Първоначално написано от inewton Aaa, не. Те нямат еднаква стойност. Нищо. Ти ще получиш нощницата. Нали е от стаята ти, значи си е твоя.
Първоначално написано от Indistinct Нищо. Ти ще получиш нощницата. Нали е от стаята ти, значи си е твоя. Не, не. Не съм съгласен на такава сделка.
Първоначално написано от inewton Не, не. Не съм съгласен на такава сделка. Е и аз не съм съгласна на някаква си прозрачна нощница.
Първоначално написано от Indistinct Е и аз не съм съгласна на някаква си прозрачна нощница. Аз не мога да виждам през одеяла.
Първоначално написано от inewton Аз не мога да виждам през одеяла. И после не бил извратеняк...
Първоначално написано от Indistinct И после не бил извратеняк... Недей, че и нощницата ще ти взема, а в стаята ми е студено!
Първоначално написано от inewton Недей, че и нощницата ще ти взема, а в стаята ми е студено! Ако е по-студено от колкото е навън по-добре направо да си тръгна. Но взимам одеялото!
Първоначално написано от Indistinct Ако е по-студено от колкото е навън по-добре направо да си тръгна. Но взимам одеялото! Ще си тръгнеш ако те пусна. Първо супата, после си тръгваш.
Първоначално написано от inewton Ще си тръгнеш ако те пусна. Първо супата, после си тръгваш. Одеяло или никаква супа!
Първоначално написано от Indistinct Одеяло или никаква супа! Нощницата и супа.
Първоначално написано от inewton Нощницата и супа. Одеяло, иначе само сварена вода ще получиш.
Първоначално написано от Indistinct Одеяло, иначе само сварена вода ще получиш. Добре, то и през одеялото се вижда ако си малко по- наблюдателен.
Първоначално написано от inewton Добре, то и през одеялото се вижда ако си малко по- наблюдателен. Ще си избера голямо и плътно одеяло.
Първоначално написано от Indistinct Ще си избера голямо и плътно одеяло. Ще си избереш ти... Аз имам само едно, през което ако се напрегна малко, виждам.
Първоначално написано от inewton Ще си избереш ти... Аз имам само едно, през което ако се напрегна малко, виждам. Гледай да не се напрягаш много, забрави, че ще си по нощница.
Първоначално написано от Indistinct Гледай да не се напрягаш много, забрави, че ще си по нощница. Голяма работа.
Ще я любя
Първоначално написано от solo_ Ще я любя Ще любиш сухата ти баба. Ще го изгоня естествено.
ще го любя
bih izwyr6il ubiistwo!!!
Ще има кръв
ZYL!!!!
ТЪП!!!!
Първоначално написано от solo_ ТЪП!!!! :: 6ti go nabiq ostro we!!!
Ти тямаш такова
Правила