- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Инсталация на ос на лаптоп.
Здравейте значи днес си купих лаптоп hp g62 и попринцип е с suse linux и искам да му инсталирам уиндолс 7 имам диск ,но немога да вляза в бут мен. ако някой е срещал този проблем моля да помогне.
Е как да не можеш, пробвай там F2, Esc, Del
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Незнам нещо не ми се получава кога вляза ме вкарва в някво мен. на линукс и да си избирам линукса имам избор между рековъри инсталация и направо линукса.
В пост-а нищо ли не пише? Щом стигаш до избор на ОС, значи не си го цъкнал навреме или просто цъкаш грешния бутон.
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Еми цъках f2,f6,f11
Здравей,
В началото със сигурност пише с кой бутон се влиза в BIOS - опитай с del.
Поздрави
Само с дел не съм опитал.
Абе бате влес си в БИОС като пич и направи да буутва от ЦД-РОМ-а като не можеш да се оправиш...
И при мен попадна веднъж един лаптоп с Линукс и го гледах като талибан модно ревю![]()
Реших да му сложа седмица и само като сложих диска, то автоматично реши че ще го буутне и нямах проблеми с инсталацията. Явно по дефоут е било зададено CD-то като first boot device.
Женско съм! Пикая клекнала...
да бе ама на HP boot менюто е с F9, а BIOS е с F10
айде успех с преинстала![]()
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
Проблема е, че не успяваш да пуснеш да зареди от CD. Влез в boot менюто.
как ще сменяш на windows бе? Перфектен линукс са ти инсталирали не ти трябва нещо повече... предполагам, че е с графична среда? Е имаш късмет ако има.... моя беше с графична среда и баща ми решил да го смени линукса и сложил windows vista
По-добре не сменяй ще му свикнеш и ще ти е много по-добре...