- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Търся само съвети и мнение..
Знам , че и други момичета са се питали такива въпросии и това е най-истъркана тема , но съм направо в паника... Преди седмица правих секс с приятелят ми .. и понеже уш много си вярваме го направихме без презерватив... сичко мина добре ... той НЕ свърши в мен... , но когато свърши той не се изми , а само се избърса.. 10 мин след като той свърши го направихме пак... чудя се дали има вероятност от останалия секрет в каналите на члена му , да забременея .. четох в нета , че е възможно а в друга статия пишеше , че не е ... и сега се чудя какво да правя.. от два дена постоянно ми се гади .. отпаднала съм ... искам само да спъ... нямам желание за нищо ... всичко което поема го връщам.. четох много статии и във всикоте пише че тези симптоми при някои момичета се появяват веднага... дайте ми съвет ... дали е възможно да съм бременна . На 16 години съм а приятелят ми е на 22... аз лично мисля , че съм дете ии НЕ мога да имам мое собствено дете ... моля без критики ... знам че съм малка и т.н. знам че трябва да се пазя... искам просто съвети и мнения... (cry)
Извинете за правописните грешки.. !
Плака ли ден поне ? Веднъж напи ли се ? И от безсилия , веднъж напсува ли ме ? хаха