофара някакъв ''пич'' от ромски произход ни свирна, обърнахме се и той: след 3 години се обадете.
Или вчера имаше арт фестивал и раздаваха жълти и червени дъждобрани и с мои приятелки си взехме червени. Облякохме ги, а беше адската жега, ама нали да си направим кефа и вървим и някакви 30-годишни (никога не сме ги виждали): От коя партия сте?
*Едно от момичетата*: От БСП, предполагам.
И те някакви, както бяха усмихнати наплюха земята, възкликвайки ''пууу'' и викат: Само ГЕРБ.
![]()