.
Отговор в тема
Страница 7 от 7 ПървиПърви ... 34567
Резултати от 151 до 157 от общо 157
    ^

Бяхме с една приятелка на море и си мислим, че ще ние последна вечер, та до два часа бяхме със съседите от другата квартира, а през това време хазяйката ни беше на дискотека. И те към 2 и половина си тръгнаха и седим с нея и мислим кво да правим и си викаме да ходим на дискотека. Та преоблякохме се и тръгваме ама то, до центъра ни беше 2 - 3 километра. Тръгваме пеш и след малко гледаме полиция и като се панирахме сега какво ще правим.. те ни викат "Момичета на къде?" Отминахме и си викаме дано не тръгнат с колата хД С нашия късмет тръгнаха и караха покрай нас 2 - 3 минути. После спряха и ни попитаха "Къде отивате?" ние някви оплашени казахме "Към дискотеката" и те ни казаха да се качим да ни закарат Та качихме се, говорихме си и по едно време изцепихме, че сме на 17 и единия вика "Че направо към райнното да ви караме" и ние викаме "А няма нужда" та закараха ни до дискотеката де. Даже после искаха и на плажа да се видим, ама не се засякохме хДД

Малко не мога да разказвам ама както и да е..значи отиваме с братовчетка ми на гости на един приятел и тъкмо вече тръгваме към вратата да си ходим и една черна котка минава пред нас, при което ние и двете почваме да се въртим. В същия момент обаче влиза баща му, братовчетка ми нещо плюеше и май наплю човека, а аз още се въртя като луда. Момчето направо си умря от смях, а баща му само ни погледна малко странно и той се засмя и така.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Чакам на една спирка и тръгвам да паля цигара. До мен стои възрастен мъж на около 40 години (с дълга вързана коса и кубинки) и се приближава да ми запали. Казвам "мерси", а той,гледайки ме втренчено ми изцепва "Мерси не е българска дума". Викам: "Добре, благодаря."
    След малко се обръща и ми заглежда връхната дреха:
    - Това готик ли е?
    - Горе-долу.
    - Аз познавам Таря Турунен.

- Мхм, супер.
    - С това се занимавам все пак.
    - Значи сте рок звезда?
    - Глупости! Аз съм свещеник!

От тогава имам изкривяване - кажа ли "мерси" веднага да се поправям
    Последно редактирано от Azoria : 11-20-2012 на 13:45
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    Одеве ми направи впечатление един гаден бръснат чичка. Стоя на паркинга на мола в колата и чакам един приятел да дойде, и гледам в страничното огледалото някъв идва (и той ме гледаше през огледалото), спира до вратата поглежда ме злобно и се закашля -кхъ кхъ, и тръгна напред. Прави 2 крачки обръща се и ме гледа, още 2 пак и така. Даеба и психопата гаден...

Имам мноооого, но сега се сещам само за 2.
    *
    Отивам на фризьор, и фризьорката:
    -Където и да си се подстригала преди, не ходи там отново!
    -Идвам винаги тук.
    -Ааа, сигурно новата колежка е била на смяна.
    *
    С една приятелка искахме да отидем до тоалетата в мола в 10 часа вечерта, на горния етаж, но охраната ни спря на ескалаторите и каза, че не може да се качим, защото били заключени вече. Ние обаче заобиколихме, и се качихме с асансьора. Отидохме до тоалетната и слизаме пак с асансьора нали и охраната беше вътре. Не спряхме да се смеем, той само ни гледаше страшно.

Оня ден се разхождах с една приятелка и сме спряли да говорим, щот нямаме какво да си кажем. Минаваме покрай едни родители с бебешка количка и спящо бебе в нея. Тогава приятелката ми изкрещя "НАСРА МА ПИЛЕ!" и почна да се трие и ония с количката почнаха да ни шъткат :Д

Супер фен Аватара на heartsdesire
    До един часовникар имаше място за сядане, седнахме там с една моя приятелка, говорим си и изведнъж на светофара някакъв ''пич'' от ромски произход ни свирна, обърнахме се и той: след 3 години се обадете.

Или вчера имаше арт фестивал и раздаваха жълти и червени дъждобрани и с мои приятелки си взехме червени. Облякохме ги, а беше адската жега, ама нали да си направим кефа и вървим и някакви 30-годишни (никога не сме ги виждали): От коя партия сте?
    *Едно от момичетата*: От БСП, предполагам.
    И те някакви, както бяха усмихнати наплюха земята, възкликвайки ''пууу'' и викат: Само ГЕРБ.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си